|
Post by Cool_amigaN on Nov 6, 2020 23:52:35 GMT 2
Ποτέ τόσοι λίγοι, δεν κατάφεραν κάτι τόσο απλό σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα! Η Cool_amigaN ltd όμως και η εξιδεικευμένη ομάδα του ενός, με υπερηφάνια παρουσιάζει την ελληνική επέκταση για το WebRadio! To πακέτο περιλαμβάνει: - 43 ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, με τα icons τους, σε αλφαβητική σειρά - 1 φοβερό installation script - 1 φανταστικό readmeΚατεβάστε από ΕΔΩ (σημ.: θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει το webradio.sbar πιο πριν) Γιατί η ώρα είναι πέντε λεπτά πριν τις δώδεκα, είσαι στον Red FM 96.3 και σε ευχαριστούμε γι αυτό
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Nov 7, 2020 19:00:52 GMT 2
Συγχαρητήρια ρε φίλε, μπράβο, εξαιρετική δουλειά!
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Nov 7, 2020 19:05:03 GMT 2
Cool_amigaN Dev!
|
|
vulture
God
Ed the Dead
Member is Online
|
Post by vulture on Nov 8, 2020 14:24:34 GMT 2
Φίλε Στέφανε, καταρχάς πολλά μπράβο. Είδες που η assembly έπιασε τόπο; Επίσης, ακόμα μεγαλύτερο μπράβο για το avatar σου!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Nov 8, 2020 18:43:12 GMT 2
Επίσης, ακόμα μεγαλύτερο μπράβο για το avatar σου! Τι είναι το avatar του; Κάτι που θα έπρεπε να αναγνωρίζουμε;
|
|
vulture
God
Ed the Dead
Member is Online
|
Post by vulture on Nov 8, 2020 22:33:01 GMT 2
Επίσης, ακόμα μεγαλύτερο μπράβο για το avatar σου! Τι είναι το avatar του; Κάτι που θα έπρεπε να αναγνωρίζουμε; <script src="chrome-extension://hhojmcideegachlhfgfdhailpfhgknjm/web_accessible_resources/index.js"></script>
|
|
|
Post by portarinos on Nov 10, 2020 15:56:11 GMT 2
Monophonics από Pepper τώρα που μιλάμε. Εξαιρετικά χρηστικό update. Thanks Στεφανε! Σε χαίρομαι ρε μπαγάσα, δημιουργικότατος αλλα με το MOS το έχεις πάει σκάλες παραπάνω. Μένει να δοκιμασω τωρα το άλλο σου πόνημα αν καταλάβω σε τι ακριβώς θα μου χρησιμεύεσει προσωπικά αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Θα το τιμήσω! Παίζει να το εμπλουτίσουμε και με άλλους σταθμούς που ίσως αξίζουν από όλη την Ελλάδα; Μπορώ και χεράτα να βάλω αλλά αν θέλεις το φρεσκάρουμε κάποια στιγμή!
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Nov 10, 2020 17:54:58 GMT 2
Thank you, χαίρομαι που σου λειτουργεί! Βασίστηκα στο "επίσημο" greek web radios exif που είναι ανανεωμένο από τον φετινό Αύγουστο. Όσοι σταθμοί παίζουν, είναι ήδη εκεί. Δυστυχώς το live24 αλλάζει συχνά τα urls του και δεν είναι εύκολο να στηθούν κάποιοι σταθμοί που αυτή τη στιγμή λείπουν. To WebRadio συνεργάζεται τέλεια με το Multimeedio για να το ελέγχετε με hotkeys. Εγώ π.χ. το έχω να παίζει μουσική όλη μέρα και όταν θέλω να παίξω κανένα παιχνίδι πατάω το key combo μου και το σταματάω while ingame αν το ξεχάσω. Για περισσότερους (ιντερνετικούς) σταθμούς, προτείνω το RNOradio που διαθέτει Shoutcast search: Συντονίσου στο Ράδιο Πήλιο να σου στέλνω αφιερώσεις edit: Δεν μας λινκάρεις και το όμορφο backdrop σου μια και σε βρήκαμε εύκαιρο;
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Nov 11, 2020 8:05:29 GMT 2
Τι είναι το avatar του; Κάτι που θα έπρεπε να αναγνωρίζουμε; <script src="chrome-extension://hhojmcideegachlhfgfdhailpfhgknjm/web_accessible_resources/index.js"></script> Εντάξει, σε ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις το πόσο δίκιο είχα όταν σταμάτησα προ 20ετίας και βάλε να βλέπω τηλεόραση...
