dony
Administrator
|
Post by dony on Aug 24, 2019 18:28:27 GMT 2
Βασίλη, κάτι δεν πάει στραβά με την μουσική του παιχνιδιού, ή είναι ιδέα μου; Όχι, παίζει το κλασικό "πρόβλημα" βασικά. Όταν υπάρχουν πολλά sfx, διακόπτουν τη μουσική. Κρίμα, αχρείαστο νομίζω γιατί η μουσική είναι βαριά 2 channels και δεν υπάρχει λόγος για διακοπές μιας και 2 channels για sfx είναι υπερ-αρκετά. Re: Amiga intro Άντε ρε μάγκες, επιτέλους και ένα intro για Amiga! Πήξαμε στους Amstrad και C64! Α, μάλιστα. Κρίμα, όντως 2 κανάλια για SFX δείχνουν να επαρκούν.
Για το θέμα του intro θα σου πω μια λέξη: διακοπές! Όταν θα επανέλθουμε θα το εξετάσουμε. Δεν βιάζεται κανένας, πάντως!
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Aug 26, 2019 10:13:08 GMT 2
Όχι, παίζει το κλασικό "πρόβλημα" βασικά. Όταν υπάρχουν πολλά sfx, διακόπτουν τη μουσική. Κρίμα, αχρείαστο νομίζω γιατί η μουσική είναι βαριά 2 channels και δεν υπάρχει λόγος για διακοπές μιας και 2 channels για sfx είναι υπερ-αρκετά. Re: Amiga intro Άντε ρε μάγκες, επιτέλους και ένα intro για Amiga! Πήξαμε στους Amstrad και C64! Α, μάλιστα. Κρίμα, όντως 2 κανάλια για SFX δείχνουν να επαρκούν.
Για το θέμα του intro θα σου πω μια λέξη: διακοπές! Όταν θα επανέλθουμε θα το εξετάσουμε. Δεν βιάζεται κανένας, πάντως! Το φτιάξανε τελικά
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Aug 27, 2019 9:16:13 GMT 2
Ωραίοι! Άντε και στην version 1.0!
|
|