dony
Administrator
|
Post by dony on Feb 19, 2018 18:42:25 GMT 2
RP 18 0.8 Alpha, από εδώ Μερικά σχόλια της τελευταίας στιγμής: το αρχικό εφέ φαίνεται να λειτουργεί σωστά αφού ξαναγράφηκε, κομπλέ και το outro, τα νέα fonts φαίνονται οκ, μπορείτε να κάνετε resize μεγαλώνοντας το παράθυρο από κάτω δεξιά, έχουν προστεθεί τα icons όλων των μεγεθών, μετακινείτε το παραθύρι σέρνοντας λίγα χιλιοστά κάτω το "about", λοκάρει το background της οθόνης και δεν μπορείτε να το επιλέξετε. - Υπάρχει κάποιο bug στην fullscreen mode (menu / hotkey στα windows) - Το νέο fps font counter φαίνεται υπερβολικά χάλια, όταν μεγαλώνει το παραθύρι και μάλλον πρέπει να αλλαχτεί - Δείτε το nfo μέσω notepad++ ή infekt και όχι του απλού notepad προς το παρόν Δώστε μου feedback για win. Σε dual core 2.5ghz σε 1680x1050 (τράβηγμα ώσπου να καλύψει την οθόνη) window mode πιάνει 26 καρέ btw. Επίσης, φαίνεται το dock icon σε OS4; Στέφανε, είναι πολύ καλό, μπράβο! Λοιπόν, σε μένα (Core 2 Quad Q9550, 8GB RAM, RadeonHD 6450 2GB, Windows 10 64bit) παίζει σε "fullscreen" στα 25-26 fps χωρίς κάποιο εμφανές πρόβλημα πέραν του λάθους που πετάει με την ολοκλήρωσή του και του ότι όταν κουνάω τον pointer τα fps πέφτουν στα 15. Gongrats για το 3D text στο .nfo - άντε, θα μας γίνεις scener στα γεράματα! Γενικώς πολύ καλή δουλειά, ωραία μουσική και ωραία τα εφέ κατά το φόρτωμα και το κλείσιμο.
|
|
|
Post by walkero on Feb 20, 2018 20:31:00 GMT 2
Στέφανε, έτρεξα την τελευταία έκδοση σε AmigaOS 4 FE upd1 Classic στο laptop και μου βγάζει μήνυμα λάθους του Hollywood ότι δεν αναγνωρίζει το GameOver.mp3 τι τύπος είναι. Χρειάζεται να εγκαταστήσω κάποια library του Hollywood;
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Feb 20, 2018 21:10:43 GMT 2
Screengrab or it didn't happen Όλα linked είναι, θα έπρεπε να παίζει out of the box. Με απλό double click το έτρεξες; Δεν δοκιμάζεις και με τον standalone hollywood player να μου πεις φίλε;
|
|
|
Post by walkero on Feb 20, 2018 22:02:43 GMT 2
Έκανα εγκατάσταση το hollywood player και όλα τα demos που έχει παίζουν μια χαρα. Το δικό σου μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Feb 20, 2018 23:33:26 GMT 2
Ρε 'συ για να μου γράφεις laptop μήπως είναι κανένα os4 σε winuae; Κάνει εξομείωση κάρτα ήχου αυτό το setup; Γενικά, παίζεις mp3;
|
|
|
Post by walkero on Feb 22, 2018 11:19:33 GMT 2
Ναι ρε. Παίζει κανονικότατα ήχο και mp3s. Στο OS4 το μόνο που χρειάζεται για να παίξει mp3s είναι την mpega.library την οποία και έχω εγκατεστημένη. Απ'ότι όμως καταλαβαίνω, το σφάλμα βγαίνει από το Hollywood, σαν να μην το αναγνωρίζει αυτό, και όχι κάτι από το σύστημα. Εκτός κι αν χρησιμοποιεί datatypes. Θα κάνω μια δοκιμή σήμερα το βράδυ στην X1000 και θα σου πω.
