dony
Administrator
|
Post by dony on Jun 7, 2019 17:04:03 GMT 2
Το t-zero παίζει σε 020, απλώς ήθελε cd-rom (για την cdda μουσική). Με ένα αξιοπρεπές hd rip πάντως το παιχνίδι παίζεται κανονικά (χωρίς τη μουσική). Λοιπόν, αυθάδη νεαρέ μου το έψαξα - γιατί θυμόμουν τα αντίθετα απ' όσα υποστηρίζεις για το απαιτούμενο setup για το T-Zero - και ιδού (από το Hall of Light): Αν δεν με πιστεύεις δες και μόνος σου. Νομίζω ότι ορισμένοι - όχι ο tsak, φυσικά - επειδή έχουν χρόνια να ασχοληθούν πραγματικά με classic συστήματα, έχουν λίγο blurιασμένες εντυπώσεις και αναμνήσεις, γι' αυτό και δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν το πόσο καλό είναι το Reshoot R. Και δεν αναφέρομαι μονάχα στον Στέφανο, έτυχε να ακούσω και από άλλους πράγματα του στυλ "ε ναι, τα κάνει μωρέ αυτά η Amiga, σιγά" και μετά διαπίστωσα ότι είχαν στο μυαλό τους setups από πουσαρισμένες... τετραχίλιαρες! 
|
|
tsak
Full Member
|
Post by tsak on Jun 7, 2019 22:33:58 GMT 2
|
|
vulture
Senior Member
Ed the Dead
|
Post by vulture on Jun 7, 2019 22:44:59 GMT 2
tsak ε, αλίμονο....να μη σφαχτούμε πάλι για το τίποτα; dony Βασικά το Τ0 παίζει και σε 020 αν έχεις 8άρα μνήμη απ' όσο μπορώ να θυμηθώ. Και θέλει και σχεδόν όλη την chip ram που έχεις διαθέσιμη. Επίσης, ακόμα και αν βάλεις όλα τα εφέ στο τέρμα, δε θυμάμαι να έχανες σε καρέ/ταχύτητα. Και , σε κάθε περίπτωση, το ReshootR -ασχέτως requirements- είναι απείρως πιο εντυπωσιακό , αλλά και playable παιχνίδι.
|
|
tsak
Full Member
|
Post by tsak on Jun 7, 2019 23:07:40 GMT 2
tsak ε, αλίμονο....να μη σφαχτούμε πάλι για το τίποτα; Ρε τι λένε τα άτομα... θα τρελαθούμε δηλαδή... Άκου τι έγραψε ο άλλος μετά από'σένα
|
|
vulture
Senior Member
Ed the Dead
|
Post by vulture on Jun 8, 2019 3:15:18 GMT 2
έλεος δηλαδή....
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jun 8, 2019 10:46:04 GMT 2
Εντάξει, μπορεί κι ο Richard να το τραβάει, αλλά αν εστιάσουμε στο πολύ απλό και πολύ σαφές "Having said that, I would have appreciated musashi9 and Alpha One getting in contact with me prior to messing with my code, even it was only as a symbol of respect. We could have discussed the side effects of a trained version and why it could spoil the fun for a lot of people - this way, the trainer (if they so desperately need to code one) would have blocked access to the highscore table from day one" νομίζω ότι δίνει άπειρο έδαφος για συνεννόηση. ΑΝ το επιθυμεί κι άλλος, βέβαια...
Από την άλλη, τοποθετήσεις του τύπου "I know you don't care, but you just lost a sale of your game: mine. And of anything in the future you make" (Pugsy) εμένα προσωπικά μου προκαλούν αναγούλα γιατί τις έχω φάει τόσα χρόνια στη μάπα στην χώρα μας, όπου ο καθένας πιστεύει ότι τα καλά πράγματα/προϊόντα/events είναι προϊόντα παρθενογένεσης και είναι καθήκον μας ( ; ) να τα μποϊκοτάρουμε για ψύλλου πήδημα ή απλώς επειδή κάποιος έτσι μας είπε να κάνουμε. Εις το διηνεκές, μάλιστα! Προφανώς και δεν είμαι κατά των trainers - ούτε και του συγκεκριμένου - αλλά πιστεύω ότι ένα community όπως είναι αυτό της Amiga εν έτει 2019 μπορεί να επιζήσει χωρίς trainers. Χωρίς ποιοτικές παραγωγές δεν μπορεί.
