dony
Administrator
|
Post by dony on Feb 8, 2023 8:55:49 GMT 2
Σε ευχαριστούμε Σπύρο, να 'σαι καλά!
|
|
|
Post by c64dask on Feb 8, 2023 17:50:54 GMT 2
Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου η αλλαγή στο domain εξάλλου και το amigaconet δουλεύει όπως πριν. Στο amigaplanet "έμπαινα" καθημερινά αλλά είχα ελάχιστη ενεργή συμμετοχή. Δεν ξέρω τον Χρήστο- Countraven αλλά θέλω να ρωτήσω, ξέρετε αν υπάρχει κάποιο αντάλλαγμα που θα ήθελε ώστε να δώσει την database? Μπορεί να ακούγεται αισχρό καθώς δεν μπορεί να θεωρηθεί ιδιοκτησία του αλλά ίσως είναι μια λύση. Θα είναι κρίμα να χαθεί οριστικά τόσο υλικό.
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Feb 8, 2023 18:58:45 GMT 2
Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου η αλλαγή στο domain εξάλλου και το amigaconet δουλεύει όπως πριν. Στο amigaplanet "έμπαινα" καθημερινά αλλά είχα ελάχιστη ενεργή συμμετοχή. Δεν ξέρω τον Χρήστο- Countraven αλλά θέλω να ρωτήσω, ξέρετε αν υπάρχει κάποιο αντάλλαγμα που θα ήθελε ώστε να δώσει την database? Μπορεί να ακούγεται αισχρό καθώς δεν μπορεί να θεωρηθεί ιδιοκτησία του αλλά ίσως είναι μια λύση. Θα είναι κρίμα να χαθεί οριστικά τόσο υλικό. Tο βλέπω πολύ δύσκολο. Αν οι λόγοι που κατέβηκε το Planet ήταν προσωπικοί του Χρήστου για πράγματα και posts στο database που δεν τα ήθελε δημοσίως, δεν παίζει να έχει αλλάξει το δεδομένο αυτό (ουτε καν έναντι αντιτήμου). Για 'μένα κρίμα λόγω των projects, των συζητήσεων αλλά και ιστορικότητας. Από την άλλη (προσωπικά) δεν θα μου λείψει καθόλου (μα καθόλου) όλος ο παραπολιτικός αχταρμάς και οι τσακωμοί (που αποτελούσαν και την πλειοψηφία των συζητήσεων από κάποιο σημείο και μετά). Οπότε... good riddance! Όσον αφορά το theme και το μέλλον τώρα. Συμφωνώ με Grue, νομίζω προτιμώ το προηγούμενο θέμα του Comet. Feeling blue guys? 
|
|
|
Post by c64dask on Feb 8, 2023 19:14:01 GMT 2
Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου η αλλαγή στο domain εξάλλου και το amigaconet δουλεύει όπως πριν. Στο amigaplanet "έμπαινα" καθημερινά αλλά είχα ελάχιστη ενεργή συμμετοχή. Δεν ξέρω τον Χρήστο- Countraven αλλά θέλω να ρωτήσω, ξέρετε αν υπάρχει κάποιο αντάλλαγμα που θα ήθελε ώστε να δώσει την database? Μπορεί να ακούγεται αισχρό καθώς δεν μπορεί να θεωρηθεί ιδιοκτησία του αλλά ίσως είναι μια λύση. Θα είναι κρίμα να χαθεί οριστικά τόσο υλικό. Tο βλέπω πολύ δύσκολο. Αν οι λόγοι που κατέβηκε το Planet ήταν προσωπικοί του Χρήστου για πράγματα και posts στο database που δεν τα ήθελε δημοσίως, δεν παίζει να έχει αλλάξει το δεδομένο αυτό (ουτε καν έναντι αντιτήμου). Για 'μένα κρίμα λόγω των projects, των συζητήσεων αλλά και ιστορικότητας. Από την άλλη (προσωπικά) δεν θα μου λείψει καθόλου (μα καθόλου) όλος ο παραπολιτικός αχταρμάς και οι τσακωμοί (που αποτελούσαν και την πλειοψηφία των συζητήσεων από κάποιο σημείο και μετά). Οπότε... good riddance! Όσον αφορά το theme και το μέλλον τώρα. Συμφωνώ με Grue, νομίζω προτιμώ το προηγούμενο θέμα του Comet. Feeling blue guys?  Δεν θα μπορούσε να αφαιρέσει ότι δεν θέλει και τα δώσει υπόλοιπα; Το θέμα δεν είναι άσχημο θυμίζει C64, αλλά βάλτε και το font του!
