|
Post by rigardie on Jan 30, 2023 11:20:57 GMT 2
Με λύπη μου βλέπω ότι το amigacomet που σαφεστατα είναι ενα πετυχήμενο forum έχει πλέον ένα ιμιτασιον banner του amigaplanet το οποίο πέθανε πριν χρόνια κάτω από ιδιάζουσες και άκρως λυπηρές για όλους μας συνθήκες. Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αποσκοπεί μιας και από ότι φαίνεται ούτε έχετε την βάση δεδομένων αλλά ούτε και απηχείτε την αίγλη και την λογική που είχε το amigaplanet (δεν ξερό πως καταφέρατε να πάρετε το domain που άμπωτη είδα το είχε για πολλά χρόνια ο ιδιοκτήτης του,ισως να καιροφυλακτούσατε χρόνια για να το πάρετε , Τέλος πάντων δεν νομίζω ότι το amigacomet θα γίνει ποτέ Amigaplanet και κάποιοι από εσάς δεν θα γίνεται ποτέ πραγματικοί amigaplaners. Προσωπικά θα ξεγραφτώ από το comet μιας και μου αρέσουν τα original και αυθεντικά πράγματα Αλλά δεν έχω και χρόνο να ασχολούμαι με αγοροπωλησίες που από ότι βλέπω είναι το κυριότερο αντικειμενο του )
μετα τιμης
Νικος
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jan 30, 2023 21:04:35 GMT 2
Με λύπη μου βλέπω ότι το amigacomet που σαφεστατα είναι ενα πετυχήμενο forum έχει πλέον ένα ιμιτασιον banner του amigaplanet το οποίο πέθανε πριν χρόνια κάτω από ιδιάζουσες και άκρως λυπηρές για όλους μας συνθήκες. Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αποσκοπεί μιας και από ότι φαίνεται ούτε έχετε την βάση δεδομένων αλλά ούτε και απηχείτε την αίγλη και την λογική που είχε το amigaplanet (δεν ξερό πως καταφέρατε να πάρετε το domain που άμπωτη είδα το είχε για πολλά χρόνια ο ιδιοκτήτης του,ισως να καιροφυλακτούσατε χρόνια για να το πάρετε , Τέλος πάντων δεν νομίζω ότι το amigacomet θα γίνει ποτέ Amigaplanet και κάποιοι από εσάς δεν θα γίνεται ποτέ πραγματικοί amigaplaners. Προσωπικά θα ξεγραφτώ από το comet μιας και μου αρέσουν τα original και αυθεντικά πράγματα Αλλά δεν έχω και χρόνο να ασχολούμαι με αγοροπωλησίες που από ότι βλέπω είναι το κυριότερο αντικειμενο του ) μετα τιμης Νικος Φίλτατε, νομίζω πως μπερδεύεις τη λέξη "ιδρυτής" με τη λέξη "ιδιοκτήτης". Ο τελευταίος πρέπει να βάζει και το χεράκι πού και πού στην τσέπη και πολύ αμφιβάλλω εάν το έπραττε ο ιδρυτής του Amigaplanet τα τελευταία χρόνια. Επίσης να ξέρεις ότι σε κάθε κοινότητα η ψυχή της είναι τα μέλη της και όχι ο ιδρυτής της.
|
|
npanag
Global Moderator
|
Post by npanag on Jan 30, 2023 21:10:10 GMT 2
εγώ πάντως επιστρέφω "δημήτριος"!! Χαιρετώ την ανάσταση του Planet
|
|
|
Post by petsafi on Jan 30, 2023 21:17:12 GMT 2
Hello World! αιτούμαι dedicated χώρο στις αγγελίες για δυνατό ξεφόρτωμα 2023
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jan 30, 2023 21:19:36 GMT 2
Hello World! αιτούμαι dedicated χώρο στις αγγελίες για δυνατό ξεφόρτωμα 2023 Τέλεια! Όσοι δεν πρόλαβαν τα ευνουχιστήρια πίσω στις καλές μέρες τώρα θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία!
