|
Post by vulture on Sept 5, 2019 21:58:10 GMT 2
Update:
Δουλεύει άψογα σε MorphOS (Peg2, Mac G5) και ακόμα(!) γρηγορότερα σε OS4.1FE (Peg2, σύντομα και σε WinUAE) σε σύγκριση και με G5! Ανέλπιστο!
Update2:
Δεν ξέρω αν φταίει η υλοποίηση του AmiSSl ή ο ίδιος ο IBrowse, πάντως και σε OS4.1FE Classic σε WinUAE, πάει μαμιώντας! Πολύ γρήγορα και σε 68Κ WinUAE, αλλά σε 4.1 + Peg2 δεν παίζεται πραγματικά.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 6, 2019 9:03:33 GMT 2
Update: Δουλεύει άψογα σε MorphOS (Peg2, Mac G5) και ακόμα(!) γρηγορότερα σε OS4.1FE (Peg2, σύντομα και σε WinUAE) σε σύγκριση και με G5! Ανέλπιστο! Update2: Δεν ξέρω αν φταίει η υλοποίηση του AmiSSl ή ο ίδιος ο IBrowse, πάντως και σε OS4.1FE Classic σε WinUAE, πάει μαμιώντας! Πολύ γρήγορα και σε 68Κ WinUAE, αλλά σε 4.1 + Peg2 δεν παίζεται πραγματικά. Εννοείς ότι είναι ταχύτερος από τον OWB αλλά ΚΑΙ τον παλαιότερο IBrowse, έτσι;
Το θέμα όμως ήταν η ταχύτητα ή το ποια sites μπορούσε να δείξει σωστά; Σε αυτόν τον τομέα υπάρχει κάποια βελτίωση;
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 6, 2019 9:05:16 GMT 2
Προσωπικά πάντως δεν κατάλαβα ποτέ, πως κάποιος είναι διατεθειμένος να δώσει 5, 6 και 7 κατοστάρικα για μεταχειρισμένα μηχανήματα / επεκτάσεις που σήμερα ζουν και αύριο πεθαίνουν αλλά κολλάει να σπρώξει ένα επιπλέον κατοστάρι συνολικά για OS/Browser/network stack (π.χ. roadshow)/tracker/IDE/whatever. Λες κι αυτά τα χρήματα θα τον φέρουν εκτός μπάτζετ. Κι αυτό δεν είναι μία τωρινή κατάσταση. Είναι διαχρονική ειδικά στην Ελλάδα. Και όχι για mainstream software που λες και πειρατικό να το βρω, δεν χάθηκε ο κόσμος. Μιλάμε για software που δεν έχεις εναλλακτική ή η εναλλακτική είναι γτπ. Έτσι όπως τα γράφεις είναι. Και το χειρότερο είναι ότι ελάχιστοι δείχνουν να αντιλαμβάνονται ότι αν δεν βγάλει χρήματα ο developer τότε, απλά, θα σταματήσει το developing και new software γιοκ! 
|
|
|
Post by vulture on Sept 6, 2019 10:54:47 GMT 2
Βασικά, η σημαντική βελτίωση είναι ότι μπαίνει σχεδόν παντού λόγω συνεργασίας με το τελευταίο AmiSSL. Από άποψη απεικόνισης, ίδιο είναι.
|
|
|
Post by scientist on Sept 6, 2019 13:13:07 GMT 2
Παίζει να έχω Wi-Fi PCMCIA κάρτα για την 1200άρα - μου την είχε δώσει μαζί το παλικάρι που μου την πούλησε. Δεν την έχω συνδέσει ποτέ για δοκιμή. Με κάρτα επέκτασης 8MB RAM θα δουλέψει αυτό να μπω internet από την 1200άρα ή να μην ασχοληθώ να παίξω καμιά ώρα παραπάνω The New Zealand Story.
