dony
Administrator
|
Post by dony on Jun 27, 2022 14:09:42 GMT 2
2 σετάκια με φωτογραφίες από την 1η και τη 2η μέρα του Amicamp.
|
|
|
Post by vulture on Jun 27, 2022 19:20:30 GMT 2
Ντάξει, η πρώτη μέρα γάμησε, επειδή έχει αυτόν τον γαμάτο με το αμάνικο Maiden
Επίσης, συγχαρητήρια στον Τσακ που έσπασε το δίπολο των κουμπάρων για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jun 28, 2022 17:49:13 GMT 2
True 'dat!
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Jul 16, 2022 17:57:42 GMT 2
sorry που το λέω, αλλα φετος ηταν μακραν το χειροτερο τουρνουα sensible, ακους εκει να μην μπορουμε να αλλαξουμε joystick (!), την αλλη φορα θα το στησω εγω και θα βαλω τους αντιπαλους να παιζουν με quickshot και εγω θα παιζω με tomahawk και θα λεω "ε δεν γινεται να αλλαξουμε". Επισης ειμασταν 15 ατομα που τελικα θελαμε να παιξουμε, οκ αρχικα ηταν μονο 10, ηρθαν αργοπορημενα ο tsak και ο other_reality και αλλος ενας, αποτελεσμα να παιζουν ο ενας στη θεση του αλλου (αλλαξοκωλιες κοινως). Ειπαμε να ειναι random οι ομιλοι, αλλα οκ δεν μπορει στον εναν ομιλο να ειναι 5 στα 5 ατομα που εχουν φτασει αρκετες φορες στην 4αδα και στον αλλον ομιλο να ειναι 4 παικτες που παιζουν για την πλακα τους και για αυτο τους γουσταρουμε (sorry dony). Να μου πειτε οκ corona edition τουρνουα ηταν, με ελλειψεις, αλλα το μονο καλο οτι ειχαμε εκπληξη στον νικητη, δεν το πηρε ο μονιμος νικητης cool_amiga Στεφανος, να εχει και λιγο ποικιλια.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jul 18, 2022 16:14:45 GMT 2
sorry που το λέω, αλλα φετος ηταν μακραν το χειροτερο τουρνουα sensible, ακους εκει να μην μπορουμε να αλλαξουμε joystick (!), την αλλη φορα θα το στησω εγω και θα βαλω τους αντιπαλους να παιζουν με quickshot και εγω θα παιζω με tomahawk και θα λεω "ε δεν γινεται να αλλαξουμε". Επισης ειμασταν 15 ατομα που τελικα θελαμε να παιξουμε, οκ αρχικα ηταν μονο 10, ηρθαν αργοπορημενα ο tsak και ο other_reality και αλλος ενας, αποτελεσμα να παιζουν ο ενας στη θεση του αλλου (αλλαξοκωλιες κοινως). Ειπαμε να ειναι random οι ομιλοι, αλλα οκ δεν μπορει στον εναν ομιλο να ειναι 5 στα 5 ατομα που εχουν φτασει αρκετες φορες στην 4αδα και στον αλλον ομιλο να ειναι 4 παικτες που παιζουν για την πλακα τους και για αυτο τους γουσταρουμε (sorry dony). Να μου πειτε οκ corona edition τουρνουα ηταν, με ελλειψεις, αλλα το μονο καλο οτι ειχαμε εκπληξη στον νικητη, δεν το πηρε ο μονιμος νικητης cool_amiga Στεφανος, να εχει και λιγο ποικιλια. Κατ' αρχήν, το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και θα κριθεί στο CAS: " Αντικανονική η Συμμετοχή Tsak - Το Sensi Days δεν είναι τσιφλίκι κανενός για να έρχεται ό,τι ώρα του καπνίσει". Διαβάστε την οργισμένη κοινή ανακοίνωση Cool_amigaN - FIK στο επόμενο RetroPlanet! Δεύτερον, όπως με έχει ενημερώσει ήδη από το τέλος του προηγούμενου τουρνουά ο Fik, έχουμε συγκεντρώσει αρκετά στατιστικά για να δημιουργηθούν γκρουπ δυναμικότητας στη κλήρωση των ομίλων. Σε αυτή τη περίπτωση και σε ένα υποθετικό σενάριο 4 ομίλων