|
Post by vulture on Mar 1, 2023 1:35:03 GMT 2
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 1, 2023 8:44:10 GMT 2
Οφείλουμε να συγκροτήσουμε πάραυτα ομάδα αναζήτησης στα Πετράλωνα. Δεν μπορεί να έχει πάει μακριά. Θα πρέπει να του λάσκαρε κάποια βίδα και να περιφέρεται σαν τρελός στα πέριξ του Found.ation κραδαίνοντας απειλητικά τον PowerMac G4 στο ανυποψίαστο κοινό. Όσοι έχουν κάποια πληροφορία ας μας ενημερώσουν, έχει οικογένεια ο άνθρωπος.
|
|
|
Post by kostakis on Mar 1, 2023 14:01:51 GMT 2
Χα, χα, χα, τρομερό τρολάρισμα!!!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 1, 2023 17:51:36 GMT 2
Σύμφωνα με πηγές εντοπίστηκε στη συμπρωτεύουσα και υποστηρίζει ότι απέχει επειδή δεν έχει πρόσβαση σε PC και Internet. Προφανώς μεταφέρθηκε με κάποιο μαγικό τρόπο στη Θεσσαλονίκη του 1960, δεν εξηγείται αλλιώς...
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 16, 2023 15:06:43 GMT 2
Τα ανανεωμένα στατιστικά, βρίσκονται διαθέσιμα ΕΔΩ. Μερικά highlights: - Ο Fik είχε καλύτερη επιθετική συγκομιδή σε σύγκριση με όλους τους υπόλοιπους παίχτες μαζί στον όμιλό του
- Ο Fik κατέκτησε τον 2ο τίτλο του πάλι αήττητος (ενώ την 1η φορά είχε δε, μόνο νίκες)
- Το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί το είχε ο Cool_amigaN (8), ώσπου να υποχρεωθεί σε 2 ήττες στο διπλό τελικό
- Ο Fik για πρώτη φορά πέρασε στην ειδική βαθμολογία όλων των πρωταθληματών τον Cool_amigaN ενώ τρίτος βρίσκεται ο Tsak
- Τη χειρότερη άμυνα σε avg είχε ο Portarinos με τον Alex αλλά ο Alex είχε και την χειρότερη άμυνα σε απόλυτους αριθμούς
- Ο Tciou παραμένει ο βασιλιάς της ισοπαλίας αλλά αυτή τη φορά, ισοβάθμισε με Vulture και Alex (3)
- Ο Mike τιμωρείται με -3 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα για: (1) Κωλυσιεργία τήρησης προγράμματος αγώνων εξαιτίας των Tomahawk και με χρηματικό πρόστιμο εξαγοράσιμο έναντι Amiga hardware για (2) αντιποίηση πρωταθλητή
Φωτογραφικά ντοκουμέντα με τον Mike να κυλιέται στα πατώματα καθώς και περισσότερα σταστικά αλλά και περιγραφές αγώνων, στο επόμενο RP που θα κυκλοφορήσει!
