|
Post by kostakis on Nov 4, 2019 21:16:02 GMT 2
Η ερώτηση που έχω να κάνω εγώ είναι η εξής, στο κοντινό μέλλον προσανατολίζομαι σε αγορά μιας μεγαλύτερης οθόνης / τηλεόρασης η οποία θα καλύπτει και τις gaming ανάγκες μου με το PS4 Pro (λογικά 4K/HDR). Έχει κανείς να προτείνει κάτι που να παίζει αξιοπρεπώς (η Amiga, γιατί ότι άλλο θα παίζει μια χαρά φαντάζομαι); Γιώργο, η άποψη μου είναι ότι για σύγχρονο console gaming (PS4, XBOX1 και PS5 κτλ) θα πρέπει να πας σε 65'' 4Κ/HDR (αν σε παίρνει ο χώρος). Επίσης οι 4Κ TVs δεν έχουν πλέον Scart, παρά μόνο HDMI, συνεπώς δε θα μπορείς να τη συνδέσεις με την Amiga. Καλύτερα να μείνεις σε αυτή την οθόνη (22'') που έχεις για Amiga gaming.
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Nov 4, 2019 21:52:52 GMT 2
Me blizzard 030@50mhz και 32 ολόκληρα mb ram, το ρωτάς; Το ψωμάκι μας να ξαναβγάλουμε με την  μας θέλουμε..  Αλλά και να εκμοντερνίσουμε αυτό το project με κανένα 3.2 μόλις βγει:  Σιγά μην ανεβάσω Super72 αναλύσεις ρε 'συ σε wb για να χρειάζομαι μεγεθυντικό φακό να διαβάζω τα readmes στο multiview  blizzard 1230 με 32ΜΒ ? και σου τρωει το sys4 aga περιπου 18ΜΒ ? BUSTED
|
|
|
Post by vulture on Nov 4, 2019 23:05:03 GMT 2
scientistΒασικα αν τα θελεις ολα σε ενα, παρε μια oled tv και χτυπα κ ενα ossc για να συνδεεις ρετρομηχανηματα. Αυτο πιστευω ειναι το απλουστερο.
|
|
|
Post by scientist on Nov 5, 2019 12:32:53 GMT 2
Η ερώτηση που έχω να κάνω εγώ είναι η εξής, στο κοντινό μέλλον προσανατολίζομαι σε αγορά μιας μεγαλύτερης οθόνης / τηλεόρασης η οποία θα καλύπτει και τις gaming ανάγκες μου με το PS4 Pro (λογικά 4K/HDR). Έχει κανείς να προτείνει κάτι που να παίζει αξιοπρεπώς (η Amiga, γιατί ότι άλλο θα παίζει μια χαρά φαντάζομαι); Γιώργο, η άποψη μου είναι ότι για σύγχρονο console gaming (PS4, XBOX1 και PS5 κτλ) θα πρέπει να πας σε 65'' 4Κ/HDR (αν σε παίρνει ο χώρος). Επίσης οι 4Κ TVs δεν έχουν πλέον Scart, παρά μόνο HDMI, συνεπώς δε θα μπορείς να τη συνδέσεις με την Amiga. Καλύτερα να μείνεις σε αυτή την οθόνη (22'') που έχεις για Amiga gaming.
Κώστα ο χώρος που έχω φτιάξει μπορεί να δεχτεί μέχρι και 49-50 ίντσες τηλεόραση, αλλά μετρώντας και ξαναμετρώντας και σκεφτόμενος πως θα είναι καταλήγω ότι το μέγιστο είναι μια 43άρα (4K/HDR για να εκμεταλλευτούμε το PS4 Pro). Την 1200άρα την έχω ήδη δοκιμάσει με φτηνό μετατροπέα SCART > VGA στη Samsung και είναι σχεδόν όσο καλά δείχνει και με το SCART απευθείας, οπότε για αρχή θα πάρω το... ρίσκο να τη βάλω με αυτό τον αντάπτορα - αν και μάλλον θα έχω την ευκαιρία σύντομα για δοκιμή σε 4K/HDR που θα πάρει ο γαμπρός μου. keropi Το έχω δει αυτό το ossc - όπως και τις OLED TVs αλλά το budget μου δεν φτάνει τόσο ψηλά - και κάπου είχε πάρει το μάτι μου και ένα συγκριτικό στο YouTube λύσεων upscaler - 3 λύσεις η μία και ακριβότερη ο ossc - αλλά θα δοκιμάσω πρώτα τον φτηνό αντάπτορα που γράφω παραπάνω μιας και υπολογίζω ότι ο ossc θα πάει κανα 200άρι μέχρι να έρθει στα χέρια μου. Αν δεν παίξουν όλα τα παραπάνω θα το σκεφτώ σοβαρά.
|
|
|
Post by vulture on Nov 5, 2019 14:18:44 GMT 2
scientist o ossc νομίζω είναι στα 150, αν πας για 43άρα, πάρε κάποιο μοντέλο της LG με IPS panel, εξαιρετική εικόνα. Αν ο μετατροπέας σου φέρνει εικόνα ίδιας ποιότητας με scart, μια χαρά είσαι κατά την άποψή μου και δε χρειάζεσαι κάτι περισσότερο.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Nov 5, 2019 15:31:06 GMT 2
Me blizzard 030@50mhz και 32 ολόκληρα mb ram, το ρωτάς; Το ψωμάκι μας να ξαναβγάλουμε με την  μας θέλουμε..  Αλλά και να εκμοντερνίσουμε αυτό το project με κανένα 3.2 μόλις βγει:  Σιγά μην ανεβάσω Super72 αναλύσεις ρε 'συ σε wb για να χρειάζομαι μεγεθυντικό φακό να διαβάζω τα readmes στο multiview  blizzard 1230 με 32ΜΒ ? και σου τρωει το sys4 aga περιπου 18ΜΒ ? BUSTED Ρε μούτρο, αφού με κάνεις quote, δεν βλέπεις από που έχω λινκάρει την εικόνα; Δεν είναι καν δική μου  Btw, σήμερα είχα λίγη όρεξη και φόρτωσα ένα asys4aga + r1.3 update σε 3.1 με uae κρατώντας ίδιες ρυθμίσεις για την classic, ώσπου να στηθεί τελείως στα πόδια της. Θέλει μερικά updates (όπως incon.library για να πας +50% ταχύτητα χωρίς πολλά - πολλά στο wb με newicons, datatypes, whdload, amssl, ibrowse, benchtrash, irc, abackup κανένα redpill από πάνω κτλ) αλλά γενικά στέκεται αξιοπρεπώς και είναι αρκετά γρήγορο σε 640x256x64. Για δυνατούς πειραματισμούς θέλει μεταφορά από το 100mb hdf σε κάτι μεγαλύτερο (με pfs3 οπωσδήποτε).
|
|