|
Post by Cool_amigaN on Apr 14, 2020 9:28:15 GMT 2
Αφού το Iris έφτασε σε ένα αρκετά προχωρημένο σημείο, ο Jaca αποφάσισε να προχωρήσει στο μεγάλο βήμα και να φέρει την τελευταία έκδοση του WebKit στη πλατφόρμα, υλοποιώντας έναν καθόλα σύγχρονο browser. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες είχαμε και το πρώτο αποτέλεσμα:  Γιατί τα κατσικάκια είναι το μείζον search item άλλωστε, μέρες που είναι!  Ο browser αυτή τη στιγμή απαιτεί στοιχεία που βρίσκονται ήδη στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού, οπότε θα περάσει ένα διάστημα ώσπου να κυκλοφορήσει σε beta για τον απλό λαό. Ωστόσο, το διάστημα θα είναι λογικά αρκετά σύντομο. Το μόνο μειονέκτημα είναι πως ο dev έχει αναφέρει πως δεν θα προσθέσει multimedia playback στοιχεία (ίσως σε κάποια σκοτεινή συμφωνία για να χρησιμοποιούμε όλοι τα scripts του Walkero) καθώς θεωρεί πως τα ppc μηχανήματα είναι ούτως ή άλλως εξαιρετικά αργά για να αποδώσουν μία σύγχρονη online εμπειριά και αυτά θα πρέπει να τα αναλάβει να τα προσθέσει κάποιος άλλος, εάν το επιθυμεί.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Sept 28, 2020 10:16:59 GMT 2
|
|
|
Post by walkero on Sept 28, 2020 10:37:48 GMT 2
/me drooling Πραγματικά είναι εντυπωσιακό. Και πιστεύω πως πολύ σύντομα θα έχουμε και την κυκλοφορία του 3.14  Έτσι θα μπορέσουμε να το δοκιμάσουμε και στα δικά μας μηχανήματα.
|
|
|
Post by walkero on Oct 5, 2020 10:40:54 GMT 2
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Oct 5, 2020 12:25:04 GMT 2
Δοκιμάστηκε χθες βράδυ σε σύγκριση με τον owb 1.26 που έρχεται πλέον με το MorphOS 3.14  Ο Wayfarer φορτώνει σε ίδιο χρόνο με τον owb στην εκκίνηση αλλά φορτώνει περίπου 5-10% ταχύτερα της σελίδες που παίζουν και οι δυο. Το amiga.gr π.χ. φόρτωσε στον μισό χρόνο! Ωστόσο δεν μου φαίνεται να έχει smooth scrolling ή απλώς αυτή είναι η δική μου αίσθηση. Θα προχωρήσω σε περισσότερες δοκιμές. Από άποψη κατανάλωσης μνήμης, μου φάνηκε παραπλήσια ή ακόμα και λιγότερη. Θα επανέρθω και γι αυτό. Ο Wayfarer είχε πρόβλημα με την απεικόνιση (css) κάποιων (λίγων) jscripts, δεν έχουν γίνει ακόμα implement οι multimedia δυνατότητες (audio/video playback) του owb και δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω την προσωπική toolbar που έχω για bookmarks στον owb στον Wayfarer. Παρά ταύτα παίζει τα πάντα που δοκίμασα και περιμένει κανείς όταν συνδεθεί πλέον στο internet. Μπαίνεις και δουλεύεις σχετικά άνετα στα google docs ενώ παράλληλα κάνεις τσατ στο what's up σε άλλο tab και σε ένα τρίτο, βρίσκεις διαδρομές στο gmaps και πολλά ακόμη καθημερινά tasks σε ένα μηχάνημα 21 ετών! Ωστόσο αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα γιατί πρέπει να τελειώσει το ταχύτερο δυνατό το port σε x64: ο browser αναφέρει min. req. 1.5Ghz και 1Ghz μνήμης για να ανταπεξέλθει σε οτιδήποτε σύγχρονο. Όταν του φόρτωσα δορυφορική απεικόνιση στην περιοχή της Αθήνας του Google Maps, η cpu χτύπησε 100% για σχεδόν 30 secs... Προφανώς στην Χ5000 και σε ένα G5 θα παίζει καλύτερα αλλά η κατάσταση προοδευτικά θα χειροτερεύει καθώς το internet για desktop χρήση απαιτεί διαρκώς περισσότερους πόρους (ακόμα και το dual core pc μου στα 2.3Ghz το κρίνω πλέον ακατάλληλο για άνετο browsing).
