dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 2, 2022 13:44:55 GMT 2
Βαγγέλη, είναι ικανοποιητική η τηλεόραση συγκριτικά με το 1084; Στο Workbench εννοώ, στα παιχνίδια είμαι σίγουρος πως θα είναι μια χαρά. Θα σου πω σε 2-5 μέρες που θα μου'ρθει το universal remote για να της βγαλω το child lock που έχει. LOL!
|
|
grue
Full Member
"Send more paramedics."
|
Post by grue on Sept 6, 2022 13:09:34 GMT 2
Το τηλεκοντρόλ ήρθε, η τηλεόραση άνοιξε και είδαμε το φως το αληθινό! Στο Workbench δεν είναι ότι χειρότερο αλλά δε νομίζω να είναι καλό για πολύ ώρα. Ευτυχώς, ότι θέλω από Workbench το κάνω στο Winuae οπότε μικρό το κακό. Στα παιχνίδια είναι καλύτερα απ'ότι ήταν το 1084, επειδή είναι λίγο μεγαλύτερη οπότε "ξεχυλώνεται" το bleed των χρωμάτων και κάνει την εικόνα πιο "απαλή" αφού δεν βλέπεις καθόλου γωνίες στα πίξελς. 
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 6, 2022 16:04:57 GMT 2
Εντάξει, σε 640x256 μια χαρά παλεύεται ακόμα κι αν την συνδέσεις με composite (not!). Στα παιχνίδια είναι αλήθεια πως οι Trinitron - και ειδικά οι μεγαλύτερες - προσφέρουν καλύτερη εμπειρία από το 1084. Τώρα βέβαια τα λέω αυτά εγώ που χρησιμοποιώ LCD που είναι εντελώς ΓΤΠ, αλλά τέλος πάντων...
|
|
amije
Full Member
if we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives
|
Post by amije on Sept 6, 2022 23:25:35 GMT 2
δοκιμασα σημερα μια α500 με μια παλια panasonic 14 και φαινεται κουκλα. εβαλα μετα ενα εξωτερικο scandoubler και την συνδεσα σε 19 fujitsu tft και ξενερωσα...
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 7, 2022 7:56:02 GMT 2
δοκιμασα σημερα μια α500 με μια παλια panasonic 14 και φαινεται κουκλα. εβαλα μετα ενα εξωτερικο scandoubler και την συνδεσα σε 19 fujitsu tft και ξενερωσα... Καλά, εννοείται, ουδεμία σύγκριση!
Ρε, αυτά τα μηχανήματα φτιάχτηκαν για CRT displays, τι λέμε τώρα; Οτιδήποτε σύγχρονο μπορεί να πιάνει λιγότερο χώρο, να έχει μικρότερη ακτινοβολία, να καίει λιγότερο ρεύμα, αλλά δεν φτιάχτηκε για τα 8/16bit μηχανάκια. Τόσο απλά. Το άσχημο είναι ότι με την σχεδόν αποκλειστική χρήση σύγχρονων οθονών τα τελευταία χρόνια τείνουμε να συνηθίσουμε την (λανθασμένη) απεικόνιση των τελευταίων...
|
|
amije
Full Member
if we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives
|
Post by amije on Sept 7, 2022 16:37:44 GMT 2
ναι δυστυχως... αυτο βεβαια ισχυει για πολλα θεματα τελευταια... 
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 8, 2022 15:03:25 GMT 2
ναι δυστυχως... αυτο βεβαια ισχυει για πολλα θεματα τελευταια...  Όντως...
|
|
grue
Full Member
"Send more paramedics."
|
Post by grue on Sept 9, 2022 14:49:41 GMT 2
Εβαλα πάντως και το remake του Rygar και ενώ είναι πανέμορφο, δεν εφτασα ούτε στο πρώτο τσεκπόιντ. ΠΩς ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΤΟΤΕ; 
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 10, 2022 7:32:06 GMT 2
Εβαλα πάντως και το remake του Rygar και ενώ είναι πανέμορφο, δεν εφτασα ούτε στο πρώτο τσεκπόιντ. ΠΩς ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΤΟΤΕ;  Χαχαχα! Είτε το πιστεύεις είτε όχι, με εμένα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο: τότε ήμουν σε όλα άμπαλος ενώ τώρα που τα παίζω χαλαρά τα πάω πολύ καλύτερα. Βέβαια, αν σε κάποια σημεία απαιτούνται αντανακλαστικά και... όραση (!) τότε γεια σας!
|
|