|
Post by Cool_amigaN on Mar 4, 2019 12:24:05 GMT 2
Άρχοντα, το rip είναι από Windows 7 ενώ και το official site, αναφέρει ότι το παιχνίδι έχει δοκιμαστεί σε Windows 7 (δες εδώ). IMO, κατέβασε νέο binary, τράβα του εγκατάσταση και πάρε τα sources που βρίσκονται στο αρχείο που έχω ανεβάσει. Τα αρχεία που θα χρειαστείς είναι: edit: Ετοίμασες review για dune2k ρε;
|
|
mike
Senior Member
atariST? ποιο αυτο που ειναι μιση amiga?
|
Post by mike on Mar 4, 2019 14:31:28 GMT 2
Ειχα διαβασει οτι ειναι δοκιμασμενο σε win7, αλλα το δικο μου εχει winXP. Θα δοκιμασω να κατεβασω τον ισνταλλερ, και να προσθεσω τα αρχεια που χρειαζονται απο το δικο σου download.
edit: το review για το dune2000grandmods θα εβγαινε πολυ καλο, ομως εχω μια ενσταση: δεν ξερω κατα ποσό ενδιαφερει τον κοσμο. Δηλαδη πόσοι ειναι αυτοι που θα διαβασουν με ευχαριστηση ενα review για ενα παιχνιδι που δεν ξερουν καν?
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 4, 2019 15:54:49 GMT 2
Αν δεν ξέρουν το d2k είναι νουμπάδες, οπότε η γνώμη τους αυτοακυρώνεται. Ο Ηράκλειτος ενδιαφερόταν να ακούσει τις γνώμες των υπολοίπων; Εσύ είσαι ένας σύγχρονος retroφιλόσοφος οπότε προχώρησε το αβάδιστα. Αλλά να ξέρεις θα σε σταυρώσω δημοσίως έτσι και δεν είναι favorable.
|
|
mike
Senior Member
|
Post by mike on Mar 5, 2019 8:51:21 GMT 2
δυστυχως δεν εγινε καμια προοδος. Κατεβασα τον installer, εβαλα τα .PAK αρχεια εκει που τα ηθελε, ετρεξε σωστα ο installer και εγινε το install (μου εγραψε οτι το παιχνιδι εγκατασταθηκε σωστα), αλλα οταν τρεχω το dunelegasy.exe μου βγαζει το ιδιο μηνυμα.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 5, 2019 12:34:03 GMT 2
Στήσε τότε κανένα morphos μηχάνημα που παίζει τα πάντα όλα σένια, γιατί μετα windows είσαι μάλλον τσακωμένος..
|
|
mike
Senior Member
|
Post by mike on Mar 5, 2019 16:15:34 GMT 2
Στήσε τότε κανένα morphos μηχάνημα που παίζει τα πάντα όλα σένια, γιατί μετα windows είσαι μάλλον τσακωμένος.. Τωρα μιλας σωστα
|
|