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 6, 2020 9:30:59 GMT 2
Αν ισχύει ότι το MorphOS πηγαίνει προς x86 μεριά τότε σύντομα τα προβλήματα CPU, RAM, αριθμού πυρήνων κλπ. θα ανήκουν στο παρελθόν, όπως και η απολύτως ξεπερασμένη λογική της χρήσης PPC αρχιτεκτονικής. Μακάρι να συμβεί αυτό, γιατί όλα τα υπόλοιπα ΟΚ, αλλά ό,τι έχει να κάνει με το internet και τα multimedia σύντομα θα απαιτεί hardware σαφώς ανώτερο κι από τα ταχύτερα G5s, οπότε η αλλαγή κρίνεται ως επιβεβλημένη πλέον...
|
|
|
Post by vulture on Oct 9, 2020 19:08:33 GMT 2
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Oct 12, 2020 11:23:54 GMT 2
Πέρασα λίγη παραπάνω ώρα με τη τελευταία έκδοση, κάποιες διαπιστώσεις: 1) Δουλεύουν σωστά πλέον τα bbcodes και urls στην address bar όταν γίνονται transcode από unicode link (π.χ. ελληνικά) 2) Δεν έχει υποστήριξη ftp, ούτε πρόκειται να αποκτήσει καθώς έχει πλέον καταργηθεί από το webkit γαμώτο  3) Δεν έχει υποστήριξη quick link bar προς το παρόν. Νομίζω το έχουν ζητήσει άπαντες, οπότε θα έρθει με κάποια από τις αμέσως επόμενες εκδόσεις. Ειδικά σε συνδυασμό με το γεγονός πως η bookmarks pull menu δείχνει links μέχρι 2ο επίπεδο σε φακέλους (περιορισμός του MUI?) αυτή τη στιγμή τα bookmarks καθίστανται απολύτως δύσχρηστα 4) Αλλάξτε/καταργήστε/μεγαλώστε το πλαίσιο γύρω από το ενεργό tab μέσω του Settimgs-MUI-Group tabs για να φαίνεται ακριβώς όπως στον OWB που καλύπτει το 100% εύρος του window application οριζοντίως και καθέτως 5) Η επιλογή του disk cache φτάνει πλέον έως 700MB! * Απενεργοποιώντας (μηδενίζοντας) το disk cache, πετάει τα πάντα στη RAM. Κι εκεί τα βλέπεις όλα... ποικιλοτρόπως: browsing σε ελληνικά mainstream ειδησεογραφικά (lol) sites καταναλώνουν 70MB μνήμης ανά tab! ΑΝΑ TAB1!!1!* Απενεργοποιώντας την javascript η κατάσταση σώζεται και η κατανάλωση πέφτει κάτω από το μισό. Το οξύμωρο σε αυτή την περίπτωση είναι πως η λειτουργικότητα των παραπάνω sites δεν επιβαρύνεται αφού ουσιαστικά αποτελούνται από εικόνες, κείμενο και links τα οποία εξακολουθούν να δουλεύουν κανονικά και να εμφανίζονται 100% σωστά (css). Επίσης έτσι επιταχύνεται το rendering κατά 50% και το scrolling γίνεται πολύ - πολύ πιο άνετο * Η απενεργοποίηση της javascript μπορεί να γίνεται ανά site και όχι καθολικά, οπότε την διατηρείτε ενεργή σε περιπτώσεις που είναι υπερ-αναγκαία. Αυτή η επιλογή παραμένει στα Settings