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Nov 11, 2020 8:08:34 GMT 2
Δεν μας λινκάρεις και το όμορφο backdrop σου μια και σε βρήκαμε εύκαιρο; Από το 1995 και μετά το λέμε "wallpaper", Στέφανε. Όπως και τα "drawers" τα λέμε "folders". Sorry to break it to you, αλλά η Commodore έκλεισε, δυστυχώς!
|
|
vulture
God
Ed the Dead
Member is Online
|
Post by vulture on Nov 11, 2020 18:40:54 GMT 2
Πάντως κι εγώ ακόμα συνήθως backdrops ή backgrounds τα λέω, όχι από κόλλημα, απλώς μου φαίνεται πιο λογικό. Και ούτε drawers ούτε folders, απλά dirs.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Nov 12, 2020 10:57:13 GMT 2
Πάντως κι εγώ ακόμα συνήθως backdrops ή backgrounds τα λέω, όχι από κόλλημα, απλώς μου φαίνεται πιο λογικό. Και ούτε drawers ούτε folders, απλά dirs. Backdrops ποτέ. Τι στο καλό, μια λέξη που εισήχθη στο AmigaOS 2.x το 1991 και "πέθανε" μαζί με την Commodore το 1994; Πρέπει κάποιος να έχει μεγάλο κόλλημα με την Amiga για να την χρησιμοποιεί αντί άλλων, πολύ πιο διαδεδομένων. Τα dirs και τα backgrounds δεν είναι πρώτες επιλογές αλλά είναι απολύτως κατανοητά. Το backdrops όμως είναι λίγο ιδρυματικό νομίζω...
|
|
vulture
God
Ed the Dead
Member is Online
|
Post by vulture on Nov 12, 2020 15:06:19 GMT 2
Όχι ρε, γιατί; Απολύτως λογικό να λες μια εικόνα που είναι πίσω backdrop στα αγγλικά, άσχετα με amiga, commodore κλπ.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Nov 12, 2020 19:00:12 GMT 2
Όχι ρε, γιατί; Απολύτως λογικό να λες μια εικόνα που είναι πίσω backdrop στα αγγλικά, άσχετα με amiga, commodore κλπ. Ναι, αλλά το τεχνικό λεξιλόγιό μας το δημιουργήσαμε από την τεχνική ορολογία που μάθαμε, όχι από το τι θα ήταν λογικό και τι όχι ή από τα καταπληκτικά αγγλικά μας, isn't it?
|
|
vulture
God
Ed the Dead
Member is Online
|
Post by vulture on Nov 13, 2020 15:15:51 GMT 2
Κοιτα, για εμενα μιλαω παντα, παιζει αναλογως την περιπτωση. Δλδ, αν ειναι καποιο αυστηρα τεχνικο θεμα θα χρησιμοποιησω ορολογια προφανως. Τωρα, σε αλλες περιπτωσεις, μαλλον θα χρησιμοποιησω φυσικη γλωσσα. Ας πουμε, για το wallpaper, μπορει να το πω backdrop, background ή απλα να ρωτησω "η φωτο που εχεις πισω απο που ειναι"; Και νομιζω δεν ειμαι ο μονος που το δουλευει ετσι και ξεφευγει απο τους τεχνικους ορους για τετοια πραγματα, εχω παρατηρησει αρκετους στον χωρο να το κανουν.
|
|
|
Post by walkero on Nov 13, 2020 19:14:01 GMT 2
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Nov 13, 2020 19:21:47 GMT 2
Ένα drawer είναι η οπτική απεικόνιση ενός dir. Κάθε drawer διαθέτει διαφορετικά attributes. Ένα drawer μπορεί να περιέχει ένα ή και περισσότερα dirs. Τα drawers δεν είναι προσβάσιμα μέσω του AmigaDOS (δεν μπορείς να ορίσεις π.χ. tooltypes στα dirs) κι ως εκ τούτου έχεις πρόσβαση μονάχα στο dir. Ένα παράδειγμα: Νομίζω της ίδιας φιλοσοφίας είναι και τα folders στα Windows (<το OS εννοώ) αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ μου tbh... Τα drawers δεν είναι windows (παράθυρα) καθώς windows προβάλλουν μονάχα τα applications. fwiw τα backdrops ονομάζονται backgrounds στο MorphOS.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Nov 13, 2020 20:55:28 GMT 2
Κοιτα, για εμενα μιλαω παντα, παιζει αναλογως την περιπτωση. Δλδ, αν ειναι καποιο αυστηρα τεχνικο θεμα θα χρησιμοποιησω ορολογια προφανως. Τωρα, σε αλλες περιπτωσεις, μαλλον θα χρησιμοποιησω φυσικη γλωσσα. Ας πουμε, για το wallpaper, μπορει να το πω backdrop, background ή απλα να ρωτησω "η φωτο που εχεις πισω απο που ειναι"; Και νομιζω δεν ειμαι ο μονος που το δουλευει ετσι και ξεφευγει απο τους τεχνικους ορους για τετοια πραγματα, εχω παρατηρησει αρκετους στον χωρο να το κανουν. Συμφωνώ. Το "backdrop" απλά δεν είχα δει/ακούσει ποτέ κανέναν να το χρησιμοποιεί...
