|
Post by paranoicb on Jan 5, 2019 16:45:52 GMT 2
Ναι παιδες πλεον εχουμε και το καναλακι μας στο Youtube. To Link παρακατω. Vintage Computers Society Youtube ChannelΓια λεπτομεριες info ακομα και βελτιωσεις θα χαρω να βοηθησω. Το καναλι θα εχει ενα μεγαλο μερος στην κατηγορια Demos για διαφορα μηχανακια οπως Amstrad , C64 , PC και soon Amiga  Subscribe για νεο υλικο.!!!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jan 6, 2019 22:35:52 GMT 2
Ναι παιδες πλεον εχουμε και το καναλακι μας στο Youtube. To Link παρακατω. Vintage Computers Society Youtube ChannelΓια λεπτομεριες info ακομα και βελτιωσεις θα χαρω να βοηθησω. Το καναλι θα εχει ενα μεγαλο μερος στην κατηγορια Demos για διαφορα μηχανακια οπως Amstrad , C64 , PC και soon Amiga  Subscribe για νεο υλικο.!!! Μπράβο ρε Βασίλη, έχεις κάνεις πολύ καλή δουλειά. Το 'πες και το 'κανες. Αν και όταν βρεις χρόνο, ξέρεις, το cracktro με το logo του VCS στο PC (το κυματιστό). Όταν βρω χρόνο και όρεξη θα ασχοληθώ με αυτό που είπαμε.
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Jan 7, 2019 17:15:08 GMT 2
Ναι παιδες πλεον εχουμε και το καναλακι μας στο Youtube. To Link παρακατω. Vintage Computers Society Youtube ChannelΓια λεπτομεριες info ακομα και βελτιωσεις θα χαρω να βοηθησω. Το καναλι θα εχει ενα μεγαλο μερος στην κατηγορια Demos για διαφορα μηχανακια οπως Amstrad , C64 , PC και soon Amiga  Subscribe για νεο υλικο.!!! Μπράβο ρε Βασίλη, έχεις κάνεις πολύ καλή δουλειά. Το 'πες και το 'κανες. Αν και όταν βρεις χρόνο, ξέρεις, το cracktro με το logo του VCS στο PC (το κυματιστό). Όταν βρω χρόνο και όρεξη θα ασχοληθώ με αυτό που είπαμε. Πάμε Dony! Δώσε νέα demos!!!
|
|
|
Post by paranoicb on Jan 7, 2019 21:53:20 GMT 2
Μπράβο ρε Βασίλη, έχεις κάνεις πολύ καλή δουλειά. Το 'πες και το 'κανες. Αν και όταν βρεις χρόνο, ξέρεις, το cracktro με το logo του VCS στο PC (το κυματιστό). Όταν βρω χρόνο και όρεξη θα ασχοληθώ με αυτό που είπαμε. Πάμε Dony! Δώσε νέα demos!!! ερχεται και αυτο. σε λιγες μερες θα ειναι ετοιμο  Πρεμιερα Τεταρτη 
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jan 7, 2019 23:30:53 GMT 2
Ωραίος ρε Βασίλη! Συγχαρητήρια για την προσπάθεια φίλε και τον χρόνο που αφιερώνεις  Όποτε / αν μπορέσεις ανέβασε και capture του cractro για rp που είχα ετοιμάσει. Πες μου αν παίζει, αυτή η έκδοση, εδώ. Kudos και στον Dony για τα cult cracktros που περιλαμβάνουν nicks τα οποία δεν ξέρω αν θα έβαζε και πάλι σήμερα αν τα ξανα-έφτιαχνε 
|
|
|
Post by paranoicb on Jan 8, 2019 19:47:40 GMT 2
Ωραίος ρε Βασίλη! Συγχαρητήρια για την προσπάθεια φίλε και τον χρόνο που αφιερώνεις  Όποτε / αν μπορέσεις ανέβασε και capture του cractro για rp που είχα ετοιμάσει. Πες μου αν παίζει, αυτή η έκδοση, εδώ. Kudos και στον Dony για τα cult cracktros που περιλαμβάνουν nicks τα οποία δεν ξέρω αν θα έβαζε και πάλι σήμερα αν τα ξανα-έφτιαχνε  Ευχαριστω φιλε μου για τα καλα σου λογια. Το δοκιμασα και παιζει κανονικα η PC version του RP18. To μονο που μενει ειναι να βρω λιγο χρονο και τα το κανω grab και αυτο φιλε μου.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jan 9, 2019 9:02:18 GMT 2
Kudos και στον Dony για τα cult cracktros που περιλαμβάνουν nicks τα οποία δεν ξέρω αν θα έβαζε και πάλι σήμερα αν τα ξανα-έφτιαχνε  Χαχαχα! Πλάκα μου κάνεις; Άσε, να μην ανοίξω το στόμα μου μονάχα γιατί θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος. Και σιγά μην κάτσω να τα αλλάξω επειδή κάποιοι την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια όταν έφτασε η στιγμή να πρέπει να αντικρύσουν τη μάπα τους στον καθρέφτη! 
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Jan 9, 2019 9:48:21 GMT 2
Kudos και στον Dony για τα cult cracktros που περιλαμβάνουν nicks τα οποία δεν ξέρω αν θα έβαζε και πάλι σήμερα αν τα ξανα-έφτιαχνε  Χαχαχα! Πλάκα μου κάνεις; Άσε, να μην ανοίξω το στόμα μου μονάχα γιατί θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος. Και σιγά μην κάτσω να τα αλλάξω επειδή κάποιοι την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια όταν έφτασε η στιγμή να πρέπει να αντικρύσουν τη μάπα τους στον καθρέφτη!  Δεν πιστευω να υπονοειτε κατι για καποιο απο τα εκλεκτα μελη που ανεφερονται σε ενα cratro σε 6128, τους npanag, vaggi6128, countaraven, maletoth, Dinohatzi, masterGR, Walkero, Rom, Dimfil, TheSpace, Portarinos (με αυτην την σειρα αναφερονται).
