|
Post by vulture on Oct 12, 2017 13:46:42 GMT 2
Νέο βίντεο από το επερχόμενο Reshoot-R:
Φαίνεται πραγματικά καλοδουλεμένο! Προσωπικά, μαζί με το Alarcity του φίλου Tsak, πρόκειται για την πιο αναμενόμενη αμιγκοκυκλοφορία! Ό,τι ψιλοτρέμουλα φαίνονται στην κίνηση, σύμφωνα με το δημιουργό, οφείλονται στην κωδικοποίηση του youtube και το παιχνίδι παίζει απολύτως ομαλά σε πραγματική A1200.
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Oct 12, 2017 20:52:38 GMT 2
Όντως, βασικά πολύ καλή βελτίωση σε σχέση με το πρώτο Reshoot! Δεν είναι γαμάτο που τελικά το feedback μέτρησε? Προβλέπω διθυραμβικό αρθράκι απο Dony! 
|
|
|
Post by vulture on Oct 12, 2017 21:01:26 GMT 2
Ναι, όντως! Εμένα μου άρεσε και το πρώτο αρκετά, αλλά πολύ σύντομο για την τιμή του. Αν δεν έκανε τις αλλαγές αυτές είναι βέβαιο ότι θα πάτωνε, οπότε, σε μεγάλο βαθμό, αναγκάστηκε.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Oct 13, 2017 10:17:16 GMT 2
Βασίλη πρόσθεσε στη λίστα και το Tower 57..
|
|
|
Post by vulture on Oct 13, 2017 11:23:38 GMT 2
Πολύ σωστό!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 13, 2017 22:08:42 GMT 2
Όντως, βασικά πολύ καλή βελτίωση σε σχέση με το πρώτο Reshoot! Δεν είναι γαμάτο που τελικά το feedback μέτρησε? Προβλέπω διθυραμβικό αρθράκι απο Dony!  Φίλε, δεν trollάρω, αυτό που βλέπω ωραίο είναι, αλλά κάτι με χαλάει αισθητικά - πράγμα που δεν συνέβαινε με το original Reshoot. Ίσως να φταίει το ότι πλέον τα γραφικά του δεν είναι τόσο μοντέρνα και έχουν στοιχεία από shoot 'em ups του παρελθόντος, δεν ξέρω... 
|
|
|
Post by vulture on Oct 16, 2017 10:36:37 GMT 2
Είναι που δεν είσαι αρκετά ρετρό τύπος!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 16, 2017 15:04:04 GMT 2
Είναι που δεν είσαι αρκετά ρετρό τύπος! Ε, καλά, οι άλλοι με τα κολλήματα δεν είναι retro, obsolete είναι!
|
|
|
Post by vulture on Oct 16, 2017 16:27:35 GMT 2
Obscure μη σου πω! 
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Oct 16, 2017 17:26:23 GMT 2
Ειναι περιεργη φαση. Το δευτερο εχει σαφως περισσοτερα γραφικα, σαν backgrounds κυριως. Αλλα αυτο το κανει να μην μοιαζει με το πρωτο. Το πρωτο στους περισσοτερους δεν αρεσε γιατι δεν ειχε συνηθισμενα γραφικα (ελικοπτερακια, κανονακια κτλ). Αλλα σε μερικους αρεσε ο ολος "μαθηματικος" σχεδιασμος. Σε αυτους λοιπον που συνηθισαν και τους αρεσε το πρωτο, μαλλον το δευτερο δεν θα τους αρεσει.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 16, 2017 17:41:38 GMT 2
Ειναι περιεργη φαση. Το δευτερο εχει σαφως περισσοτερα γραφικα, σαν backgrounds κυριως. Αλλα αυτο το κανει να μην μοιαζει με το πρωτο. Το πρωτο στους περισσοτερους δεν αρεσε γιατι δεν ειχε συνηθισμενα γραφικα (ελικοπτερακια, κανονακια κτλ). Αλλα σε μερικους αρεσε ο ολος "μαθηματικος" σχεδιασμος. Σε αυτους λοιπον που συνηθισαν και τους αρεσε το πρωτο, μαλλον το δευτερο δεν θα τους αρεσει. Παραδόξως συμφωνώ απόλυτα!
