Iron Maiden στο ΟΑΚΑ
Aug 3, 2022 10:28:45 GMT 2
Post by dony on Aug 3, 2022 10:28:45 GMT 2

Μπράβο στον Waters που είναι τελειομανής και πέτυχε ένα τόσο άψογο αποτέλεσμα σε τόσο δύσκολο χώρο. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα οπτικής γωνίας, συμφωνώ.
Για το greek cunt, εμένα μου φαίνεται από αστείο ως επικίνδυνο να χαρακτηρίζω ανθρώπους έτσι εύκολα. Να πω ας πούμε σε κάποια φάση "α τον πούστη" και να φάω μια ταμπέλα ομοφοβικού. Το βρίσκω ίδιαίτερα ολισθηρό ως μονοπάτι και δεν ακολουθώ.
Το να μου λες ότι είμαι groupie του Dickinson επειδή τον υπερασπίζομαι στο συγκεκριμένο θέμα, έχει δύο προβληματικά σημεία. Το ένα είναι ότι ο όρος groupie έχει σεξουαλικό connotation, το οποίο όμως προσπερνώ επειδή ξέρω ότι δεν το εννοούσες έτσι. Το δεύτερο είναι ότι θεωρείς πως μιλάς σε Maiden drone που δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον καλλιτέχνη από το έργο. Να σου πω όμως, το προσπερνώ και αυτό επίσης. Εγώ ξέρω πολύ καλά πως λειτουργώ και δεν έχει και μεγάλη σημασία η γνώμη των άλλων.
Δε με καταλαβαίνεις για την εμπάθεια. Δεν αμφισβητώ την αγάπη σου για τους Maiden, άλλο λέω.
Από τη μία έχεις 6-7 μαλακισμένα με καπνογόνα που τα ανάβουν όλη την ώρα, που κάνουν κάτι απολύτως παράνομο και θα μπορούσαν να προκαλέσουν μακελειό αν π.χ. ένα από αυτά έσκαγε. Από την άλλη, έχεις τον Dickinson να τους βρίζει δικαίως, επειδη δεν μπορεί να τραγουδήσει από την κάπνα και βήχει (δε βαζω καν τον παράγοντα καρκίνο που πέρασε) και εμένα να υπερασπίζομαι τη θέση του. Και εσένα ποια είναι η έννοια σου; Ότι ο Dickinson είναι λιμανίσιος, ότι βρίζω τα καημένα τα παιδιά με κεφαλαία (που δεν έκαναν μωρέ και κανένα έγκλημα όπως είπες) και μήπως να έρθει και κάποιος να μου ρίξει ένα χέρι ξύλο, επειδή τον πρόσβαλα. Αν από αυτό εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι σου βγαίνει εμπάθεια, εγώ δεν ξέρω τι άλλο να πω για το θέμα, σταμάταω εδώ.
Εκτός και αν ανοιχτά επικροτείς τη φάση με τα καπνογόνα με ό,τι κινδύνους μπορεί να έχουν αν κάτι στραβώσει, κάτι το οποίο για εμένα θα ήταν ακόμα χειρότερο. Αλλά, να σου πω κάτι, τουλάχιστον θα ήταν μια σαφής θέση και ας διαφωνώ κάθετα/οριζόντια και διαγώνια.
ΥΓ
Γύρισα σήμερα από Βαρκελώνη, την Παρασκευή έπαιξαν σε ένα σχεδόν γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο (μόνο τα επάνω διαζώματα ήταν αραιοκατοικημένα), με μία διοργάνωση που αυτονόητα έκανε έλεγχο κατά την είσοδο, ο κόσμος φώναζε και συμμετείχε 2 φορές παραπάνω από το "αξεπέραστο ελληνικό κοινό" (υπάρχουν άφθονα βιντεάκια online), χωρίς καπνογόνα και χωρίς παρατράγουδα. Ήταν η συναυλία που έπρεπε να έχουμε ζήσει και εδώ και δεν πιστεύω ότι φταίει το συγκρότημα που δε συνέβη.
mike
Μιχάλη, ελπίζω να μην πιστεύεις αυτές τις θεωρίες που ανέφερες για το Alexander. Μιλάμε για συνωμοσιολογία επιπέδου Qanon.
Δηλαδή πήγες στη Βαρκελώνη για να δεις τους Maiden; Ξανά; I rest my case, δεν χρειάζεται να συμπληρώσω κάτι άλλο!

Δεν συνεχίζω το θέμα με τα καπνογόνα και το βρισίδι, το σταματάω γιατί είναι μάταιο να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια. Πολύ απλά και όσο πιο συνοπτικά γίνεται, για μένα είναι καταδικαστέα και τα καπνογόνα, καταδικαστέο και το μπινελίκι. Και αν αυτοί που ανάβουν τα καπνογόνα είναι ανώνυμοι "μερακλήδες" τραχανοπλαγιάδες που δεν σέβονται κανέναν και κάνουν ό,τι τους καπνίσει ας τους συλλάβουν και ας τιμωρηθούν. Εγώ θα το επικροτήσω. Και αν ο άλλος που τραγουδάει είναι επώνυμος τραχανοπλαγιάς που δε μπορεί να μαζέψει τη γλώσσα του ας την πληρώσει κι αυτός με κάποιο τρόπο - μονάχα αυτό ζητάω. Αλλά δεν δέχομαι να περάσει έτσι και να μην τολμάμε καν να το σχολιάζουμε μη θίξουμε τον Dickinson...