|
Post by Cool_amigaN on Dec 21, 2018 15:29:54 GMT 2
Εκτός από συμμετοχή και δημιουργία post πωλήσεων, έχει κανείς όρεξη να συμμετάσχει σε multiplayer Dune 2 / 2000; Dune 2 μπορούμε να παίξουμε μέσω του Dune Legacy (SDL port του παιχνιδιού μαζί με bug fixes, νέα ζόρικη ΑΙ και νέα multiplayer maps). Θα χρειαστείτε τα data του original Dune 2. Για multiplayer host game θα χρειαστεί port forwarding. Νομίζω παίζεται και coop (π.χ. 2 παίχτες εναντίον της cpu) σε skirmish στυλ. Δεν έχει chat room (δείτε παρακάτω) οπότε θα πρέπει να μπούμε σε κάποιο irc κανάλι ή κάτι αντίστοιχο για να μοιράσουμε ip και port. Εναλλακτικά έχουμε αναφερθεί στο Dune 2000 Gruntmods edition από το RP, εδώ. Συνοπτικά, το παιχνίδι έρχεται με υποστήριξη multiplayer μέσω του CnConline. Χθεσινή δοκιμή, σε στέλνει σε chat room του cnc όπου κάνεις host το παιχνίδι (μπορεί να είναι και password protected). Δεν βρήκα τρόπο για να προσθέσεις bots, οπότε ίσως να παίζεται μόνο vs, αλλά δεν πειραματίστηκα αρκετά. Δεν χρειάζεται έξτρα data, απλώς download και setup τον installer. Ενδεικτικό multiplayer gameplay Dune 2 Legacy: Ενδεικτικό multiplayer gameplay Dune 2000:
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Dec 21, 2018 17:18:20 GMT 2
Εχω αυθεντικο το dune2000, εαν μου δωσεις οδηγιες κανονιζουμε να διαλυσουμε παρεα την ΑΙ.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Dec 21, 2018 17:37:09 GMT 2
Α ρε μούτρο Mike, μέσα σε όλα είσαι! Αλλά δεν κλικάρεις κανένα από τα link που παραθέτω! Κατέβασε / εγκατέστησε αυτό το αρχείο. Δεν χρειάζεται το αυθεντικό cd / αρχεία. Δεν νομίζω να έχει coop, όπως αναφέρω παραπάνω. Μόλις εγκαταστήσεις επιλέγεις multiplayer και συνδέεσαι στο αυτόματα στο chat room όπου κάνεις host / join game.
|
|
mike
God
|
Post by mike on Dec 21, 2018 17:58:00 GMT 2
νομιζω οτι το ειχα δοκιμασει παλιοτερα.... αλλα ειχα προβλημα.... μεγαλη και αστεια ιστορια 
|
|
mike
God
|
Post by mike on Jan 8, 2019 1:21:47 GMT 2
Αυτην την στιγμη επειδη εχω καποιο χρονο για δοκιμες (λογω εορτων, καιρου κτλ) κατεβασα τις νεες πιστες και τα σεναρια και ειπα να κανω μια εκτενεστατη δοκιμη. Στην αρχη ενθουσιαστηκα που το αγαπημενο μου παιχνιδι θα εχει νεες αποστολες. Αλλα αφου επαιξα καποιες πιστες, απογοητευτηκα πληρως. Απλα μερικες πιστες στο επιπεδο δυσκολιας "normal" ειναι αδυνατο να περαστουν. Προσοχη δεν γραφω οτι εχουν μεγαλο επιπεδο δυσκολιας, οπως ενα δυσκολο αλμα σε ενα platform ή ενα σημειο με πολλες εχθρους σε καποιο shooter, μιλαω για κατι πραγματικα αδυνατο δηλαδη κατι σαν να λεμε να περασεις ενα χασμα-κενο σε ενα platform ενω ο ηρωας δεν εχει jump ! Ναι για τετοιο αδυνατο μιλαω. Αυτο ωφειλεται στον σχεδιασμο και το ιδιο το interface του παιχνιδου. Στο αρχικο παιχνιδι της amiga οπως και σε ολα τα σωστα RTG, εαν εχεις για παραδειγμα ενα εργοστασιο φτιαχνεις ενα τανκ (σε καποιο χρονο και με καποια χρηματα), εαν εχεις δευτερο ιδιο εργοστασιο και αυτο φτιαχνει τανκ παλι καταναλωνοντας χρονο και χρημα κτλ οπως στην πραγματικη ζωη. Στο συγκεκριμενο ομως παιχνιδι, ασχετα ποσα π.