|
|
vulture
Senior Member
Ed the Dead
|
Post by vulture on Jun 8, 2019 10:54:26 GMT 2
Ναι, μα το θέμα είναι ότι κατάντησε σαπουνόπερα και από τις δύο πλευρές το ζήτημα, με τελείως ασήμαντη αφορμή.
|
|
|
Reshoot-R
Jun 8, 2019 11:03:02 GMT 2
via mobile
Post by Cool_amigaN on Jun 8, 2019 11:03:02 GMT 2
Το tzero παίζει σε 020 ρε συ, οι πληροφοριες του hol είναι λάθος. Όχι στοκ 020 aga αλλά με λίγη μνήμη παραπάνω. Δεν ξέρω πως διορθώνονται στη σελίδα, οπότε αν κάποιος μπορεί, ας τους ενημερώσει.
|
|
vulture
Senior Member
Ed the Dead
|
Post by vulture on Jun 8, 2019 13:01:17 GMT 2
Βασικά, τα επίσημα requirements είναι όντως για 030, το γράφει και φόρα-παρτίδα επάνω στο κουτί του. Απλώς, δεν ισχύει, παίζει και σε 020, αυτό θυμάμαι κι εγώ.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jun 8, 2019 17:28:50 GMT 2
Βασικά, τα επίσημα requirements είναι όντως για 030, το γράφει και φόρα-παρτίδα επάνω στο κουτί του. Απλώς, δεν ισχύει, παίζει και σε 020, αυτό θυμάμαι κι εγώ. Βασίλη, εγώ αυτά είχα διαβάσει κάποτε, αυτά ήξερα μια ζωή, και σε 030 το είχα τρέξει. Θα μπορούσα να το δοκιμάσω στο δικό μου setup που είναι ακριβώς 68020 με 8ΜΒ fast, αλλά βαριέμαι να μπω στη διαδικασία να το μεταφέρω μόνο και μόνο για να αποδείξω ότι εγώ και η Clickboom έχουμε άδικο!
|
|
vulture
Senior Member
Ed the Dead
|
Post by vulture on Jun 8, 2019 17:31:16 GMT 2
Ναι ρε παιδί μου, απλώς αυτό θυμάμαι και το αναφέρω.
edit: Επιβεβαιώνω ότι παίζει με 020, αφού το είχα πρόχειρο σε hdf και το έτρεξα στο winuae με 68EC020 + 8MB RAM
|
|
tsak
Full Member
|
Post by tsak on Jun 8, 2019 21:55:13 GMT 2
Εντάξει, μπορεί κι ο Richard να το τραβάει, αλλά αν εστιάσουμε στο πολύ απλό και πολύ σαφές " Having said that, I would have appreciated musashi9 and Alpha One getting in contact with me prior to messing with my code, even it was only as a symbol of respect. We could have discussed the side effects of a trained version and why it could spoil the fun for a lot of people - this way, the trainer (if they so desperately need to code one) would have blocked access to the highscore table from day one" νομίζω ότι δίνει άπειρο έδαφος για συνεννόηση. ΑΝ το επιθυμεί κι άλλος, βέβαια... Από την άλλη, τοποθετήσεις του τύπου " I know you don't care, but you just lost a sale of your game: mine. And of anything in the future you make" (Pugsy) εμένα προσωπικά μου προκαλούν αναγούλα γιατί τις έχω φάει τόσα χρόνια στη μάπα στην χώρα μας, όπου ο καθένας πιστεύει ότι τα καλά πράγματα/προϊόντα/events είναι προϊόντα παρθενογένεσης και είναι καθήκον μας ( ; ) να τα μποϊκοτάρουμε για ψύλλου πήδημα ή απλώς επειδή κάποιος έτσι μας είπε να κάνουμε. Εις το διηνεκές, μάλιστα! Προφανώς και δεν είμαι κατά των trainers - ούτε και του συγκεκριμένου - αλλά πιστεύω ότι ένα community όπως είναι αυτό της Amiga εν έτει 2019 μπορεί να επιζήσει χωρίς trainers. Χωρίς ποιοτικές παραγωγές δεν μπορεί. Εγώ πάλι νομίζω πως πέρα από το πρόβλημα με το online leaderboard (στο οποίο ο Richard έχει σίγουρα τα δίκια του), στα υπόλοιπα που αναφέρει περί δικηγόρων, "νομιμότητας" και απαραίτητης άδειας για να πειράξει κάποιος τον κωδικά του, κάπου το χάνει (δεν ξέρω, έχουν ένα κάποιο θεματάκι οι Γερμανοί με την νομιμοφροσύνη, έχω δεί την ίδια επιμονή και επιχειρηματολογία ξανά και ξανά με πολλούς άλλους, βλ. Jens π.