|
|
|
Post by walkero on Feb 24, 2018 0:30:41 GMT 2
Καλησπέρα παίδες. Στέφανε, το πρόβλημα παραμένει και στην X1000 που έχω και το πιο πλήρες σύστημα. Παρακάτω θα βρεις ένα screenshot.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Feb 27, 2018 23:38:22 GMT 2
@music 1, voice_over= Adibas, say = "File kalispera, se skeftomoun oli mera.mp3" Sorry για την καθυστερημένη απάντηση, κοίταξα το manual και το mp3 δεν αναφέρεται σαν globally υποστηριζόμενο, lol wtf? Ωστόσο δεν γίνεται μνεία ειδικά για κάποια ασυμβατότητα στο OS4. Dunno, ίσως φταίει που το Hollywood αναπτύσσεται σε MorphOS Anyway, σε παρακαλώ δοκίμασε το νέο build για OS4. Είναι μεγαλύτερο το binary γιατί το μετέτρεψα σε wav. Κατέβασε από ΕΔΩ (δεν του έχω βάλει εικονίδιο, είναι απλώς για δοκιμή, κάνει για classic και X1000). Btw, σε ευχαριστώ για τις δοκιμές, με βοηθάνε πάρα πολύ στο να είναι το cracktro κομπλέ! EDIT: Χρειάζεται το avcodec plugin linked για να εκμεταλλευτεί την ffmpeg library (υποθέτω την θέλει εγκατεστημένη?). Ετοίμασα και μία τέτοια έκδοση (mp3 με avcodec plugin linked στο hollywood). Σε παρακαλώ δοκίμασε και αυτή, από ΕΔΩ. Κάνε επίσης μία δοκιμή πετώντας την library για λίγο στη ram ώστε να διαπιστώσουμε εάν χρειάζεται υποχρεωτικά την ύπαρξή της.
|
|
|
Post by walkero on Mar 3, 2018 0:48:02 GMT 2
Καλησπέρα Στέφανε, Σου έχω νέα. Το Wav version μου έπαιξε απευθείας χωρίς κανένα πρόβλημα. Το mp3 έπαιξε μόνο αφού εγκατέστησα το avcodec.hwp. Και τα δύο στο τέλος, αφού εξαφανίζεται και το μεγάλο logo με το ripple, εμφανίζουν ένα error. Screenshot παρακάτω. Η εικόνα που βλέπεις είναι από την WAV έκδοση, ενώ η MP3 βγάζει το ίδιο σφάλμα στην γραμμή 409.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 25, 2018 20:55:28 GMT 2
Γιώργο δυστυχώς δεν έχω προλάβει να το συνεχίσω απλώς να σου μεταφέρω ότι το μόνο που χρειαζόταν ήταν να έχω το plugin μέσα στον φάκελο του cracktro για να δουλέψει σε κάθε OS4 user Και τώρα banana time mofos Μετά από 3 χρόνια σχεδόν, η πλέον μεγαλειώδης έκδοση με αμέτρητα fixes και add-ons είναι εδώ
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 29, 2018 20:28:12 GMT 2
Για τον μύστη Vulture που παίζει μπάλλα αυστηρά σε assembly: De-assembling του swos editor και ανάλυση της asm πηγής, παράλληλα με λίγο κλασικό Abuse (που επιτέλους παίζει!).
|
|
|
Post by vulture on Mar 29, 2018 20:51:47 GMT 2
Έτσι, φτιάξε με. Είσαι άτριχος; Μόνο αυτό πες μου....
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 31, 2018 9:25:26 GMT 2
Είμαι στον όγκο τώρα:
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 31, 2018 9:47:20 GMT 2
Πάνω από 70 grabs πλέον με games, 68k/ppc development & software, emulation, os hacks!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 31, 2018 18:42:17 GMT 2
Φίλε cOOl_aMIGAn αυτά που postάρισες τρέχουν σε stock 500άρα ή θέλουν και επέκταση;
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Apr 5, 2018 0:00:23 GMT 2
Custom 3.9.1 upgrade στον G4:
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jun 25, 2018 21:46:47 GMT 2
Μετά από μία μικρή παύση από το ασταμάτητο assembly, το thread που τόσο αγαπήθηκε από την retroκοινότητα και ενέπνευσε δεκάδες χρήστες να μοιραστούν τα δικά τους grabs προσφέροντας απλόχερα στο διπλανό τους χρήστη γνώση και ιδέες, κάνει ένα σύντομο come back, στηρίζοντας τους developers που μας αξίζουν!
|
|
|
Post by vulture on Jun 25, 2018 22:11:45 GMT 2
Ευχαριστούμε για ένα ακόμη καταπληκτικό screen grab, αλλά γρήγορα πίσω στην assembly! Αν και έχω υπ' όψη μου τουλάχιστον ένα σύστημα που μπορείς να γράψεις κώδικα μηχανής ακόμα πιο εύκολα (προσφέρει τριγωνισμό στη σάρωση) και το MorphOS καλό είναι.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jul 14, 2018 9:17:15 GMT 2
Και μία grab από την παιχνιδάρα την οποία έχουμε τιμήσει δεόντως στο RP: Σε fullscreen το παιχνίδι τρέχει 100% smooth χωρίς να ζορίζει την cpu ενώ με την πιο πρόσφατη έκδοση τα joypads υποστηρίζονται άψογα
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jul 15, 2018 8:09:34 GMT 2
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jul 23, 2018 21:33:30 GMT 2
Updated world cup statistics, it came from the desert greek patch σε euae jit patched που δείχνει p96 σε window mode, rno effects, amiga cdxl player:
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jul 24, 2018 10:34:09 GMT 2
Ρε Στέφανε, με ψήνεις πανάθεμά σε! Θα με φτάσεις στο σημείο να κάνω single partition με το MorphOS στο Mini έτσι όπως το πας...