|
|
grue
Full Member
"Send more paramedics."
|
Post by grue on Feb 8, 2023 19:47:47 GMT 2
Για να μας βγουν τελείως τα μάτια; Είμαστε και κάποιας ηλικίας!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Feb 8, 2023 20:13:13 GMT 2
Προσωπικά θεωρώ το τωρινό theme ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ό και απόλυτα ταιριαστό με αυτό που είχε το Amigaplanet με τις όποιες αλλαγές προς το καλύτερο. Αν θέλετε και ένα dark theme και μπορεί ο Βασίλης να το υλοποιήσει μια χαρά, πάντως, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, η δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα είναι καταπληκτική.
|
|
|
Post by vulture on Feb 8, 2023 21:02:42 GMT 2
Έφτιαξα ένα σκούρο θέμα (δύο βασικά, με μικρές διαφορές) για τα μέλη μας που δύσκολεύοναι με το default. Είναι ακόμα σε αρχική μορφή, αλλά πιστεύω θα σας εξυπηρετήσει. Με τον καιρό θα τα βελτιώσουμε. Πηγαίνετε, Προφίλ, μετά πάνω δεξιά στο Edit Profile και, τέλος, settings. Εκεί θα βρείτε επιλογή θέματος. Επιλέξτε AmigaPlanet Dark ή το AmigaPlanet Neon Dark, κάτω Save account settings και refresh τη σελίδα για να το πάρει.
|
|
|
Post by walkero on Feb 8, 2023 21:08:11 GMT 2
Προσωπικά δεν με νοιάζει ούτε το theme (για το οποίο ο Βασίλης πραγματικά κάνει πολύ καλή δουλειά), αλλά ούτε και το όνομα. Ακόμα και η παλιά βάση δεν με χαλάει, αν και όντως είχε πολύ πράγμα μέσα. Αυτό που θα ήθελα να δω στο συγκεκριμένο site είναι Amiga συζητήσεις. Τόσα πράγματα συμβαίνουν και εδώ μέσα δεν υπάρχουν καν αναφορές, για παράδειγμα κάντε μια αναζήτηση με την λέξη pistorm ή DrawBridge. Παλιά όταν οργανώναμε ένα Amigathering όλοι ήταν σε εγρήγορση και μιλάγαμε για το τι θα κάνουμε, τι θα δείξουμε και λοιπά. Σε λίγες μέρες έχουμε AmiCamp και λίγων φαίνεται να έχει ιδρώσει το αυτί, μέχρι που να μην το έχουμε και αυτό. Λυπάμαι πραγματικά, αλλά μπορείτε να κάτσετε να κλαίτε για τα χαμένα σας posts (και νιάτα  ) αλλά αν το site δεν ενεργοποιηθεί, πραγματικά δεν βλέπω τον λόγω οποιασδήποτε ύπαρξης. Δείτε και το AmigaHellas που δεν έχασε το παλιό του περιεχόμενο, αλλά η συμμετοχή και εκεί έχει πιάσει πάτο προ πολλού. Δεν θέλω να χαλάσω καμιά γιορτή. Χαίρομαι που τα παιδιά πήραν το domain που ήθελαν, αλλά στην τελική είναι ένα εργαλείο που δεν χρησιμοποιεί κανείς, απ' ότι φαίνεται. Τι θα λέγατε να αφήναμε τις συγκεκριμένες συζητήσεις και να ενεργοποιούμασταν λίγο περισσότερο; my2cents(TM)