|
|
|
Post by vulture on Sept 6, 2019 23:16:19 GMT 2
Ναι, θα μπει
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 7, 2019 12:02:32 GMT 2
Παίζει να έχω Wi-Fi PCMCIA κάρτα για την 1200άρα - μου την είχε δώσει μαζί το παλικάρι που μου την πούλησε. Δεν την έχω συνδέσει ποτέ για δοκιμή. Με κάρτα επέκτασης 8MB RAM θα δουλέψει αυτό να μπω internet από την 1200άρα ή να μην ασχοληθώ να παίξω καμιά ώρα παραπάνω The New Zealand Story. Καταρχάς έχεις μηχάνημα που μπορεί να παίξει Reshoot-R και παίζεις New Zealand Story; Αν είναι δυνατόν, σύνελθε!
Στα σοβαρά τώρα, θεωρώ ότι για τα websites που παίζουν σωστά με τον IBrowse, δηλαδή όχι απλά μπορείς να τα δεις αλλά φαίνονται και σωστά (όπως είναι ας πούμε το Aminet), η κατάσταση με το configuration που ανέφερες μια χαρά ανεκτή θα είναι. Απλά θα πρέπει να έχεις βάλει την 1200άρα να παίζει σε πολύ ψηλή ανάλυση, γιατί αλλιώς, εκτός από πάνω-κάτω θα πρέπει συνεχώς να κάνεις scroll και αριστερά-δεξιά!
|
|
|
Post by vulture on Sept 7, 2019 12:17:21 GMT 2
Γενικά, κόβεις javascript (που αργεί περισσότερο από όλα) και την ενεργοποιείς κατά βούληση μόνο αν κάποιο site δεν παίζει σωστά (δε μιλάω για layout, αλλά για χρηστικότητα - π.χ. δεν εμφανίζονται μενού, δεν ποστάρει κλπ), βάλε στις ρυθμίσεις οι εικόνες να πηγαίνουν στη fast ram και ανάλυση pal high res laced.
|
|
|
Post by scientist on Sept 7, 2019 14:57:28 GMT 2
Δεν πολυ-ενθουσιάστηκα, θα το δοκιμάσω κάποια ώρα αλλά για την ώρα θα φάω το χρόνο σε τίποτα άλλο. Το Reshoot R δεν βρίσκεται ακόμα στην κατοχή μου γιατί διάβαζα κακίες και ψάρωσα ότι είναι λίγο μάπα. Θα εμπιστευτώ Παναγιώτη να βάλω παραγγελία.
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα έχουμε και floppy edition ή λάθος είδα;
|
|
|
Post by vulture on Sept 7, 2019 21:26:41 GMT 2
Το Reshoot-R γαμάει!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 9, 2019 7:42:40 GMT 2
Δεν πολυ-ενθουσιάστηκα, θα το δοκιμάσω κάποια ώρα αλλά για την ώρα θα φάω το χρόνο σε τίποτα άλλο. Το Reshoot R δεν βρίσκεται ακόμα στην κατοχή μου γιατί διάβαζα κακίες και ψάρωσα ότι είναι λίγο μάπα. Θα εμπιστευτώ Παναγιώτη να βάλω παραγγελία.
Έλα ρε! Ποιος έγραψε ότι είναι μάπα το Reshoot-R; Μπορεί σε κάποιον να μην αρέσουν τα shoot 'em ups, OK, κατανοητό. Αλλά το να χαρακτηρίσει κανείς μάπα το Reshoot-R τι να πω... ή άσχετος (μα εντελώς, όμως!) είναι ή εμπαθής.
Για δισκέτες... δύσκολα. Εν αντιθέσει με το προηγούμενο, δεν νομίζω να χωράει...
|
|
|
Post by scientist on Sept 9, 2019 10:06:10 GMT 2
Έλα ρε! Ποιος έγραψε ότι είναι μάπα το Reshoot-R; Μπορεί σε κάποιον να μην αρέσουν τα shoot 'em ups, OK, κατανοητό. Αλλά το να χαρακτηρίσει κανείς μάπα το Reshoot-R τι να πω... ή άσχετος (μα εντελώς, όμως!) είναι ή εμπαθής.
