dony
Administrator
|
Post by dony on Nov 16, 2017 9:26:00 GMT 2
Και εμένα μου κολλούσε στα 10άρια. Σε 7άρια παίζει μια χαρά... Παίζω εδώ και αρκετές ώρες. Δεν έχει κολλήσει κάπου. DOSBOX σε linux. Όσο για το manager ποδοσφαίρου, παίζει να είναι αυτό (ανεβασμένο από τον ίδιο τον δημιουργό του): www.dwrean.net/2010/08/v-10.htmlΩραίος!
|
|
|
Post by kiriakosgr on Nov 16, 2017 13:53:39 GMT 2
Τελικά παίρνοντας άλλη ομάδα, δεν κόλλησε... Μάλλον ο ΠΑΟΚ έφταιγε.. Για το μάνατζερ ποδοσφαίρου που είπες gapan, ναι ο δημιουργός το έστειλε... Το site που έδωσες λινκ, είναι δικό μου..
|
|
|
Post by kiriakosgr on Nov 16, 2017 15:09:15 GMT 2
Μετά από πολλά παιχνίδια...... γύρω στο 9 της αγωνιστικής και έχοντας τον Άρη, στον αγώνα με το Παγκράτι κόλλησε πάλι το παιχνίδι στο 11 αγωνιστικό λεπτό... Το έκλεισα, το ξαναφόρτωσα, και πάλι για δεύτερη φορά κόλλησε το παιχνίδι.... Σίγουρα έχει Bug σε ορισμένους αγώνες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσεις.
|
|
|
Post by keropi on Nov 16, 2017 16:26:12 GMT 2
ti na po... isos na broume kamoia neoterh ekdosh sto mellon? dokimases na rikseis ta cycles sto dosbox me ctrl+f11 ? mhpos boithisei
|
|
konc
Junior Member
|
Post by konc on Nov 16, 2017 18:01:44 GMT 2
Δεν ξέρω τι παίζει με το dosbox, δεν συμβαίνει πάντως σε real h/w. Το γράφω με σιγουριά μετά από αρκετές ώρες ξανά μαζί του.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Nov 16, 2017 18:26:20 GMT 2
Φίλε, συμμετείχα σε κάτι επεισόδια τότε στο Μετς. Μήπως έγινε διακοπή του αγώνα και της λίγκας συνολικά;
|
|
|
Post by kiriakosgr on Nov 16, 2017 19:01:16 GMT 2
Φίλε, συμμετείχα σε κάτι επεισόδια τότε στο Μετς. Μήπως έγινε διακοπή του αγώνα και της λίγκας συνολικά; Χαχαχα, Καλό! Να πω ότι ψιλο-διορθώνεται το πρόβλημα όταν κλείνεις τελείως το παιχνίδι και το ξανασυνεχίζεις (μετά από 2-3 προσπάθειες) Επίσης, πως αλλάζεις γλώσσα γραφής μέσα στο παιχνίδι. Θέλω να αλλάξω κάποια στοιχεία παικτών δεν βρίσκω τον συνδυασμό πλήκτρων να το κάνω. Δεν ισχύει πάντως το κλασικό Alt+Shift των Windows.
|
|
|
Post by keropi on Nov 16, 2017 20:44:43 GMT 2
ALT+2 = GREEK ALT+1 = ENGLISH
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Nov 17, 2017 10:14:51 GMT 2
ALT+2 = GREEK ALT+1 = ENGLISH
|
|
|
Post by kiriakosgr on Nov 17, 2017 15:45:08 GMT 2
ALT+2 = GREEK ALT+1 = ENGLISH Ευχαριστώ
|
|
|
Post by sakito on Jun 27, 2018 8:05:16 GMT 2
ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ για το μπάσκετ!! Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τους δημιουργούς; Υπάρχουν τα στοιχεία της τότε εταιρίας (softparade), τα ονοματεπώνυμα των 2 δημιουργών και 3 7ψήφιοι αριθμοί τηλεφώνων, αλλά ώς εκεί.
Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω;
|
|
|
Post by keropi on Jun 27, 2018 20:13:53 GMT 2
^ den exo kamoia idea gia tous programmers, an kapoios brei kati kai paroume kana extra version na to pei gia na spasei kai auto
|
|
|
Post by sakito on Jun 27, 2018 21:41:51 GMT 2
Δεν το είπα για να σπάσουμε έξτρα version. Ακριβώς για τον αντίθετο λόγο. Για να τους ευχαριστήσω προσωπικά κι αν υπάρχει και κανένα paypal donate να συνεισφέρω.
|
|
|
Post by keropi on Jun 28, 2018 17:56:40 GMT 2
genikos to eipa oti an brethei kai kati allo na to ftiaksoume, den ennoousa na broume tous typous na tous paroume ti exoun kai na ta hackepsoume ennoeitai oti an to poulousan akoma DEN tha to spagame mh trelathoume kiolas , edo auto htan xameno dekaeties kai brethike apo to lagoniko opote ligo xlomo na brethei kati parapera gia na leme kai thn alitheia....
|
|
konc
Junior Member
|
Post by konc on Jun 29, 2018 9:34:02 GMT 2
Βασικά πριν εμφανιστεί αυτό εδώ πολλοί είχαν ψάξει τους δημιουργούς προσπαθώντας να βρουν το παιχνίδι χωρίς αποτέλεσμα. Οπότε χλωμό το βλέπω να γίνεται κάτι τώρα.
|
|
|
Post by giorgos on Sept 28, 2018 17:46:50 GMT 2
Κάποια στιγμή μέσα στο 2017 είχε ανοίξει ένα thread σχετικά με ένα ελληνικό παιχνίδι μάνατζερ μπάσκετ από το 1993. Αυτό το thread μου κίνησε το ενδιαφέρον καθώς δεν είχα ακούσει κάτι για ελληνικό μάνατζερ μπάσκετ από τον πατέρα μου η κάποιον μεγαλύτερο ο οποίος ασχολείται (εγώ όντας μικρός πάντα είχα/έχω απορίες ). Έτσι έψαξα και αφού διάβασα κάποια πράγματα αποφάσισα να το παίξω για να σχηματίσω μια γνώμη για τα παιχνίδια εκείνης της εποχής μιας που δεν έχω ουδεμία σχέση με αυτά . Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι πολύ ωραίο (υποθέτω είχε κάνει θραύση εκείνη την εποχή) αλλά το αρνητικό είναι ότι κάποιες στιγμές που έπαιζα, το παιχνίδι "πάγωνε" κάτι το οποίο με ανάγκασε να κάνω αποθήκευση συνεχώς από το φόβο μου . Για να μην πολυλογό, θέλω να καταλήξω πως κάποια στιγμή μου ήρθε η απορία πως θα ήταν ένα παιχνίδι τέτοιας "ηλικίας" με αναβαθμισμένα ρόστερ και ονόματα ομάδων στο 2018. Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια να " αναβαθμίσω" το παιχνίδι στις ομάδες και τους παίκτες που συμμετέχουν στην Α1 τη σεζόν 2018-2019. Είναι ένα δύσκολο πρότζεκτ καθώς οι γνώσεις μου στον προγραμματισμό (για αλλαγές στον αριθμό των παικτών και των ομάδων) είναι μηδαμινές. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου στο email: greekretrogameslover@hotmail.com Για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 4, 2018 10:36:26 GMT 2
Κάποια στιγμή μέσα στο 2017 είχε ανοίξει ένα thread σχετικά με ένα ελληνικό παιχνίδι μάνατζερ μπάσκετ από το 1993. Αυτό το thread μου κίνησε το ενδιαφέρον καθώς δεν είχα ακούσει κάτι για ελληνικό μάνατζερ μπάσκετ από τον πατέρα μου η κάποιον μεγαλύτερο ο οποίος ασχολείται (εγώ όντας μικρός πάντα είχα/έχω απορίες ). Έτσι έψαξα και αφού διάβασα κάποια πράγματα αποφάσισα να το παίξω για να σχηματίσω μια γνώμη για τα παιχνίδια εκείνης της εποχής μιας που δεν έχω ουδεμία σχέση με αυτά . Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι πολύ ωραίο (υποθέτω είχε κάνει θραύση εκείνη την εποχή) αλλά το αρνητικό είναι ότι κάποιες στιγμές που έπαιζα, το παιχνίδι "πάγωνε" κάτι το οποίο με ανάγκασε να κάνω αποθήκευση συνεχώς από το φόβο μου . Για να μην πολυλογό, θέλω να καταλήξω πως κάποια στιγμή μου ήρθε η απορία πως θα ήταν ένα παιχνίδι τέτοιας "ηλικίας" με αναβαθμισμένα ρόστερ και ονόματα ομάδων στο 2018. Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια να " αναβαθμίσω" το παιχνίδι στις ομάδες και τους παίκτες που συμμετέχουν στην Α1 τη σεζόν 2018-2019. Είναι ένα δύσκολο πρότζεκτ καθώς οι γνώσεις μου στον προγραμματισμό (για αλλαγές στον αριθμό των παικτών και των ομάδων) είναι μηδαμινές. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου στο email: greekretrogameslover@hotmail.com Για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Χμμμ...
