dimfil
Junior Member
|
Post by dimfil on Oct 10, 2017 8:06:26 GMT 2
Παντως η χθεσιμη ημερα ηταν υποτονικη στο VCS, δοκιμαζαμε δισκετες cover-disks απο το pixel/user/amiga computing και επισκευτηκαμε τη νεαρη κινεζουλα (καλα κορεατισσα ειναι) στον τελευταιο οροφο (οχι ΔΕΝ κανω πλακα!). Αυτή είχε πάρει τα κατσαβίδια;
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 10, 2017 8:31:34 GMT 2
Παντως η χθεσιμη ημερα ηταν υποτονικη στο VCS, δοκιμαζαμε δισκετες cover-disks απο το pixel/user/amiga computing και επισκευτηκαμε τη νεαρη κινεζουλα (καλα κορεατισσα ειναι) στον τελευταιο οροφο (οχι ΔΕΝ κανω πλακα!). Όταν είμαι εγώ εκεί ποτέ δεν έχει Κορεάτισσες...
|
|
dimfil
Junior Member
|
Post by dimfil on Oct 10, 2017 8:37:44 GMT 2
Παντως η χθεσιμη ημερα ηταν υποτονικη στο VCS, δοκιμαζαμε δισκετες cover-disks απο το pixel/user/amiga computing και επισκευτηκαμε τη νεαρη κινεζουλα (καλα κορεατισσα ειναι) στον τελευταιο οροφο (οχι ΔΕΝ κανω πλακα!). Όταν είμαι εγώ εκεί ποτέ δεν έχει Κορεάτισσες... Καλά, μη φανταστείς... Δεν έχασες και τίποτα...
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Oct 10, 2017 10:49:38 GMT 2
Ναι ειναι αυτη η νεαρη φοιτητρια της ΑΣΟΕΕ που ειχε παρει τα κατσαβιδια. Μας τα εδωσε περιποιημενα σε κουτα, να βαζουμε τις χυμα βιδες μεσα 
|
|
|
Post by dinohatzi on Oct 16, 2017 1:23:06 GMT 2
Πότε θα πιουμε καφέ εκει???? Όποτε δεήσει ο Dinohatzi! Ποιος ειναι ο dinohatzi;
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 16, 2017 7:45:16 GMT 2
Όποτε δεήσει ο Dinohatzi! Ποιος ειναι ο dinohatzi; Ο ποιος; Έλα, απ' το μυαλό σου τα βγάζεις!
|
|
|
Post by paranoicb on Oct 16, 2017 14:24:05 GMT 2
Θα γινει μια σωστη φωτογραφηση και θα φερω τα εργαλεια για να γινει αυτο. Ετοιμαζω την DSLR με τα φλας τα περιεργα και θα ειναι τελεια  Καλησπερα στα παλικαρια του V.C.S. Ρετροεξαρτηση.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 16, 2017 15:02:49 GMT 2
Θα γινει μια σωστη φωτογραφηση και θα φερω τα εργαλεια για να γινει αυτο. Ετοιμαζω την DSLR με τα φλας τα περιεργα και θα ειναι τελεια  Καλησπερα στα παλικαρια του V.C.S. Ρετροεξαρτηση. Καλό το "παλικάρια". Εύστοχο. Ακόμα καλύτερο το "λεβέντες"!
|
|