Για δισκέτες... δύσκολα. Εν αντιθέσει με το προηγούμενο, δεν νομίζω να χωράει... Είδα κάτι gameplay videos και φαίνεται πράγματι εθιστικότατο.
|
|
|
Post by vulture on Sept 9, 2019 10:38:56 GMT 2
Θα βγει και σε δισκέτες απ' ό,τι έχει πει, αλλά στην ουσία θα κάνει εγκατάσταση στο RAM Disk: ή στο σκληρό για να παίξει. Λεπτομέρειες στο επικείμενο τεύχος του RetroPlanet 
|
|
|
Post by scientist on Sept 10, 2019 10:07:09 GMT 2
Θα βγει και σε δισκέτες απ' ό,τι έχει πει, αλλά στην ουσία θα κάνει εγκατάσταση στο RAM Disk: ή στο σκληρό για να παίξει. Λεπτομέρειες στο επικείμενο τεύχος του RetroPlanet  Περιμένουμε με αγωνία το επόμενο τεύχος του RetroPlanet και κάνουμε υπομονή για την έκδοση σε δισκέτες (λόγο κάλου).
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 10, 2019 17:16:35 GMT 2
Θα βγει και σε δισκέτες απ' ό,τι έχει πει, αλλά στην ουσία θα κάνει εγκατάσταση στο RAM Disk: ή στο σκληρό για να παίξει. Λεπτομέρειες στο επικείμενο τεύχος του RetroPlanet  Περιμένουμε με αγωνία το επόμενο τεύχος του RetroPlanet και κάνουμε υπομονή για την έκδοση σε δισκέτες (λόγο κάλου). Ξεπεράσαμε και τα τελευταία εμπόδια και μπήκαμε στην τελική ευθεία για την έκδοση. Λογικά, την επόμενη εβδομάδα θα το έχουμε ζεστό-ζεστό στα χέρια μας!
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Sept 20, 2019 9:37:27 GMT 2
Σε MorphOS, αν χρησιμοποιήσατε τον InstallerLG, λογικά δεν θα είχατε πρόβλημα στην εγκατάσταση. Αλλά ο default του συστήματος πέταγε το σφάλμα που ανέφερα αρχικά στο thread. Το updated script για τον default installer του IB2.5 μπορείτε να το βρείτε, εδώ. ΠΡΟΣΟΧΗ στην εγκατάσταση των MUI classes καθώς αντικαθιστά τα ppc natives με εκδόσεις 68k, οπότε κάποια προγράμματα μπορεί να μην συμπεριφέρονται νορμάλ μετά. <- Vulture μήπως συμβαίνει κάτι παρόμοιο σε εσένα όσον αφορά το IFX στον G5; edit: btw μία αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον dev βρίσκεται εδώ. Παραθέτω ίσως την σημαντικότερη ερωτοαπάντηση: IMO, η μόνη προσιτή λύση για 68k broswing βρίσκεται στον netsurf αλλά για νορμάλ χρήση φαντάζομαι απαιτεί Vampire καθώς σε stock μηχάνημα σέρνεται (όπως είναι και το λογικό για CSS/JS κτλ).
|
|
|
Post by vulture on Sept 20, 2019 15:56:28 GMT 2
Απιθανο, αλλα θα το τσεκαρω Στεφ. Ειναι υπο ερευνα.
|
|
amije
Full Member
if we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives
|
Post by amije on Oct 23, 2019 23:13:07 GMT 2
IBrowse 2.5.1 is now available for download from www.ibrowse-dev.net/(OS4 users can also upgrade using AmiUpdate)
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 24, 2019 9:32:10 GMT 2
IBrowse 2.5.1 is now available for download from www.ibrowse-dev.net/(OS4 users can also upgrade using AmiUpdate) Χμμμ... ενδιαφέρον. Merci beaucoup, mon ami!
|
|