dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 30, 2017 9:13:00 GMT 2
Το Vintage Computers Society ή V.C.S. για τους φίλους είναι μια λέσχη που δημιουργήθηκε από φίλους των retro υπολογιστών & παιχνιδομηχανών σε φιλόξενο χώρο πλησίον του 1ου Νεκροταφείου πριν από 2,5 χρόνια.  Αν και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα περάσαμε πολλά, ήρθε κόσμος και έφυγε περισσότερος, εμείς είμαστε ακόμα εδώ.  Μπορεί μέχρι τώρα να μην καταφέραμε να μετατρέψουμε το V.C.S. σε χώρο πειραματισμών, ανταλλαγής γνώσεων, προγραμματισμού και δημιουργίας όπως αρχικά επιθυμούσαμε, αλλά, εντάξει, δεν μας πήραν και τα χρόνια. Όχι όλους, τουλάχιστον!  Ο χώρος υπάρχει, τα μηχανήματα υπάρχουν, τα βιβλία υπάρχουν, τα τεύχη του Retro Planet υπάρχουν, ο καφές και η καλή διάθεση συνεχίζουν να υπάρχουν. Κυρίως υπάρχει η θέληση να συνεχίσουμε δυνατά και να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος, να κοιτάξουμε προς τα εμπρός αφήνοντας πίσω μας χαζές έχθρες και ανώφελες διαμάχες. Εάν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε στην προσπάθειά μας - με το αζημίωτο, φυσικά! - ενημερώστε μας και θα τα βρούμε.  Και μην ξεχνάτε, life is short και όλοι οι καλοί χωράνε: θάψτε μια και καλή το τσεκούρι του πολέμου κι αφήστε τις κόντρες και τις παρεξηγήσεις εκεί όπου ανήκουν, στη λήθη. Εμείς θα σας περιμένουμε!
|
|
|
Post by circleag76 on Sept 30, 2017 20:24:54 GMT 2
:  Ουαου!!! Δεν είχα ιδέα για την ύπαρξη αυτού του χώρου. Συγχαρητήρια σε όλους σας γιατί καταφέρατε να κάνατε πραγματικότητα αυτό που οι περισσότεροι ρετροπαθείς έχουμε στο μυαλό μας.. δηλαδή ένα retro computing playroom για ατελείωτες ώρες retrogaming!! Παιδιά με όποιο τρόπο μπορώ να βοηθήσω είμαι και εγώ εδώ.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 1, 2017 10:58:06 GMT 2
Καλά περνάτε εσείς οι εκεί πάνω. Το πλησίον του 1ου Νεκροταφείου είναι αλληγορικό; (rofl) Φυσικά και ΔΕΝ είναι αλληγορικό: πετάς με δύναμη πέτρα απ' το μπαλκόνι μας και σκάει στα μνήματα, τι μου λες τώρα; (rofl)
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 1, 2017 11:02:49 GMT 2
:  Ουαου!!! Δεν είχα ιδέα για την ύπαρξη αυτού του χώρου. Συγχαρητήρια σε όλους σας γιατί καταφέρατε να κάνατε πραγματικότητα αυτό που οι περισσότεροι ρετροπαθείς έχουμε στο μυαλό μας.. δηλαδή ένα retro computing playroom για ατελείωτες ώρες retrogaming!! Παιδιά με όποιο τρόπο μπορώ να βοηθήσω είμαι και εγώ εδώ. Βαγγέλη, αν γουστάρεις ρετρο τσάρκες στο 1ο Νεκροταφείο ενημέρωσε και θα τα βρούμε όλα!
|
|
dimfil
Junior Member
|
Post by dimfil on Oct 1, 2017 11:20:20 GMT 2
Βαγγέλη, αν γουστάρεις ρετρο τσάρκες στο 1ο Νεκροταφείο ενημέρωσε και θα τα βρούμε όλα!  Πραγματικά, πιο σουρεάλ δεν μπορούσε να ακουστεί...!!!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 1, 2017 11:32:06 GMT 2
Βαγγέλη, αν γουστάρεις ρετρο τσάρκες στο 1ο Νεκροταφείο ενημέρωσε και θα τα βρούμε όλα! Πραγματικά, πιο σουρεάλ δεν μπορούσε να ακουστεί...!!! Χαχαχα! Δεν το πήρα χαμπάρι όταν το έγραφα! :2funny:
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Oct 1, 2017 13:05:17 GMT 2
Σε λιγο θα μετακομισουμε και μεσα στο 1ο νεκροταφειο. Ηδη καποιος (παλιοτερο) μελος ειχε παει εκει για φωτογραφιση.
|
|
|
Post by dinohatzi on Oct 1, 2017 13:13:47 GMT 2
Σε λιγο θα μετακομισουμε και μεσα στο 1ο νεκροταφειο. Ηδη καποιος (παλιοτερο) μελος ειχε παει εκει για φωτογραφιση. Θα ειχαμε μετακομισει ηδη αλλα ειναι ακρηβα τα νοικια μεσα στο πρωτο μαλλον θα παμε αλλου Τι λετε για τριτο η για σχιστου? Εχω και ακρη σ' αυτα
|
|
dimfil
Junior Member
|
Post by dimfil on Oct 1, 2017 14:11:57 GMT 2
Σε λιγο θα μετακομισουμε και μεσα στο 1ο νεκροταφειο. Ηδη καποιος (παλιοτερο) μελος ειχε παει εκει για φωτογραφιση. Θα ειχαμε μετακομισει ηδη αλλα ειναι ακρηβα τα νοικια μεσα στο πρωτο μαλλον θα παμε αλλου Τι λετε για τριτο η για σχιστου? Εχω και ακρη σ' αυτα Κουφάλα Ντινάκο... Και εκεί δικτυομένος είσαι!
