|
Post by kostakis on Dec 1, 2021 21:02:23 GMT 2
"Οι Iron Maiden ανακοινώνουν 6 ακόμη Ευρωπαϊκά shows της «Legacy of the Beast World Tour 2022», συμπεριλαμβάνοντας μία εμφάνιση στην Ελλάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 16 Ιουλίου 2022".
Ευτυχώς Ολυμπιακό Στάδιο και όχι Μαλακάσα.
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Dec 2, 2021 20:54:49 GMT 2
Κατσε να δουμε τι θα γινει, γιατι Κουλης ειναι αυτος, μπορει να απαγορευσει και τις συναυλιες.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Dec 3, 2021 14:41:36 GMT 2
Ως τότε θα πρέπει να έχετε κάνει την 12η αναμνηστική δόση ρε πουράτζες!
|
|
mike
God
|
Post by mike on Dec 6, 2021 10:30:54 GMT 2
Εμενα με προβληματιζει οτι το 2022 εχουν προγραμματιστει οτι συναυλιες αναβληθηκαν απο το 2019 εως το 2021. Και δεν παιζει να παμε σε ολες, γιατι το συνολο θα φτασει κανα 500αρικο. Μην ξεχναμε οτι εκτος απο Maiden εχει ηδη ανακοινωθει οτι θα εχουμε Manowar, Judas Priest και Sabbaton/blind guardian στην Ελλαδα, και σχεδον σιγουρα Helloween, ε βαλτε και κανα ακομα κλασικο metal συγκροτημα οπως UFO και Uriah Heep, κανα slipknot κτλ που θα βρεθουν ολα αυτα τα χρηματα.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Dec 6, 2021 12:22:48 GMT 2
Με αυτή τη λογική ετοιμάσου για 3πλό AmiCamp το νέο έτος.
Μου φαίνεται θα πάω υπερκούπωση...
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Dec 6, 2021 13:35:48 GMT 2
Εμενα με προβληματιζει οτι το 2022 εχουν προγραμματιστει οτι συναυλιες αναβληθηκαν απο το 2019 εως το 2021. Και δεν παιζει να παμε σε ολες, γιατι το συνολο θα φτασει κανα 500αρικο. Μην ξεχναμε οτι εκτος απο Maiden εχει ηδη ανακοινωθει οτι θα εχουμε Manowar, Judas Priest και Sabbaton/blind guardian στην Ελλαδα, και σχεδον σιγουρα Helloween, ε βαλτε και κανα ακομα κλασικο metal συγκροτημα οπως UFO και Uriah Heep, κανα slipknot κτλ που θα βρεθουν ολα αυτα τα χρηματα. Πόσους εβδομηντάχρονους να δεις πια σε ένα καλοκαίρι; Θα φτάσει ο Σεπτέμβρης και θα νομίζεις ότι το πέρασες σε ΚΑΠΗ!
|
|
mike
God
|
Post by mike on Dec 6, 2021 15:41:34 GMT 2
Εμενα με προβληματιζει οτι το 2022 εχουν προγραμματιστει οτι συναυλιες αναβληθηκαν απο το 2019 εως το 2021. Και δεν παιζει να παμε σε ολες, γιατι το συνολο θα φτασει κανα 500αρικο. Μην ξεχναμε οτι εκτος απο Maiden εχει ηδη ανακοινωθει οτι θα εχουμε Manowar, Judas Priest και Sabbaton/blind guardian στην Ελλαδα, και σχεδον σιγουρα Helloween, ε βαλτε και κανα ακομα κλασικο metal συγκροτημα οπως UFO και Uriah Heep, κανα slipknot κτλ που θα βρεθουν ολα αυτα τα χρηματα. Πόσους εβδομηντάχρονους να δεις πια σε ένα καλοκαίρι; Θα φτάσει ο Σεπτέμβρης και θα νομίζεις ότι το πέρασες σε ΚΑΠΗ! Καμια και μιλαμε για 70χρονους, μην ξεχναμε τον μεγα Κοβερντελακο. Τελευταια περιοδεια και για τους whitesnake, να μην τους τιμησουμε?
|
|
|
Post by kostakis on Dec 6, 2021 22:12:15 GMT 2
Πάντως εγώ το "τσίμπησα" το εισιτήριο για τους Iron Maiden.