|
|
npanag
Global Moderator
|
Post by npanag on Feb 8, 2023 22:03:07 GMT 2
Γιώργο έχεις κάποια "δίκια" σε αυτά που λες αλλά και μόνο η αλλαγή του domain έκανε τον κόσμο να ενεργοποιηθεί και να πει δύο κουβέντες! ξαναγύρισε κόσμος με απλά την αφορμή αυτή! Οπότε something worked! Νομίζω ότι αν και controversial η κατάσταση, τελικά αρκεί μια σπίθα και θα ξαναρχίσει η ζωή στο φόρουμ. Όσο για το περεχόμενο δε συμφωνώνω.. έχει σημασία, έχει μεγάλη σημασία η συνέχεια της πληροφορίας. Εγώ θα ήθελα το Χρήστο να επιτρ΄πεψει τη συγχώνευση του περιεχομένου και αν τον ενοχλούν κάποια ποστ συγκεκριμένα ακόμη και αν τα σβήσει θα το δεχόμουν
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Feb 8, 2023 22:53:59 GMT 2
Έφτιαξα ένα σκούρο θέμα (δύο βασικά, με μικρές διαφορές) για τα μέλη μας που δύσκολεύοναι με το default. Είναι ακόμα σε αρχική μορφή, αλλά πιστεύω θα σας εξυπηρετήσει. Με τον καιρό θα τα βελτιώσουμε. Πηγαίνετε, Προφίλ, μετά πάνω δεξιά στο Edit Profile και, τέλος, settings. Εκεί θα βρείτε επιλογή θέματος. Επιλέξτε AmigaPlanet Dark ή το AmigaPlanet Neon Dark, κάτω Save account settings και refresh τη σελίδα για να το πάρει. Ααααχ, ν'αγιάσουν τα χεράκια σου. Better! Next: proper logo+favicon Δεν θα μπορούσε να αφαιρέσει ότι δεν θέλει και τα δώσει υπόλοιπα; Λογικά ναί, πλην του ότι το όλο θέμα απαιτεί: 1) Καλή πίστη 2) Διακριτικότητα 3) Διάθεση για συνεργασία (κοινώς bury the hatchet) Δεδομένου του πως ευθύς εξ'αρχής κατέβηκε το planet (και γιατί), πως επανακτήθηκε το domain και σχετικής έλλειψης επικοινωνίας των παραγόντων, το κόβω αρκετά χλωμό. Μακάρι, τι να πω.. Βασικά έστω και μερική ανάκτηση του database για την διατήρηση των projects θα ήταν ιδανική. Και για τα λοιπά, φωτιά και τσεκούρι! (  )
|
|
amije
Full Member
if we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives
|
Post by amije on Feb 8, 2023 23:12:42 GMT 2
...και μόνο η αλλαγή του domain έκανε τον κόσμο να ενεργοποιηθεί και να πει δύο κουβέντες! ξαναγύρισε κόσμος με απλά την αφορμή αυτή! αδερφε το ξερεις κι εσυ πολυ καλα οπως ολοι μας οτι ''στο ελλαντα, καθε θάμα τρεις ημερες'' σε λιγοτερο απο μια βδομαδα παλι μουγκα στη στρουγκα θα ειμαστε... και το προβλημα δεν ειναι μονο εδω. και στα ''ξενα'' φορουμ το ιδιο συμβαινει. μπαινεις amigans ή/και amigaworld και οι ρυθμοι ειναι πιο αργοι κι απο τους βραδυποδες...