|
|
mike
God
|
Post by mike on Oct 16, 2017 20:38:46 GMT 2
Ειναι περιεργη φαση. Το δευτερο εχει σαφως περισσοτερα γραφικα, σαν backgrounds κυριως. Αλλα αυτο το κανει να μην μοιαζει με το πρωτο. Το πρωτο στους περισσοτερους δεν αρεσε γιατι δεν ειχε συνηθισμενα γραφικα (ελικοπτερακια, κανονακια κτλ). Αλλα σε μερικους αρεσε ο ολος "μαθηματικος" σχεδιασμος. Σε αυτους λοιπον που συνηθισαν και τους αρεσε το πρωτο, μαλλον το δευτερο δεν θα τους αρεσει. Παραδόξως συμφωνώ απόλυτα! Πολυ κακως ! Εχω συνηθισει να γραφω κατι και να περιμενω με την μπυρα στο χερι ποτε θα βγει ο dony να γραψει το αντιθετο. Το οποιο ειναι αυτο που και οι δυο σκεφτομαστε και συμφωνουμε, αλλα παντα το γραφουμε ετσι ωστε να φαινεται οτι διαφωνουμε.
|
|
|
Post by vulture on Oct 16, 2017 21:24:57 GMT 2
Ναι, βέβαια, μόνο στο planet ξέρατε να πλακώνεστε για 15 σελίδες, εδώ παρθένες ξαφνικά....Μιχάλη μου, Παναγιώτη μου κλπ. Σφαχτείτε ρε σαπάκια να ανέβει η επισκεψιμότητα! 
|
|
mike
God
|
Post by mike on Oct 16, 2017 21:43:37 GMT 2
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Oct 16, 2017 23:40:38 GMT 2
Ναι, βέβαια, μόνο στο planet ξέρατε να πλακώνεστε για 15 σελίδες, εδώ παρθένες ξαφνικά....Μιχάλη μου, Παναγιώτη μου κλπ. Σφαχτείτε ρε σαπάκια να ανέβει η επισκεψιμότητα!  Αααχαχα...λολ, κορυφαίος... mike: μαθηματικά γραφικα. Σωστό φιλε, πολύ σωστό! Και έψαχνα μια ορολογία γι'αυτό το στύλ... Προσωπικά δεν με χάλαγε καθόλου η όλη φιλοσοφία/concept των γραφικών στο πρώτο! Επειδή έτυχε να δω και και πήρα στα χέρια μου τα original assets από τον ίδιο τον Kevin μπορώ να σου πώ οτί με ενθουσίασαν αρκετά! Το τελικό implimentation δυστυχώς ήταν τρελή πατάτα imho. Αν το είχαν προσέξει λιγο παραπάνω και είχαν κάνει ένα πιο μοντέρνο conversion για Amiga (και όχι αυτό το απαράδεκτα πρόχειρο dither fest), είμαι σίγουρος οτι θα άκουγαν λιγότερα παράπονα. Για να σου δώσω να καταλάβεις: 
|
|
|
Post by vulture on Oct 17, 2017 0:28:31 GMT 2
Σαφώς καλύτερο χωρίς dithering.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 17, 2017 8:46:06 GMT 2
Σαφώς καλύτερο χωρίς dithering. Στο μυαλό μου είσαι!