χ. εργοστασια εχεις, υπαρχει μονο ενα εικονιδιο στο μενου που το πατας και φτιαχνεται τανκ. Αρα σε ορισμενο χρονο μπορεις ΑΥΣΤΗΡΑ να φτιαξεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ αριθμο απο τανκ. Π.χ. σε 10 λεπτα μπορεις να φτιαξεις 10 τανκς, ασχετα ποσα εργοστασια εχεις, και 100 εργοστασια να εχεις. Το προβλημα προκειπτει επειδη καθε διαφορετικός στρατος εχει επιλογη για να φτιαξει συγκεκριμενα τανκ σε συγκεκριμενο χρονο και αντιμετωπιζεις π.χ. 2 ή 3 στρατους. Για παραδειγμα σε μια πιστα μπορει να αντιμετωπιζεις 2 διαφορετικους στρατους. Καθε αντιπαλος στρατος φτιαχνει 1 τανκ ανα λεπτο, οπως και εσυ, αλλα αυτοι ειναι δυο στρατοι - αντιπαλοι. Ετσι σε βαθος χρονου π.χ. 20 λεπτα εσυ θα εχεις 20 τανκ, αυτοι θα ειναι 40 τανκ. Οποτε οτι και να γινει δεν υπαρχει δυνατοτητα να κερδισεις. Και αυτο καταντα εκνευριστικο σε καποιες πιστες, και ειναι σαν να σου επιβαλει να ριξεις μπινελικια, αφου βλεπεις οτι για καθε 5 οχηματα που στελνεις, οι αντιπαλοι στελνουν 10 ή 15 και περνεις παντα τον πούλο. Το ιδιο ισχυει και για την παραγωγη κτιριων, αλλα και για την χρηση οπλων, δηλαδη ακομα και εαν εχεις 3 εγκαταστασεις εκτοξευσης πυραυλων, το εικονιδιο ειναι μονο ενα στο μενου, αρα ριχνεις 1 πυραυλο, μεγα σφαλμα. Δυστυχως ειναι μια πληρη αποτυχια, και για αυτο φταιει φυσικα ο κατασκευαστης του παιχνιδιου, θα επρεπε να ειχαν το interface και το gameplay του αρχικου dune2, δεν το πιστευω οτι ενα αρχικο παλιο παιχνιδι ειναι πιο "εξυπνο" και πιο ρεαλιστικο απο ενα που βγηκε πολυ αργοτερα. Οποτε αφου κανω μερικες δοκιμες, θα παει εκει που του αξιζει, τα νευρα μας εχουν και οριο.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jan 8, 2019 11:53:30 GMT 2
Α ρε Mike μορφή, με ανάγκασες να ξεκινήσω το legacy για να δω αν τίποτα από όσα γράφεις ευσταθούν - και προς καμία έκπληξή μου, δεν ευσταθούσαν  Έτρεξα ένα skirmish, έφτιαξα 2 light factories, πάτησα στο ένα να φτιάξει καμιά 10αριά trikes, πάτησα στο 2ο, το έκανα upgrade και το έβαλα να φτιάξει παράλληλα άλλα 10 Quad. Τα 'εφτιαχναν όλα μια χαρά, παράλληλα. Δοκίμασα και ταυτόχρονα ίδιες μονάδες και ήταν πάλι κομπλέ. Btw έχω τερματίσει τις campaign στο legacy με όλα τα houses κόντρα σε qBot Brutal και σε multiplayer vs 2 qBot Brutal τα καταφέρνω μία χαρά, μικρέ νουμπά  Δεν ξέρω σε ποιο χάρτη κόλησες αλλά εννοείται ότι το starport είναι καίριας σημασίας για μαζική αγορά / αύξηση μονάδων (και πρέπει να παρακολουθείς τις τιμές τους για να μην ξεφύγεις από μπάτζετ)! Στρατηγική με 2 heavy factories και να σκορπάς credits default αξίας, είναι ultra fail. Θέλει συνδυασμό διαφορετικών μονάδων από light / heavy factory + πεζικό ή/και αγορά από starport, όχι φτιάχνουμε 2 factories έχουμε άπειρα credits και παράγουμε 50 combat tanks για επίθεση στον εχθρό όπως στην απλοϊκή στρατηγική στην Amiga κάποτε  Βάλε dune 2000 να γλεντήσουμε ρε, μην κωλώνεις 