|
|
|
Post by vulture on Dec 7, 2021 19:01:42 GMT 2
|
|
mike
God
|
Post by mike on Dec 7, 2021 19:52:52 GMT 2
Εννοειται πως εγω θελω κανονικο χαρτινο εισιτηριο, οποτε μεσα στην βδομαδα θα πεταχτω μεχρι Ζαππειο.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Dec 8, 2021 7:46:44 GMT 2
Εννοειται πως εγω θελω κανονικο χαρτινο εισιτηριο, οποτε μεσα στην βδομαδα θα πεταχτω μεχρι Ζαππειο. Ή και μέχρι τα '90s για μεγαλύτερη σιγουριά!
|
|
mike
God
|
Post by mike on Dec 8, 2021 8:43:51 GMT 2
Εννοειται πως εγω θελω κανονικο χαρτινο εισιτηριο, οποτε μεσα στην βδομαδα θα πεταχτω μεχρι Ζαππειο. Ή και μέχρι τα '90s για μεγαλύτερη σιγουριά! Mε αυτη την λογικη και το retroplanet δεν θα επρεπε να υπαρχει σε φυσικη μορφη.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Dec 9, 2021 9:43:37 GMT 2
Ή και μέχρι τα '90s για μεγαλύτερη σιγουριά! Mε αυτη την λογικη και το retroplanet δεν θα επρεπε να υπαρχει σε φυσικη μορφη. Ίσα-ίσα, αφού (μονάχα) χάρτινο είναι!
|
|
amije
Full Member
if we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives
|
Post by amije on Dec 9, 2021 18:52:48 GMT 2
dony: γραφεις ιστορια αδερφουλη 
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Dec 10, 2021 9:29:23 GMT 2
dony : γραφεις ιστορια αδερφουλη 
|
|
mike
God
|
Post by mike on Dec 11, 2021 19:38:06 GMT 2
μαλλον καπου το χασατε, εξηγουμαι για οσους δεν καταλαβαν: ο dony με τρολαρε οτι ειμαι παλιομοδιτης και να επιστρεψω στα 90'επειδη θελω (ξεπερασμενο) χαρτινο, και ολοσωστα με σημαντικο point του απαντησα οτι στην ιδια λογικη (του) το retroplanet θα επρεπε να ηταν μονο ψηφιακο.
ενω φυσικα ξερουμε οτι ειναι χαρτινο, αρα ολοι γουσταρουμε τα χαρτινα που δεν ειναι ξεπερασμενα, δυνατη απαντηση, δεχομαι συγχαρητηρια που τον αποστωμωσα με κατι εξυπνο.
χωρις παρεξηγηγη, μονο στον Πανο λεω τετοια γιατι γνωριζουμε τι παπαρες ειμαστε.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Dec 12, 2021 10:44:31 GMT 2
μαλλον καπου το χασατε, εξηγουμαι για οσους δεν καταλαβαν: ο dony με τρολαρε οτι ειμαι παλιομοδιτης και να επιστρεψω στα 90'επειδη θελω (ξεπερασμενο) χαρτινο, και ολοσωστα με σημαντικο point του απαντησα οτι στην ιδια λογικη (του) το retroplanet θα επρεπε να ηταν μονο ψηφιακο. ενω φυσικα ξερουμε οτι ειναι χαρτινο, αρα ολοι γουσταρουμε τα χαρτινα που δεν ειναι ξεπερασμενα, δυνατη απαντηση, δεχομαι συγχαρητηρια που τον αποστωμωσα με κατι εξυπνο. χωρις παρεξηγηγη, μονο στον Πανο λεω τετοια γιατι γνωριζουμε τι παπαρες ειμαστε. Μάικ, θέλω GPS ώρες-ώρες για να ακολουθήσω τη συλλογιστική σου, αλλά δεν πειράζει: πονάω αλλά μ' αρέσει! Και ναι ρε, μόνο χαρτί, τι αξία έχει οτιδήποτε αν δεν ξεπαστρέψουμε 2-3 δάση για να το τυπώσουμε; Όταν θα έρθει η Judgement Day και θα πέσουν τα ίντερνετς μόνο Retro Planet θα μπορούμε να διαβάζουμε. Και τα εισιτήρια του Μάικ, εννοείται!
|
|
mike
God
|
Post by mike on Dec 12, 2021 15:10:27 GMT 2
Δεν πειραζει, τα χαρτια που εχουμε κρατησει να ειναι καλα να μπορουμε να τα διαβασουμε μετα την judgement day. case closed
|
|