|
Post by charmander on Nov 16, 2017 11:59:32 GMT 2
καλησπερα κατεβασα το ελληνικο μανατζερ που εδινε το pc master και δε μπορω να το τρεξω i.imgur.com/PT8NUZd.jpgξερει κανεις καποια λυση η που μπορω να το βρω σε μορφη που να παιζει ?
|
|
gapan
New Member
|
Post by gapan on Nov 16, 2017 12:41:06 GMT 2
Προσπαθείς να το τρέξεις κατευθείαν από τα windows; Δεν νομίζω να παίξει ποτέ έτσι. Κατέβασε το dosbox και τρέξτο μέσα από αυτό.
|
|
|
Post by keropi on Nov 16, 2017 16:24:35 GMT 2
^ akribos auto, theleis DOSBOX na to paikseis - EKTOS an exeis windows 95/98 
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Nov 17, 2017 10:18:22 GMT 2
- Φτιάξε στο C: ένα folder MANAGER και βάλε μέσα τα αρχεία του παιχνιδιού.
- Τρέξε το DOSBOX και γράψε MOUNT C C:\ και <ENTER>
- Γράψε C: και <ENTER>
- Γράψε CD MANAGER και <ENTER>
- Γράψε το όνομα του executable αρχείου του παιχνιδιού και <ENTER>
|
|
|
Post by charmander on Nov 17, 2017 11:11:12 GMT 2
σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον . dony απο οτι εχω ψαξει απο αλλα σαιτ πρεπει να πληκτρολογησεις περισσοτερα .( dir και install κατι τετοιο )ο καθενας δινει αλλες οδηγιες για τη χρηση του dosbox
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Nov 17, 2017 18:17:34 GMT 2
σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον . dony απο οτι εχω ψαξει απο αλλα σαιτ πρεπει να πληκτρολογησεις περισσοτερα .( dir και install κατι τετοιο )ο καθενας δινει αλλες οδηγιες για τη χρηση του dosbox DIR χρειάζεται να δώσεις μονάδα εάν δεν ξέρεις το όνομα του εκτελέσιμου αρχείου, αλλά δεν υπάρχει λόγος, αφού θα το έχεις ήδη δει από τα Windows. Συνεπώς δεν χρειάζεται ούτε κόμμα παραπάνω!
|
|
|
Post by charmander on Nov 17, 2017 19:59:10 GMT 2
Τελικα καταφερα να το τρεξω .Εσυρα το exe αρχειο πανω στο εικονδειο του dosbox.To θεμα ειναι οτο δεν αναγνωριζει την ελληνη γλωσσα . i.imgur.com/fZY7HLb.jpgυπαρχει λυση ?
|
|
konc
Junior Member
|
Post by konc on Nov 17, 2017 20:26:33 GMT 2
Πολλές, αλλά θα ακολουθήσω τον δικό σου τρόπο για να στο κάνω όσο το δυνατόν πιο εύκολο: Από το start menu των windows θα τρέξεις το "DOSBox 0.74 Options". Θα σου ανοίξει ένα αρχείο κειμένου, είναι οι ρυθμίσεις του DOSBox. Θα πας τέεερμα κάτω να βρεις το κομμάτι που λέει [autoexec] Ακριβώς από κάτω θα γράψεις KEYB el459 737 Σώζεις το αρχείο και είσαι έτοιμος, μπορείς να σύρεις το .exe όπως έκανες και θα έχεις ελληνικά.
Σημείωση: Δεν ξέρω αν χρησιμοποιείς το DOSBox και για κάτι άλλο, αλλά επειδή αυτή η αλλαγή θα σου αλλάξει το mapping κάποιων πλήκτρων, δεν χρειάζεται να την έχεις πάντα ενεργοποιημένη παρά μόνο όταν τρέχεις κάτι που απαιτεί ελληνικά. Για να μην το γράφεις και το αφαιρείς κάθε φορά, μπορείς να το έχεις ενεργό/ανενεργό. Αυτό γίνεται με τον χαρακτήρα #. Δηλαδή,
[autoexec] KEYB el459 737
έχεις ελληνικά,
[autoexec] #KEYB el459 737
η γραμμή με το # δεν λαμβάνεται υπόψη. Οπότε μπορείς να έχεις τη γραμμή μόνιμα εκεί και απλά να προσθαφαιρείς το #.
|
|
|
Post by charmander on Nov 18, 2017 1:35:57 GMT 2
Σας ευχαριστω ολους (konc η συμβουλη σου επιασε ).Ωραιο το παιχνιδι αλλα κακο ειναι οτι ειναι demo.(το pc master το εδινε )
|
|