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Mar 16, 2023 15:49:20 GMT 2
Εγω μια φορα το κυπελλο το σηκωσα, για τον λογο για τον οποιο συμμετειχα στο τουρνουα. Την προηγουμενη μερα επαιξα για πρωτη φορα στη ζωη μου kick off (ναι το πρωτο , το 1) και σε καποιο παιχνιδι βρηκε την ευκαιρια ο dony να μου παρει το σκαλπ. Ολο το βραδυ ενα βουητο δεν με αφηνε να κοιμηθω, ενας θορυβος σαν "εεεεε" , "δδδδδ" , "ξξξξξ" , στροβυλιζε το κεφαλι μου μεχρι που πεταχτηκα απο το κρεβατι λουσμενος στον ιδρωτα φωναζοντας "ΕΚΔΙΚΗΣΗ" , ειχα βρει τι ηταν αυτο το βουητο που με περικυκλωνε. Ετσι εφυγα με τις πητζαμες για το amicamp, μπηκα στον ομιλο με dony χαρη στα ζεστα μπαλακια της κληρωσης και την ελλειψη χαρακα για να μετρησουμε το υψος της κλειτοριδας (ή οπως αλλιως λεγεται αυτο με τα μπαλακια) και επαιξα τον ενα και μοναδικο αγωνα που ειχα σκοπο ζωης να κερδισω. Και τον κερδισα, οποτε στην ψυχη και την καρδια μου ημουν ο νικητης, και για αυτο σηκωσα γονατιστος το κυπελλο και εβγαλα τις φωτο και τις εστειλα επιδεικτικα σε φιλο του κουμπαρου σου, αρα κυριε προεδρε ζητω να απαλοιφθει η ποινη των -3 ποντων απο το επομενο τουρνουα.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 17, 2023 20:59:48 GMT 2
Εγω μια φορα το κυπελλο το σηκωσα, για τον λογο για τον οποιο συμμετειχα στο τουρνουα. Την προηγουμενη μερα επαιξα για πρωτη φορα στη ζωη μου kick off (ναι το πρωτο , το 1) και σε καποιο παιχνιδι βρηκε την ευκαιρια ο dony να μου παρει το σκαλπ. Ολο το βραδυ ενα βουητο δεν με αφηνε να κοιμηθω, ενας θορυβος σαν "εεεεε" , "δδδδδ" , "ξξξξξ" , στροβυλιζε το κεφαλι μου μεχρι που πεταχτηκα απο το κρεβατι λουσμενος στον ιδρωτα φωναζοντας "ΕΚΔΙΚΗΣΗ" , ειχα βρει τι ηταν αυτο το βουητο που με περικυκλωνε. Ετσι εφυγα με τις πητζαμες για το amicamp, μπηκα στον ομιλο με dony χαρη στα ζεστα μπαλακια της κληρωσης και την ελλειψη χαρακα για να μετρησουμε το υψος της κλειτοριδας (ή οπως αλλιως λεγεται αυτο με τα μπαλακια) και επαιξα τον ενα και μοναδικο αγωνα που ειχα σκοπο ζωης να κερδισω. Και τον κερδισα, οποτε στην ψυχη και την καρδια μου ημουν ο νικητης, και για αυτο σηκωσα γονατιστος το κυπελλο και εβγαλα τις φωτο και τις εστειλα επιδεικτικα σε φιλο του κουμπαρου σου, αρα κυριε προεδρε ζητω να απαλοιφθει η ποινη των -3 ποντων απο το επομενο τουρνουα. Έχει απόλυτο δίκιο ο Mike: έφαγε 7 στο Kick-Off (ή 5; Δεν θυμάμαι αν έπαιξα πρώτα με σένα ή με τον Αλέξανδρο) και με κέρδισε την επόμενη μέρα με την ψυχή στο στόμα με 2-1 με τελικές 2-22 και στην ψυχή και στην καρφιά του είναι ο νικητής. Και στις δικές μας!
Πάντως νομίζω ότι αυτό που δεν σε άφησε να κοιμηθείς είναι ότι το βράδυ του Σαββάτου φάγαμε 2 φορές μέσα σε 3 ώρες - μάλλον αυτό ήταν πιο βαρύ από τα σκορ στο Kick-Off!