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Feb 9, 2023 0:16:48 GMT 2
Γιώργο έχεις κάποια "δίκια" σε αυτά που λες αλλά και μόνο η αλλαγή του domain έκανε τον κόσμο να ενεργοποιηθεί και να πει δύο κουβέντες! ξαναγύρισε κόσμος με απλά την αφορμή αυτή! Οπότε something worked! Νομίζω ότι αν και controversial η κατάσταση, τελικά αρκεί μια σπίθα και θα ξαναρχίσει η ζωή στο φόρουμ. Όσο για το περεχόμενο δε συμφωνώνω.. έχει σημασία, έχει μεγάλη σημασία η συνέχεια της πληροφορίας. Εγώ θα ήθελα το Χρήστο να επιτρ΄πεψει τη συγχώνευση του περιεχομένου και αν τον ενοχλούν κάποια ποστ συγκεκριμένα ακόμη και αν τα σβήσει θα το δεχόμουν Good points, βασικά όσο το σκέφτομαι νομίζω θα ήταν καλή στρατηγική αν όντως γινόταν πρόταση για μερική ανάκτηση. Έστω δηλαδή και για λίγα μόνο επιλεγμένα ιστορικά projects ή συζητήσεις (γιατί στην τελική μιλάμε για τη δουλειά και το μεράκι άλλων χρηστών). Με μπροστάρη αυτά θα μπορούσε να γίνει μια προσέγγιση και ένα πρώτο βήμα (και θα αποτελούσε και ένδειξη καλής πίστης). Κάτα τ'άλλα συμφωνώ και με τον Γιώργο. Πλην του οτι το πρόβλημα με τις συζητήσεις (γενικά) έχει να κάνει και με τον αριθμό των ενεργών χρηστών. Και φυσικά της γενικότερης κίνησης στα forums.
|
|
|
Post by walkero on Feb 9, 2023 0:43:24 GMT 2
amijeΔεν θα συμφωνήσω όσον αφορά το amigans. Έχουμε αρκετά καλή κίνηση εκεί, με posts κάθε μέρα, διάφορα projects που τρέχουν και συνεργασία προγραμματιστών. Το amigaworld δεν το παρακολουθώ διότι έχει γεμίσει με χαζοσυζητήσεις. npanagτι να πω... μακάρι.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Feb 9, 2023 10:43:09 GMT 2
Προσωπικά δεν με νοιάζει ούτε το theme (για το οποίο ο Βασίλης πραγματικά κάνει πολύ καλή δουλειά), αλλά ούτε και το όνομα. Ακόμα και η παλιά βάση δεν με χαλάει, αν και όντως είχε πολύ πράγμα μέσα. Αυτό που θα ήθελα να δω στο συγκεκριμένο site είναι Amiga συζητήσεις. Τόσα πράγματα συμβαίνουν και εδώ μέσα δεν υπάρχουν καν αναφορές, για παράδειγμα κάντε μια αναζήτηση με την λέξη pistorm ή DrawBridge. Παλιά όταν οργανώναμε ένα Amigathering όλοι ήταν σε εγρήγορση και μιλάγαμε για το τι θα κάνουμε, τι θα δείξουμε και λοιπά. Σε λίγες μέρες έχουμε AmiCamp και λίγων φαίνεται να έχει ιδρώσει το αυτί, μέχρι που να μην το έχουμε και αυτό. Λυπάμαι πραγματικά, αλλά μπορείτε να κάτσετε να κλαίτε για τα χαμένα σας posts (και νιάτα  ) αλλά αν το site δεν ενεργοποιηθεί, πραγματικά δεν βλέπω τον λόγω οποιασδήποτε ύπαρξης. Δείτε και το AmigaHellas που δεν έχασε το παλιό του περιεχόμενο, αλλά η συμμετοχή και εκεί έχει πιάσει πάτο προ πολλού. Δεν θέλω να χαλάσω καμιά γιορτή. Χαίρομαι που τα παιδιά πήραν το domain που ήθελαν, αλλά στην τελική είναι ένα εργαλείο που δεν χρησιμοποιεί κανείς, απ' ότι φαίνεται. Τι θα λέγατε να αφήναμε τις συγκεκριμένες συζητήσεις και να ενεργοποιούμασταν λίγο περισσότερο; my2cents(TM) Γιώργο, προσωπικά αυτά που γράφεις με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Καλή η παλιά η βάση, αλλά μέχρι εκεί. Πολλή κουβέντα έχει γίνει για δαύτην και πραγματικά αναρωτιέμαι εάν με κάποιο μαγικό τρόπο επανερχόταν, τι θα άλλαζε; Εγώ ο ίδιος είχα φτιάξει τρελά configurations (και όχι ένα ή δύο, μιλάμε για δέκα και βάλε) αλλά πλέον δεν δίνω δεκάρα. Τα κάναμε, τα μάθαμε, πέρασαν, ΟΚ. Ίσως σαν πληροφορίες να ήταν χρήσιμες για κάποιον καινούριο αλλά α) θα μπορούσε απλά να ρωτήσει και β) υπάρχουν καινούριοι σε αυτό το hobby; Άρα, τελικά, το μόνο που θα ήταν πραγματικά χρήσιμο από την παλιά βάση θα ήταν τα μπινελικιάσματα αλλά κι αυτά άντε ψάξε να τα βρεις (αν έχεις τη βάση). Εν κατακλείδι ξεκολλήστε από την παλιά βάση, αν το σκεφτείτε ψύχραιμα δεν πρόκειται και για τίποτα το τρομερό και πολύ συζητήσαμε για την πάρτη της!
