|
Post by vulture on Dec 12, 2017 8:45:07 GMT 2
Γιάννη, έκανα μια γρήγορη στο development thread και δε βρήκα κάτι εκτός από τα γραφικά που υπάρχουν (λίγο-πολύ) και στο demo. Όχι ότι εκεί είναι το θέμα, απλώς και εγω προσπαθώ να σκεφτώ "τις πταίει". Πάντως, δεν πιστεύω να έχει δεχτεί πλήγμα το hype, λόγω του demo κλπ.
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Dec 13, 2017 3:06:28 GMT 2
Thanks πάντως man! Στο development thread έχει βασικά λιγότερα απ'ότι στο demo (το οποίο συμπεριλαμβάνει ήδη ένα μικρό tileset expand). Και πάλι μου φαίνεται τραβηγμένο σαν αιτία. Όπως και να'χει το επιπλέον υλικό θα έρθει στη συνέχεια.
|
|
grue
Junior Member
"Send more paramedics."
|
Post by grue on Dec 13, 2017 11:57:10 GMT 2
Μη τρελαθούμε ρε παιδιά. Το AlarCity φαίνεται να έχει production values αντίστοιχα με των μεγάλων εταιριών στην αρχή των 90ς και μιλάμε για έξτρα tilesets και κολοκύθια; Μάθαμε τωρα με τα DLCs και τα έξτρα κόντεντς και αντί να ζητάμε ένα εθιστικό, ολοκληρωμένο και προσεγμένο παιχνίδι πριν ακόμα το παιξουμε/τελειωσουμε ζητάμε περισσότερα; Για να μη πούμε ότι πάνω από το 90% αυτων που θα το αγοράσουν δε θα το τελειώσουν ή δε θα το εξαντλήσουν όπως αρμόζει σε ένα highscoreάδικο παιχνίδι. Τα νεύρα μου!
|
|
mas21
New Member
|
Post by mas21 on Dec 27, 2017 20:24:21 GMT 2
Βρηκα ευκαιρια και περασα και εγω το νέο demo σε cd και πραγματι φαινεται πολύ καλο παιχνιδι. Πολύ ομαλη κινηση των χαρακτηρων αν και το joypad του cd32 είναι μανικι στις διαγωνιες κινησεις. Με το story mod θα είναι αρκετα εθιστικο πιστευω.
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Dec 28, 2017 16:56:39 GMT 2
|
|
|
Post by paranoicb on Jan 31, 2018 23:12:41 GMT 2
Γιαννη Tsak ειμαι ο Βασιλης με την Vampire στο Amicamp  Καταρχας ηταν φανταστικα που τα ειπαμε απο κοντα και τρεξαμε και το demo με vampire και επεξε κανονικα. Ευχομαι ολα να πανε καλα με το παιχνιδι και λογικα θα εχει μεγαλη απηχηση οταν βγει. Με τελικη ημερομηνια. Οτι χρειαστεια απο μουσικη σου ειπα οτι γραφω protracker αφου εχω ειδη φτιαξει καποια tracks και για το g-guns του MasterGR . Οτι χρειαστεις στην διαθεση σου man Respect 
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Feb 2, 2018 14:57:58 GMT 2
Γειά σου Βασίλη! Θα τα πούμε ξανά από κοντά! Το G-Guns του Master πως πάει αλήθεια?
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Feb 3, 2018 9:02:54 GMT 2
Το G-Guns του Master πως πάει αλήθεια? Απ' ότι λέει ο Δημήτρης πολύ αργά γιατί ασχολείται με άλλα πράγματα εδώ και πολύ καιρό. Λέει όμως ότι θα προσπαθήσει για ένα demo μέχρι το καλοκαίρι. Μακάρι... 
|
|