dony
Administrator
|
Post by dony on Jan 24, 2018 9:02:57 GMT 2
Παιδιά, εγώ την Κυριακή θα είμαι στον χώρο του Found.ation γύρω στις 12 με 12μησι - λόγω υποχρεώσεων δεν προλαβαίνω νωρίτερα. Αν ξεκινήσουν πολύ νωρίς τα πράγματα δεν θα τα προλάβω - αλλά έτσι κι αλλιώς διακοσμητικός είμαι στο τουρνουά του Sensible οπότε δεν συντρέχει και σοβαρός λόγος προβληματισμού! 
|
|
|
Post by scientist on Jan 24, 2018 9:12:00 GMT 2
Αν δεν έχει συμμετοχές συμπληρωμένες θα κάνω την κίνηση και θα δηλώσω και εγώ συμμετοχή για το τουρνουά και ας μην έχω παίξει ποτέ sensible - είμαι παιδί του Kick Off και του Goal.
|
|
dimfil
Junior Member
|
Post by dimfil on Jan 24, 2018 10:38:36 GMT 2
Παιδιά, εγώ την Κυριακή θα είμαι στον χώρο του Found.ation γύρω στις 12 με 12μησι - λόγω υποχρεώσεων δεν προλαβαίνω νωρίτερα. Αν ξεκινήσουν πολύ νωρίς τα πράγματα δεν θα τα προλάβω - αλλά έτσι κι αλλιώς διακοσμητικός είμαι στο τουρνουά του Sensible οπότε δεν συντρέχει και σοβαρός λόγος προβληματισμού!  Φυσικά και υπάρχει... Όπως τα λες, θα ήσουν ο "προπονητικός σάκος" που θα κρατούσε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες ζεστούς! Τώρα;
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jan 24, 2018 10:40:23 GMT 2
Παιδιά, εγώ την Κυριακή θα είμαι στον χώρο του Found.ation γύρω στις 12 με 12μησι - λόγω υποχρεώσεων δεν προλαβαίνω νωρίτερα. Αν ξεκινήσουν πολύ νωρίς τα πράγματα δεν θα τα προλάβω - αλλά έτσι κι αλλιώς διακοσμητικός είμαι στο τουρνουά του Sensible οπότε δεν συντρέχει και σοβαρός λόγος προβληματισμού!  Φυσικά και υπάρχει... Όπως τα λες, θα ήσουν ο "προπονητικός σάκος" που θα κρατούσε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες ζεστούς! Τώρα; Α, μην ανησυχείς: υπάρχουν και οι "συνάδελφοι" Vulture και Npanag που είναι ιδανικοί για τέτοιους ρόλους! Τι νομίζεις, ότι μονάχα εγώ κατέχω τον τίτλο του "αμπαλίδη";
|
|
|
Post by portarinos on Jan 24, 2018 10:47:20 GMT 2
Xαχαχαχαχαχα! Είστε απερίγραπτοι.
|
|
|
Post by kostakis on Jan 24, 2018 11:21:46 GMT 2
Ρε γαμώτο, δεν πρόλαβα να κάνω αρκετή προπόνηση. Τρία-τέσσερα ματς έπαιξα μέσα σε ένα χρόνο. Έχω ακόμη 2 μέρες περιθώριο, για να δούμε.
|
|
dimfil
Junior Member
|
Post by dimfil on Jan 24, 2018 19:01:04 GMT 2
Φυσικά και υπάρχει... Όπως τα λες, θα ήσουν ο "προπονητικός σάκος" που θα κρατούσε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες ζεστούς! Τώρα; Α, μην ανησυχείς: υπάρχουν και οι "συνάδελφοι" Vulture και Npanag που είναι ιδανικοί για τέτοιους ρόλους! Τι νομίζεις, ότι μονάχα εγώ κατέχω τον τίτλο του "αμπαλίδη"; Αααα... Όλα κι όλα... Διεκδικώ επάξια τον τίτλο του προέδρου στο σύλλογο "Αμπαλιδών"...!!!
|
|
|
Post by lechuck on Jan 27, 2018 11:43:35 GMT 2
Α, μην ανησυχείς: υπάρχουν και οι "συνάδελφοι" Vulture και Npanag που είναι ιδανικοί για τέτοιους ρόλους! Τι νομίζεις, ότι μονάχα εγώ κατέχω τον τίτλο του "αμπαλίδη"; Αααα... Όλα κι όλα... Διεκδικώ επάξια τον τίτλο του προέδρου στο σύλλογο "Αμπαλιδών"...!!! A μην στεναχωριέσαι κι εγώ έφαγα κάτι πεντάρες πέρσι.. Τι ώρα θα ξεκινήσει τελικά το τουρνουά;
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jan 27, 2018 11:47:10 GMT 2
Προσπαθείστε να βρίσκεστε στο χώρο της διοργάνωσης κατά τις 11:30 π.μ για να ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης.
|
|
|
Post by lechuck on Jan 29, 2018 8:00:35 GMT 2
Τι έγινε τελικά; Ποιος κέρδισε;
|
|
|
Post by vulture on Jan 29, 2018 14:57:20 GMT 2
Ο Φίλιππος (Fik)
|
|
|
Post by otherreality on Jan 31, 2018 11:54:57 GMT 2
Εγώ το ήξερα ότι δεν θα την παλέψω να έρθω, ο Μιχάλης πίστευε ότι θα ξεγλιστρούσα, αλλα τελικά δεν τα κατάφερα.