Θα προτιμούσα λοιπόν και εγώ από την πλευρά μου νέα posts και threads καθαρά Αμιγκικού ενδιαφέροντος, αλλά ποιος να τα κάνει; Από όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις διεθνώς ο Tsak κι ο Vulture δεν δείχνουν να έχουν χρόνο ή απλά προτιμούν τα ξένα fora, ο Στέφανος δεν πρόκειται να ασχοληθεί αν δεν έχει να κάνει με Sensible ή, τέλος πάντων με κάτι που ο ίδιος θέλει εκείνη την ώρα και μόνο, εγώ ό,τι μαθαίνω προτιμάω να πηγαίνει στο περιοδικό ή στο blog μου (αφού εδώ στα παπάρια τους), ο Σπύρος (Κούριας) πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις ανά τον κόσμο, και τα υπόλοιπα παιδιά που μπαίνουν τακτικά αμφιβάλλω αν παρακολουθούν τα διεθνή δρώμενα στον χώρο...
That being said ναι, θα ήθελα περισσότερη και πιο υγιή συμμετοχή: hardware projects, προγραμματισμό, game development, αλλά και gaming θέματα - γιατί όχι; Αλλά να υπάρχει η διάθεση και το ενδιαφέρον να ασχοληθούμε με κάτι, να φτιάξουμε κάτι, όπως και παλιά. Και, βρε αδερφέ, ακόμα κι ασχολούμαστε νύχτα-μέρα με το x project ας ρίξουμε και μια ματιά στο y project με το οποίο ασχολείται ο άλλος: όχι μονάχα κολλημένοι στα δικά μας! Είναι βασικά θέμα διάθεσης και δεν ξέρω πραγματικά ποιοι και πόσοι την έχουν μετά από μνημόνια, πανδημίες και οτιδήποτε άλλο μας έχει βρει την τελευταία 12ετία...
|
|
|
Post by vulture on Feb 9, 2023 10:44:13 GMT 2
Έφτιαξα ένα σκούρο θέμα (δύο βασικά, με μικρές διαφορές) για τα μέλη μας που δύσκολεύοναι με το default. Είναι ακόμα σε αρχική μορφή, αλλά πιστεύω θα σας εξυπηρετήσει. Με τον καιρό θα τα βελτιώσουμε. Πηγαίνετε, Προφίλ, μετά πάνω δεξιά στο Edit Profile και, τέλος, settings. Εκεί θα βρείτε επιλογή θέματος. Επιλέξτε AmigaPlanet Dark ή το AmigaPlanet Neon Dark, κάτω Save account settings και refresh τη σελίδα για να το πάρει. Ααααχ, ν'αγιάσουν τα χεράκια σου. Better! Next: proper logo+favicon
Ναι εννοείται, απλώς ήταν μια γρήγορη κίνηση για να μπορείτε να το διαβάζετε πιο άνετα. Ακόμα, ας πούμε, είναι σε pre-alpha κατάσταση τα dark themes.