με 4 παίκτες στον κάθε ένα, θα μπορούμε να ανακοινώσουμε τους παίκτες που προκρίνονται πριν καν ξεκινήσουν τα ματς καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των παικτών από την 8η θέση περίπου και κάτω. Οπότε καλύτερα όμιλοι-φωτιά κι ας μένουν έξω ικανοί παίχτες, ώστε να δίνεται η δυνατότητα να φτάσουν πιο ψηλά, θεωρητικά πιο αδύναμοι παίχτες. Γιατί πάνω από όλα, είναι παιχνίδι και σκοπός είναι η διασκέδαση. Δεν είναι διασκεδαστικό να γίνεται κάποιος σάκος του μποξ σε κάθε διοργάνωση. Θα βαρεθεί και Θα σταματήσει να παίζει από ένα σημείο κι έπειτα. Ειδικά για εσένα βέβαια, θα εισηγηθώ ισόβιο αποκλεισμό στη BUEFA, καθώς είναι η 2η φορά που σε κυνηγάμε να τελειώσεις τους αγώνες σου μετά το ragequit του 1ου Sensi Days. Σε όμιλο που περνούσαν 4 βγήκες 5ος. Και οι 5 από τους 5 να περνούσαμε, 6ος θα έβγαινες 
|
|
mike
God
|
Post by mike on Jul 19, 2022 0:29:42 GMT 2
απανταω μονο στο τελευταιο: ρε με βαλατε να παιξω με σπασμενο δακτυλο, επρεπε να μου δωσετε το τουρνουα χωρις καν να παιξω μονο που δεχτηκα. Και μονο που κερδισα χωρις δακτυλο τον tsak που το σηκωσε μετα, λεει πολλα για την δυναμικοτητα του ομιλου. Το θεμα δεν ειναι οι μειωμενες επιδοσεις (με κυριο εκφραστη τον Στεφανο που δεν το σηκωσε παρολο που τα ειχε στησει ολα, τετοια αποτυχια λεμε) αλλα το οτι δεν υπαρχει μια στοιχειωδη οργανωση.
Το προβλημα με το sensi ειναι πιο βαθυ : υπαρχουν δυο γκρουπ δυναμικοτητας, οι πολυ δυνατοι (fik, cool_amigaN, tsak, dinohatzi κτλ) και οι πολυ αδυναμοι (dony, npanag, vulture, κτλ) απο τους οποιους αδυναμους μαλιστα οι περισσοτεροι δεν παιζουν καν γιατι δεν εχει νοημα. Δεν ξερω εαν υπαρχει λυση στο προβλημα, μιας και η διαφορα ειναι μεγαλη. Οποτε στο τελος θα καταντησει τουρνοια 4 ατομων οπου θα παιζουν μονο οι δυνατοι. Δεν βλεπω εφικτη λυση.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jul 19, 2022 8:43:58 GMT 2
Το προβλημα με το sensi ειναι πιο βαθυ : υπαρχουν δυο γκρουπ δυναμικοτητας, οι πολυ δυνατοι (fik, cool_amigaN, tsak, dinohatzi κτλ) και οι πολυ αδυναμοι (dony, npanag, vulture, κτλ) απο τους οποιους αδυναμους μαλιστα οι περισσοτεροι δεν παιζουν καν γιατι δεν εχει νοημα. Δεν ξερω εαν υπαρχει λυση στο προβλημα, μιας και η διαφορα ειναι μεγαλη. Οποτε στο τελος θα καταντησει τουρνοια 4 ατομων οπου θα παιζουν μονο οι δυνατοι. Δεν βλεπω εφικτη λυση. Κι όχι μονάχα είμαστε πολύ αδύνατοι - στο Sensible, δυστυχώς, μονάχα - αλλά, αν το προσέξατε, φέτος δεν παίξαμε καν: εγώ είχα βάλει τον φίλο μου τον Αλέξη να παίξει στη θέση μου και οι άλλοι δύο δεν ήταν καν εκεί!
Άλλο ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε - και θα παρουσιάζεται πάντα αν δεν έχουν κανονιστεί νωρίτερα οι συμμετοχές - είναι ότι κάποιοι ήρθαν ένα τσικ αργότερα και δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν: για παράδειγμα, εγώ έδωσα τη θέση μου στον Αλέξη γιατί αλλιώς δεν θα έπαιζε καθόλου, ενώ ήθελε να συμμετάσχει. Κρίμα θα ήταν, οπότε τελικά έπαιξε αντί για μένα κι εγώ ασχολήθηκα πιο παραγωγικά με το... Green Beret.