|
|
mike
God
|
Post by mike on Mar 17, 2023 21:21:04 GMT 2
Εγω μια φορα το κυπελλο το σηκωσα, για τον λογο για τον οποιο συμμετειχα στο τουρνουα. Την προηγουμενη μερα επαιξα για πρωτη φορα στη ζωη μου kick off (ναι το πρωτο , το 1) και σε καποιο παιχνιδι βρηκε την ευκαιρια ο dony να μου παρει το σκαλπ. Ολο το βραδυ ενα βουητο δεν με αφηνε να κοιμηθω, ενας θορυβος σαν "εεεεε" , "δδδδδ" , "ξξξξξ" , στροβυλιζε το κεφαλι μου μεχρι που πεταχτηκα απο το κρεβατι λουσμενος στον ιδρωτα φωναζοντας "ΕΚΔΙΚΗΣΗ" , ειχα βρει τι ηταν αυτο το βουητο που με περικυκλωνε. Ετσι εφυγα με τις πητζαμες για το amicamp, μπηκα στον ομιλο με dony χαρη στα ζεστα μπαλακια της κληρωσης και την ελλειψη χαρακα για να μετρησουμε το υψος της κλειτοριδας (ή οπως αλλιως λεγεται αυτο με τα μπαλακια) και επαιξα τον ενα και μοναδικο αγωνα που ειχα σκοπο ζωης να κερδισω. Και τον κερδισα, οποτε στην ψυχη και την καρδια μου ημουν ο νικητης, και για αυτο σηκωσα γονατιστος το κυπελλο και εβγαλα τις φωτο και τις εστειλα επιδεικτικα σε φιλο του κουμπαρου σου, αρα κυριε προεδρε ζητω να απαλοιφθει η ποινη των -3 ποντων απο το επομενο τουρνουα. Έχει απόλυτο δίκιο ο Mike: έφαγε 7 στο Kick-Off (ή 5; Δεν θυμάμαι αν έπαιξα πρώτα με σένα ή με τον Αλέξανδρο) και με κέρδισε την επόμενη μέρα με την ψυχή στο στόμα με 2-1 με τελικές 2-22 και στην ψυχή και στην καρφιά του είναι ο νικητής. Και στις δικές μας!
Πάντως νομίζω ότι αυτό που δεν σε άφησε να κοιμηθείς είναι ότι το βράδυ του Σαββάτου φάγαμε 2 φορές μέσα σε 3 ώρες - μάλλον αυτό ήταν πιο βαρύ από τα σκορ στο Kick-Off! Τωρα που το λες μαλλον το φαγητο μετα το Amicamp ηταν αυτο που δεν με αφησε να κοιμηθω, και για να γινω πιο συγκεκριμενος ο λογαριασμος του φαγητου Ασχετο αλλα σε κερδισα 1-0 με γκολ μεσα απο τον τερματοφυλακα αλα kick off 1, πως τα φερνει η ζωη
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 18, 2023 9:25:31 GMT 2
Έχει απόλυτο δίκιο ο Mike: έφαγε 7 στο Kick-Off (ή 5; Δεν θυμάμαι αν έπαιξα πρώτα με σένα ή με τον Αλέξανδρο) και με κέρδισε την επόμενη μέρα με την ψυχή στο στόμα με 2-1 με τελικές 2-22 και στην ψυχή και στην καρφιά του είναι ο νικητής. Και στις δικές μας!
Πάντως νομίζω ότι αυτό που δεν σε άφησε να κοιμηθείς είναι ότι το βράδυ του Σαββάτου φάγαμε 2 φορές μέσα σε 3 ώρες - μάλλον αυτό ήταν πιο βαρύ από τα σκορ στο Kick-Off! Τωρα που το λες μαλλον το φαγητο μετα το Amicamp ηταν αυτο που δεν με αφησε να κοιμηθω, και για να γινω πιο συγκεκριμενος ο λογαριασμος του φαγητου Ασχετο αλλα σε κερδισα 1-0 με γκολ μεσα απο τον τερματοφυλακα αλα kick off 1, πως τα φερνει η ζωη Σωστός, μπράβο, το είχα ξεχάσει.
Για τον λογαριασμό τι να πω; Για να είμαι ειλικρινής φοβόμουν ότι θα πήγαινε παραπάνω. Πάλι καλά που την πρώτη φορά που φάγαμε πήραμε τα δικά μας, τα φτηνιάρικα!