χ.). Να υπενθυμίσω εδώ πως τα ίδια έλεγε και για το trainer του πρώτου Reshoot (στο οποίο απουσίαζε το online functionality). Imho, πέρα από το γεγονός πως οποιοδήποτε trainer ΔΕΝ αλλοιώνει αντικιμενικά τον κώδικά του παιχνιδιού, πέρα από το οτί παγκοσμίως το modding (γενικότερα) αποτελεί πάγια και καλοδεχούμενη user/consumer/community friendly πρακτική, πέρα από το οτί trainers και intros σαν και αυτό αποτελούν δωρεάν διαφήμηση για το παιχνίδι και τους δημιουργούς του και πέρα από το ότι ηθικά και νομικά δεν έχουν χώρο αυτού του είδους οι αντιπαραθέσεις, οι αντεγκλήσεις, οι νουθεσίες και οι απειλές (πόσο μάλλον στη μικρή σκηνή και κοινότητά μας και τη στιγμή που η όλη φάση δεν έγινε εν κρυπτώ αλλά ποσταρίστηκε στο thread του δημιουργού), τα intros, τα trainers (ακόμα και τα cracktros) αποτελούν -ιδιαίτερα για την κοινότητά μας- ιστορικό και celebrated κομμάτι της (με αναφορές στην demo σκηνή). Άλλωστε η Flashtro αποτελεί μια από τις λίγες ακόμα ενεργές ομάδες και έχει προσφέρει αρκετό έργο χρόνια τώρα (με τον τρόπο τους φυσικά). Συμφωνώ απολύτως πως και οι άλλοι το παρατράβηξαν (πραγματικά ακούστηκαν ακυρότατα υποτιμητικά σχόλια, π.χ. για την τιμή και την "αξία" του παιχνιδιού ή για το γεγονός πως είναι commercial) τα οποία σε καμία περίπτωση δεν συμμερίζομαι. Πέρα από αυτό, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο της αντίδρασης και της παρατεταμένης αντιδικίας (τη στιγμή μάλλιστα που μέλη της Flashtro παραδέχτηκαν το ατόπημα με το leaderboard και το διόρθωσαν). Προσωπικά γουστάρω τρελά και ενθουσιάστηκα (και ο Alex και ο Erik) όταν κυκλοφόρησαν trainers για τα παιχνίδια μας. Τι να σου πω, είναι ακόμα ένας "τίτλος τιμής" για 'μας, που μας φέρνει πιο κοντά στους συντελεστές, την κοινότητα και την παράδοση της σκηνής... Με αυτά και αυτά να προσθέσω πως με το τελευταίο του σχόλιο το σώζει κάπως ο Richard: "You are right. This thread goes way too far by now and divides rather than unites. Discussion is blown up so much that, under a hive of misunderstandings, complains and accusations, the main message obviously got burried. Which is: 'But is it so difficult to ask the person who coded the game for permission? We are such a small scene'
Exactly. Communicate. Work together! That´s how projects like RESHOOT R come alive - by great guys pulling in the same direction." Εκτός του κομματιού της αδειας (που δεν έχει προηγούμενο ούτε αρνητικό αντίκτυπο, οπότε γιατί να αποτελεί προυπόθεση?) στέκομαι 100% σύμφωνος με το γενικότερο μήνυμά του εδώ. ------------- Anyhow, αφήνοντας τα παραπάνω λυπηρά κατά μέρους, να πώς πως τερμάτισα και εγώ το ReshootR τις τελευταίες μέρες Μπορώ λοιπόν officially να επιβεβαιώσω πως μιλάμε όντως για ένα από τα καλύτερα shooters συνολικά για την πλατφόρμα (OCS και AGA)! Απλά Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Η δουλειά και το gameplay του τα σπάει! Ρε 'σείς, τελικά ποιός ανέλαβε το review του παιχνιδιού στο περιοδικό? Υποθέτω ο Dony? Τι θα λέγατε να προσθέταμε κάνα δύο παραγραφάκια με μια δεύτερη ή τρίτη γνώμη?
