|
Post by keropi on Nov 2, 2017 1:14:02 GMT 2
adblocker den exeis egkatestimeno? edo den bgazei tipota
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Nov 2, 2017 9:36:55 GMT 2
Και εγώ με adblocker παίζω, αλλά έφτασα χθες στο σημείο να μου βγάλει μια τεράστια, ολοσέλιδη διαφήμιση η οποία δεν έκλεινε εάν δεν απενεργοποιούσα τον adblocker! Ευτυχώς αυτό έγινε σε ένα μηχάνημα μόνο, στα υπόλοιπα απλώς μου βγάζει το μήνυμα Θα δούμε τι θα γίνει...
|
|
|
Post by riscknight on Nov 2, 2017 15:13:20 GMT 2
Με Amiga 'μπαινεις' ?
Just kidding...
|
|
|
Post by vulture on Nov 2, 2017 22:06:13 GMT 2
Παιδιά, με ublock origin + ghostery δε βγάζει απολύτως τπτ εφόσον εχεί κάνει κάποιος login, δοκιμασμένο σε firefox, vivaldi και chrome. Στον OWB επίσης, επειδή δεν είναι συμβατός με το format των διαφημίσεων όμως Σε κάθε περίπτωση, θα γίνει ξανά αγορά ad-free ωρών σύντομα, οπότε θα λυθεί για κάποιο διάστημα. Πάντως, δοκιμάστε τη λύση που πρότεινα (ublock origin + ghostery) και πείτε μου αν σε κάποιον συνεχίζει να βγάζει διαφημίσεις κλπ.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Nov 3, 2017 10:43:19 GMT 2
Παιδιά, με ublock origin + ghostery δε βγάζει απολύτως τπτ εφόσον εχεί κάνει κάποιος login, δοκιμασμένο σε firefox, vivaldi και chrome. Στον OWB επίσης, επειδή δεν είναι συμβατός με το format των διαφημίσεων όμως Σε κάθε περίπτωση, θα γίνει ξανά αγορά ad-free ωρών σύντομα, οπότε θα λυθεί για κάποιο διάστημα. Πάντως, δοκιμάστε τη λύση που πρότεινα (ublock origin + ghostery) και πείτε μου αν σε κάποιον συνεχίζει να βγάζει διαφημίσεις κλπ. Λοιπόν, με ublock origin + ghostery δείχνει μεν να παίζει κανονικά αλλά το "Please consider supporting this website by disabling your ad-blocker. This website does not use audio ads, popups, or other annoyances. Thank you!" παραμένει. Σε Firefox 64bit αυτό...
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Nov 3, 2017 11:05:34 GMT 2
Σε opera δεν μου βγαζει τιποτα, εκτος απο το μπανερακι επανω επανω του forums.net το οποιο ειναι μικρο και δεν ενοχλει. Για αυτο μιλαμε? Υπαρχει φυσικα και η επιλογη κατω κατω για "remove banner ads" και μπορω να δοκιμασω να το βγαλω, αλλα ψιλιαζομαι οτι θα οδηγει σε διαφημισεις.
|
|
|
Post by vulture on Nov 3, 2017 11:38:09 GMT 2
Καλά , το μύνημα επάνω δεν ενοχλεί νομίζω , μικρό είναι.
|
|
|
Post by circleag76 on Nov 3, 2017 22:44:28 GMT 2
Αυτόν το κύριο μου βγάζει με opera. ===> ibb.co/kfeN8GΤο καλό είναι ότι άμα κάνω refresh φεύγει αυτό το παράθυρο και μπορώ να δω κανονικά το φόρουμ.
|
|
|
Post by keropi on Nov 4, 2017 0:37:50 GMT 2
wtf lol
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Nov 4, 2017 11:13:58 GMT 2
Αυτόν το κύριο μου βγάζει με opera. ===> ibb.co/kfeN8GΤο καλό είναι ότι άμα κάνω refresh φεύγει αυτό το παράθυρο και μπορώ να δω κανονικά το φόρουμ. Θα ειναι καποιος γνωστος σου και θα θελει να μιλησετε
|
|
|
Post by vulture on Nov 4, 2017 13:00:51 GMT 2
Λοιπόν, ενεργοποίησα ad-free μέχρι τέλος του μήνα. Αν βγάζει πάλι το ίδιο, εξαιρέστε το από τον μπλόκερ και ξαναδοκιμάστε το.
|
|
|
Post by circleag76 on Nov 4, 2017 13:04:05 GMT 2
mike Χαχα! Τουλάχιστον ας βάζανε μια ομορφούλα έγχρωμη γυναίκα στην φωτογραφία! Με τούτον εδώ τρόμαξα!!
|
|
|
Post by paranoicb on Dec 11, 2017 1:53:34 GMT 2
τι θα γινει με τον αραπη καθε μερα Παλι καλα που με refresh σε chrome δεν το βγαζει παλι.
|
|