|
|
|
Post by thalporist on Mar 18, 2023 9:53:52 GMT 2
Για όλους εσάς που 'μαστεριάσατε' το κλωτσείν του τοπίου που δεν 'κολάει' στα πόδια, τι να πω, "I salute you" που λένε και οι Metallica. Εγώ πάντως δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη επιτυχία στο Sensible. Όμως, το υποστήριξα αρκετά στα πέτρινα εκείνα χρόνια που μεσουρανούσε το Pro και το 'endumbering' πήγαινε σύννεφο. Ακόμα και αν μπορεί να το παίξει κανείς για οιοδήποτε λόγο, ως θέαμα είναι έτη φωτός μπροστά.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 19, 2023 9:51:17 GMT 2
Για όλους εσάς που 'μαστεριάσατε' το κλωτσείν του τοπίου που δεν 'κολάει' στα πόδια, τι να πω, "I salute you" που λένε και οι Metallica. Εγώ πάντως δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη επιτυχία στο Sensible. Όμως, το υποστήριξα αρκετά στα πέτρινα εκείνα χρόνια που μεσουρανούσε το Pro και το 'endumbering' πήγαινε σύννεφο. Ακόμα και αν μπορεί να το παίξει κανείς για οιοδήποτε λόγο, ως θέαμα είναι έτη φωτός μπροστά. Μωρέ όλα ωραία και διασκεδαστικά είναι - και το Pro, φυσικά. Θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα του Sensible τη database με τις πραγματικές ομάδες και τους πραγματικούς παίκτες με τα ρεαλιστικά attributes. Σαν παιχνίδι προσωπικά το βλέπω σαν Kick Off "περιορισμένης ευθύνης" αλλά έχει την πολύ ενδιαφέρουσα δυνατότητα να παίξεις ως manager χωρίς να χρειαστεί να πάρεις μέρος ούτε σε ένα παιχνίδι (πράγμα και το οποίο έκανα αποκλειστικά μέχρι το πρώτο Sensible Days οπότε και εμφανίστηκα με το ρόλο του σάκου του μποξ).
Ιδανικά θα λάτρευα χρόνο παρά χρόνο να παίζαμε και ένα τουρνουά Kick Off (του πρώτου, του ορθόδοξου) αλλά δεν πειράζει, ακόμα κι έτσι η όλη φάση είναι εξόχως διασκεδαστική. Απλώς είναι λίγο κρίμα να γίνεται ένα τουρνουά το οποίο π.χ. διεκδικούν στην πραγματικότητα 3-4 άτομα ενώ ταυτόχρονα συμμετέχουμε και κάποιοι που είμαστε εντελώς άμπαλοι γιατί δεν υπάρχει ισορροπία έτσι. Τέλος πάντων, το SWOS επέλεξαν, το SWOS θα παίζουμε θέλουμε-δεν θέλουμε!
|
|
mike
God
|
Post by mike on Mar 20, 2023 1:14:04 GMT 2
Για όλους εσάς που 'μαστεριάσατε' το κλωτσείν του τοπίου που δεν 'κολάει' στα πόδια, τι να πω, "I salute you" που λένε και οι Metallica. Εγώ πάντως δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη επιτυχία στο Sensible. Όμως, το υποστήριξα αρκετά στα πέτρινα εκείνα χρόνια που μεσουρανούσε το Pro και το 'endumbering' πήγαινε σύννεφο. Ακόμα και αν μπορεί να το παίξει κανείς για οιοδήποτε λόγο, ως θέαμα είναι έτη φωτός μπροστά. Μωρέ όλα ωραία και διασκεδαστικά είναι - και το Pro, φυσικά. Θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα του Sensible τη database με τις πραγματικές ομάδες και τους πραγματικούς παίκτες με τα ρεαλιστικά attributes. Σαν παιχνίδι προσωπικά το βλέπω σαν Kick Off "περιορισμένης ευθύνης" αλλά έχει την πολύ ενδιαφέρουσα δυνατότητα να παίξεις ως manager χωρίς να χρειαστεί να πάρεις μέρος ούτε σε ένα παιχνίδι (πράγμα και το οποίο έκανα αποκλειστικά μέχρι το πρώτο Sensible Days οπότε και εμφανίστηκα με το ρόλο του σάκου του μποξ).
