|
Post by Cool_amigaN on Sept 28, 2017 21:40:45 GMT 2
|
|
|
Post by keropi on Sept 28, 2017 21:57:41 GMT 2
kanei gia theta ? an nai thelo
|
|
npanag
Global Moderator
|
Post by npanag on Sept 28, 2017 22:58:08 GMT 2
betaaaaaaaaaaaa
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 29, 2017 8:02:06 GMT 2
Ωραίο φαίνεται, Στέφανε.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 29, 2017 20:23:23 GMT 2
Πολύ καλύτερο και πιο σουλουπωμένο από το τωρινό (προς το παρόν). Να έβγαιναν και οι δισκέτες εκεί κοντά στο avatar (άχρηστες είναι)... Είναι σαν τα γαλόνια στον στρατό: εσύ που είσαι απλός χρήστης έχεις δισκετούλα, εγώ που είμαι admin με κάτι μπάλλες σαν του Κινγκ Κονγκ έχω κοτζάμ σκληρό δίσκο με βελάκια! Αμ τι... :2funny:
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 30, 2017 9:16:51 GMT 2
Οι μπάλες του Κινγκ Κονγκ είναι λόγω Χέφνερ (RIP) ή από το πολύ καθημερινό πρήξιμο; (rofl) Α! Και θέλω το tromboni πίσω, χωρίς αυτό το smiley, δεν υπάρχει forum. :-* In Hugh we trust! Για το τρομπόνι τι να πω, καταρράκτη έχεις βρε Αντώνη; Όχι μόνο υπάρχει, αλλά είναι και γιγαντιαίο! Να, τσίμπα ένα:
|
|
|
Post by keropi on Sept 30, 2017 13:34:46 GMT 2
|
|
|
Post by keropi on Sept 30, 2017 20:41:57 GMT 2
a. pou einai to beta theme b. thelo to beta theme me ta emoticons apo pano c. to yparxon logo mou aresei perissotero apo tou beta, einai ball of fire d. fxarsto
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Sept 30, 2017 20:51:54 GMT 2
Λεό είμαι εκτός Αθηνών. Όταν επιστρέψω θα σε φτιάξω. Thanks και για τα smileys! Που τα βρήκες ρε θηρίο;
|
|
|
Post by keropi on Sept 30, 2017 20:58:47 GMT 2
ok dikaiologhmenos tote (rofl) as einai kala to wayback machine, empaina se diafores xronologies kai tyxaia themata (de douleuoun ola) kai ta mazepsa etsi. De thymamoun kapoio allo "eidiko" opote stamatathsa molis tsimpisa auta ( ) edit: nomizo kai auta einai kala:
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Oct 1, 2017 22:20:30 GMT 2
Προς το παρόν φτιάχνω το default. Ανέβασα τα AP smileys + νέα. Ό,τι αλλαγές γίνονται στο ένα, πρέπει να τις περνάω με το χέρι και στο 2ο κι έτσι βγαίνει αρκετή διπλή δουλειά δυστυχώς :( Επίσης, παίζει να φύγω εξωτερικό αυτή την εβδομάδα οπότε δεν έχω πολύ χρόνο. Σας έχω στα υπόψη όμως και μόλις το ολοκληρώσω θα σας γίνει enabled edit: leo παίζει να βρεις και το sad smiley; αυτό -> :(
|
|
|
Post by keropi on Oct 1, 2017 23:27:17 GMT 2
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 2, 2017 9:19:10 GMT 2
Θεός, Λεό, μεγάλη υπόθεση τα smileys που βρήκες. Συγχαρητήρια και στον Στέφανο που τα ενσωμάτωσε τόσο γρήγορα...
|
|
|
Post by keropi on Oct 2, 2017 11:47:18 GMT 2
Eimetha gerontes kai thelomen ta idea smileys pou exoume sinithisei gia mena etsi einai pantos
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Oct 3, 2017 19:39:18 GMT 2
Επειδή δεν είμαι σίγουρος αν ο Dony το έλαβε και επειδή το πράσινο καλαμάρι και το κουνημένο boing ball μου φέρνουν ψιλο ναυτία (σ.σ. απολογίες σε cool_amigaN ) πάρτε κάτι εναλλακτικό για το logo του site:
|
|
|
Post by vulture on Oct 3, 2017 20:34:48 GMT 2
Το λάβαμε Γιάννη, απλώς ετοιμάζω νέα λογότυπα και θα δούμε πως θα το κάνουμε. Όσο για το κούνημα, έχεις δίκιο, έχει motion blur, γενικά το θέμα είναι ότι βγαίνει έτσι λόγω περιορισμού ότι πρέπει να είναι gif και η μετατροπή από png πάσχει σε σχέση με το αρχικό κατά πολύ. Πάντως μπήκε το favicon σου όπως θα παρατήρησες!
