dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 5, 2019 8:51:36 GMT 2
Είναι platformer, τα γραφικά του είναι όμορφα, τα sprites πολύ μικρά, το gameplay φαίνεται ΟΚ και τρέχει σε κανονική 500 με 1ΜΒ μνήμης. Τέλεια. Το θέμα όμως δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω, αλλά η μουσική του. Απλά ακούστε, είναι υ-π-έ-ρ-ο-χ-η:
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Mar 6, 2019 22:01:06 GMT 2
Το τσεκαρα. Είναι βασισμένο στη μηχανή του Trap runner με κάποιες ελάχιστες, μικρές διαφοροποιήσεις. Ακόμα μια πολύ καλή δουλειά από την Night owl design, αν και σαφέστατα λιγότερο ολοκληρωμένη και προσεγμένη από το Trap runner. O Phx έγραψε πως ήταν ιδέα του αδελφού του να δοκιμάσουν κάτι γρήγορο μετά το προηγούμενο platformer. Το προόριζαν για τον διαγωνισμό του EAB αλλά τελικά έφαγαν πόρτα (διότι το παιχνίδι είναι βασισμένο σε υπάρχουσα μηχανή).
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 7, 2019 7:21:23 GMT 2
Το τσεκαρα. Είναι βασισμένο στη μηχανή του Trap runner με κάποιες ελάχιστες, μικρές διαφοροποιήσεις. Ακόμα μια πολύ καλή δουλειά από την Night owl design, αν και σαφέστατα λιγότερο ολοκληρωμένη και προσεγμένη από το Trap runner. O Phx έγραψε πως ήταν ιδέα του αδελφού του να δοκιμάσουν κάτι γρήγορο μετά το προηγούμενο platformer. Το προόριζαν για τον διαγωνισμό του EAB αλλά τελικά έφαγαν πόρτα (διότι το παιχνίδι είναι βασισμένο σε υπάρχουσα μηχανή). Το Trap Runner δεν το έχω παίξει: μόνο το review σου έχω διαβάσει και απ' αυτό έχω εικόνα. Αλλά, όπως σαφέστατα (νομίζω) έγραψα το θέμα για μένα είναι η μουσική του - τέτοιον ήχο στην Amiga έχω να ακούσω χαλαρά συμπληρωμένη εικοσαετία. Προσωπικά γούστα βέβαια, αλλά δεν μπορώ να μην το αναφέρω...
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 7, 2019 10:36:49 GMT 2
Συμφωνώ με Πάνο σχετικά με την μουσική.Μου άρεσαν τα γραφικά και το gameplay αλλά θα ήθελα μόνο να μην κάνει τόσο παρατεταμένο jump ο χαρακτήρας. Φουλ γιωτάς ο τύπος που παίζει, ήμαρτον!
|
|
|
Post by scientist on Mar 13, 2019 21:17:45 GMT 2
Από το video βλέπω και εγώ όμορφα γραφικά, πολύ μικρά sprites, λογικά για να τρέχει άνετα παντού, αλλά η μουσική του πράγματι είναι όπως γράφει και ο Πάνος και ο Στέφανος πολύ καλή. Ενώ γράφω την έχω παίζει στο background και ακούγεται παραπάνω από ευχάριστα.
Δεν το έκανα google search, αλλά είναι διαθέσιμο πλέον αυτό ;
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 13, 2019 21:54:19 GMT 2
Από το video βλέπω και εγώ όμορφα γραφικά, πολύ μικρά sprites, λογικά για να τρέχει άνετα παντού, αλλά η μουσική του πράγματι είναι όπως γράφει και ο Πάνος και ο Στέφανος πολύ καλή. Ενώ γράφω την έχω παίζει στο background και ακούγεται παραπάνω από ευχάριστα. Δεν το έκανα google search, αλλά είναι διαθέσιμο πλέον αυτό ; Ναι, διαθέσιμο και δωρεάν!
|
|