|
Post by Cool_amigaN on Nov 18, 2017 20:41:03 GMT 2
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Nov 19, 2017 12:10:53 GMT 2
|
|
dimfil
Junior Member
|
Post by dimfil on Nov 19, 2017 12:32:43 GMT 2
Βλέπω άλλαξες και τον τίτλο! Ίσως και να ταιριάζει περισσότερο στην περίσταση...
Ωστόσο, δεν ξέρω πόσοι καταλαβαίνουν πραγματικά τι βλέπουν! Εννοώ, πόσοι αντιλαμβάνονται πόσο σοβαρό είναι αυτό που έχεις κάνει και μας δείχνεις! Από ότι διαβάζω τώρα τελευταία σε άλλο thread, κάποιοι είναι παντελώς αδύνατον να βάλουν στο σκατοκέφαλό τους τι πραγματικά ήταν η amiga, ποια η θέση της στην ιστορίατ των υπολογιστών και για ποιους λόγους ξεπεράστηκε και έμεινε απλά στην ιστορία... Όταν κάποιοι περνούν απλά στο στρατόπεδο των "οπαδών" για έναν υπολογιστή 30 ετών (!!!) τότε τι προσπαθείς άραγε να τους μάθεις;
Εγώ πλέον εγκατέλειψα οριστικά την amiga φάση οπότε έχασα και το ενδιαφέρον μου για οτιδήποτε NG, ωστόσο δεν μπορώ παρά να σου πω ένα μεγάλο μπράβο για το πόσο φαίνεται ότι χαίρεσαι αυτό που κάνεις...
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Nov 20, 2017 11:51:02 GMT 2
Βλέπω άλλαξες και τον τίτλο! Ίσως και να ταιριάζει περισσότερο στην περίσταση... Ωστόσο, δεν ξέρω πόσοι καταλαβαίνουν πραγματικά τι βλέπουν! Εννοώ, πόσοι αντιλαμβάνονται πόσο σοβαρό είναι αυτό που έχεις κάνει και μας δείχνεις! Από ότι διαβάζω τώρα τελευταία σε άλλο thread, κάποιοι είναι παντελώς αδύνατον να βάλουν στο σκατοκέφαλό τους τι πραγματικά ήταν η amiga, ποια η θέση της στην ιστορίατ των υπολογιστών και για ποιους λόγους ξεπεράστηκε και έμεινε απλά στην ιστορία... Όταν κάποιοι περνούν απλά στο στρατόπεδο των "οπαδών" για έναν υπολογιστή 30 ετών (!!!) τότε τι προσπαθείς άραγε να τους μάθεις; Εγώ πλέον εγκατέλειψα οριστικά την amiga φάση οπότε έχασα και το ενδιαφέρον μου για οτιδήποτε NG, ωστόσο δεν μπορώ παρά να σου πω ένα μεγάλο μπράβο για το πόσο φαίνεται ότι χαίρεσαι αυτό που κάνεις... Συμφωνώ και εγώ με τον Δημήτρη, η αλλαγή ονόματος στο thread είναι καλή κίνηση και ελπίζω να συγκινήσει και κανέναν ακόμα (λέμε τώρα...). Για τα υπόλοιπα που γράφει ο Δημήτρης και τον οπαδισμό στο retro computing τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπεί και άκρη δεν βγαίνει. Κάποιοι είναι στενόμυαλοι, τελεία. Δεν μπορείς άλλωστε να μάθεις στο γουρούνι να τραγουδάει: και τον χρόνο σου θα χάσεις και το γουρούνι θα ταλαιπωρήσεις!
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Nov 20, 2017 14:03:56 GMT 2
Για τα υπόλοιπα που γράφει ο Δημήτρης και τον οπαδισμό στο retro computing τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπεί και άκρη δεν βγαίνει. Κάποιοι είναι στενόμυαλοι, τελεία. Δεν μπορείς άλλωστε να μάθεις στο γουρούνι να τραγουδάει: και τον χρόνο σου θα χάσεις και το γουρούνι θα ταλαιπωρήσεις! Συμφωνω απολυτα και εγω με τον dony, δεν γινεται να μαθεις το γουρουνι να τραγουδαει ............................... και μετα απο παραινεση μελους, εκανα edit το υπολοιπο, μονο θετικα σχολια στο συγκεκριμενο θρεντ.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Nov 26, 2017 12:19:02 GMT 2
|
|
|
Post by portarinos on Dec 3, 2017 20:53:24 GMT 2
Στεφ, γκουρου του MOS, θα χρειαστω τα φωτα σου. Αφου καλά καλά με ξεσήκωσες με τα screenshots σου να αρχισω να ξαναψαχνω πιο σοβαρα τη φαση του MorphOS, είπα να περασω από ενα G4 iBook που εχω αυτη τη στιγμή σε κατι πιο δυνατο όπως το συστημα με τα specs που ακολουθούν:
PowerMac G5, Dual PowerPC G5 (PPC 970) CPUs @ 2,0 GHz, 1,5 GB RAM, ATI Radeon 9600 Pro (AGP 8X Pro) / 128 MB VRAM (genuine Apple version)
Ποια η γνώμη σου για τη χρηστικότητα του με συνοπτικό σχόλιο;
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Dec 3, 2017 22:54:47 GMT 2