|
|
mike
God
|
Post by mike on Jan 8, 2019 13:15:02 GMT 2
Μαλλον επαιξες κατι αλλο, εγω μιλαω για το dune2000 gruntmod, στο συγκεκριμενο αυτα που περιγραφεις απλα δεν γινονται. Καταρχην δεν υπαρχει δυνατοτητα να φτιαξεις 10 units "με τη μια", μονο 1 καθε φορα. Δευτερο και βασικοτερο στα δεξια που ειναι το μενου, υπαρχει ΜΟΝΟ 1 ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ για να φτιαξεις π.χ. trike, αρα και 1000 light factories να εχεις, παλι 1 ειναι το εικονιδιο, αρα δεν γινεται να φτιαξεις παραπανω απο 1 καθε φορα. Στην amiga ηταν τελειως διαφορετικο το gameplay, σε παρα, μα παρα πολλους τομεις. Εαν εισουν expert μπορουσες με 1-2 units να γονατισεις τη μιση βαση του αντιπαλου, εδω και με 30 να επιτεθεις θα παρεις τον πούλο. Η amiga version ειχε ενα μικρο προβληματακι, σαν cheat, το οποιο για να αποφευχθει αλλαξε το interface και εγινε ετσι οπως εγινε με αυτα τα αθλια αποτελεσματα. Επειδη την amiga version την ξερω καλυτερα απο το καθενα, απλα στην εκδοση 1.03 δεν ειχε περιορισμο στα units, αλλα το βασικοτερο δεν ειχε περιορισμο στα κτιρια. Ετσι στα τελευταια 2 και δυσκολοτερα campaigns, μπορουσες να παρεις τους harkonnen, να φτιαξεις οσα κτιρια χρειαζονται για να εχεις προσβαση σε κτισιμο palace, και μετα εφτιαχνες μονο παλατια και πεταγες πυραυλους, το τερματιζες χωρις να χρειαστει να φτιαξεις ουτε μια unit. Δηλαδη εαν εχεις π.χ. 5 παλατια, πεταγες 5 πυρηνικους πυραυλους, γιατι πατωντας επανω στο καθε παλατι, ειχε τον δικο του πυραυλο.
Για να φυγει αυτο απο τη μεση, σκεφτηκαν στο dune2000 να βαλουν ενα εικονιδιο στο μενου για την εκτοξευση πυραυλων, οποτε και 10 παλατια να ειχες παλι 1 πυραυλο μπορουσες να ριξεις. Αυτο ομως εγινε και με τα οχηματα! οποτε εισαι αναγκασμενος να φτιαχνεις ΜΟΝΟ 1 οχημα ασχετα ποσα κτιρια εχεις. Και εαν εχεις 1 αντιπαλο τοτε οκ, εαν φτιαξεις και χειριστεις σωστα τον στρατο θα το κερδισεις, αλλα απο 2 και πανω τοτε για καθε μια μοναδα που φτιαχνεις οι αντιπαλοι φτιαχνουν 2, και απλα δεν βγαινουν τα μαθηματικα. Και με το starport τα ιδια γινονται, μετα απο καποιο διαστημα απλα ξεμενει απο στοκ, και το βασικοτερο: και οι αντιπαλοι εχουν starport και γεμιζουν οχηματα και μαντεψε... οταν εχεις 2 αντιπαλους τα 2 εχθρικα starports φερνουν τα διπλα οχηματα απο εσενα ανα μοναδα χρονου.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jan 8, 2019 16:17:57 GMT 2
Που να καταλάβω ότι μιλούσες για το dune2k grunt, να μυρίσω τα νύχια μου; Στο αρχικό post σου κάνεις αντιπαραβολή μόνο με την έκδοση της amiga, οπότε η μόνη κοινή αναφορά είναι το dune 2 - νυν dune legacy. Τα παραπάνω που περιγράφεις για την έκδοση 1.03 από amiga, ισχύουν στο legacy (πολλαπλά κτήρια κτλ) πάντως αν ενδιαφερθείς στο μέλλον.
