|
Post by walkero on Aug 21, 2020 11:08:17 GMT 2
Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Gnumeric v1.10.17r5 για AmigaOS4.
Στην νέα έκδοση έχουν γίνει τα παρακάτω:
* The program was linked with GTK+ 2.24.32. As a result, drag and drop now works among other things. Content and other things can now be moved with the mouse and much more.
* New release 5 of the Python package v2.7.2 with GTK+ 2.24.32.
Μπορείτε να το κατεβάσετε από το OS4Depot.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Aug 21, 2020 14:20:45 GMT 2
Τις νέες εκδόσεις προγραμμάτων σε ενημερωτική βάση, μπορεί να τις βρει ο οποιοσδήποτε ψάξει σε os4depot, morphos-storage, aminet αλλά τι μπορείς να κάνεις - ή πως φαίνονται σε δράση - αυτά τα προγράμματα, όχι. Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι επί της ανάγκης, αντίληψης ή και των πεποιθήσεων με βάση ενημερωτικά posts. Όσο συχνά και όσο πυκνά κι αν είναι αυτά. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω πως είναι αυτός ο σκοπός. Αν π.χ. κάποιος έχει συνηθίσει ή χρειάζεται αποκλειστικά MS OFiice, όποιο spreadsheet και να παρουσιάσεις, θα εξακολουθήσει να θέλει/χρειάζεται MS office. Tbh, μία εικόνα είναι καλύτερη από χίλιες λέξεις. Γιατί δεν ανεβάζεις καμιά grab να γίνουμε δυό; Σε νέο thread ή και στο ίδιο, όπως νομίζεις. Π.χ. τώρα έχω μοντάρει το Q3 στην έκδοση MorphOS, σε ένα αρκετά σημαντικό βαθμό. Αντί να λινκάρω maps, upscaled weapons, skins, mods θα τραβήξω μία grab για να φανούν. Δεν θα φαίνεται πιο ωραίο και χρηστικό για όποιον το αποφασίσει, να δει κατευθείαν το αποτέλεσμα; Εμένα θα με ενδιέφεραν κυρίως τα συμβατά μεταξύ μας προγράμματα αλλά φαντάσου μία 4k grab με emotion, mace, gnumeric, shadersjoy, emulation, κτλ να καταλαμβάνουν όλη την οθόνη  Ρίχνω απλώς μερικές ιδέες  edit: Btw, δοκίμασες νέο netfs; Έχω ενδοιασμούς να το εγκαταστήσω καθώς ενδέχεται να είναι ασύμβατο με παλαιότερα setup και θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία να το απεγκαταστήσω πρώτα. Σκέφτομαι το mui gui σαν plus αλλά από την άλλη τρέχει ήδη σωστά με τα scripts μου. Δεν ξέρω τι να κάνω..
|
|