Ιδανικά θα λάτρευα χρόνο παρά χρόνο να παίζαμε και ένα τουρνουά Kick Off (του πρώτου, του ορθόδοξου) αλλά δεν πειράζει, ακόμα κι έτσι η όλη φάση είναι εξόχως διασκεδαστική. Απλώς είναι λίγο κρίμα να γίνεται ένα τουρνουά το οποίο π.χ. διεκδικούν στην πραγματικότητα 3-4 άτομα ενώ ταυτόχρονα συμμετέχουμε και κάποιοι που είμαστε εντελώς άμπαλοι γιατί δεν υπάρχει ισορροπία έτσι. Τέλος πάντων, το SWOS επέλεξαν, το SWOS θα παίζουμε θέλουμε-δεν θέλουμε! Για αυτο και ΠΡΕΠΕΙ να γινει τoυρνουα kick off 2, γιατι ειναι πολυ περισσοτερο random και δεν υπαρχει καποιο φαβορι, τουλαχιστον απο εμας που συμμετεχουμε στο τουρνουα sensible.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 20, 2023 9:25:23 GMT 2
Μωρέ όλα ωραία και διασκεδαστικά είναι - και το Pro, φυσικά. Θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα του Sensible τη database με τις πραγματικές ομάδες και τους πραγματικούς παίκτες με τα ρεαλιστικά attributes. Σαν παιχνίδι προσωπικά το βλέπω σαν Kick Off "περιορισμένης ευθύνης" αλλά έχει την πολύ ενδιαφέρουσα δυνατότητα να παίξεις ως manager χωρίς να χρειαστεί να πάρεις μέρος ούτε σε ένα παιχνίδι (πράγμα και το οποίο έκανα αποκλειστικά μέχρι το πρώτο Sensible Days οπότε και εμφανίστηκα με το ρόλο του σάκου του μποξ).
Ιδανικά θα λάτρευα χρόνο παρά χρόνο να παίζαμε και ένα τουρνουά Kick Off (του πρώτου, του ορθόδοξου) αλλά δεν πειράζει, ακόμα κι έτσι η όλη φάση είναι εξόχως διασκεδαστική. Απλώς είναι λίγο κρίμα να γίνεται ένα τουρνουά το οποίο π.χ. διεκδικούν στην πραγματικότητα 3-4 άτομα ενώ ταυτόχρονα συμμετέχουμε και κάποιοι που είμαστε εντελώς άμπαλοι γιατί δεν υπάρχει ισορροπία έτσι. Τέλος πάντων, το SWOS επέλεξαν, το SWOS θα παίζουμε θέλουμε-δεν θέλουμε! Για αυτο και ΠΡΕΠΕΙ να γινει τoυρνουα kick off 2, γιατι ειναι πολυ περισσοτερο random και δεν υπαρχει καποιο φαβορι, τουλαχιστον απο εμας που συμμετεχουμε στο τουρνουα sensible. Ρε, 1 όχι 2, με το 2 θα λήξουν το 95% των παιχνιδιών 0-0!
|
|
mike
God
|
Post by mike on Mar 20, 2023 22:54:07 GMT 2
Οχι ρε το 2 θα παιξουμε, υπαρχει και δικαιη "competition" εκδοση, με επιλογη για διορθωση καποιων bugs.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 21, 2023 12:17:40 GMT 2
Οχι ρε το 2 θα παιξουμε, υπαρχει και δικαιη "competition" εκδοση, με επιλογη για διορθωση καποιων bugs. Νομίζω ότι το να παίξουμε το 2 είναι πολύ λάθος επιλογή, διότι με τη βελτίωση που έχει στους τερματοφύλακες πρέπει να παίζει κανείς πολύ καλά προκειμένου να καταφέρει να σκοράρει (ή να είναι πολύ κωλόφαρδος). Οπότε επιστρέφω σε αυτό που έγραψα και χτες, όσα καλά κι αν έχει το 2 κι όσα κακά κι αν έχει το πρώτο, με το 2 θα έρχονται (σχεδόν) όλα τα παιχνίδια 0-0. Όχι και ό,τι καλύτερο...