Επίσης ποιος έφτιαχνε πέντε παλάτια στο d2 στην amiga, με δουλεύεις; Όλα τα credits εκεί τα σκόρπαγες χωρίς άμυνα; Ειδικά στους τελευταίους χάρτες που είσαι αφόρητα πιεσμένος και πρέπει να χτίσεις συστοιχίες ολόκληρες από turrets. Χέσε με τώρα που θα πάρεις 2 units και θα τρέχεις όλον τον χάρτη, που στην amiga το dune 2 πήγαινε πιο αργά από την ομιλία του Τσάρτα κατά την περιγραφή της πάσας του στον Χαριστέα. Να κάνεις ένα map 2 ώρες για να το τερματίσεις - και αν!
Εν τέλει, έχει διαφορά το dune2k gruntmod με το αυθεντικό dune2k για pc που έπαιζες και στηλιτεύεις το interface; Στο αυθεντικό είχε παράλληλο build για πολλαπλές μονάδες / υποστήριξη πολλών κτηρίων ή είναι όπως τώρα; Ειλικρινά δεν θυμάμαι, γιατί έχω τερματίσει το dune2k όταν κυκλοφόρησε και στην δωρεάν έκδοση ασχολήθηκα λίγο. Μην με κάνεις να εγκαταστήσω το αυθεντικό για να βρω διαφορές / αναιρέσω όσα γράφεις γιατί έχω και τρεχάματα αυτή την περίοδο!
edit: Οκ τσέκαρα και τα δύο, dune 2000 (original) και dune 2000 gruntmods και τα δύο έχουν το ίδιο interface και δεν επιτρέπουν την παραγωγή πολλαπλάνων μονάδων ούτε que units όσα factories / barracks κτλ κι αν έχεις. Αλλά το θέμα σου ποιο είναι; Δεν μου έλεγες ότι είσαι expert στο d2k; Πως το είχες τερματίσει παλαιότερα στο pc με cheat, πάλι; Ή το πρόβλημα σου είναι το επίπεδο δυσκολίας λόγω νουμπίστικης φάσης;
|
|
mike
God
|
Post by mike on Jan 8, 2019 19:28:33 GMT 2
Οκ πετα την μπαλα στην εξεδρα, εγω ειπα να μιλησουμε σοβαρα, αλλα οποτε ποσταρεις στο comet γινεται τρολολο. Καταρχην αφου τσεκαρες το dunegruntmods και το αυθεντικο, τοτε ειδες οτι εχω δικαιο και δεν γινεται να φτιαξεις πολλαπλες units. Το ιδιο προβλημα εχουν και τα 2 παιχνιδια. Απλα η πρωτη εκδοση για pc (και η σχεδον ιδια με λιγα εξτρα για το ps1) δεν εχει σε καποια σημεια τοσους πολλους ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ αντιπαλους. Δηλαδη μπορει ο emperor ή οι harkonnen σε καποιες πιστες να εχουν τρελη βαση, σε τεραστεια εκταση και με υπερβολικη αμυνα, αλλα ειναι ενας αντιπαλος οποτε φτιαχνει τις ιδιες μοναδες με εσενα. Αντιθετα στο grandmods αντιμετωπιζεις ταυτοχρονα smuglers, mercenaries παραλληλα με αντιπαλους, που σημαινει οτι καθε αντιπαλος στρατος φτιαχνει ταυτοχρονα μοναδες. Και δεν στηλιτευω το gruntmods, αλλα ΚΑΙ το κανονικο dune2000, νομιζω οτι ακομα και το command and conquer εχει το ιδιο προβλημα. Στην amiga θυμαμαι ειχα καταφερει να διαλυσω τη μιση βαση με ενα και μονο lancher, καμια σχεση με τα pc που οσες μοναδες και να εχεις απλα δεν φτανουν. Στην