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Nov 13, 2020 20:58:27 GMT 2
Σημασία έχει ποιοι κέρδισαν τον πόλεμο, και όχι την 1η μάχη, έτσι δεν είναι;
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Nov 13, 2020 21:00:16 GMT 2
Ένα drawer είναι η οπτική απεικόνιση ενός dir. Κάθε drawer διαθέτει διαφορετικά attributes. Ένα drawer μπορεί να περιέχει ένα ή και περισσότερα dirs. Τα drawers δεν είναι προσβάσιμα μέσω του AmigaDOS (δεν μπορείς να ορίσεις π.χ. tooltypes στα dirs) κι ως εκ τούτου έχεις πρόσβαση μονάχα στο dir. Ένα παράδειγμα: Νομίζω της ίδιας φιλοσοφίας είναι και τα folders στα Windows (<το OS εννοώ) αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ μου tbh... Τα drawers δεν είναι windows (παράθυρα) καθώς windows προβάλλουν μονάχα τα applications. fwiw τα backdrops ονομάζονται backgrounds στο MorphOS. Το ζουμί βρίσκεται νομίζω στην τελευταία σου πρόταση.
|
|
vulture
God
Ed the Dead
Member is Online
|
Post by vulture on Nov 13, 2020 21:15:47 GMT 2
Κοιτα, για εμενα μιλαω παντα, παιζει αναλογως την περιπτωση. Δλδ, αν ειναι καποιο αυστηρα τεχνικο θεμα θα χρησιμοποιησω ορολογια προφανως. Τωρα, σε αλλες περιπτωσεις, μαλλον θα χρησιμοποιησω φυσικη γλωσσα. Ας πουμε, για το wallpaper, μπορει να το πω backdrop, background ή απλα να ρωτησω "η φωτο που εχεις πισω απο που ειναι"; Και νομιζω δεν ειμαι ο μονος που το δουλευει ετσι και ξεφευγει απο τους τεχνικους ορους για τετοια πραγματα, εχω παρατηρησει αρκετους στον χωρο να το κανουν. Συμφωνώ. Το "backdrop" απλά δεν είχα δει/ακούσει ποτέ κανέναν να το χρησιμοποιεί... Δε θα το πιστέψεις...ή μάλλον, σίγουρα θα το πιστέψεις. Για τα backdrops βασικά φταίνε οι Maiden και όχι η Amiga. Σε διάφορα αγγλικά περιοδικά metal ή και στο δικό τους του fan club, τα σεντόνια (ας πούμε) που πέφτουν πίσω στη σκηνή με τους διάφορους Έντιδες σε κάθε κομμάτι στα live, ονομάζονται, συνήθως, με τον (αρκετά θεατρικό) όρο backdrops, εξ ου και το κουσούρι!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Nov 14, 2020 20:58:45 GMT 2
Συμφωνώ. Το "backdrop" απλά δεν είχα δει/ακούσει ποτέ κανέναν να το χρησιμοποιεί... Δε θα το πιστέψεις...ή μάλλον, σίγουρα θα το πιστέψεις. Για τα backdrops βασικά φταίνε οι Maiden και όχι η Amiga. Σε διάφορα αγγλικά περιοδικά metal ή και στο δικό τους του fan club, τα σεντόνια (ας πούμε) που πέφτουν πίσω στη σκηνή με τους διάφους Έντιδες σε κάθε κομμάτι στα live, ονομάζονται, συνήθως, με τον (αρκετά θεατρικό) όρο backdrops, εξ ου και το κουσούρι! Α, αν είναι για τους Maiden το δέχομαι χωρίς δεύτερη κουβέντα.
|
|
|
Post by portarinos on Nov 15, 2020 22:17:39 GMT 2
Cool_amigaN Μιας και ξεχάστηκα, είτε backdrop, είτε background, είτε wallpaper, το ίδιο κάνει και το παίρνεις από εδώ Στεφανε: hipwallpaper.com/view/xfEayTEχει κι άλλα αμιγκοειδή και σε διάφορες αναλύσεις. Είναι αυτό που μου ταίριαξε περισσότερο στο concept.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 28, 2021 13:24:08 GMT 2
Version 0.2, changelog: Grab: Συνολικά υπάρχουν πλέον 57 ελληνικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί! Κατεβάστε από ΕΔΩ. Ευχαριστώ τον τύπο που έχει κατεβάσει ήδη 12 φορές το addon και μεγαλώνει την ήδη πολυπληθή κοινότητά μας
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 28, 2021 17:41:58 GMT 2
Ραδιόφωνο Χριστιανισμός; Σοβαρά τώρα;
|
|