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on May 28, 2019 16:17:27 GMT 2
|
|
|
Post by vulture on May 28, 2019 22:48:15 GMT 2
Το τελείωσα ήδη, έχει πολύ καλό gameplay, ωραία αίσθηση όταν κινείσαι και χτυπάς τους αντιπάλους, απλώς είναι εύκολο παρά το μέγεθός του και τις δεκάδες σφαίρες που σου εκτοξεύει κατά πάνω σου. Στον τεχνικό τομέα, παίζει να είναι και ό,τι πιο εντυπωσιακό σε παιχνίδι για stock A1200.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on May 29, 2019 10:41:18 GMT 2
Reshoot-R + T.G.S.:
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on May 29, 2019 16:19:06 GMT 2
Βγάζω το καπέλο μου στον Richard. ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ κύριοι. Best Amiga game of 2019 (so far)!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on May 29, 2019 19:25:48 GMT 2
Βγάζω το καπέλο μου στον Richard. ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ κύριοι. Best Amiga game of 2019 (so far)! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όσο έχω παίξει (αρχές 2ου level) είναι ασύλληπτα καλό. Και, παρόλο που δεν του φαίνεται από τα screenshots, αν το παίξει κανείς καταλαβαίνει ότι πρόκειται για τον διάδοχο του Reshoot. On steroids. Παιχνιδάρα. Απλά παιχνιδάρα.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on May 30, 2019 14:06:12 GMT 2
Σαφώς καλύτερο του πρώτου και το καλύτερο παιχνίδι για Amiga εντός του 2019! Έχει κάποια κολλήματα στον e-uae προς το παρόν. Πάντως, δεν είναι ανώτερο του ανταγωνισμού αν συμπεριλάβουμε shumups όπως super stardust, t-zero, xp8. banshee, ultra violent world που απαιτούν το ίδιο setup... επειδή νομίζω ότι διαβάζω υπέρ του δέοντος θετικά σχόλια (όχι στο comet, γενικότερα ομιλώντας)..
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on May 30, 2019 19:00:57 GMT 2
Σαφώς καλύτερο του πρώτου και το καλύτερο παιχνίδι για Amiga εντός του 2019! Έχει κάποια κολλήματα στον e-uae προς το παρόν. Πάντως, δεν είναι ανώτερο του ανταγωνισμού αν συμπεριλάβουμε shumups όπως super stardust, t-zero, xp8. banshee, ultra violent world που απαιτούν το ίδιο setup... επειδή νομίζω όιτι διαβάζω υπέρ το δέον θετικά σχόλια (όχι στο comet, γενικότερα ομιλώντας).. Καλά ρε Στέφανε, τρολάρεις τώρα, έτσι; Το Super Stardust; Παιχνίδι στο οποίο ελέγχουμε το σκάφος μας με αριστερόστροφο/δεξιόστροφο rotation; Λόγω χειρισμού δεν πρέπει να μπαίνει καν στη σύγκριση. Το T-Zero απαιτεί το ίδιο setup; Αφού θέλει 68030! Συν του ότι δείχνει και πολύ "φτωχός συγγενής" απέναντι στο Reshoot-R. Banshee; Εντάξει, έχεις 100% την υποστήριξη του Tsak σε αυτό! Στα σοβαρά, ακόμα κι αν είναι καλύτερο σαν παιχνίδι (είναι; ) σε wow factor υστερεί. Το XP8 δεν το έχω παίξει ποτέ, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη. Το ίδιο ισχύει και για το Ultra Violent Worlds, μόνο που, με το λίγο που το είδα σε video δείχνει - από άποψη gameplay - πολύ "παιδική" προσπάθεια για να τα συγκρίνεις... Εν κατακλείδι, νομίζω ότι είναι εύκολα ανώτερο του ανταγωνισμού που αναφέρεις, καθώς η πλειοψηφία των κορυφαίων shoot 'em ups της Amiga δεν χρειαζόταν καν AGA chipset για να τρέξει (SWIV, Hybris, Silkworm, Mega Typhoon, Battle Squadron, Agony κλπ). Τέλος, μην κάνεις το λάθος να το δοκιμάζεις πρώτα σε emulator: τρέξε το σε κανονική Amiga και μετά ένα να ξανασυζητήσουμε αν είναι εντυπωσιακό ή όχι! 
Α, και κάτι άσχετο: 666 posts κουφάλες! The number of the beast και τα μυαλά στα blenders! Up the Irons!
|
|
konc
Junior Member
|
Post by konc on May 30, 2019 19:44:54 GMT 2
Α, και κάτι άσχετο: 666 posts κουφάλες! The number of the beast και τα μυαλά στα blenders! Up the Irons!  Ντροπής πράγματα...
|
|