amiga το dune2 ειναι πιο fix θα ελεγα, υπαρχει παντα μια συγκεκριμενη στρατηγικη που ειναι η σωστοτερη. Στο 2000 ειναι πιο random τα πραγματα. Και ναι στο 2 ειναι πολυ πιο ευκολο στην 8η και την 9η πιστα (τις 2 τελευταιες) να μην κανεις τιποτα αλλο απο το να κτιζεις παλατια. Απλα βαζεις κανα turret ΑΠΟ ΠΙΣΩ απο τα παλατια να διαλυεις για πλακα τους αντιπαλους. Και αυτο γιατι στo dune2 το να κανεις repair το palace ειναι τσαμπα !!!! Αρα το βαζεις μπροστα μπροστα, τρωει ολες τις βολες, δεν διαλυεται με τιποτα (μονο με death hand missile) και απο πισω βαζεις turret που δεν τα κτυπαει ο αντιπαλος γιατι οι βολες πανε στο palace, ειπαμε το ξερω αριστα το παιχνιδι. Το θεμα ειναι να το τερματισεις με τον σωστο τροπο, με 1 παλατι. anyway ηδη με το grandmods εχω αφιερωσει πολλες ωρες, ειδικα μερικες πιστες ειναι υπερ-γαμάτες, εαν θες να σου πω ποιες ειναι να τις παιξεις. και ξεχασα να σε ευχαριστησω για το λινκ του gruntmods. Το legacy ειναι free? εχεις κανα λινκ? θα παιξουμε κανά διπλό ?
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jan 9, 2019 11:41:53 GMT 2
Λολ ρε 'συ μου πουλάς τρέλα; Που και πότε τρόλαρα; Αρχικά αναφέρεις ότι: Στο αρχικο παιχνιδι της amiga οπως και σε ολα τα σωστα RTG, εαν εχεις για παραδειγμα ενα εργοστασιο φτιαχνεις ενα τανκ (σε καποιο χρονο και με καποια χρηματα), εαν εχεις δευτερο ιδιο εργοστασιο και αυτο φτιαχνει τανκ παλι καταναλωνοντας χρονο και χρημα κτλ οπως στην πραγματικη ζωη. Στο συγκεκριμενο ομως παιχνιδι, ασχετα ποσα π.χ. εργοστασια εχεις, υπαρχει μονο ενα εικονιδιο στο μενου που το πατας και φτιαχνεται τανκ. Αρα σε ορισμενο χρονο μπορεις ΑΥΣΤΗΡΑ να φτιαξεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ αριθμο απο τανκ. Π.χ. σε 10 λεπτα μπορεις να φτιαξεις 10 τανκς, ασχετα ποσα εργοστασια εχεις, και 100 εργοστασια να εχεις. Όπως κάθε λογικός άνθρωπος - έτσι κι εγώ - από το παραπάνω συμπέρανα ότι αναφερόσουν στο dune 2 / dune legacy αφού το αντιπαραβάλεις με την έκδοση της Amiga. Και συνεχίζεις περιγράφοντας: Το προβλημα προκειπτει επειδη καθε διαφορετικός στρατος εχει επιλογη για να φτιαξει συγκεκριμενα τανκ σε συγκεκριμενο χρονο και αντιμετωπιζεις π.χ. 2 ή 3 στρατους. Για παραδειγμα σε μια πιστα μπορει να αντιμετωπιζεις 2 διαφορετικους στρατους. Καθε αντιπαλος στρατος φτιαχνει 1 τανκ ανα λεπτο, οπως και εσυ, αλλα αυτοι ειναι δυο στρατοι - αντιπαλοι. Ετσι σε βαθος χρονου π.