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 21, 2023 15:50:27 GMT 2
Την επόμενη φορά, εφόσον εκμεταλλευτούμε πιο οργανωμένα το Σάββατο, μπορούμε να στήσουμε πολλαπλούς διαγωνισμούς που να τρέχουν από τις 12 μ.μ. κι έπειτα. Σκεφτόμουν κάτι σε Dynablaster σε 4απλό με (best of 3 σε 2 μηχανήματα και μετά τελικό οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου), Speedball 2 (που δεν απαιτεί τόσο skills) και Over the Net σε 2vs2 πιστεύω θα ήταν σίγουρα διασκεδαστικά για όλους. Μαζί και το koff (το πρώτο, το ορθόδοξο). Το πρωί της Κυριακής πάντως στήσαμε στα γρήγορα ένα δικτυακό Battle Duel με τον Plouf που είχε χαβαλέ. Για τον Mike προτείνω κανένα Shanghai II μπας και νικήσει σε οτιδήποτε και σταματήσει την κλάψα στο fcbk.
edit: έτσι όπως το σκέφτομαι δλδ το όλο κόνσεπτ, να μην είναι κάτι σούπερ γκράντε και να απαιτεί την ύπαρξη έστω 2 διαθέσιμων συστημάτων για να ολοκληρώνονται on time.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 22, 2023 13:52:31 GMT 2
Για τον Mike προτείνω κανένα Shanghai II μπας και νικήσει σε οτιδήποτε και σταματήσει την κλάψα στο fcbk. Ωωωωω! Προσβόλα! Τι του είπε!  Την επόμενη φορά, εφόσον εκμεταλλευτούμε πιο οργανωμένα το Σάββατο, μπορούμε να στήσουμε πολλαπλούς διαγωνισμούς που να τρέχουν από τις 12 μ.μ. κι έπειτα. Σκεφτόμουν κάτι σε Dynablaster σε 4απλό με (best of 3 σε 2 μηχανήματα και μετά τελικό οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου), Speedball 2 (που δεν απαιτεί τόσο skills) και Over the Net σε 2vs2
Ρε Στέφανε, πέρασες δύσκολα μεγαλώνοντας; Σε έβαζε ο θείος από το χωριό να τρέχεις φορώντας γόβες στην πίσω αυλή ενώ σε κυνηγούσε με την δεντρογαλιά ανά χείρας; Σε σημάδεψε το πέναλτι του Παπουτσέλη; Γιατί το γούστο σου στα παιχνίδια πραγματικά με σκιάζει!
Δώσε βάση: Kick Off, Beach Volley, Lotus. Απλά, ωραία και Αμιγκάδικα.
|
|
|
Post by vulture on Mar 22, 2023 14:35:53 GMT 2
Για τον Mike προτείνω κανένα Shanghai II μπας και νικήσει σε οτιδήποτε και σταματήσει την κλάψα στο fcbk. Ωωωωω! Προσβόλα! Τι του είπε!  Ξύλο στο μεγάλο διάλειμμα! Εντάξει ρε, γιατί; Speedball 2 και Dynablaster πολύ καλά. Και Mortal Kombat II ή Fighting Spirit θα πρόσθετα εγώ.
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Mar 22, 2023 23:07:39 GMT 2
Πρόσθεσε και αυτό 
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 23, 2023 9:50:54 GMT 2
Ωωωωω! Προσβόλα! Τι του είπε!  Ξύλο στο μεγάλο διάλειμμα! Εντάξει ρε, γιατί; Speedball 2 και Dynablaster πολύ καλά. Και Mortal Kombat II ή Fighting Spirit θα πρόσθετα εγώ. Παίξαμε φέτος Speedball 2, δεν με διασκέδασε. Καμία σχέση με τα ποδοσφαιράκια. Από fighting παιχνίδια σας έχω πει την άποψή μου: Body Blows Galactic και ξερό ψωμί. Το Mortal Kombat ποτέ δε μου άρεσε προσωπικά σε καμία πλατφόρμα - ούτε στα arcades - και πέραν της πρωτόγνωρης για την εποχή βίας δεν κατάλαβα για ποιον λόγο μπορεί ο οποιοσδήποτε να το γουστάρει. Το Dynablaster τέλος είναι κλασικό παιχνίδι που θα επέλεγε ο Στέφανος: δημοφιλές στα νηπιαγωγεία και στις πρώτες τάξεις του δημοτικού!