|
|
|
Post by petsafi on Jan 30, 2023 21:25:39 GMT 2
Με λύπη μου βλέπω ότι το amigacomet που σαφεστατα είναι ενα πετυχήμενο forum έχει πλέον ένα ιμιτασιον banner του amigaplanet το οποίο πέθανε πριν χρόνια κάτω από ιδιάζουσες και άκρως λυπηρές για όλους μας συνθήκες. Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αποσκοπεί μιας και από ότι φαίνεται ούτε έχετε την βάση δεδομένων αλλά ούτε και απηχείτε την αίγλη και την λογική που είχε το amigaplanet (δεν ξερό πως καταφέρατε να πάρετε το domain που άμπωτη είδα το είχε για πολλά χρόνια ο ιδιοκτήτης του,ισως να καιροφυλακτούσατε χρόνια για να το πάρετε , Τέλος πάντων δεν νομίζω ότι το amigacomet θα γίνει ποτέ Amigaplanet και κάποιοι από εσάς δεν θα γίνεται ποτέ πραγματικοί amigaplaners. Προσωπικά θα ξεγραφτώ από το comet μιας και μου αρέσουν τα original και αυθεντικά πράγματα Αλλά δεν έχω και χρόνο να ασχολούμαι με αγοροπωλησίες που από ότι βλέπω είναι το κυριότερο αντικειμενο του ) μετα τιμης Νικος Επίσης επιστρέψτε μου να διαφωνήσω με τη θέση του συμφορουμίτη ως άνω. by principle φυσικά έχει τη δυνατότητα να πει ότι θέλει και κυρίως να πράξει όπως πιστεύει.. παρόλα αυτά στα πλαίσια του σκληρού, αδυσώπητου και αγαπημένου καπιταλισμού, πρέπει να δεχθούμε την δυνατότητα νομιμότατης κτήσης του σχετικού domain, ειδικά στην περίπτωση μη κατωχύρωσης σχετικών πνευματικών δικαιωμάτων. Ως εκ τούτου. η κίνησις των συμπολιτών μας οι οποίοι διατηρούν το σχετικό ιστότοπο κρίνεται καθόλα νόμιμη! Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη περί αν είναι ηθική ή όχι αλλά στα πλαίσια του ελεύθερου ανταγωνισμού και του κοινωνικού δαρβινισμού, κρίνεται απόλυτα συμβατή. Όσο για τις αγοραπωλησίες, ως θεμέλιος λίθος της ελεύθερης αγοράς (πάντα υπάρχει κάποιος που θα πάρει την αντίθετη θέση αγοράς - πώλησης) χαιρετίζω το αντικείμενο του και δεσμεύομαι σε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον!
