|
Post by thalporist on Feb 19, 2023 15:05:09 GMT 2
Καλησπέρα, έχει καταφέρει κανείς εδώ να εγκαταστήσει και να τρέξει επιτυχώς ένα από τα classic workbenches με το περιβάλλον του τίτλου; Προσπάθησα αρκετές φορές στο πιό σύνηθες κατεμέ setup, 1200 4ΜΒ FAST, αλλά και σε άλλα υποδιαίστερα, αλλά που. Όπως γράφω δοκιμάζω τη UAE έκδοση των περι 170 MB μεγέθους αλλά κάτι μου λέει πως τζίφος. Θέμα της rom;
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Feb 19, 2023 18:58:39 GMT 2
Εντάξει, δεν γίνεται να μην κάνω την ερώτηση: γιατί δεν δοκιμάζεις με μια ROM 3.1; Αφού για 3.0 και πάνω έχει φτιαχτεί το ClassicWB εκτός από την έκδοση GAAE που παίζει και σε 2.0. Δες εδώ τι απαιτεί η κάθε έκδοση.
|
|
|
Post by vulture on Feb 19, 2023 18:59:45 GMT 2
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να τρέξω οτιδήποτε με AROS roms, οπότε δεν ξέρω τι να σου πω. Ίσως κάνω μια προσπάθεια αν βρω χρόνο και θα δω πως θα πάει. Αν επιτρέπεται, γιατί θες να το τρέξεις με AROS roms; Υπάρχει πρακτικός λόγος ή από απλή περιέργεια;
|
|
|
Post by thalporist on Feb 19, 2023 20:17:23 GMT 2
Δεν ήθελα να δοκιμάσω με τις παλιές roms. Σκεφτόμουνα να έτρεχα μία πολύ minimal εγκατάσταση σε Amiga 500 hardware. Αφού το AROS έρχεται μαζί με WinUAE πλεόν, σκέφτηκα why not, 1 megabyte rom είναι. Θα δοκιμάσω με το 2.0 τότε.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Feb 20, 2023 13:38:00 GMT 2
Δεν ήθελα να δοκιμάσω με τις παλιές roms. Σκεφτόμουνα να έτρεχα μία πολύ minimal εγκατάσταση σε Amiga 500 hardware. Αφού το AROS έρχεται μαζί με WinUAE πλεόν, σκέφτηκα why not, 1 megabyte rom είναι. Θα δοκιμάσω με το 2.0 τότε. Αν δεν απατώμαι παίζει να είχα δοκιμάσει την AROS ROM με το Icaros Desktop και δεν έτρεχε τίποτα...
|
|