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jul 24, 2018 12:09:23 GMT 2
Μετά από 1,5 χρόνο και 75 ( ) grabs, ακόμα διατηρείς επιφυλάξεις; Μήπως πρέπει να ανεβάσω σιγά - σιγά τίποτα τέτοιες -> Seriously, νομίζω ότι έχει ανέβει σχεδόν όλος ο ανθός από 68k*/ppc software. Καμιά φορά στερεύω από ιδέες *Συγκεκριμένα 68k software που τρέχουν αποκλειστικά σε δικά τους screens δυστυχώς δεν μπορούν να βγουν :( Αλλά τα έχω ανεβάσει με τα executable icons τους.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Sept 4, 2018 15:17:42 GMT 2
Επειδή για ένα πολύ μεγάλο ποσοστό χρηστών, Amiga = Games = Whdload, το νέο πακέτο WhdlOpener, υπόσχεται να λύσει τα χέρια σε αρχάριους χρήστες προσφέροντας μία αυτοματοποιημένη διαδικασία εγκατάστασης και ενσωμάτωσης του e-uae στο σύστημά σας. Πλέον δεν χρειάζεται να καταφεύγετε σε λύσεις με το uae load / whdload scripts / pack ultimate / custom hdfs και πολύ χειροκίνητη παραμετροποίηση (κάποια κομμάτια της έχουμε αναφέρει στην αρχική σελίδα και κάποια grabs έχουμε ανεβάσει ήδη εδώ και καιρό). Θα χρειαστεί μόνο να έχετε εγκαταστήσει το SDK και να διαθέτετε πρόχειρα αντίγραφα των kickstarts (1.3/3.1) και Workbench. Ό,τι άλλο αρχείο χρειάζεται (e-uae, skick κτλ) εγκαθίσταται αυτόματα online. Εδώ, μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με την εγκατάσταση που δεν παίρνει περισσότερο από λίγα δευτερόλεπτα! Τυχερός αυτός που έχει ένα Mac Mini να κάθετε κάπου εκεί σε μία γωνιά
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 5, 2018 8:46:43 GMT 2
Επειδή για ένα πολύ μεγάλο ποσοστό χρηστών, Amiga = Games = Whdload, το νέο πακέτο WhdlOpener, υπόσχεται να λύσει τα χέρια σε αρχάριους χρήστες προσφέροντας μία αυτοματοποιημένη διαδικασία εγκατάστασης και ενσωμάτωσης του e-uae στο σύστημά σας. Πλέον δεν χρειάζεται να καταφεύγετε σε λύσεις με το uae load / whdload scripts / pack ultimate / custom hdfs και πολύ χειροκίνητη παραμετροποίηση (κάποια κομμάτια της έχουμε αναφέρει στην αρχική σελίδα και κάποια grabs έχουμε ανεβάσει ήδη εδώ και καιρό). Θα χρειαστεί μόνο να έχετε εγκαταστήσει το SDK και να διαθέτετε πρόχειρα αντίγραφα των kickstarts (1.3/3.1) και Workbench. Ό,τι άλλο αρχείο χρειάζεται (e-uae, skick κτλ) εγκαθίσταται αυτόματα online. Εδώ, μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με την εγκατάσταση που δεν παίρνει περισσότερο από λίγα δευτερόλεπτα! Τυχερός αυτός που έχει ένα Mac Mini να κάθετε κάπου εκεί σε μία γωνιά Θενκς ρε φίλε. Θα το βάλω το συντομότερο. Δεν έχω Mac Mini αλλά AYTO. Τι λες, θα με καλύψει;
Πέραν της πλάκας, υπάρχει κάποια ΦΤΗΝΗ πρόταση για να χρησιμοποιήσω 9πινο ή 15πινο joystick ή απλά κάποιο USB arcade stick στο MorphOS; Τα adaptors από Κίνα τα ξεχνάμε πλέον έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση με δασμούς και τελωνεία και θα προτιμούσα να μην πληρώσω όσο κάνει η άδεια για ένα joystick...
|
|