χ. 20 λεπτα εσυ θα εχεις 20 τανκ, αυτοι θα ειναι 40 τανκ. Οποτε οτι και να γινει δεν υπαρχει δυνατοτητα να κερδισεις. Και αυτο καταντα εκνευριστικο σε καποιες πιστες, και ειναι σαν να σου επιβαλει να ριξεις μπινελικια, αφου βλεπεις οτι για καθε 5 οχηματα που στελνεις, οι αντιπαλοι στελνουν 10 ή 15 και περνεις παντα τον πούλο. Το ιδιο ισχυει και για την παραγωγη κτιριων, αλλα και για την χρηση οπλων, δηλαδη ακομα και εαν εχεις 3 εγκαταστασεις εκτοξευσης πυραυλων, το εικονιδιο ειναι μονο ενα στο μενου, αρα ριχνεις 1 πυραυλο, μεγα σφαλμα. Δυστυχως ειναι μια πληρη αποτυχια, και για αυτο φταιει φυσικα ο κατασκευαστης του παιχνιδιου, θα επρεπε να ειχαν το interface και το gameplay του αρχικου dune2, δεν το πιστευω οτι ενα αρχικο παλιο παιχνιδι ειναι πιο "εξυπνο" και πιο ρεαλιστικο απο ενα που βγηκε πολυ αργοτερα. Οποτε αφου κανω μερικες δοκιμες, θα παει εκει που του αξιζει, τα νευρα μας εχουν και οριο. Αφού ξεκαθαρίζεις σε επόμενο post ότι μιλάς για το gruntmods, μπαίνω για δοκιμή στο αυθεντικό dune 2000 ΚΑΙ στο gruntmods, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενά σου, πως όντως φτιάχνεις μία μονάδα όσα factories / barracks κι αν έχεις, χωρίς δυνατότητα επίσης για cue. Αλλά όπως ανέφερα παραπάνω το ίδιο ισχύει ΚΑΙ στο αυθεντικό, που όπως γράφεις ότι είναι ένα από τα αγαπημένα σου παιχνίδια. Οπότε προς τι όλο αυτό το diss; Αυτην την στιγμη επειδη εχω καποιο χρονο για δοκιμες (λογω εορτων, καιρου κτλ) κατεβασα τις νεες πιστες και τα σεναρια και ειπα να κανω μια εκτενεστατη δοκιμη. Στην αρχη ενθουσιαστηκα που το αγαπημενο μου παιχνιδι θα εχει νεες αποστολες. Αλλα αφου επαιξα καποιες πιστες, απογοητευτηκα πληρως. Απλα μερικες πιστες στο επιπεδο δυσκολιας "normal" ειναι αδυνατο να περαστουν. Προσοχη δεν γραφω οτι εχουν μεγαλο επιπεδο δυσκολιας, οπως ενα δυσκολο αλμα σε ενα platform ή ενα σημειο με πολλες εχθρους σε καποιο shooter, μιλαω για κατι πραγματικα αδυνατο δηλαδη κατι σαν να λεμε να περασεις ενα χασμα-κενο σε ενα platform ενω ο ηρωας δεν εχει jump ! Ναι για τετοιο αδυνατο μιλαω. Αυτο ωφειλεται στον σχεδιασμο και το ιδιο το interface του παιχνιδου. Τώρα αν φταίει το επίπεδο δυσκολίας, ε τι να κάνουμε, είναι ολντ σκουλ και θέλει κοχόνες για να το τερματίσεις. Επίσης, να θεωρήσω ότι δοκίμασες μόνο το Rise of Mercenaries expansion pack, γιατί δεν το αναφέρεις πουθενά και πρέπει πάλι να μυρίσω τα νύχια μου... In other news, ναι ρε 'συ, δωρεάν είναι το legacy και θέλει μόνο copy συγκεκριμένα contents από dune 2 pc έκδοσης. Δες εδώ περισσότερα. Αν δεν τα καταφέρεις πες μου για να ανεβάσω ένα rip το βράδυ ή τις επόμενες ημέρες. Για multiplayer απαιτείται port fordwarding. Τσέκαρε το μόλις το στήσεις.