Σόρυ για την απουσία μου, έτσι και αλλιώς σκατά θα έπαιζα, τελευταία φορά έπαιξα πέρσι στο αντίστοιχο λολ.
Συγχαρητήρια στο νικητή και στους παιχταράδες που κρατάνε τη φλόγα αναμμένη (πςςς). Γενικά ήθελα να έρθω στο Amicamp, αλλά αυτός ο χειμώνας με πάει λίγο τσουρουτσουτσου.
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Jan 31, 2018 13:07:10 GMT 2
Θα εισαι παρον στο επομενο amicamp, don't worry. Ο φετινος διαγωνισμος θα ελεγα οτι ηταν υποτονικος, οχι απο τις καλυτερους. καταρχην τα 15 ατομα που ειχαν συμμετοχη, επρεπε με καθε τροπο να ειναι 16, κατι που θα εξαλειφε το θεμα "προκρινονται οι 2 καλυτεροι τριτοι". Κατα δευτερο οπως εχει γινει παραδοση πια, οι ομιλοι καθε αλλο παρα ισοδυναμοι ηταν. Ο πρωτος ειχε φαβορι, ο δευτερος ηταν "ολοι οι αμπαλοι μαζι" με dony, npanag κτλ και ο τριτος ηταν φωτια με 5 ατομα που και οι 5 ηξεραν sensible με cool_amiga, walkero, dinoxatzi κτλ Ο Στεφανος παρουσιαστηκε ελαφρως πεσμενος, οχι τοσο στους ομιλους (που καταφερα να παρω ισοπαλια στο πρωτο και να τον νικησω στο δευτερο παιχνιδι), αλλα στα χιαστι παιχνιδια που ηταν και ατυχος. Ο fik ηταν σταθερα καλός στο τουρνουα και το πηρε δικαια, ο dinohatzi κλασικος σε υψηλο επιπεδο, ο kostakis η εκπληξη του τουρνουα, οι υπολοιποι καλοί παικτες (walkero, portarinos, chiou, mike) ηταν σε καλα επιπεδα. Τελος ελλειψαν 3 καλοί παικτες, ο tsak που δεν ξερω γιατι ελειψε τελικα, ο other_reality (που θα εφτανε τελικο), και ο vaggi6128 που τραυματιστηκε στις προπονησεις. Στο επομενο amicamp θα ειναι ολα πολυ καλυτερα!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jan 31, 2018 14:08:40 GMT 2
Θα εισαι παρον στο επομενο amicamp, don't worry. Ο φετινος διαγωνισμος θα ελεγα οτι ηταν υποτονικος, οχι απο τις καλυτερους. καταρχην τα 15 ατομα που ειχαν συμμετοχη, επρεπε με καθε τροπο να ειναι 16, κατι που θα εξαλειφε το θεμα "προκρινονται οι 2 καλυτεροι τριτοι". Κατα δευτερο οπως εχει γινει παραδοση πια, οι ομιλοι καθε αλλο παρα ισοδυναμοι ηταν. Ο πρωτος ειχε φαβορι, ο δευτερος ηταν "ολοι οι αμπαλοι μαζι" με dony, npanag κτλ και ο τριτος ηταν φωτια με 5 ατομα που και οι 5 ηξεραν sensible με cool_amiga, walkero, dinoxatzi κτλ Ο Στεφανος παρουσιαστηκε ελαφρως πεσμενος, οχι τοσο στους ομιλους (που καταφερα να παρω ισοπαλια στο πρωτο και να τον νικησω στο δευτερο παιχνιδι), αλλα στα χιαστι παιχνιδια που ηταν και ατυχος. Ο fik ηταν σταθερα καλός στο τουρνουα και το πηρε δικαια, ο dinohatzi κλασικος σε υψηλο επιπεδο, ο kostakis η εκπληξη του τουρνουα, οι υπολοιποι καλοί παικτες (walkero, portarinos, chiou, mike) ηταν σε καλα επιπεδα. Τελος ελλειψαν 3 καλοί παικτες, ο tsak που δεν ξερω γιατι ελειψε τελικα, ο other_reality (που θα εφτανε τελικο), και ο vaggi6128 που τραυματιστηκε στις προπονησεις. Στο επομενο amicamp θα ειναι ολα πολυ καλυτερα! Εγώ αντιθέτως πιστεύω ότι ήταν πολύ καλύτερα από πέρυσι καθώς οποιοσδήποτε έκανε πειστικές εμφανίσεις και μεγάλα σκορ στον επόμενο γύρο ως εκ θαύματος αποκλειόταν! Πολλές εκπλήξεις, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό του κομπόστα από τον τελικό. Ο Mike δικαίως δεν πέρασε την φάση των ομίλων αφού κι αυτός όπως και πολλοί άλλοι λίγο ή περισσότερο άμπαλοι δεν μπορεί να σκοράρει εύκολα... Απλά του χρόνου για να γίνει καλύτερος ο διαγωνισμός θα πρέπει να συμμετέχουμε μόνο άσχετοι. Άσε που έτσι μπορεί και να το σηκώσει και ο Mike!