Δεν ξέρω αν έχουμε 2 γκρουπ που είναι δυνατοί και αδύναμοι τελικά ή 2 γκρουπ που είναι αυτοί που θέλουν να παίξουν Sensible και αυτοί που δεν δίνουν δεκάρα. Νομίζω ότι αυτοί που πραγματικά θέλουν να παίξουν έχουν κάποιο επίπεδο, ενώ οι υπόλοιποι που δεν θα δακρύζαμε κιόλας αν δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ το συγκεκριμένο παιχνίδι ε, let's face it, είμαστε απλά σάκοι του μποξ για τους προαναφερθέντες. Κατά τη γνώμη μου λοιπόν το 2ο γκρουπ δεν έχει νόημα και λόγο ύπαρξης: ας κανονίζονται από πριν οι συμμετοχές και ας συμμετέχουν μονάχα αυτοί που όντως γουστάρουν. Καλύτερα ένα τουρνουά με 6-8 άτομα που θα έχει κάποιο επίπεδο και λιγότερους αγώνες για να μην κουράζει, παρά μια διοργάνωση "είδα φως και μπήκα" στην οποία μετά από κάποια ώρα χάνουν όλοι το ενδιαφέρον τους και φτάνουμε να παίζουν μόνοι τους οι 2 καλύτεροι στον τελικό χωρίς να τους παρακολουθεί κανένας...
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Jul 19, 2022 17:02:10 GMT 2
Να προσθέσω και κάτι για τον τελικό, νομίζω ήταν άδικο για τον Fik έτσι όπως εξελίχθηκε. Ο τελικός (τουλάχιστον αυτός) δεν θα πρέπει να κρίνεται στην διαφορά home-away imho. Πολύ καλύτερα να πηγαίναμε παράταση και πέναλτι σε περίπτωση απόλυτης ισοπαλίας χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν τα home-away goals.
|
|
mike
God
|
Post by mike on Jul 19, 2022 22:59:50 GMT 2
Εγω θα το θεσω αλλιως, με τυχαιο παραδειγμα τον dony που ειναι φιλος και δεν παρεγηγειται. Λοιπον καποια στιγμη στο μελλον ο φιλτατος πρωταγωνιστης της ιστοριας, το φαλακρο αγορι, ξυπναει καυλωμενος και λεει "αυτο το πρωταθλημα sensible μου ανηκει, θα παιξω σαν να μην υπαρχει αυριο, τι να μην υπαρχει αυριο οχι θα παιξω λες και εξαρταται η ζωη μου απο αυτο, θα δωσω το 1000 % του ειναι μου, ή θα το παρω ή θα πεθανω", και αρχιζει να περνει αναβολικα και κοκα και ρεντμπουλ και παει στο amicamp. Ακομα και κατω απο αυτες τις υποθετικες αλλα ακραιες προυποθεσεις, ποια ειναι η πιθανοτητα πραγματι να παρει το κυπελο του sensi? μπορει να αποκλεισει τουλαχιστον δυο απο τους fik, cool_amigaN, Tsak, dinohatzi κτλ και ειδικα σε διπλους αγωνες? Κανενα νοημα λοιπον να τον ενδιαφερει το sensi. Mιλαμε για ενα γκρουπ χαμηλης δυναμικοτητας που ακομα και εαν κανουν τα παιχνιδια της ζωης τους, στην καλυτερη να προκριθουν στα playoffs που ειναι ακομα πιο δυσκολη η εκπληξη σε διπλους αγωνες. Οπως και εγινε στο προηγουμενο πρωταθλημα απο εμενα, που τελειωσα το τουρνουα αητητος, αποκλειστηκα με δυο ισοπαλιες και παρολο που δεν εχασα ουτε αγωνα απο τους 8 και μαζεψα 20 βαθμους στους ομιλους, δεν εφτασα καν τελικο, οποτε απλα δεν υπαρχει λογος να ξαναπαιξω. Για εμενα η λυση ειναι μια : τουρνουα kick off 2.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jul 20, 2022 15:40:57 GMT 2
Εγω θα το θεσω αλλιως, με τυχαιο παραδειγμα τον dony που ειναι φιλος και δεν παρεγηγειται. Λοιπον καποια στιγμη στο μελλον ο φιλτατος πρωταγωνιστης της ιστοριας, το φαλακρο αγορι, ξυπναει καυλωμενος και λεει "αυτο το πρωταθλημα sensible μου ανηκει, θα παιξω σαν να μην υπαρχει αυριο, τι να μην υπαρχει αυριο οχι θα παιξω λες και εξαρταται η ζωη μου απο αυτο, θα δωσω το 1000 % του ειναι μου, ή θα το παρω ή θα πεθανω", και αρχιζει να περνει αναβολικα και κοκα και ρεντμπουλ και παει στο amicamp. Ακομα και κατω απο αυτες τις υποθετικες