|
|
|
Post by vulture on Jan 30, 2023 22:18:40 GMT 2
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jan 31, 2023 10:30:12 GMT 2
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Feb 3, 2023 13:35:20 GMT 2
Με λύπη μου βλέπω ότι το amigacomet που σαφεστατα είναι ενα πετυχήμενο forum έχει πλέον ένα ιμιτασιον banner του amigaplanet το οποίο πέθανε πριν χρόνια κάτω από ιδιάζουσες και άκρως λυπηρές για όλους μας συνθήκες. Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αποσκοπεί μιας και από ότι φαίνεται ούτε έχετε την βάση δεδομένων αλλά ούτε και απηχείτε την αίγλη και την λογική που είχε το amigaplanet (δεν ξερό πως καταφέρατε να πάρετε το domain που άμπωτη είδα το είχε για πολλά χρόνια ο ιδιοκτήτης του,ισως να καιροφυλακτούσατε χρόνια για να το πάρετε , Τέλος πάντων δεν νομίζω ότι το amigacomet θα γίνει ποτέ Amigaplanet και κάποιοι από εσάς δεν θα γίνεται ποτέ πραγματικοί amigaplaners. Προσωπικά θα ξεγραφτώ από το comet μιας και μου αρέσουν τα original και αυθεντικά πράγματα Αλλά δεν έχω και χρόνο να ασχολούμαι με αγοροπωλησίες που από ότι βλέπω είναι το κυριότερο αντικειμενο του ) μετα τιμης Νικος Πρόεδρε, η ιστορία γράφεται από τους παρόντες 
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Feb 3, 2023 20:44:46 GMT 2
Εγώ λέω "παπαριές, Γεωργία μου" όσον αφορά το post που ξεκίνησε το παρόν thread. Όποιος θεωρεί ότι έχει πραγματικά επιχειρήματα κατά του τωρινού AmigaPlanet και υπέρ του εξαφανισμένου ιδρυτή του GMC (το αρχικό forum, για όσους δεν γνωρίζουν) προσωπικά είμαι διατεθειμένος να μου τα αναλύσει δημοσίως και να του τα καταρρίψω (επίσης δημοσίως) ένα προς ένα. Όταν το δίκιο είναι 100-0 υπέρ σου δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Γι' αυτό και κάποιοι συνεχίζουμε να είμαστε εδώ, ενώ κάποιοι άλλοι όχι.
Συνεπώς, όποιος επιθυμεί διάλογο και εξηγήσεις, εδώ είμαστε. Όποιος θέλει να παπαρολογήσει ας πάει να το κάνει στο Facebook όπου και θα βρει και γόνιμο έδαφος για να το πράξει.
|
|
amije
Full Member
if we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives
|
Post by amije on Feb 4, 2023 1:21:58 GMT 2
...με πιο απλά λόγια, όποιος δεν συμφωνεί, να κατέβει από το τρένο...
|
|
konc
Junior Member
|
Post by konc on Feb 4, 2023 12:36:45 GMT 2
Μπαίνεις ξαφνικά στο amigacomet.gr και βλέπεις πως το forum έχει αλλάξει όνομα/χρώματα/ταυτότητα. Δε μπορεί, κάπου θα υπάρχει κειμενάρα για τα μέλη. Μπα δεν θα είναι ακόμα έτοιμη, μάλλον θα τους πέτυχα ακριβώς πάνω στην αλλαγή. Περνάνε οι μέρες και το μόνο που υπάρχει είναι thread από χρήστη. Και σ' αυτό οι απαντήσεις είναι "η ψυχή της κοινότητας είναι τα μέλη της", "πασόκ", "έχουμε δίκιο 100-0", "σ' όποιον αρέσει"
Γράψτε βρε παιδιά κάτι του στυλ βρήκαμε την ευκαιρία να πάρουμε το αγαπημένο μας domain, το forum θα μετονομαστεί σχετικά, όχι δεν αλλάζει τίποτε άλλο οι ίδιοι είμαστε, όλα καλά συνεχίζουμε. 'ντάξει καταλαβαίνω πως είμαστε μετρημένοι και οι περισσότεροι τα έχετε ήδη πει στα τηλέφωνα/social αλλά ένα post για όλο αυτό νομίζω χρειαζόταν, θα ξεκαθάριζε τα πράγματα μιας και στην πραγματικότητα η ουσία είναι πολύ μικρότερη από τον θόρυβο που έκανε.
|
|
amije
Full Member
if we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives
|
Post by amije on Feb 4, 2023 19:55:34 GMT 2
...η ουσία είναι πολύ μικρότερη από τον θόρυβο που έκανε. αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Feb 5, 2023 19:21:26 GMT 2
...η ουσία είναι πολύ μικρότερη από τον θόρυβο που έκανε. αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Παιδιά, πραγματικά με στενοχωρεί όταν ελαφρά τη καρδία γράφετε αυτά που γράφετε. Εντάξει, έχετε δίκιο ως προς το ότι κανένας δεν βγήκε "επίσημα" να ανακοινώσει κάτι και σε αυτό προσωπικά ζητώ συγγνώμη απ' όλους καθώς το αναθέσαμε στον Στέφανο (Cool_Amigan) ο οποίος, όσο ζήλο δείχνει στα projects του σχετικά με το Sensible, άλλη τόση αδιαφορία επιδεικνύει σε κάποιες τυπικές υποχρεώσεις όπως η ανακοίνωση στην οποία αναφέρθηκα παραπάνω...