αποθηκευμένη, οπότε το ρυθμίζετε μονάχα μία φορά  6) Ο Wayfarer scrollάρει διπλάσια απόσταση από τον OWB. IMO δεν είναι ωραίο όπως γίνεται τώρα κι ελπίζω να αλλαχτεί όπως στον OWB που δίνει μία smooth scrolling αίσθηση All in all, ακόμα και χωρίς audio/video playback ακόμα - δίνει πραγματική χρήση στον καθημερινό κόσμο του διαδικτύου, σε μηχανήματα που κάλλιστα θα μπορούσαν να αποτελούν ευρήματα αρχαιολογικής σκαπάνης. Όχι του τύπου "εντάξει, καλό παιδί ο προγραμματιστής του IB, να τον στηρίξουμε" αλλά βλέπουμε μόνο aminet (και amiga.gr) ξέχωρα από τις πενιχρές δυνατότητες hw του συστήματος  Βασικά, με ένα IRIS (mail), What's Up / Google Docs (μέσω Wayfarer), vPDF, turbo calc / final writer (για offline / ταχύτερη τοπική χρήση), Hollywood Designer (για παρουσιάσεις), PolyOrga (καλεντάρι), GDrive / Dbox handlers για μεταφορά μεγάλων αρχείων και RDesktop / VNC (για απομακρυσμένη σύνδεση τώρα με την τηλεργασία) μπορείς να κάνεις καθημερινή δουλειά γραφείου. Τουλάχιστον οι δικές μου εργασιακές απαιτήσεις θα μπορούσαν να προσαρμοστούν ως ένα πάρα πολύ μεγάλο σημείο στα αντίστοιχα εργαλεία. Θα μου έλειπε μόνο ένα skype/zoom νομίζω που όμως είναι υποχρεωτική η ύπαρξή του. Το φορτώνεις βέβαια σε ένα κινητό και το παρακάμπτεις αυτό. Κι όλα αυτά με 80€, registration προλάβετε! 
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 12, 2020 18:00:27 GMT 2
All in all, ακόμα και χωρίς audio/video playback ακόμα - δίνει πραγματική χρήση στον καθημερινό κόσμο του διαδικτύου, σε μηχανήματα που κάλλιστα θα μπορούσαν να αποτελούν ευρήματα αρχαιολογικής σκαπάνης.  Στέφανε, προφανώς και η κυκλοφορία του Wayfarer είναι μία πολύ ευχάριστη είδηση και πάρα πολύ σημαντική για την πλατφόρμα του MophOS, όμως το κομμάτι που έγραψες και παρέθεσα παραπάνω δεν είναι απολύτως ακριβές: βλέπεις, με apps όπως ο νέος TenFourFox (πολύ ταχύτερος από τον παλιότερο) και το CoreAVC ένα ταπεινό Mac Mini μπορεί πια, ακόμα και μέσω του OSX, να κάνει σωστά πολύ περισσότερα "καθημερινά" πράγματα από ότι το MorphOS. Χωρίς καν να αναφερθώ στην εγγενή παρουσία Microsoft Office suite, Adobe apps κλπ... Με τα παραπάνω δεν επιθυμώ να μειώσω το MorphOS, απλά να τονίσω ότι αν κάποιος επιθυμεί να είναι όσο πιο κοντά στις "σύγχρονες ανάγκες" με ένα PPC Mac, τότε η λύση του MacOS είναι καλύτερη. Δες στο παρακάτω link για λεπτομέρειες: Δώστε ζωή στο παλιό σας Mac!