Θα έχεις δυνατότητα 1080p mkv playback, απίστευτες ταχύτητες browsing και άλλον αέρα για όλα τα 3d games port. Θα χρειαστείς Wazp3D για να λύσεις μέσω software emulation την απουσία του Wrap3D από τους drivers για 9500 και άνω. Το e-uae δεν έχει jit σε G5 και δεν έχω δοκιμάσει την ταχύτητα εξομοίωσης, εντούτοις θεωρώ πως θα είναι οκ. Οτιδήποτε πάνω από 1.5ghz G4 πάντως, είναι τρελό overkill για amigoεφαρμογές, ενώ θα έχεις ένα ογκώδες και ιδιαίτερα θορυβώδες σύστημα που θα καταναλώνει τα άντερά του σε ρεύμα για να τρέχεις πανάλαφρες εφαρμογές
|
|
|
Post by portarinos on Dec 3, 2017 23:06:24 GMT 2
Ελα ρε συ πόσο να καίει. Με τις ώρες θα το δουλεύω, με uptime 24/7; νομιζεις; Τεσπα, το πήρα τωρα και βλέπουμε.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Dec 5, 2017 10:54:52 GMT 2
Ωραίος ρε 'συ Σπύρο, καλορίζοκο! Άντε περιμένουμε να ανεβάσεις κι εσύ τα grabs με τη σειρά σου 
|
|
|
Post by portarinos on Dec 5, 2017 11:46:16 GMT 2
Nα'σαι καλά Στεφ! Η αλήθεια είναι ότι είναι ουσιαστικά η 4η απόπειρα να συμπαθήσω το MOS, αλλά επειδή με το iBook συν τα screenshots σου ψήθηκα καλά, είπα να δοκιμάσω μια τελευταία και καλή με registration. Η αλήθεια είναι ότι η λογική λέει πως αυτό είναι ΤΟ ιδανικό NG συνδυαστικά με τη μεγάλη και φθηνή γκάμα hardware. Για να δούμε! Περιμένω το τερατάκι να φτάσει και να πω και την αλήθεια είναι ένα μηχανάκι που και αισθητικά ήθελα να αποκτήσω από παλιά οπότε why not; Το παίρνω με dual boot (Μos 3.9 & 10.5.8) και σκέφτομαι να βάλω κι ενα δευτερο δισκο dedicated για Linux. Μόλις ερθει θα σας ζαλίσω σιγά σιγα.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Dec 19, 2017 20:23:12 GMT 2
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Dec 19, 2017 23:45:49 GMT 2
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Dec 20, 2017 16:06:15 GMT 2
Δεν ξέρω τι είναι αυτά που μας δείχνεις, αλλά το avatar σου τα σπάει! 
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jan 3, 2018 0:54:13 GMT 2
|
|
|
Post by keropi on Jan 3, 2018 14:54:35 GMT 2
pros stigmhn psarosa kai nomiza oti to gyrisame se AOS4.1 
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jan 6, 2018 13:45:47 GMT 2
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jan 6, 2018 18:43:27 GMT 2
@cool_amigaN: Χαχαχα! Ωραίος, Στεφ! 
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jan 7, 2018 14:04:38 GMT 2
donyΣκέφτομαι να έχω το app έτοιμο στο 20ο τεύχος για κατέβασμα. Νομίζω θα είχε χαβαλέ ως συνοδευτικό  @all Πριν λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε η νέα μεγάλη έκδοση του scummvm, στην οποία προστέθηκαν 23 νέα παιχνίδια! Ανάμεσά τους τα SCI, δλδ phantasmagoria I & II, GK: The Beast Within αλλά και riven, larry 6/7, police quest 4 κ.ά. Παρακάτω η beta έκδοση για mos, ίσως του πιο cult, obscure και δύσκολου (μετά το shivers) adventure που έχω παίξει (παρότι δεν έχω παίξει και πολλά όμως). Θα θέλατε να διαβάσετε για το Lightouse της Sierra σε κάποιο από τα επόμενα lost treasures του rp; 
|
|
|
Post by vulture on Jan 7, 2018 14:15:43 GMT 2
Ναι αμέ, γράψε άρθρο!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jan 7, 2018 19:02:09 GMT 2
@cool_amigaN: Στεφ, ναι στο άρθρο ναι και στο app! Δαγκωτό! 
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jan 13, 2018 18:23:00 GMT 2
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jan 13, 2018 19:09:02 GMT 2
Επιτέλους! Κάτι αξιόλογο φτιαγμένο με το Hollywood! 
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jan 14, 2018 22:08:17 GMT 2
Έτοιμη alpha του cracktro mofos! Κατεβάστε από ΕΔΩ για MorphOS, OS4, Win32/64  Το μενού δεν είναι λειτουργικό, η fullscreen δεν λειτουργεί όπως και το rescaling στο resize (στα windows). Αλλά γι αυτό λέγεται alpha ακόμη. Αν θέλετε να μπείτε στα greetings αφήστε comment 
|
|
|
Post by vulture on Jan 15, 2018 0:07:31 GMT 2
Ποιος είναι ο NPGANAG?  Πολύ ωραίο πάντως ρε μορμόλη! Μπράβο!
|
|