|
|
vulture
Senior Member
Ed the Dead
|
Post by vulture on Jun 8, 2019 22:26:01 GMT 2
Βασικά εγώ. Φυσικά, καλοδεχούμενες οι δεύτερες και τρίτες γνώμες για όποιον θέλει να γράψει.
Άσχετο, επειδή όπως είπα είχα εύκαιρο το Τ0 σε εξομοίωση, οι πραγματικές απαιτήσεις είναι 1,75ΜΒ chip και 2ΜΒ fast. Αλλά! Τα 2ΜΒ fast τα θέλει ακέραια! Ούτε byte να μη λείπει. Οπότε πρακτικά, θέλει 4ΜΒ fast.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jun 9, 2019 19:06:50 GMT 2
Εντάξει, μπορεί κι ο Richard να το τραβάει, αλλά αν εστιάσουμε στο πολύ απλό και πολύ σαφές " Having said that, I would have appreciated musashi9 and Alpha One getting in contact with me prior to messing with my code, even it was only as a symbol of respect. We could have discussed the side effects of a trained version and why it could spoil the fun for a lot of people - this way, the trainer (if they so desperately need to code one) would have blocked access to the highscore table from day one" νομίζω ότι δίνει άπειρο έδαφος για συνεννόηση. ΑΝ το επιθυμεί κι άλλος, βέβαια... Από την άλλη, τοποθετήσεις του τύπου " I know you don't care, but you just lost a sale of your game: mine. And of anything in the future you make" (Pugsy) εμένα προσωπικά μου προκαλούν αναγούλα γιατί τις έχω φάει τόσα χρόνια στη μάπα στην χώρα μας, όπου ο καθένας πιστεύει ότι τα καλά πράγματα/προϊόντα/events είναι προϊόντα παρθενογένεσης και είναι καθήκον μας ( ; ) να τα μποϊκοτάρουμε για ψύλλου πήδημα ή απλώς επειδή κάποιος έτσι μας είπε να κάνουμε. Εις το διηνεκές, μάλιστα! Προφανώς και δεν είμαι κατά των trainers - ούτε και του συγκεκριμένου - αλλά πιστεύω ότι ένα community όπως είναι αυτό της Amiga εν έτει 2019 μπορεί να επιζήσει χωρίς trainers. Χωρίς ποιοτικές παραγωγές δεν μπορεί. Εγώ πάλι νομίζω πως πέρα από το πρόβλημα με το online leaderboard (στο οποίο ο Richard έχει σίγουρα τα δίκια του), στα υπόλοιπα που αναφέρει περί δικηγόρων, "νομιμότητας" και απαραίτητης άδειας για να πειράξει κάποιος τον κωδικά του, κάπου το χάνει (δεν ξέρω, έχουν ένα κάποιο θεματάκι οι Γερμανοί με την νομιμοφροσύνη, έχω δεί την ίδια επιμονή και επιχειρηματολογία ξανά και ξανά με πολλούς άλλους, βλ. Jens π.χ.). Να υπενθυμίσω εδώ πως τα ίδια έλεγε και για το trainer του πρώτου Reshoot (στο οποίο απουσίαζε το online functionality). Imho, πέρα από το γεγονός πως οποιοδήποτε trainer ΔΕΝ αλλοιώνει αντικιμενικά τον κώδικά του παιχνιδιού, πέρα από το οτί παγκοσμίως το modding (γενικότερα) αποτελεί πάγια και καλοδεχούμενη user/consumer/community friendly πρακτική, πέρα από το οτί trainers και intros σαν και αυτό αποτελούν δωρεάν διαφήμηση για το παιχνίδι και τους δημιουργούς του και πέρα από το ότι ηθικά και νομικά δεν έχουν χώρο αυτού του είδους οι αντιπαραθέσεις, οι αντεγκλήσεις, οι νουθεσίες και οι απειλές (πόσο μάλλον στη μικρή σκηνή και κοινότητά μας και τη στιγμή που η όλη φάση δεν έγινε εν κρυπτώ αλλά ποσταρίστηκε