|
|
mike
God
|
Post by mike on Jan 9, 2019 14:13:47 GMT 2
Μερικα πραγματα δεν αποκλειουν αλλα πραγματα, οπως το οτι το dune2000 ειναι στα αγαπημενα παιχνιδια μου και ταυτοχρονα εχει και ηλιθιο interface. Το μπερδεμα - εαν υπαρχει κατι τετοιο - εγινε επειδη εξ αρχης δεν ανεφερα οτι δοκιμασα το dune2000 gruntmods. Στο gruntmods επαιξα ολα τα custom expanions με τους Atreides, δηλαδη τα rise of the mercenaries, war of assassins, ixian campaings, WoA Sandstorm. Μερικες πιστες απλα "βαλτώνουν" δηλαδη θα πρεπει να περασει κανα διωρο για να μαζεψεις 100000000 units, και παλι ειναι αδυνατο γιατι το ΑΙ παρενοχλει και καταστρεφει τα harvesters και ετσι εισαι αναγκασμενος να στελνεις εκει οτι στρατο φτιαχνεις. Παρολο αυτα εχεις μερικες υπερ-γαμάτες αποστολες. Και οπως εγραψα στο πρωτο ποστ, αλλο πραγμα ο βαθμος δυσκολιας και οταν κατι ειναι δυσκολο, αλλα πραγματα το ΑΔΥΝΑΤΟ. Γενικα σε αυτα τα σχετικα απλα RTG που τα μαθαινεις σε λιγες ωρες, δεν υπαρχει για εμενα βαθμος δυσκολιας, και ultra-extra-brutal να ειναι η δυσκολια το βγαζω, απλα εχει διαφορά το να παιζεις κατι και να διασκεδαζεις και το να παιζεις κατι και να εκνευριζεσαι. Και υπαρχουν και ακομα δυο μειωνεκτηματα: καταρχην στο αρχικο μενου (mission select launcher) δεν εχει επιλογη για load. Δηλαδη εαν εχεις παιξει μια πιστα και σε καποιο σημειο εχεις κανει save, εαν το κλεισεις και το ανοιξεις π.χ την αλλη ημερα, εισαι αναγκασμενος να τρεξεις το mission select launcher, να διαλεξεις house, να διαλεξεις σεναριο, να διαλεξεις αποστολη, να την ξεκινησεις, να πατησεις options και μονο εκει εχει επιλογη load ωστε να συνεχισεις ενα παιχνιδι. Το δευτερο αρνητικο ειναι οτι λογω των πολλων διαφορετικων αντιπαλων, δεν ξεχωριζουν τα χρωματα. Ειδικα μετα πρασινου, γαλαζιου, σιελ δεν ξεχωριζει με τιποτα, μερικες φορες βλεπεις units με το ιδιο χρωμα να πολεμανε και καταλαβαινεις οτι καποιος ειναι αντιπαλος και καποιος ειναι συμπολεμιστης σου.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jan 9, 2019 14:28:48 GMT 2
Αυτό με τα χρώματα είναι θέμα γενικότερα στα RTS της εποχής  Όταν έπαιζαν πολλοί παίχτες / houses κάποια χρώματα ήταν ιδιαίτερα παραπλήσια με αποτέλεσμα ειδικά το mini map να είναι πρακτικά άχρηστο. Anyway, βάλε Dune 2 / Legacy, ακόμα και κόντρα σε qBot Brutal τα skirmishes / multiplayer maps είναι πολύ δυνατά. Το θετικό είναι ότι έχει coop σε team deathmatches vs cpu (εμείς οι δύο εναντίον του υπολογιστή) το αρνητικό ότι θέλει port forward κι αμφιβάλω αν καταφέρουμε να συνεννοηθούμε για να συνδεθείς 
|
|
mike
God
|
Post by mike on Jan 9, 2019 19:46:32 GMT 2
Δυστυχως δεν εχω αυθεντικο το dune2 για pc, εχω αυθεντικο το dune2000 για pc, το dune και dune2000 για ps1 (ειναι το ιδιο παιχνιδι). Αλλα μπορεις να μο στειλεις τα αρχεια, δεν ειναι κατι δυσκολο.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jan 9, 2019 23:08:03 GMT 2
Mike χακερά, τσίμπα το από εδώ. Είναι hd rip, τερματισμένο με saves μέσα. Παίζει σωστά σε Win 7 32bit και MorphOS 3.9. Επειδή παίζει σε εμένα βέβαια δεν υπάρχει καμιά εγγύηση ότι θα παίξει κι αλλού. Εννοείται ότι όποιος αλλος θέλει κατεβάζει ελεύθερα. Εκτός από μερικά trojan, δεν έχει κάτι άλλο επιβλαβές.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Feb 8, 2019 20:29:38 GMT 2
Τι έγινε ρε Mike, πάει ένας μήνας από τότε που το ανέβασα. Ασχολήθηκες καθόλου, έστω για να το κατεβάσεις;
|
|
mike
God
|
Post by mike on Feb 8, 2019 21:02:13 GMT 2
Εχω τερματισει ολες τις αποστολες με ordos και atreides, και εχω κολησει στην τελευταια με harkonnen, μιλαω για τον dune2000 grandmods. Μολις το τελειωσω 100% θα σου πω αναλυτικα.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Feb 8, 2019 23:46:05 GMT 2
Mike γίγαντα για άλλο σε ρώτησα και άλλο μου απάντησες! Να το βγάλω από dbox το αρχείο; Το κατέβασες/δοκίμασες;
|
|
mike
God
|
Post by mike on Feb 9, 2019 9:28:33 GMT 2
Ναι το κατεβασα απο την πρωτη στιγμη, μπορεις να το βγαλεις.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Feb 10, 2019 12:09:32 GMT 2
Το Rise of Mercenaries το έπαιξες στο d2k; Αυτό μου φάνηκε όντως πακέτο και νομίζω δεν το έχω τελειώσει. Γράψε κανονικό review και σε περίπτωση που εγκριθεί από την επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος, θα προμοταριστεί στο RP!