|
|
mike
God
|
Post by mike on Jan 31, 2018 14:27:34 GMT 2
Εγώ αντιθέτως πιστεύω ότι ήταν πολύ καλύτερα από πέρυσι καθώς οποιοσδήποτε έκανε πειστικές εμφανίσεις και μεγάλα σκορ στον επόμενο γύρο ως εκ θαύματος αποκλειόταν! Πολλές εκπλήξεις, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό του κομπόστα από τον τελικό. Ο Mike δικαίως δεν πέρασε την φάση των ομίλων αφού κι αυτός όπως και πολλοί άλλοι λίγο ή περισσότερο άμπαλοι δεν μπορεί να σκοράρει εύκολα... Απλά του χρόνου για να γίνει καλύτερος ο διαγωνισμός θα πρέπει να συμμετέχουμε μόνο άσχετοι. Άσε που έτσι μπορεί και να το σηκώσει και ο Mike! Για τα δεδομενα του επιπεδου του ομιλου, εγω προσωπικα πηγα πολυ καλα. Κερδισα τον Στεφανο στο ενα παιχνιδι, και πηρα ισοπαλια στο αλλο. Οσα παιχνιδια εχασα ηταν στο 1 γκολ. Αποκλειστηκα με 10 βαθμους (με βαθμολογια ομιλου πρωτος 13, δευτερος 11, τριτος 11, τεταρτος 10), για μια ισοπαλια που εφερα με τον nas21, εαν ειχα κερδισει θα περναγα, απο ομιλο με dinohatzi, walkero, cool_amigaN. Εννοειται οτι σε οποιονδηποτε αλλο ομιλο θα περναγα σιγουρα. Εννοειται οτι μετα καπου θα συναντουσα τον Στεφανο και θα αποκλειομουν. Εννοειται οτι για να παρεις το κυπελο πρεπει να εισαι σταθερα καλός, οπως ο Στεφανος και ο Φιλιππος. Του χρονου ελπιζω σε υψηλοτερο επιπεδο με συμμετοχη του tsak, other_reality, vaggi6128.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jan 31, 2018 14:30:05 GMT 2
Εγώ αντιθέτως πιστεύω ότι ήταν πολύ καλύτερα από πέρυσι καθώς οποιοσδήποτε έκανε πειστικές εμφανίσεις και μεγάλα σκορ στον επόμενο γύρο ως εκ θαύματος αποκλειόταν! Πολλές εκπλήξεις, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό του κομπόστα από τον τελικό. Ο Mike δικαίως δεν πέρασε την φάση των ομίλων αφού κι αυτός όπως και πολλοί άλλοι λίγο ή περισσότερο άμπαλοι δεν μπορεί να σκοράρει εύκολα... Απλά του χρόνου για να γίνει καλύτερος ο διαγωνισμός θα πρέπει να συμμετέχουμε μόνο άσχετοι. Άσε που έτσι μπορεί και να το σηκώσει και ο Mike! Για τα δεδομενα του επιπεδου του ομιλου, εγω προσωπικα πηγα πολυ καλα. Κερδισα τον Στεφανο στο ενα παιχνιδι, και πηρα ισοπαλια στο αλλο. Οσα παιχνιδια εχασα ηταν στο 1 γκολ. Αποκλειστηκα με 10 βαθμους (με βαθμολογια ομιλου πρωτος 13, δευτερος 11, τριτος 11, τεταρτος 10), για μια ισοπαλια που εφερα με τον nas21, εαν ειχα κερδισει θα περναγα, απο ομιλο με dinohatzi, walkero, cool_amigaN. Εννοειται οτι σε οποιονδηποτε αλλο ομιλο θα περναγα σιγουρα. Εννοειται οτι μετα καπου θα συναντουσα τον Στεφανο και θα αποκλειομουν. Εννοειται οτι για να παρεις το κυπελο πρεπει να εισαι σταθερα καλός, οπως ο Στεφανος και ο Φιλιππος. Του χρονου ελπιζω σε υψηλοτερο επιπεδο με συμμετοχη του tsak, other_reality, vaggi6128. Αν αποκλείεσαι με 10 βαθμούς είσαι σαν τον Ολυμπιακό στο Champions League. Συγχαρητήρια!
|
|
mike
God
|
Post by mike on Jan 31, 2018 17:02:54 GMT 2
Αν αποκλείεσαι με 10 βαθμούς είσαι σαν τον Ολυμπιακό στο Champions League. Συγχαρητήρια! Και δεν φυσαγε καν αερας ! 
|
|