στο thread του δημιουργού), τα intros, τα trainers (ακόμα και τα cracktros) αποτελούν -ιδιαίτερα για την κοινότητά μας- ιστορικό και celebrated κομμάτι της (με αναφορές στην demo σκηνή). Άλλωστε η Flashtro αποτελεί μια από τις λίγες ακόμα ενεργές ομάδες και έχει προσφέρει αρκετό έργο χρόνια τώρα (με τον τρόπο τους φυσικά). Συμφωνώ απολύτως πως και οι άλλοι το παρατράβηξαν (πραγματικά ακούστηκαν ακυρότατα υποτιμητικά σχόλια, π.χ. για την τιμή και την "αξία" του παιχνιδιού ή για το γεγονός πως είναι commercial) τα οποία σε καμία περίπτωση δεν συμμερίζομαι. Πέρα από αυτό, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο της αντίδρασης και της παρατεταμένης αντιδικίας (τη στιγμή μάλλιστα που μέλη της Flashtro παραδέχτηκαν το ατόπημα με το leaderboard και το διόρθωσαν). Προσωπικά γουστάρω τρελά και ενθουσιάστηκα (και ο Alex και ο Erik) όταν κυκλοφόρησαν trainers για τα παιχνίδια μας. Τι να σου πω, είναι ακόμα ένας "τίτλος τιμής" για 'μας, που μας φέρνει πιο κοντά στους συντελεστές, την κοινότητα και την παράδοση της σκηνής... Με αυτά και αυτά να προσθέσω πως με το τελευταίο του σχόλιο το σώζει κάπως ο Richard: "You are right. This thread goes way too far by now and divides rather than unites. Discussion is blown up so much that, under a hive of misunderstandings, complains and accusations, the main message obviously got burried. Which is: 'But is it so difficult to ask the person who coded the game for permission? We are such a small scene'
Exactly. Communicate. Work together! That´s how projects like RESHOOT R come alive - by great guys pulling in the same direction." Εκτός του κομματιού της αδειας (που δεν έχει προηγούμενο ούτε αρνητικό αντίκτυπο, οπότε γιατί να αποτελεί προυπόθεση?) στέκομαι 100% σύμφωνος με το γενικότερο μήνυμά του εδώ. ------------- Anyhow, αφήνοντας τα παραπάνω λυπηρά κατά μέρους, να πώς πως τερμάτισα και εγώ το ReshootR τις τελευταίες μέρες Μπορώ λοιπόν officially να επιβεβαιώσω πως μιλάμε όντως για ένα από τα καλύτερα shooters συνολικά για την πλατφόρμα (OCS και AGA)! Απλά Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Η δουλειά και το gameplay του τα σπάει! Ρε 'σείς, τελικά ποιός ανέλαβε το review του παιχνιδιού στο περιοδικό? Υποθέτω ο Dony? Τι θα λέγατε να προσθέταμε κάνα δύο παραγραφάκια με μια δεύτερη ή τρίτη γνώμη? Γιάννη, συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις, απλά θα ήθελα να εστιάσουμε στο γεγονός ότι ο Richard δεν αναφέρθηκε σε copyright κλπ εξ αρχής, αλλά όταν άρχισε να τραβάει το πράγμα. Κατά τα άλλα ναι, trainers, cracktros κλπ εννοείται ότι καλό είναι να υπάρχουν - με αυτά μεγαλώσαμε, άλλωστε - και σίγουρα αποτελεί μια ένδειξη αναγνώρισης της αξίας ενός παιχνιδιού η κυκλοφορία trainer για αυτό. Και εννοείται ότι trainers όπως αυτός του Reshoot-R όντως δεν μεταβάλλουν τον κώδικα του προγράμματος οπότε δεν αποτελούν στην πραγματικότητα παραβίαση του copyright.
