dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 5, 2017 11:39:39 GMT 2
Σωστό και αυτό, αλλά είναι εκτός θέματος έτσι.... δλδ comet+moobunny=BFF Όχι βρε, εννοούσα το καινούριο που έφτιαξε ο Γιάννης με το πράσινο καλαμάρι!
|
|
|
Post by vulture on Oct 5, 2017 12:29:27 GMT 2
Ναι το κατάλαβα Πάνο, θέλω να πω, επειδή ναι μεν είναι καλαμάρι, όμως όπως σωστά παρατήρησες, θυμίζει περισσότερο alien, τελικά φεύγει από το θέμα, οπότε, αν δεν είναι κόπος στο Γιάννη να το αφαιρέσει τελείως και να βάλω το κλασσικό του moobunny κάπου πιο πέρα να κάνει κάτι άσχετο, ώστε να συνυπάρχουν χωρίς να αλληλοπειράζονται αισθητικά.
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Oct 5, 2017 19:33:38 GMT 2
Εγώ πάντως παίδες νομίζω πως γενικά η σύνδεση amigacomet-moobunny.gr (όσον αφορά portal-logos) είναι πολύ μπερδεψιματική. Δηλαδή τί είναι το moobunny.gr? 1) Sub section του comet? 2) Εναλλακτικό όνομα για το planet? 3) Εναλλακτικό portal του planet? 4) Άλλο, αδελφό site του comet? Προφανώς ξέρω την απάντηση αλλά μόνο χάρην στο post του Dony (και επειδή το τσέκαρα, για να είμαι σίγουρος  ). Καταλαβαίνω οτι το conept είναι να τονιστεί ο τρολολό/unmoderated χαρακτήρας του νέου site, όμως δεν είναι αρκετή η αναφορά στην ιδρυτική διακύρηξη γιά αυτό ? Και φυσικά όσον αφορά την εναλλακτική διεύθυνση μου μοιάζει και αυτή πρακτικά αχρείαστη (εκτός και αν όντως υπάρχουν σκέψεις για αδελφό site ή sub-section του comet). Υπό αυτή την έννοια ένα απλό easter egg ίσως είναι αρκετό. Τώρα αισθητικά, το αυθεντικό logo του moobunny μου σκάει τραγικά άκυρο (καλά άσε που θέλει αρκετή φαντασία για να καταλάβεις οτι είναι καλαμάρι) σε συνδιασμό με το μπλέ θέμα του comet αλλά και του logo. Είτε μπεί πάνω στην μπάλα, είτε δίπλά (ή αλλού) πάλι το ίδιο θέμα θα έχει. Anyway, just my 2 cents 
|
|
|
Post by vulture on Oct 5, 2017 19:36:39 GMT 2
Αγαπάμε moobunny! Γενικά δεν έχεις κάπου άδικο, αλλά θέλουμε να είμαστε τόσο συνέχεια του planet όσο και σύνέχεια (ίσως ακόμα περισσότερο μελλοντικα) του moobunny. Κυρίως θέμα δικό μου και του Στέφανου για να είμαι ειλικρινής και λιγότερο του Πάνου και του Νίκου.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 5, 2017 19:54:55 GMT 2
Προσωπικά, όπως έχω πει και στα παιδιά, θεωρούσα ανέκαθεν το moobunny μια μαλακία και μισή που απευθυνόταν σε ανθρώπους με σοβαρά συμπλεγματικά σύνδρομα. Η σύνδεση μου φαίνεται κι εμένα άκυρη αλλά τι να κάνουμε που οι Στέφανος-Βασίλης γουστάρουν; Η πλάκα είναι ότι το moobunny δεν το ήξερε σχεδόν κανένας, οπότε τσάμπα ο κόπος και ο σοδομισμός του logo! 
|
|
|
Post by vulture on Oct 5, 2017 20:07:03 GMT 2
Και ο σοδομισμός θα μπει στην ιδρυτική διακήρυξη! Εύγε dony! Moobunny forever! edit: προστέθηκε ο σοδομισμός στη διακήρυξη!
|
|
|
Post by themakwyi on Oct 5, 2017 20:17:33 GMT 2
Άσχετο, αλλά στην αρχική σελίδα κάτω λέει "εθισμένοι σήμερα"... Τι υποδηλώνει αυτό; 
|
|
|
Post by vulture on Oct 5, 2017 20:18:36 GMT 2
under the comet's influence!
|
|
|
Post by themakwyi on Oct 5, 2017 20:33:56 GMT 2
under the comet's influence! Ναι, πρακτικά πως μεταφράζεται;... Με χρόνο παραμονής στην σελίδα; Με posts; Mε δημιουργία θεμάτων;
|
|
|
Post by vulture on Oct 5, 2017 20:35:32 GMT 2
Απλώς, πόσοι μπήκαν σήμερα στο forum.
|
|
|
Post by themakwyi on Oct 5, 2017 20:48:15 GMT 2
Απλώς, πόσοι μπήκαν σήμερα στο forum. Και μένα γιατί δεν με γράφει ποτέ; Τέσπα, θα το υπομείνω!
|
|
|
Post by vulture on Oct 5, 2017 20:55:13 GMT 2
Έλα ντε! Κουφό! Αν πατήσεις βέβαια στο link που δείχνει τα μέλη, είσαι μέσα, αλλά στην ανάπτυξη του υπότιτλου δε σε έχει για κάποιο λόγο Τέσπα, θα το υπομείνεις!
|
|
|
Post by themakwyi on Oct 5, 2017 21:27:40 GMT 2
Χαχα! Δίκιο έχεις!! Δεν πειράζει, ας μην είμαι πρωτοσέλιδο. 
|
|
|
Post by keropi on Oct 5, 2017 23:27:08 GMT 2
arxisate tis patentes gia silent bidding ktl? 
|
|
|
Post by themakwyi on Oct 6, 2017 0:15:44 GMT 2
Αν δεν κάνω λάθος όταν είσαι online δεν σε δείχνει, δηλαδή στην ουσία δεν πρόκειται να δείς ποτέ τον εαυτό σου (εκτός αν κάνεις logout) συν όποιον άλλον είναι εκείνη την στιγμή online. Ναι, σωστά! Έτσι πρέπει να είναι. Αυτή την στιγμή δεν φαίνεσαι παρόλο που είσαι on line.Ενώ άλλες φορές που είσαι εκτός, σε γράφει στην λίστα. Thanks!!
|
|
|
Post by vulture on Oct 6, 2017 0:17:09 GMT 2
keropiΜας κατάλαβες.... Γιατί άλλαξες το τρολολό avatar, τα 'σπαγε!
|
|
|
Post by keropi on Oct 6, 2017 0:27:34 GMT 2
ebala auto gia na blepei o dony to megaleio ths CGA kathe fora pou hdonizetai me ta post mou
|
|