Δυστυχώς, με μια γρήγορη ματιά που έριξα στα αρχεία του παιχνιδιού με έναν hex editor δεν δείχνει ιδιαίτερα εύκολο αυτό που επιθυμείς να κάνεις. Το παιχνίδι πρέπει να είναι φτιαγμένο σε Turbo Pascal ή κάτι αντίστοιχο της εποχής και στη συνέχεια compiled. Άρα τα πράγματα θα ήταν "εύκολα" μονάχα αν είχαμε στα χέρια μας τον πηγαίο κώδικα...
|
|
|
Post by BadLuckLuke on Sept 6, 2022 12:15:21 GMT 2
Το είχα λιώσει μικρός, ευχαριστώ πολύ για το upload!!!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 6, 2022 16:07:07 GMT 2
Είναι καλό, αλλά συχνά σε διαλύουν χειρότερες ομάδες ενώ φαινομενικά έχεις κατεβάσει τους Lakers ενάντια στον ΑΟ Φαρσάλων. Αυτό με είχε προβληματίσει προσωπικά...
|
|
amije
Full Member
if we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives
|
Post by amije on Sept 6, 2022 23:22:02 GMT 2
γιατι ορε? τι εχουν τα φαρσαλα και δεν σου αρεσουν?
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 7, 2022 7:51:30 GMT 2
γιατι ορε? τι εχουν τα φαρσαλα και δεν σου αρεσουν? Δεν είπα ότι δεν μου αρέσουν, κουμπάρε: μη βάζεις λόγια στο στόμα μου! Απλά εξέφρασα την άποψη ότι σε μία πιθανή κόντρα με τους LA Lakers η συμπαθής ομάδα της πατρίδας μας μάλλον - λόγω περιορισμένου budget και μόνο - δεν θα είχε και πολλές πιθανότητες να υπερκεράσει τους "λιμνάνθρωπους". Τίποτα παραπάνω!
|
|
|
Post by BadLuckLuke on Sept 25, 2022 23:17:57 GMT 2
Δοκίμασα να επεξεργαστώ / πειραματιστώ με Hex Editor (για αλλαγή ρόστερ κυρίως) αλλά χωρίς επιτυχία...
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 26, 2022 6:07:10 GMT 2
Για όποιους πάντως ενδιαφέρονται υπάρχει ένα ισπανικό σύγχρονο, up-to-date basket manager παιχνίδι με Ευρωπαϊκές ομάδες και πρωταθλήματα, Ευρωλίγκα, κλπ. Υπάρχει ως International Basketball Manager 2019 και Pro Basketball Manager 2022 σε γνωστά torrentάδικα.
Εννοείται ότι υπάρχει η δυνατότητα να παίξει κανείς και στα αγγλικά, αλλιώς δεν θα το ανέφερα.
|
|
|
Post by kiriakosgr on May 22, 2024 15:16:45 GMT 2
Για όποιους πάντως ενδιαφέρονται υπάρχει ένα ισπανικό σύγχρονο, up-to-date basket manager παιχνίδι με Ευρωπαϊκές ομάδες και πρωταθλήματα, Ευρωλίγκα, κλπ. Υπάρχει ως International Basketball Manager 2019 και Pro Basketball Manager 2022 σε γνωστά torrentάδικα.
Εννοείται ότι υπάρχει η δυνατότητα να παίξει κανείς και στα αγγλικά, αλλιώς δεν θα το ανέφερα.
Εδώ υπάρχει ελληνικό και είναι φοβερό: www.dwrean.net/2022/09/world-basketball-manager-x.html
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on May 23, 2024 8:20:29 GMT 2
Εδώ υπάρχει ελληνικό και είναι φοβερό: www.dwrean.net/2022/09/world-basketball-manager-x.htmlΌπα! Πολύ καλό! Σπεύδω να το κατεβάσω.
Σε ευχαριστώ πολύ!
|
|