|
|
|
Post by walkero on Oct 12, 2020 19:48:21 GMT 2
Πέρασα λίγη παραπάνω ώρα με τη τελευταία έκδοση, κάποιες διαπιστώσεις: 1) Δουλεύουν σωστά πλέον τα bbcodes και urls στην address bar όταν γίνονται transcode από unicode link (π.χ. ελληνικά) 2) Δεν έχει υποστήριξη ftp, ούτε πρόκειται να αποκτήσει καθώς έχει πλέον καταργηθεί από το webkit γαμώτο  3) Δεν έχει υποστήριξη quick link bar προς το παρόν. Νομίζω το έχουν ζητήσει άπαντες, οπότε θα έρθει με κάποια από τις αμέσως επόμενες εκδόσεις. Ειδικά σε συνδυασμό με το γεγονός πως η bookmarks pull menu δείχνει links μέχρι 2ο επίπεδο σε φακέλους (περιορισμός του MUI?) αυτή τη στιγμή τα bookmarks καθίστανται απολύτως δύσχρηστα 4) Αλλάξτε/καταργήστε/μεγαλώστε το πλαίσιο γύρω από το ενεργό tab μέσω του Settimgs-MUI-Group tabs για να φαίνεται ακριβώς όπως στον OWB που καλύπτει το 100% εύρος του window application οριζοντίως και καθέτως 5) Η επιλογή του disk cache φτάνει πλέον έως 700MB! * Απενεργοποιώντας (μηδενίζοντας) το disk cache, πετάει τα πάντα στη RAM. Κι εκεί τα βλέπεις όλα... ποικιλοτρόπως: browsing σε ελληνικά mainstream ειδησεογραφικά (lol) sites καταναλώνουν 70MB μνήμης ανά tab! ΑΝΑ TAB1!!1!* Απενεργοποιώντας την javascript η κατάσταση σώζεται και η κατανάλωση πέφτει κάτω από το μισό. Το οξύμωρο σε αυτή την περίπτωση είναι πως η λειτουργικότητα των παραπάνω sites δεν επιβαρύνεται αφού ουσιαστικά αποτελούνται από εικόνες, κείμενο και links τα οποία εξακολουθούν να δουλεύουν κανονικά και να εμφανίζονται 100% σωστά (css). Επίσης έτσι επιταχύνεται το rendering κατά 50% και το scrolling γίνεται πολύ - πολύ πιο άνετο * Η απενεργοποίηση της javascript μπορεί να γίνεται ανά site και όχι καθολικά, οπότε την διατηρείτε ενεργή σε περιπτώσεις που είναι υπερ-αναγκαία. Αυτή η επιλογή παραμένει στα Settings αποθηκευμένη, οπότε το ρυθμίζετε μονάχα μία φορά  6) Ο Wayfarer scrollάρει διπλάσια απόσταση από τον OWB. IMO δεν είναι ωραίο όπως γίνεται τώρα κι ελπίζω να αλλαχτεί όπως στον OWB που δίνει μία smooth scrolling αίσθηση All in all, ακόμα και χωρίς audio/video playback ακόμα - δίνει πραγματική χρήση στον καθημερινό κόσμο του διαδικτύου, σε μηχανήματα που κάλλιστα θα μπορούσαν να αποτελούν ευρήματα αρχαιολογικής σκαπάνης. Όχι του τύπου "εντάξει, καλό παιδί ο προγραμματιστής του IB, να τον στηρίξουμε" αλλά βλέπουμε μόνο aminet (και amiga.gr) ξέχωρα από τις πενιχρές δυνατότητες hw του συστήματος  Βασικά, με ένα IRIS (mail), What's Up / Google Docs (μέσω Wayfarer), vPDF, turbo calc / final writer (για offline / ταχύτερη τοπική χρήση), Hollywood Designer (για παρουσιάσεις), PolyOrga (καλεντάρι), GDrive / Dbox handlers για μεταφορά μεγάλων αρχείων και RDesktop / VNC (για απομακρυσμένη σύνδεση τώρα με την τηλεργασία) μπορείς να κάνεις καθημερινή δουλειά γραφείου. Τουλάχιστον οι δικές μου εργασιακές απαιτήσεις θα μπορούσαν να προσαρμοστούν ως ένα πάρα πολύ μεγάλο σημείο στα αντίστοιχα εργαλεία. Θα μου έλειπε μόνο ένα skype/zoom νομίζω που όμως είναι υποχρεωτική η ύπαρξή του. Το φορτώνεις βέβαια σε ένα κινητό και το παρακάμπτεις αυτό. Κι όλα αυτά με 80€, registration προλάβετε!  Πολύ καλή η ανάλυσή σου Στέφανε... Όσον αφορά την JS, έχει γίνει το μεγαλύτερο πρόβλημα στο Internet, και κάθε χρόνο τα πράγματα γίνονται χειρότερα, δυστυχώς. Όπου μπορώ χρησιμοποιώ στην Amiga το Netsurf ή το IBrowse, καθώς όλα είναι πολύ ταχύτερα. Βέβαια, μακάρι να είχαμε έναν Wayfarer, κι ας μην έπαιζε τα videos. Έχω το aiostreams για αυτό.
