dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 19, 2020 23:12:04 GMT 2
Πέρασαν κιόλας 7 ολόκληρα χρόνια και ξεκινάει το 8ο, από τότε που κυκλοφόρησε το παρθενικό τεύχος του Retro Planet, τον Σεπτέμβριο του 2013. Όπως λοιπόν συμβαίνει κάθε Σεπτέμβριο (αλλά και κάθε τρίμηνο) από τότε, το Retro Planet είναι και πάλι εδώ, με ένα νέο τεύχος, ζεστό ακόμα από το τυπογραφείο και έτοιμο για ξεφύλλισμα. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ, στο επίσημο website του περιοδικού, που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ενημερώνεται με την άφιξη του καινούριου τεύχους!
|
|
|
Post by vulture on Sept 20, 2020 12:10:42 GMT 2
πάμε γερά!
|
|
amije
Full Member
if we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives
|
Post by amije on Sept 20, 2020 17:36:49 GMT 2
το 8ο παρθενο? τι ειναι, ελαιολαδο εξτρα παρθενο καλαμάτας? πιάσε 2 τενεκέδες 5λιτρους όπως πάντα!!! πως τα καταφέρνεις και κυκλοφορεί όταν μενουμε ξεβράκωτοι από χρήμα αυτο δεν μπορεσα ακομα να το καταλαβω!
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Sept 20, 2020 18:33:00 GMT 2
πως τα καταφέρνεις και κυκλοφορεί όταν μενουμε ξεβράκωτοι από χρήμα αυτο δεν μπορεσα ακομα να το καταλαβω! Με αγάπη, φροντίδα και προδέρμ  Η (αν προτιμάς) με αίμα, δάκρυα και ιδρώτα  Γερά, γερά γι' ακόμα μια χρονιά!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 20, 2020 18:36:17 GMT 2
Όλο δικαιολογίες είστε εσείς οι ηλικιωμένοι! Σαν την κοπέλα στο avatar σου, "αχ μωρέ δεν θέλω, μην τα στείλεις ακόμα...". 
(στον μεγάλο Γιάννη πήγαινε αυτό Γιάννη, αλλά πρόλαβες και απάντησες πριν postάρω εγώ!)
|
|
amije
Full Member
if we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives
|
Post by amije on Sept 20, 2020 21:41:26 GMT 2
τράβα με κι ας κλαίω, λέει μια γνωστή και μη εξαιρετέα ατάκα! 
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Sept 21, 2020 8:30:53 GMT 2
Περιμένω με ανυπομονησία να διαβάσω το άρθρο του Σπύρου, συμπληρωματικά του οποίου, κυκλοφόρησε εχθές demo νέου αντίστοιχου παιχνιδιού: Για όποιον τσεκάρει το hardware tutorial μου, προφανώς δεν περιορίζεται αποκλειστικά στα πλαίσια του PMac παρότι αυτό ήταν το test system αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιπτώσεις (όπως στην Α1 micro του Walkero καλή ώρα που το είχε ήδη κάνει - μιας και ως γνωστόν τα μεγάλα πνεύματα συναντιόνται  !). Επίσης Lost Treasures και Adventure Land, μοιάζουν εγγύηση για ακόμη μία φορά! Can't wait! 
|
|
|
Post by manos426f on Oct 5, 2020 12:08:55 GMT 2
Πάνο μου έχεις κρατήσει τα συνήθη δύο τεύχη, έτσι;
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 6, 2020 9:19:27 GMT 2
Πάνο μου έχεις κρατήσει τα συνήθη δύο τεύχη, έτσι; Φυσικά, αλλά λέω να σου τα στείλω μαζί με τα 2 επόμενα κατά τα Χριστούγεννα, τι λες;
|
|
|
Post by manos426f on Nov 6, 2020 21:32:40 GMT 2
Πάνο μου έχεις κρατήσει τα συνήθη δύο τεύχη, έτσι; Φυσικά, αλλά λέω να σου τα στείλω μαζί με τα 2 επόμενα κατά τα Χριστούγεννα, τι λες; Καμία αντίρρηση.
|
|