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jan 10, 2019 18:34:44 GMT 2
Χαχαχα! Πλάκα μου κάνεις; Άσε, να μην ανοίξω το στόμα μου μονάχα γιατί θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος. Και σιγά μην κάτσω να τα αλλάξω επειδή κάποιοι την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια όταν έφτασε η στιγμή να πρέπει να αντικρύσουν τη μάπα τους στον καθρέφτη!  Δεν πιστευω να υπονοειτε κατι για καποιο απο τα εκλεκτα μελη που ανεφερονται σε ενα cratro σε 6128, τους npanag, vaggi6128, countaraven, maletoth, Dinohatzi, masterGR, Walkero, Rom, Dimfil, TheSpace, Portarinos (με αυτην την σειρα αναφερονται). Υπάρχουν 2 ανάμεσα σε αυτούς που αναφέρεις που δεν μου λένε κάτι τα ονόματά τους...
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jan 10, 2019 21:11:05 GMT 2
Vaggi & Dinohatzi;
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Jan 11, 2019 7:49:11 GMT 2
Δεν πιστευω να υπονοειτε κατι για καποιο απο τα εκλεκτα μελη που ανεφερονται σε ενα cratro σε 6128, τους npanag, vaggi6128, countaraven, maletoth, Dinohatzi, masterGR, Walkero, Rom, Dimfil, TheSpace, Portarinos (με αυτην την σειρα αναφερονται). Υπάρχουν 2 ανάμεσα σε αυτούς που αναφέρεις που δεν μου λένε κάτι τα ονόματά τους... Δεν τα αναφερω εγω, αυτα ακριβως τα ονοματα και με αυτην ακριβως την σειρα αναφερονται στο cratro στον amstrad6128. (Γραφει και cool_amigaN αλλα για αυτον δεν χρειαζονται σχόλια.)
|
|
|
Post by paranoicb on Jan 11, 2019 7:49:42 GMT 2
απολαυστε......
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jan 11, 2019 11:29:06 GMT 2
Αγόρι δεν βάζεις και στα vid descriptions κάποιο link για download; Μπορεί να είναι σε ένα dbox account, δεν χρειάζεται sony και ντε το pouet  Btw ενεργοποίησε playback εκτός yt website για να παίζουν κι αλλού 
|
|
|
Post by paranoicb on Jan 12, 2019 10:04:02 GMT 2
Αγόρι δεν βάζεις και στα vid descriptions κάποιο link για download; Μπορεί να είναι σε ένα dbox account, δεν χρειάζεται sony και ντε το pouet  Btw ενεργοποίησε playback εκτός yt website για να παίζουν κι αλλού  Το playback να παιζει παντου ειναι ετοιμο. Τωρα για τα files μπορω να τα ανεβασω σε ενα dropbox που εχω και να βαλω και το λινκ απο κατω για κατεβασμα. no problemo
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jan 12, 2019 10:45:36 GMT 2
Μπράβο ρε Βασίλη, έγραψες και πάλι!
|
|
|
Post by paranoicb on Jan 12, 2019 12:57:55 GMT 2
Πανο θες να γραψω και το αλλο με το copper effect ?
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jan 12, 2019 20:48:22 GMT 2
Πανο θες να γραψω και το αλλο με το copper effect ? Ναι, αμέ, αν κάνεις κέφι!
|
|
|
Post by scientist on Jan 15, 2019 12:38:00 GMT 2
Σήμερα το πήρα χαμπάρι αν και έχω κάνει εγγραφή από τη... beta έκδοση στο κανάλι. Μπράβο Βασίλη και σήμερα πάτησα και το κουδουνάκι να μου σκάει ειδοποίηση όταν ανεβαίνει κάτι.
|
|
|
Post by paranoicb on Jan 28, 2019 16:33:02 GMT 2
Ευχαριστούμε Γιώργο. Ξεκινάμε με λίγα intros σε Amstrad 2 για PC και ένα για C64. Αντε και σε Amiga 😜
|
|
|
Post by paranoicb on Apr 22, 2019 22:23:23 GMT 2
Νεο welcome intro για το VCS
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Apr 23, 2019 8:41:31 GMT 2
Αυτά είναι! 
|
|
|
Post by paranoicb on Aug 23, 2019 14:01:03 GMT 2
Amiga VCS intro 01
|
|
|
Post by paranoicb on Aug 23, 2019 14:03:30 GMT 2
Rygar exclusive gameplay demo for VCS
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Aug 24, 2019 9:05:28 GMT 2
Βασίλη, κάτι δεν πάει στραβά με την μουσική του παιχνιδιού, ή είναι ιδέα μου;
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Aug 24, 2019 15:52:46 GMT 2
Βασίλη, κάτι δεν πάει στραβά με την μουσική του παιχνιδιού, ή είναι ιδέα μου; Όχι, παίζει το κλασικό "πρόβλημα" βασικά. Όταν υπάρχουν πολλά sfx, διακόπτουν τη μουσική. Κρίμα, αχρείαστο νομίζω γιατί η μουσική είναι βαριά 2 channels και δεν υπάρχει λόγος για διακοπές μιας και 2 channels για sfx είναι υπερ-αρκετά. Re: Amiga intro Άντε ρε μάγκες, επιτέλους και ένα intro για Amiga! Πήξαμε στους Amstrad και C64!
|
|