Για να πάμε όμως και στην ουσία του πράγματος - αφού κάποιοι ενώ ήσασταν παρόντες στην όλη εξέλιξη της ιστορίας δείχνετε να μην καταλαβαίνετε τι συνέβη - θα σας τα αναφέρω επιγραμματικά:
- το original AmigaPlanet ήταν έμπνευση του Χρήστου (CountRaven) και στη ουσία ένα project το οποίο αρχικά ξεκίνησε αυτός μαζί με εμένα, τον npanag και τον cool_amigan
- το original AmigaPlanet κατέβηκε απότομα ένα απόγευμα από τον Χρήστο χωρίς να ρωτήσει κανέναν γιατί φοβόταν μην αποκαλυφθούν κάποια πράγματα που είχε κάνει και δεν τον τιμούσαν καθόλου λόγω ενός σχετικού topic που είχε ανοίξει.
- ο Χρήστος άλλαξε τους κωδικούς και πλέον κανένας άλλος δεν είχε πρόσβαση στη βάση δεδομένων του site και όσες φορές κι αν τον παρακαλέσαμε δεν δέχτηκε να την ξανανεβάσουμε ούτε καν για ιστορικούς λόγους.
- ο Χρήστος είχε και την απαίτηση να σταματήσουμε την έκδοση του περιοδικού (Retro Planet) στο οποίο δεν είχε ουσιαστηκά καμία συμμετοχή. Φυσικά αυτό δεν ήταν στο χέρι του, οπότε το συνεχίσαμε.
- ο Χρήστος ανανέωνε το domain του AmigaPlanet για να μην το πάρουμε εμείς και ξανανοίξουμε το forum.
- Εν τέλει πήραμε το domain name φέτος όταν ο Χρήστος δεν ασχολήθηκε/παρέλειψε/βαρέθηκε να το ανανεώσει και είπαμε να μετατρέψουμε το AmigaComet σε AmigaPlanet όσο είναι δυνατόν χωρίς να έχουμε πρόσβαση στη βάση δεδομένων και τα assets του αρχικού site.
- Εν κατακλείδι και για να συνεννοούμαστε, ο Χρήστος ήταν ο εμπνευστής ΚΑΙ του AmigaPlanet ΚΑΙ του Retro Planet. Από εκεί και πέρα και τα δύο συνέχισαν χωρίς σχεδόν καμία ουσιαστική προσφορά και βοήθεια από τον ίδιο. Αυτό ισχύει στο 100% για το Retro Planet αλλά και σε μεγάλο βαθμό για το AmigaPlanet. Όταν ο Χρήστος κατέβασε το site είχε την απαίτηση να "σκοτώσει" και το forum και το περιοδικό, μόνο και μόνο επειδή ήταν δικές του ιδέες αρχικά. Δημιουργήθηκε μία ομάδα (Cool_amigan, vulture, npanag, Dony) που αποφάσισε να συνεχίσει το περιοδικό και να φτιάξει το AmigaComet για να συμπληρώσει το κενό που άφησε το AmigaPlanet.