Πολύ καλύτερα να παίξουμε διπλό Tetris που θέλει και κοχόνες από το να παίζουμε κοτσάνες σαν το Dynablaster. Φυσικά το Tetris θέλει και (έστω και λίγο) μυαλό οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν άπαντες...
|
|
|
Post by vulture on Mar 23, 2023 11:03:42 GMT 2
Παίζει να είσαι και ο μοναδικός που ξέρω να έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση το Body Blows Galactic.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 23, 2023 13:52:52 GMT 2
Παίζει να είσαι και ο μοναδικός που ξέρω να έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση το Body Blows Galactic. Μα γιατί; Είναι γαμάτο! Είναι το μόνο απ' τα ξυλίκια του παρελθόντος που δεν είναι κακή μεταφορά, δεν έχει άθλιο framerate, οι χαρακτήρες του δεν είναι ΓΤΠ και έχει και μουσικάρα που τα σπάει. Όλα τα υπόλοιπα του είδους μου έφερναν σχεδόν αναγούλα, τόσο άθλια μου φαίνονταν...
|
|
|
Post by thalporist on Mar 23, 2023 14:03:22 GMT 2
Παίζει να είσαι και ο μοναδικός που ξέρω να έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση το Body Blows Galactic. Μα γιατί; Είναι γαμάτο! Είναι το μόνο απ' τα ξυλίκια του παρελθόντος που δεν είναι κακή μεταφορά, δεν έχει άθλιο framerate, οι χαρακτήρες του δεν είναι ΓΤΠ και έχει και μουσικάρα που τα σπάει. Όλα τα υπόλοιπα του είδους μου έφερναν σχεδόν αναγούλα, τόσο άθλια μου φαίνονταν... I second το ότι ήταν μια καλο-γυαλισμένη μαλακιούλα με κάποιες καλές ιδέες δώθε κείθε.
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Mar 23, 2023 14:23:21 GMT 2
Παίζει να είσαι και ο μοναδικός που ξέρω να έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση το Body Blows Galactic. Μα γιατί; Είναι γαμάτο! Είναι το μόνο απ' τα ξυλίκια του παρελθόντος που δεν είναι κακή μεταφορά, δεν έχει άθλιο framerate, οι χαρακτήρες του δεν είναι ΓΤΠ και έχει και μουσικάρα που τα σπάει. Όλα τα υπόλοιπα του είδους μου έφερναν σχεδόν αναγούλα, τόσο άθλια μου φαίνονταν... Οκ γραφικά και ήχος, απαίσια κίνηση και animation χαρακτήρων, τραγικό gameplay. Kudos για την προσπάθεια, είναι όμως φανερό πως δεν είχαν ιδέα από fighting games. 1000 φορές καλύτερο το Shadow Fighters, ακόμα και το ElfMania (παρά την απουσία specials). Όσο για τo Fightin'Spirit είναι σε εντελώς διαφορετικό league (σαφώς ανώτερο από όλα τα λοιπά). Ορίστε, και τα 3 originals με άψογα γραφικά, κίνηση και ήχο και original χαρακτήρες. Έχει δίκιο ο Vulture, παίζει να είσαι ο μοναδικός που ξέρω που εκτιμάει το Body Blows. 
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Mar 23, 2023 14:28:02 GMT 2
Πολύ καλύτερα να παίξουμε διπλό Tetris που θέλει και κοχόνες από το να παίζουμε κοτσάνες σαν το Dynablaster. Φυσικά το Tetris θέλει και (έστω και λίγο) μυαλό οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν άπαντες... Tritus μάγκες, απλά κορυφή και παίζει και τριπλό (ακόμα καλύτερα). Παλιά με το παρεάκι μου ρίχναμε ατελείωτες ώρες και χαβαλέ στο παιχνίδι αυτό. Επικό παιχνίδι με ποικιλία και τρελές ανατροπές.
|
|