|
|
|
Post by keropi on Oct 3, 2017 21:11:57 GMT 2
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Oct 4, 2017 1:52:25 GMT 2
Το λάβαμε Γιάννη, απλώς ετοιμάζω νέα λογότυπα και θα δούμε πως θα το κάνουμε. Όσο για το κούνημα, έχεις δίκιο, έχει motion blur, γενικά το θέμα είναι ότι βγαίνει έτσι λόγω περιορισμού ότι πρέπει να είναι gif και η μετατροπή από png πάσχει σε σχέση με το αρχικό κατά πολύ. Πάντως μπήκε το favicon σου όπως θα παρατήρησες! Cool! (enter 'thumbs up' emoticon here) Η μετατροπή σε gif δεν πρέπει να δημιουργεί θέμα πάντως. Για τσέκαρε, νομίζω σε σχέση με το αρχικό, ποιοτικά δεν έχει και μεγάλη διαφορά: Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις πρόβλημα με τη μετατροπή σε gif με τα νέα λογότυπα μη διστάσεις.
|
|
|
Post by vulture on Oct 4, 2017 8:00:46 GMT 2
Σε ευχαριστώ Γιάννη! Φυσικά αν χρειαστώ βοήθεια θα σου τη ζητήσω. Το gif υπήρξε πιο "άδικο" με το υπάρχον logo, ακριβώς λόγω motion blur, το οποίο απλά μεταφράστηκε σε απροσδιόριστη θολούρα. Γι' αυτό κιόλας τα νέα λογότυπα θα είναι "καθαρά" για να μην υπάρξει το ίδιο πρόβλημα. Παίζει να έκανα και γκάφα στη μετατροπή στις ρυθμίσεις του dithering. Επίσης, θέλω να δω αν έχουμε τη δυνατότητα να φτιάξουμε ένα pool με λογότυπα (5-10) και να φορτώνει κάποιο διαφορετικό τυχαία σε κάθε επίσκεψη, όπως συμβαίνει στο pleasuredome για παράδειγμα.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 4, 2017 14:13:54 GMT 2
Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ αυτό το τελευταίο που έφτιαξε ο Γιάννης...
|
|
|
Post by vulture on Oct 4, 2017 14:34:01 GMT 2
Ναι φυσικά και είναι ωραίο, θα συμπεριληφθεί στη ρουλέτα μόλις βρω το σχετικό plugin και ολοκληρώσω και τα υπόλοιπα. Απλώς θα ήθελα πράσινο το καλαμάρι αν γίνεται για να πέφτει ακριβώς στο θέμα "moobunny".
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Oct 5, 2017 2:23:56 GMT 2
Και με πράσινο καλαμάρι Νομίζω πάντως πως δεν ταιριάζει και πάρα πολύ το χρώμα με τα υπόλοιπα, (σκούρο μπλέ και κόκκινα είναι αντίθετα χρώματα). Και το καλαμάρι χάνει λίγο θεματικά την καθαρότητά του, εννοώ μετά τον χρώματισμό παραπέμπει περισσότερο σε βάτραχο/αράχνη.
|
|
|
Post by vulture on Oct 5, 2017 8:38:18 GMT 2
Σωστά, δεν ταιριάζει. Να σου πω Γιάννη, θα ήθελες απλά να αφαιρέσεις τελείως το καλαμάρι και να βάλω το κλασσικό του moobunny κάπου πιο πέρα ξεχωριστά; Πιστεύω μέσα στο ΣΚ θα έχω τα πάντα έτοιμα οπότε θα μπει και αυτό στο rotation.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 5, 2017 8:59:17 GMT 2
Και με πράσινο καλαμάρι Νομίζω πάντως πως δεν ταιριάζει και πάρα πολύ το χρώμα με τα υπόλοιπα, (σκούρο μπλέ και κόκκινα είναι αντίθετα χρώματα). Και το καλαμάρι χάνει λίγο θεματικά την καθαρότητά του, εννοώ μετά τον χρώματισμό παραπέμπει περισσότερο σε βάτραχο/αράχνη. Εμένα μου αρέσει: θυμίζει alien από Space Invaders, Galaga και τα σχετικά!
|
|
|
Post by vulture on Oct 5, 2017 9:32:58 GMT 2
Σωστό και αυτό, αλλά είναι εκτός θέματος έτσι.... δλδ comet+moobunny=BFF
|
|