Σαν συμπέρασμα όλων των παραπάνω θεωρώ ότι η προσπάθεια που γίνεται για αναβίωση του AmigaPlanet από την πλευρά μας μάλλον αξίζει συγχαρητηρίων παρά κακόπιστης κριτικής διότι, με τα μέσα που είχαμε στη διάθεσή μας, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Τόσο απλά. Sorry που δεν έχουμε πρόσβαση στην βάση του original AmigaPlanet αλλά δεν φταίμε εμείς που ο Χρήστος την κατέβασε και δεν την δίνει σε κανέναν. Αν ψάχνετε να βρείτε θύτες και θύματα σε όλη την υπόθεση νομίζω ότι μετά τη συνοπτική εξιστόρηση των όσων έλαβαν χώρα τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από ξεκαθαρα...
|
|
npanag
Global Moderator
|
Post by npanag on Feb 5, 2023 23:15:46 GMT 2
Να συμπληρώσω και εγώ τον οβολό μου... Δεν συνέβη κάτι συνταρακτικό, είναι όπως τα είπε ο Dony στην ουσία, βρέθηκε μια ευκαιρία για μια αναβίωση μόνο κατ' όνομα καθώς δεν υπάρχει η βάση δεδομένων του παλιού φόρουμ ή τουλάχιστον δεν έχουμε πρόσβαση. Προσωπικά δε με ενδιαφέρουν αν όντως υπήρχαν έριδες ή όχι και ποιός θα ανακάλυπτε θέματα για το Χρήστο. Αυτά πέρασαν και μπορεί και να διορθωθούν αν υπάρχει θέληση από όλα τα μέρη. Αυτό που θα με ενδιέφερε είναι η ιστορία σχεδόν 10 ετών ενός φόρουμ όπου γράψαμε ένα σωρό πράγματα, γελάσαμε, περάσαμε καλά και άσχημα αλλά είναι και μια κατάθεση σκέψεων και καταστάσεων... είναι μια χρονομηχανή όπου θα μπορούσαμε σήμερα να διαβάζουμε τι λέγαμε με τα παιδιά το 2009, για τα ποστ των διακοπών στη Σύρο (holiday in Cambodia  ) που είχε πάει το μικρό σύνολο τότε της ομάδας του Planet (2008 καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά)... δλδ μια χρονοκάψουλα. Ειλικρινά, μακάρι να μας την έδινε ο Χρήστος και ας μην συμμετείχε στην προσπάθεια για τους δικούς του λόγους. Από εκεί και πέρα δε νομίζω ότι κανείς μπορεί να πει ότι αυτό που έγινε με την "μετατροπή" του Comet είναι κακό. Εξάλλου το Amigaplanet χωρίς το Χρήστο δε θα είχε συμβεί αλλά χωρίς και όλους τους υπόλοιπους χρήστες δε θα είχε συνεχίσει ούτε ένα μήνα, πόσο μάλλον 9 χρόνια ζωής.
|
|
|
Post by vulture on Feb 5, 2023 23:34:14 GMT 2
Δεν έχω και κάτι ιδιαίτερο να προσθέσω σε αυτά που είπαν ο Πάνος και Νίκος.
Όντως θα ήταν καλό να έχουμε κάνει και μια ανακοίνωση με την αλλαγή του ονόματος, γιατί πολλοί μπερδεύτηκαν και δεν κατάλαβαν τι έχει ακριβώς συμβεί, αλλά μέχρι εκεί. Ναι, εμείς όλοι όσοι συμμετείχαμε στο forum είμασταν το Amiga Planet, με ή χωρίς την database, με ή χωρίς τον ιδρυτή του. Όποιος χαλάστηκε, κρίμα πραγματικά. Μακάρι να γίνει μια μαγική κίνηση και να γίνουν τα πράγματα όπως παλιά, αν όχι, προχωράμε.