|
|
grue
Full Member
"Send more paramedics."
|
Post by grue on Feb 9, 2023 13:45:05 GMT 2
Έφτιαξα ένα σκούρο θέμα (δύο βασικά, με μικρές διαφορές) για τα μέλη μας που δύσκολεύοναι με το default. Είναι ακόμα σε αρχική μορφή, αλλά πιστεύω θα σας εξυπηρετήσει. Με τον καιρό θα τα βελτιώσουμε. Πηγαίνετε, Προφίλ, μετά πάνω δεξιά στο Edit Profile και, τέλος, settings. Εκεί θα βρείτε επιλογή θέματος. Επιλέξτε AmigaPlanet Dark ή το AmigaPlanet Neon Dark, κάτω Save account settings και refresh τη σελίδα για να το πάρει. Αψογος! Σ'ευχαριστούμε!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Feb 10, 2023 12:08:08 GMT 2
Καλά, μόλις τώρα δοκίμασα και τα υπόλοιπα themes και μπορώ να ομολογήσω ότι έχουν πολλή φάση! Ακόμα και το MooBunny αλλά και το (μπουρδελέ) Neon! Ωραία δουλειά, συγχαρητήρια και πάλι!
|
|
|
Post by vulture on Feb 10, 2023 21:26:44 GMT 2
Και AmigaComet theme available now. Επίσης, το Moobunny theme είναι επιλέξιμο από όλους. Πριν ήταν διαθέσιμο μόνο για admins.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Feb 15, 2023 11:36:25 GMT 2
Προσωπικά δεν με νοιάζει ούτε το theme (για το οποίο ο Βασίλης πραγματικά κάνει πολύ καλή δουλειά), αλλά ούτε και το όνομα. Ακόμα και η παλιά βάση δεν με χαλάει, αν και όντως είχε πολύ πράγμα μέσα. Αυτό που θα ήθελα να δω στο συγκεκριμένο site είναι Amiga συζητήσεις. Τόσα πράγματα συμβαίνουν και εδώ μέσα δεν υπάρχουν καν αναφορές, για παράδειγμα κάντε μια αναζήτηση με την λέξη pistorm ή DrawBridge. Παλιά όταν οργανώναμε ένα Amigathering όλοι ήταν σε εγρήγορση και μιλάγαμε για το τι θα κάνουμε, τι θα δείξουμε και λοιπά. Σε λίγες μέρες έχουμε AmiCamp και λίγων φαίνεται να έχει ιδρώσει το αυτί, μέχρι που να μην το έχουμε και αυτό. Λυπάμαι πραγματικά, αλλά μπορείτε να κάτσετε να κλαίτε για τα χαμένα σας posts (και νιάτα  ) αλλά αν το site δεν ενεργοποιηθεί, πραγματικά δεν βλέπω τον λόγω οποιασδήποτε ύπαρξης. Δείτε και το AmigaHellas που δεν έχασε το παλιό του περιεχόμενο, αλλά η συμμετοχή και εκεί έχει πιάσει πάτο προ πολλού. Δεν θέλω να χαλάσω καμιά γιορτή. Χαίρομαι που τα παιδιά πήραν το domain που ήθελαν, αλλά στην τελική είναι ένα εργαλείο που δεν χρησιμοποιεί κανείς, απ' ότι φαίνεται. Τι θα λέγατε να αφήναμε τις συγκεκριμένες συζητήσεις και να ενεργοποιούμασταν λίγο περισσότερο; my2cents(TM) Φίλε, αυτή η συζήτηση ανακυκλώνεται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα δυστυχώς. Πράγμα που σημαίνει πως το θέμα επιμένει και η πηγή του ζητήματος (imo) είναι ίδια: από τα 150+ μέλη του φόρουμ, υπάρχουν σταθερά 5-10-15 άτομα που συνεισφέρουν σε διάφορα projects, αθόρυβα ή φανερά αλλά σταθερά. Κι επειδή η βοήθειά τους είναι ετεροβαρής, αν κάποιος σταματήσει, θα