|
|
|
Post by vulture on Oct 18, 2020 23:16:26 GMT 2
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Oct 19, 2020 14:22:41 GMT 2
Νέα έκδοση 1.3 σε λιγότερο από 24 ώρες! Οι διορθώσεις ως τώρα είναι οι εξής: 1.2: -Implemented Quick Links -Implemented favicons -Enabled support for WebP images -Updated libcurl -Fixed blob: support -Fixed file name encoding and cookie issues in downloads -Fixed Bookmarks menus to show more depth levels -Fixed a crash on exit caused by the password autofill manager -Fixed a crash on exit in WebCore's fileapi -Fixed Copy image URL context menu function
1.3: -Minor perofrmance improvements, mostly on G5 -Fixed lists in settings displaying no text, sometimes crashing (read: worked around MUI issues) -Fixed url string background offsets -Activate an exiting tab instead of adding a new one for downloads/bookmarks/settings -Fixed tab buttons becoming invisible or corrupt on some configs -Fixed an issue where adding a link to quick links via menu would display them in a wrong location in the Bookmarks tab -Fixed quicklink buttons to respect releasing mouse of of button bounds
Ένα επεξηγηματικό blog entry για την έκδοση 1.1 καθώς και το MorphOS 3.14 update, βρίσκεται ΕΔΩ.
|
|
|
Post by vulture on Oct 19, 2020 15:53:11 GMT 2
θεότητα
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Oct 19, 2020 17:51:44 GMT 2
Εντυπωσιακά πράγματα!
|
|
|
Post by vulture on Oct 19, 2020 22:16:16 GMT 2
Και μια ώρα αργότερα, έκδοση 1.4 με bug fixes  Είναι τρελλός ο καραφλός! (όχι ο dony) 
|
|
|
Post by vulture on Oct 28, 2020 2:07:51 GMT 2
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Nov 6, 2020 23:11:03 GMT 2
Changelog για την έκδοση 1.5: -Wayfarer now starts via a loader app -Added an early loading splash window, shutdown splash window (via loader) -Crashes in Wayfarer are caught by the loader which cleans up the windows and as many resources as possible, usually allowing a restart of the application -Implemented a way to send bugreports directly after a crash, including debug information and the most recently visited URLs -Added Eruda web inspector integration -It's now possible to select a session to load on application start or automatically re-store the previous state -Sessions store the active tab -Enabled the Intersection Observer in WebCore -Reduced the number of SQL file writes -Separate interpolation setting for image links -Quicklink buttons respect favicon settings, update on favicon changes -Added a file requester to the downloads path in Settings -Added quit confirmation requester settings -Fixed navigating to wayfarer:// links without explicitly doing it from the menu -Fixed CPU clock detection code -Fixed a double-start issue where the 2nd instance would not quit -Fixed a potential crash in favicon code -Fixed right shift key handling in some hotkeys -Fixed tab button backgrounds -Fixed ghost effects after closing tabs on some MUI configurations
Grab της 1.5 που περιλαμβάνει τον web inspector που είχαμε ζητήσει οι περισσότεροι:  Grab από την επερχόμενη έκδοση 1.6 που έχει πλέον και web print:  
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Dec 28, 2020 12:07:52 GMT 2
Έχουν κυκλοφορήσει οι ακόλουθες εκδόσεις το τελευταίο διάστημα: Version 1.6: Version 1.7:Version 1.8:Επίσης στη νέα έκδοση που (θα) έρθει σχετικά σύντομα, προστέθηκε audio playback και απομένει πλέον μόνο το video για να ολοκληρωθεί 100% πιστεύω. Η νέα μηχανή καταναλώνει περίπου 1% cpu για audio playback σε σχέση με το 30% του owb για την ίδια σελίδα/αρχεία. Εδώ και μία grab: 
|
|
|
Post by vulture on Dec 30, 2020 23:21:42 GMT 2
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 7, 2021 15:09:18 GMT 2
720p σε 1.5Ghz mac mini με window mode για πρώτη φορά  Coming soon..
|
|
|
Post by walkero on Mar 8, 2021 11:17:07 GMT 2
Απίθανα νέα. Ο Wayfarer έχει εξελιχθεί στον απόλυτο browser... Παίζει τόσο καλά τα video και σε άλλα site ή μόνο στο youtube;
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 8, 2021 13:53:34 GMT 2
Αυτό μάλιστα! Τεράστια υπόθεση η ύπαρξη ενός "κανονικού" browser καθώς αυτόματα μετατρέπει ένα obsolete μηχάνημα σε ένα all-around PC. 