|
|
konc
Junior Member
|
Post by konc on Feb 6, 2023 9:06:45 GMT 2
πολλοί μπερδεύτηκαν και δεν κατάλαβαν τι έχει ακριβώς συμβεί, αλλά μέχρι εκεί. Αυτό ακριβώς, προσωπικά είχα μόνο την απορία τι έγινε πάλι και τίποτα περισσότερο
|
|
|
Post by vulture on Feb 6, 2023 11:20:05 GMT 2
Και με το δίκιο σου. Κι εγώ στη θέση σου θα έλεγα wtf τώρα; Έπρεπε να το έχουμε ανακοινώσει, αυτό θα ήταν το σωστό.
|
|
|
Post by portarinos on Feb 6, 2023 12:01:12 GMT 2
Συμφωνώ με όλους σας. Η όποια αλλαγή κατ'ονομα θυμίζει φάση της Commodore USA που βάφτισε τα mini pc της Amiga mini με το όμορφο λινουξοειδές CommodoreOS. Κοινώς, για τη νοσταλγία γίνονται όλα και για κανένα άλλο λόγο αρκεί να αισθανόμαστε έστω αυτό το στιγμιαίο της χρονοκαψουλας που αναφέρθηκε από το Στέφανο. Ναι, κι εγώ στενοχωριέμαι γιατί άπειρες ώρες γραψίματος για τις μοντιφες που έριξα τότε σε 2 1200αρες με PPC και απίστευτη εργατοώρα, πήγαν στα αζήτητα. Τις μοιράστηκα όλες τις τότε έννοιες, προόδους του πρότζεκτ μου, τις προσωπικές αποτυχίες και τους μικρούς "θριάμβους" μαζί με σχετικές φωτογραφίες και ανταλλαγές απόψεων. Όλα πήγαν άπατα. Αυτή είναι και η μοίρα του ιντερνετικου υλικού. Το ξέρουμε. Ιδανικά, θα ήθελα να γινόταν ένα merge του παλιού με το νεο, ετσι για την ιστορία αλλά και πάλι αυτό που θα πω ανεξαρτητως ονόματος του φορουμ: αυτό που κυρίως πρόσεξα ήταν το πολύ ωραίο νέο theme και μετα πήγε το ματι μου στο ονομα.
Το κυριότερο βέβαια είναι ότι αυτή η αλλαγούλα μας έκανε κάποιους να γράψουμε ξανά ώστε να αποδείξουμε ότι δεν είναι μόνο για αγγελίες η φάση. Ίσως αυτή να είναι η μόνη δέσμευση και αλλαγή που θα γεννήσει το νέο Amigaplanet από τις όποιες σταχτες του. Ειλικρινα και μόνο αυτό εύχομαι.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Feb 6, 2023 15:14:18 GMT 2
Το κυριότερο βέβαια είναι ότι αυτή η αλλαγούλα μας έκανε κάποιους να γράψουμε ξανά ώστε να αποδείξουμε ότι δεν είναι μόνο για αγγελίες η φάση. Ίσως αυτή να είναι η μόνη δέσμευση και αλλαγή που θα γεννήσει το νέο Amigaplanet από τις όποιες σταχτες του. Ειλικρινα και μόνο αυτό εύχομαι. Αυτό. Στο χέρι όλων μας είναι.
|
|
grue
Full Member
"Send more paramedics."
|
Post by grue on Feb 6, 2023 22:35:26 GMT 2
Κοπέλια εμένα το ίδιο μου κάνει, δε με νοιάζει το όνομα αλλά, παρακαλώ, σκουρίνετε λίγο το μπλεδάκι γιατί με τα άσπρα γράμματα θα μας βγούν τα μάτια! :-P
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Feb 7, 2023 12:26:58 GMT 2
εγω για το μονο που "λυπαμαι" ειναι για την απωλεια της database του amigaplanet, γιατι εχασα πολυτιμα δεδομενα οπως τηλεφωνα σε πμ, σχεδια απο projects, απαντησεις σε θεματα hardware και θεματα "how to" οπως αυτο που εγραψα συγκεκριμενα για τον Χρηστο με το πως επισκευαζουμε τα HD drives της Α4000. Aκομα και οι αγγελιες ειχαν την φαση τους, οταν πουλαγα Α600 κουτατη 70 ευρω, Α1000 με 130 ευρω, cdtv με πληκτρολογιο παρακαλω στα 90 ευρω και Α1200 στα 70. Απο εκει και περα εαν ΤΩΡΑ λεγεται amigaplanet ή amigacomet ή amigapoutsen μικρη σημασια εχει, ετσι κι αλλιως οι περισσοτεροι το ιδιο θα πουν "στα π@π@ρι@ μας που αλλαξε ονομα".