|
|
dimfil
Junior Member
|
Post by dimfil on Oct 1, 2017 14:13:13 GMT 2
Σε λιγο θα μετακομισουμε και μεσα στο 1ο νεκροταφειο. Ηδη καποιος (παλιοτερο) μελος ειχε παει εκει για φωτογραφιση. Εγώ μέσα δεν πάω! Ήδη χρησιμοποιώ το parking τους και φοβάμαι...
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 1, 2017 20:01:20 GMT 2
Θα ειχαμε μετακομισει ηδη αλλα ειναι ακρηβα τα νοικια μεσα στο πρωτο μαλλον θα παμε αλλου Τι λετε για τριτο η για σχιστου? Εχω και ακρη σ' αυτα Κουφάλα Ντινάκο... Και εκεί δικτυομένος είσαι! Καλά, σπεσιαλιτέ του Κώστα τα νεκροταφεία, τι να λέμε τώρα: ξέρεις πόσα υδραυλικά έχουν;
|
|
|
Post by dinohatzi on Oct 2, 2017 7:56:47 GMT 2
Ξερεις ποσους πελατες εχω θαμενους στο τριτο και στο σχιστο; στο πρωτο μονο τον Αντρεα εχω
|
|
dimfil
Junior Member
|
Post by dimfil on Oct 2, 2017 9:00:46 GMT 2
Ξερεις ποσους πελατες εχω θαμενους στο τριτο και στο σχιστο; στο πρωτο μονο τον Αντρεα εχω Ευτυχώς που δεν είμαι πελάτης σου ρε φίλε! Θα έπρεπε να αρχίσω να ανησυχώ!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 2, 2017 9:15:33 GMT 2
Ξερεις ποσους πελατες εχω θαμενους στο τριτο και στο σχιστο; στο πρωτο μονο τον Αντρεα εχω Μπρρρρ...
|
|
|
Post by ntinosathens on Oct 2, 2017 12:20:52 GMT 2
Λαμογια σας βρηκα!!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 2, 2017 14:47:58 GMT 2
Ωχ! Εγώ να φεύγω!
|
|
dimfil
Junior Member
|
Post by dimfil on Oct 2, 2017 16:04:57 GMT 2
Νομίζω οι φωτογραφίες χρειάζονται μια ανανέωση! Και αυτή τη φορά να φαίνεται το πανέμορφο background με τους ήσυχους γείτονες!
|
|
mike
God
|
Post by mike on Oct 2, 2017 16:59:15 GMT 2
Νομίζω οι φωτογραφίες χρειάζονται μια ανανέωση! Και αυτή τη φορά να φαίνεται το πανέμορφο background με τους ήσυχους γείτονες! ή απλα να μουτζουρωσουμε με μαρκαδορο οποια προσωπα θελουμε, ευτυχως εσυ δεν εισαι στις φωτος
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 2, 2017 17:35:30 GMT 2
Νομίζω οι φωτογραφίες χρειάζονται μια ανανέωση! Και αυτή τη φορά να φαίνεται το πανέμορφο background με τους ήσυχους γείτονες! ή απλα να μουτζουρωσουμε με μαρκαδορο οποια προσωπα θελουμε, ευτυχως εσυ δεν εισαι στις φωτος Θα ανεβάσω και επόμενη δόση με dimfil μέσα!
|
|
|
Post by scorpiogr on Oct 2, 2017 18:51:14 GMT 2
Πότε θα πιουμε καφέ εκει????
|
|
dimfil
Junior Member
|
Post by dimfil on Oct 2, 2017 22:56:24 GMT 2
Θα ανεβάσω και επόμενη δόση με dimfil μέσα! Είσαι τρελός; Στη γυναίκα μου λέω ότι πάω γυμναστήριο...
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 3, 2017 7:27:45 GMT 2
Είσαι τρελός; Στη γυναίκα μου λέω ότι πάω γυμναστήριο... Χαχαχα! Ε, αν έχει αμφιβολίες δείξε της λίγο ποντίκι και καθάρισες!
|
|
amije
Full Member
if we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives
|
Post by amije on Oct 9, 2017 12:47:20 GMT 2
Καλά περνάτε εσείς οι εκεί πάνω.  Το πλησίον του 1ου Νεκροταφείου είναι αλληγορικό; (rofl) τιποτα δεν ειναι τυχαιο!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 9, 2017 13:04:32 GMT 2
Πότε θα πιουμε καφέ εκει???? Όποτε δεήσει ο Dinohatzi!
|
|
mike
God
|
Post by mike on Oct 10, 2017 7:12:36 GMT 2
Παντως η χθεσιμη ημερα ηταν υποτονικη στο VCS, δοκιμαζαμε δισκετες cover-disks απο το pixel/user/amiga computing και επισκευτηκαμε τη νεαρη κινεζουλα (καλα κορεατισσα ειναι) στον τελευταιο οροφο (οχι ΔΕΝ κανω πλακα!).
|
|