|
|
|
Post by portarinos on Mar 8, 2021 19:23:13 GMT 2
Το είδα κι εγώ και είναι άριστα νέα άσχετα από το αν με τον G5 μου ποτέ δεν κατάφερα να τρέξω τον Wayfarer σωστα. Αν κατάλαβα καλά, η τελευταία έκδοση δεν είναι ακόμα public.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 9, 2021 0:31:57 GMT 2
Ακόμα ένα video 720p σε 1.5Ghz G4 Mac Mini:  Γιώργο δεν ξέρω ακόμα ρε 'συ. Μακάρι να παίζει και αλλού, αν και εγώ είμαι ικανοποιημένος έστω και με αυτό. Μου φαίνεται ασύλληπτο τεχνολογικό επίτευγμα σε επίπεδο 0S/software ακόμα και το yt tbh στο καλοσυντηρημένο μεν, σαραβαλάκι μου δε. Ρε 'συ Πάνο ξέρεις τι με έβαλε σε σκεψεις; Γάμα τα PPC, τα αρχαία Apple, τα NG κτλ για μία στιγμή: υπάρχουν εκατομύρια PC με αξιόλογο hw. Όχι του τύπου: 66mhz fsb και 2x AGP (για να κάνει overlay η κάρτα γραφικών στο yt που έχει... 128MB varm λολ) αλλά P4 >3Ghz, core2duo, core2quad, με μέγεθος L2 Cache που ξεπερνάει τα mhz της 500άρας, Geforce GT εκδόσεις σε PCIe με πάνω από 512MB ή 1GB vram κτλ που πετάγονται στα σκουπίδια αφού δεν μπορούν να διαχειριστούν το internet, όντας ένας βασικός πυλώνας της καθημερινής χρήσης του η/υ σήμερον. Διάολε, το μTorrent ανοίγω και διαλύεται το σύμπαν σε έναν 2.6ghz core2duo παραδίπλα μου. Ένα απλό τόρεντ. Να πεις πως δεν υπάρχουν devs σε open source προγράμματα (π.χ. firefox) που όλοι χρησιμοποιούμε και μας "σπώχνει" κάποιο αόρατο χέρι να σκορπάμε λεφτά σε i5/7 για να μπαίνουμε yt και fcbk; Πραγματικά, αν κάποιος είχε κέφι, μόλις βγει η νέα έκδοση του Wayfarer, να τράβαγε ένα video να παίζει 720p σε 1.5Ghz και να το postάρε σε dev group κάποιου από από τα γνωστά projects και να τους ρωτήσει πως γίνεται να παίζει με σύγχρονες απαιτήσεις ένας browser σε τόσο αρχαίο hw όταν απαιτούνται πάνω από 4Gb RAM για να έχεις ανοιχτά πάνω από 2 tabs με 720p στο yt χωρίς να βλαστημάς σε PC. Πραγματικά κρίμα, τόση επεξεργστική ισχύ, ανεκμετάλλευτη. Σπύρο, σύμφωνα μεε τον jaca οι G5 σηκώνουν 1080p! Καλύτερα να δεις τις πταίει και να έχεις προετοιμάσει το σύστημά σου καταλλήλως, ώστε να υποδεχθεί επιτυχημένα την μελλοντική έκδοση του browser για να τον ευχαριστηθείς όπως πρέπει! PS: Παρακαλείται η Amanloop να σταματήσει τα ανώνυμα comments στο yt! 
|
|
|
Post by portarinos on Mar 9, 2021 17:43:47 GMT 2
Τι προετοιμασίες εννοείς Στεφανε; Ο G5 φοράει αυτη τη στιγμή που μιλάμε το 3.14 με το αντίστοιχο Chrysalis pack. Δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται που να πρέπει να σεταρω πάντως ο Wayfarer στην περίπτωσή μου πάντα ήταν χειρότερος από τον Odyssey και με εντυπωσίαζαν τα θετικά σχόλια άλλων, συνεπώς υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει. Υπάρχει κάτι σε libs etc. που να πρέπει να εγκαταστησω εξτρα;
|
|