|
|
|
Post by vulture on Feb 7, 2023 15:36:47 GMT 2
Κοπέλια εμένα το ίδιο μου κάνει, δε με νοιάζει το όνομα αλλά, παρακαλώ, σκουρίνετε λίγο το μπλεδάκι γιατί με τα άσπρα γράμματα θα μας βγούν τα μάτια! :-P Θα προσπαθήσω μόλις βρω χρόνο να φτιάξω και ένα σκούρο θέμα με υψηλότερη αντίθεση που θα μπορεί κάποιος να το επιλέξει και να το αποθηκεύσει ως δικό του προεπιλεγμένο.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Feb 7, 2023 17:13:55 GMT 2
εγω για το μονο που "λυπαμαι" ειναι για την απωλεια της database του amigaplanet, γιατι εχασα πολυτιμα δεδομενα οπως τηλεφωνα σε πμ, σχεδια απο projects, απαντησεις σε θεματα hardware και θεματα "how to" οπως αυτο που εγραψα συγκεκριμενα για τον Χρηστο με το πως επισκευαζουμε τα HD drives της Α4000. Aκομα και οι αγγελιες ειχαν την φαση τους, οταν πουλαγα Α600 κουτατη 70 ευρω, Α1000 με 130 ευρω, cdtv με πληκτρολογιο παρακαλω στα 90 ευρω και Α1200 στα 70. Απλά και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι που γκρινιάζουν για την database βαράτε το σαμάρι μπας και με κάποιο μαγικό τρόπο το ακούσει το γαϊδούρι. Κανένας από τους παρόντες δεν ήθελε να κατέβει το Planet και επίσης κανένας δεν ήθελε να χαθούν όλα όσα χάθηκαν. Οπότε το σωστό θα ήταν οι όποιες διαμαρτυρίες να στραφούν στον υπεύθυνο για όλα αυτά. Άλλωστε οι περισσότεροι είχατε πάρε-δώσε μαζί του, δεν είναι ότι δεν τον γνωρίζατε...
|
|
|
Post by spyross on Feb 7, 2023 19:39:44 GMT 2
εγω για το μονο που "λυπαμαι" ειναι για την απωλεια της database του amigaplanet, γιατι εχασα πολυτιμα δεδομενα οπως τηλεφωνα σε πμ, σχεδια απο projects, απαντησεις σε θεματα hardware και θεματα "how to" οπως αυτο που εγραψα συγκεκριμενα για τον Χρηστο με το πως επισκευαζουμε τα HD drives της Α4000. Aκομα και οι αγγελιες ειχαν την φαση τους, οταν πουλαγα Α600 κουτατη 70 ευρω, Α1000 με 130 ευρω, cdtv με πληκτρολογιο παρακαλω στα 90 ευρω και Α1200 στα 70. Απο εκει και περα εαν ΤΩΡΑ λεγεται amigaplanet ή amigacomet ή amigapoutsen μικρη σημασια εχει, ετσι κι αλλιως οι περισσοτεροι το ιδιο θα πουν "στα π@π@ρι@ μας που αλλαξε ονομα". Εγώ πάντως χάρηκα που είδα αναρτηση σου! Έχουμε χρόνια να μιλήσουμε!!! Ελπίζω να είσαι καλά! Τώρα για το φόρουμ θα γράψω απλά καλή αρχή!!!
|
|