προκληθεί "έμφραγμα" στο εκάστοτε project. Βγάζω εσένα και εμένα από τη συζήτηση και δες το περιοδικό. Αν σταματήσει να ασχολείται ο Πάνος, περιοδικό πάπαλα. Πολλά θέματα επίσης που καλύπτονται στο περιοδικό, θα μπορούσαν να τοποθετούνταν εδώ (αν δεν υπήρχε η "ανάγκη" του γραπτού άρθρου). Οπότε αυτοί που ασχολούνταν, στη πραγματικότητα εξακολουθούν να ασχολούνται απλώς η ύλη βρίσκεται προσβάσιμη σε άλλο μέσο - και όχι φάτσα-κάρτα σε ένα φόρουμ. Τώρα, γιατί οι υπόλοιποι 120-130+ χρήστες είναι ως επί τω πλείστω σιωπηλοί ή συμμετέχουν κυρίως σε αγοραπολωσίες, δεν έχω κάποια εξήγηση. Π.χ. έχω δεχτεί ελάχιστα σχόλια συνολικά σχετικά με το RASTP που έχει αποδειχτεί δημοφιλές (στο μέτρο σύγκρισης της niche πλατφόρμας εννοείται) και ξαφνικά, στο περσινό AmiCamp, έτυχε να γνωρίσω ένα παιδί για πρώτη φορά που είχε κατεβάσει το πρόγραμμα και ήταν ευχαριστημένος με αυτό, τελείως out of the blue. Είναι ίσως η λεγόμενη σιωπηρή πλειοψηφία, τι να πω  Πάντως, ούτε περιοδικό, ούτε AmiCamp, ούτε RASTP, ούτε Metro Siege, ούτε PiStorms, ούτε οι Amiges μας θα αντέξουν για πάντα, οπότε ας τα χαρούμε ως κοινότητα όσο περισσότερο μπορούμε 
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Feb 18, 2023 10:19:23 GMT 2
Αχ, μου δίνει τεράστια χαρά να ξυπνάω, να βάζω τον καφέ μου και να διαπιστώνω ότι το forum έχει πολλά νέα threads και posts για ανάγνωση και/ή απάντηση/συμμετοχή. Μου θυμίζει τις παλιές, καλές μέρες. Αυτή η ζωντάνια είναι η ψυχή του AmigaPlanet (ίσως και κάποια μπινελίκια), όχι μια βάση δεδομένων μιας δεκαετίας πίσω...
|
|
npanag
Global Moderator
|
Post by npanag on Feb 20, 2023 9:36:10 GMT 2
Ναι όντως, Πάνο αυτό είναι σούπερ, αν κρατήσει, θα αναπτερωθεί το ενδιαφέρον όλων
|
|
|
Post by manos426f on Feb 20, 2023 16:05:39 GMT 2
Πάντα είναι θετικό να γίνεται αποκατάσταση μίας ονομασίας, μετά από γεγονότα που έχουν προηγηθεί, οπότε χαιρετίζω κι εγώ με τη σειρά μου την επιστροφή του Amigaplanet.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Feb 21, 2023 14:42:27 GMT 2
Πάντα είναι θετικό να γίνεται αποκατάσταση μίας ονομασίας, μετά από γεγονότα που έχουν προηγηθεί, οπότε χαιρετίζω κι εγώ με τη σειρά μου την επιστροφή του Amigaplanet. Σε ευχαριστούμε, Μάνο! Ευελπιστούμε να δούμε στο μέλλον την επισκεψιμότητα του "παλιού" Planet αλλά για πιο υγιείς λόγους.
|
|
0raid
New Member
|
Post by 0raid on Mar 29, 2023 15:03:16 GMT 2
Καλη αρχή παιδιά! Χαίρομαι που βλεπώ , παλιά retro site να αναβιώνουν!!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 29, 2023 17:12:00 GMT 2
Καλη αρχή παιδιά! Χαίρομαι που βλεπώ , παλιά retro site να αναβιώνουν!! Ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε! Βίοι παράλληλοι!
|
|