Από την άλλη, βλέπεις το κλασικό, ότι κάποιος φτιάχνει κάτι αξιόλογο που επί χρόνια γκρίνιαζες ότι δεν υπήρχε, και με την πρώτη αφορμή κάποιοι "βγαίνουν απ' τα ρούχα τους" και ξερνάνε χολή και απαξιώνουν το προϊόν. Been there, ate the shit, δεν πρόκειται να δικαιολογήσω ποτέ των ποτών τέτοιες συμπεριφορές.
Στα πιο ευχάριστα τώρα, όντως το review το έχει αναλάβει ο Βασίλης. Είχαμε πει εξ αρχής να βάλουμε και μια δεύτερη γνώμη, όπως και είχαμε σκεφτεί και το ενδεχόμενο special review (που πιστεύω ότι το αξίζει). Οπότε λέω να το πάμε έτσι, να το γράψει ο Βασίλης, να γράψεις και εσύ ως "δεύτερη γνώμη" χωρίς κανέναν περιορισμό στις λέξεις και για τους δυο σας (εντάξει, δεν νομίζω ότι θα γράψετε 10.000 λέξεις έκαστος!) και να αποφύγουμε να γράψω εγώ και να αρχίσω τα 10άρια! Βέβαια, από την άλλη, τώρα που το σκέφτομαι θα κάνω το review του Neutron, οπότε μπορεί να βάλω 10 σε αυτό!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jun 9, 2019 19:11:41 GMT 2
Άσχετο, επειδή όπως είπα είχα εύκαιρο το Τ0 σε εξομοίωση, οι πραγματικές απαιτήσεις είναι 1,75ΜΒ chip και 2ΜΒ fast. Αλλά! Τα 2ΜΒ fast τα θέλει ακέραια! Ούτε byte να μη λείπει. Οπότε πρακτικά, θέλει 4ΜΒ fast. Ενδιαφέρον! Βέβαια, αυτό σε κάνει να αναρωτιέσαι πόσο Γιωτάδες ήταν στην Clickboom, που έχασαν όλους όσους είχαν 1200άρα με Fast RAM από πελάτες/αγοραστές, ανακοινώνοντας ως απόλυτο minimum τον 68030!  Εντάξει, το έχω δεν να γίνεται και σε PCs αυτό, αλλά εκεί μιλάμε για πολύ μεγαλύτερη αγορά και hardware configurations που δεν μπορούν να δοκιμαστούν όλα, οπότε...
|
|
tsak
Full Member
|
Post by tsak on Jun 9, 2019 22:29:57 GMT 2
Στα πιο ευχάριστα τώρα, όντως το review το έχει αναλάβει ο Βασίλης. Είχαμε πει εξ αρχής να βάλουμε και μια δεύτερη γνώμη, όπως και είχαμε σκεφτεί και το ενδεχόμενο special review (που πιστεύω ότι το αξίζει). Οπότε λέω να το πάμε έτσι, να το γράψει ο Βασίλης, να γράψεις και εσύ ως "δεύτερη γνώμη" χωρίς κανέναν περιορισμό στις λέξεις και για τους δυο σας (εντάξει, δεν νομίζω ότι θα γράψετε 10.000 λέξεις έκαστος!) και να αποφύγουμε να γράψω εγώ και να αρχίσω τα 10άρια! Βέβαια, από την άλλη, τώρα που το σκέφτομαι θα κάνω το review του Neutron, οπότε μπορεί να βάλω 10 σε αυτό! Ωραία, cool. Νομίζω 2ο full review είναι περιττό και θα παίξει μοιραία αρκετή επανάληψη, ένα σύντομο "second opinion" είναι ιδανικό για'μένα. Θα έλεγα γράψε και'σύ κάτι, έτσι για να το κάνουμε πιό "party spicy"
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jun 10, 2019 9:14:50 GMT 2