|
|
mike
God
|
Post by mike on Mar 4, 2019 12:02:06 GMT 2
Λοιπον εστησα ενα pc μονο για να παιξω το dune2 legasy. Και φυσικα πηρα τον πουλο. Το πισι ειναι ενα pentium με 2GB ram και winXP. Κατεβασα το αρχειο οπως το ανεβασες Στεφανε, το εβαλα σε μια USB, το αντεγραψα στο πισι που εφτιαξα αποκλειστκα για dune2 και ετρεξα το .exe αρχειο. Το μηνυμα που μου βγαζει ειναι The procedure entry point_ecvt_s could not be located in the dynamic link library msvscrt.dll
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 4, 2019 12:24:05 GMT 2
Άρχοντα, το rip είναι από Windows 7 ενώ και το official site, αναφέρει ότι το παιχνίδι έχει δοκιμαστεί σε Windows 7 (δες εδώ). IMO, κατέβασε νέο binary, τράβα του εγκατάσταση και πάρε τα sources που βρίσκονται στο αρχείο που έχω ανεβάσει. Τα αρχεία που θα χρειαστείς είναι: edit: Ετοίμασες review για dune2k ρε;
|
|
mike
God
|
Post by mike on Mar 4, 2019 14:31:28 GMT 2
Ειχα διαβασει οτι ειναι δοκιμασμενο σε win7, αλλα το δικο μου εχει winXP. Θα δοκιμασω να κατεβασω τον ισνταλλερ, και να προσθεσω τα αρχεια που χρειαζονται απο το δικο σου download.
edit: το review για το dune2000grandmods θα εβγαινε πολυ καλο, ομως εχω μια ενσταση: δεν ξερω κατα ποσό ενδιαφερει τον κοσμο. Δηλαδη πόσοι ειναι αυτοι που θα διαβασουν με ευχαριστηση ενα review για ενα παιχνιδι που δεν ξερουν καν?
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 4, 2019 15:54:49 GMT 2
Αν δεν ξέρουν το d2k είναι νουμπάδες, οπότε η γνώμη τους αυτοακυρώνεται. Ο Ηράκλειτος ενδιαφερόταν να ακούσει τις γνώμες των υπολοίπων; Εσύ είσαι ένας σύγχρονος retroφιλόσοφος οπότε προχώρησε το αβάδιστα. Αλλά να ξέρεις θα σε σταυρώσω δημοσίως έτσι και δεν είναι favorable.
|
|
mike
God
|
Post by mike on Mar 5, 2019 8:51:21 GMT 2
δυστυχως δεν εγινε καμια προοδος. Κατεβασα τον installer, εβαλα τα .PAK αρχεια εκει που τα ηθελε, ετρεξε σωστα ο installer και εγινε το install (μου εγραψε οτι το παιχνιδι εγκατασταθηκε σωστα), αλλα οταν τρεχω το dunelegasy.exe μου βγαζει το ιδιο μηνυμα.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 5, 2019 12:34:03 GMT 2
Στήσε τότε κανένα morphos μηχάνημα που παίζει τα πάντα όλα σένια, γιατί μετα windows είσαι μάλλον τσακωμένος..
|
|