Στα πιο ευχάριστα τώρα, όντως το review το έχει αναλάβει ο Βασίλης. Είχαμε πει εξ αρχής να βάλουμε και μια δεύτερη γνώμη, όπως και είχαμε σκεφτεί και το ενδεχόμενο special review (που πιστεύω ότι το αξίζει). Οπότε λέω να το πάμε έτσι, να το γράψει ο Βασίλης, να γράψεις και εσύ ως "δεύτερη γνώμη" χωρίς κανέναν περιορισμό στις λέξεις και για τους δυο σας (εντάξει, δεν νομίζω ότι θα γράψετε 10.000 λέξεις έκαστος!) και να αποφύγουμε να γράψω εγώ και να αρχίσω τα 10άρια! Βέβαια, από την άλλη, τώρα που το σκέφτομαι θα κάνω το review του Neutron, οπότε μπορεί να βάλω 10 σε αυτό! Ωραία, cool. Νομίζω 2ο full review είναι περιττό και θα παίξει μοιραία αρκετή επανάληψη, ένα σύντομο "second opinion" είναι ιδανικό για'μένα. Θα έλεγα γράψε και'σύ κάτι, έτσι για να το κάνουμε πιό "party spicy" Τρεις άνθρωποι για το ίδιο παιχνίδι στην ίδια στήλη; Νομίζω ότι είναι way too much. Μια χαρά φτάνετε εσείς οι δύο. Εμένα μου φτάνει που κυκλοφόρησε αυτό το παιχνίδι και που σας άρεσε και θέλετε να γράψετε γι αυτό. Εγώ θα βολευτώ και με το Neutron. 
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jun 12, 2019 16:55:19 GMT 2
Να σημειώσω ότι αφού προχώρησα περισσότερο το παιχνίδι (έφτασα στο τέλος του 3ου level προτού επιστρέψω στη ζεστή αγκαλιά του δημιουργού μου) διαπίστωσα ότι από ένα σημείο κι έπειτα ο αριθμός των αντικειμένων στην οθόνη αλλά και η ταχύτητα που scrollάρουν τα πάντα παραπέμπει σε... coin op! Ο κακός χαμός που γίνεται onscreen είναι τέτοιου επιπέδου, που δοκιμάζοντας το παιχνίδι σε 4πύρηνο Intel με WinUAE το Reshoot-R έφτασε σε σημείο που... "κολλούσε" όλη την εξομοίωση (τα fps έπεφταν μάλλον σε μονοψήφιο αριθμό)! Πώς τώρα κατάφερε ο Richard όλα αυτά πετάει στην οθόνη να κινούνται ταυτόχρονα και μάλιστα με την ταχύτητα που το κάνουν σε μια stock A1200, μόνο ο ίδιος το ξέρει... 
|
|
tsak
Full Member
|
Post by tsak on Jun 16, 2019 22:23:43 GMT 2
Μάλλον έχει κάποιο θέμα με την εξομοίωση και τον UAE (σχετική συζήτηση έχει γίνει και στο EAB btw). Εδώ τρέχεις άλλα και άλλα μιά χαρά που χρειάζονται 060 άλλωστε.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jun 17, 2019 9:49:15 GMT 2
Μάλλον έχει κάποιο θέμα με την εξομοίωση και τον UAE (σχετική συζήτηση έχει γίνει και στο EAB btw). Εδώ τρέχεις άλλα και άλλα μιά χαρά που χρειάζονται 060 άλλωστε. Όχι, δεν κατάλαβες, ίσως και εγώ να μην το έγραψα σωστά: το παιχνίδι παίζει ΤΕΛΕΙΑ (hint: χρησιμοποιώ πάντα προ-Toni Willen WinUAE), απλά, σε κάμια σημεία, ή πηδάει κάποια frames - παρόλο που του έχω ρυθμίσει σαφώς να μη το κάνει - ή, λόγω του απερίγραπτου χαμού από ταχέως κινούμενα αντικείμενα χάνουν κάποια frames τα μάτια μου!
Γενικώς δεν έχω το παραμικρό παράπονο από το παιχνίδι, πέραν του ότι δεν αποθηκεύει locally τα high scores (γιατί; ).
Όσο για το WinUAE θεωρώ ότι γενικώς "τα σπάει" αλλά αυτός ο Toni Willen είναι πολύ ιδιότροπος άνθρωπος βρε παιδάκι μου...
|
|