αλλα ακραιες προυποθεσεις, ποια ειναι η πιθανοτητα πραγματι να παρει το κυπελο του sensi? μπορει να αποκλεισει τουλαχιστον δυο απο τους fik, cool_amigaN, Tsak, dinohatzi κτλ και ειδικα σε διπλους αγωνες? Κανενα νοημα λοιπον να τον ενδιαφερει το sensi. Mιλαμε για ενα γκρουπ χαμηλης δυναμικοτητας που ακομα και εαν κανουν τα παιχνιδια της ζωης τους, στην καλυτερη να προκριθουν στα playoffs που ειναι ακομα πιο δυσκολη η εκπληξη σε διπλους αγωνες. Οπως και εγινε στο προηγουμενο πρωταθλημα απο εμενα, που τελειωσα το τουρνουα αητητος, αποκλειστηκα με δυο ισοπαλιες και παρολο που δεν εχασα ουτε αγωνα απο τους 8 και μαζεψα 20 βαθμους στους ομιλους, δεν εφτασα καν τελικο, οποτε απλα δεν υπαρχει λογος να ξαναπαιξω. Για εμενα η λυση ειναι μια : τουρνουα kick off 2. Mike, όλα όσα ανέφερες τα παίρνω έτσι κι αλλιώς σε καθημερινή βάση μόνο και μόνο για να βγει η μέρα - τι νομίζεις, η ΔΕΗ μόνη της πληρώνεται ή το Retro Planet γράφεται μόνο του;
Φυσικά, συμφωνώ και επαυξάνω για τουρνουά Kick Off 2, για μία χρονιά όμως: να παίξουμε μια φορά, να διαπιστώσουμε ότι στην πράξη όλοι οι αγώνες θα λήγουν 0-0 γιατί εμείς είμαστε άμπαλοι και οι τερματοφύλακες αρκετά καλοί, και να συμφωνήσουμε ότι από εκεί και πέρα θα παίζουμε το original Kick Off βάζοντας λαϊκά γκολ από τη σέντρα να γουστάρουμε, όπως και πριν από 32 χρόνια τότε που τα μόνα ποδοσφαιράκια που μας συγκινούσαν στους υπολογιστές ήταν το αριστούργημα του Dino Dini (και όχι Dino Hatzi) και το υπέροχο Microprose Soccer. Κι ας μείνει ο Στέφανος με τον Fik να παίζουν μονάχοι τους Sensible αφού με εξαίρεση τη φετινή παρένθεση αυτοί είναι μονίμως που διεκδικούν τον τίτλο.
|
|
mike
God
|
Post by mike on Jul 20, 2022 16:05:34 GMT 2
ιδεα: το επομενο amicamp να ειναι θεματικο : soccer wars : sensible soccer VS kick off 2 τη μια μερα τουρνουα sensi, την αλλη κικοφφ, να δουμε ποιο θα αρεσει περισσοτερο
|
|
|
Post by vulture on Jul 22, 2022 1:54:54 GMT 2
Το ότι από τις 27 Ιουνίου που άνοιξε ο Πάνος το thread, θυμηθήκατε να πιάσετε κουβέντα στις 16 Ιουλίου, εμένα με ξεπερνά (ευχάριστα)!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jul 22, 2022 8:00:09 GMT 2
Το ότι από τις 27 Ιουνίου που άνοιξε ο Πάνος το thread, θυμηθήκατε να πιάσετε κουβέντα στις 16 Ιουλίου, εμένα με ξεπερνά (ευχάριστα)! Ρε, εδώ δεν έχουμε ακόμα καταλήξει αν Amiga είναι οι classic, το MorphOS, το AROS ή το OS4. Το ότι μπήκε στο ψυγείο ένα thread για ένα μήνα σου κάνει εντύπωση;
|
|
|
Post by vulture on Jul 22, 2022 10:32:55 GMT 2
Έλα ντε, τι κάθομαι και λέω
|
|
amije
Full Member
if we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives
|
Post by amije on Jul 23, 2022 14:27:13 GMT 2
μάλλον είσαι ακόμα επηρεασμένος από τους maiden. άραγε θετικά ή αρνητικά?
|
|
|
Post by vulture on Jul 23, 2022 17:14:10 GMT 2
θετικότατα 
|
|
mike
God
|
Post by mike on Jul 23, 2022 18:01:58 GMT 2
παρακαλω να μην αναφερεται το ονομα maiden εδω μεσα γιατι θα ανοιξει σεντονι με πολυ flamming 
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jul 24, 2022 10:32:41 GMT 2
παρακαλω να μην αναφερεται το ονομα maiden εδω μεσα γιατι θα ανοιξει σεντονι με πολυ flamming  Άσε, μην ξεκινήσω...
|
|
mike
God
|
Post by mike on Jul 24, 2022 11:13:13 GMT 2
παρακαλω να μην αναφερεται το ονομα maiden εδω μεσα γιατι θα ανοιξει σεντονι με πολυ flamming  Άσε, μην ξεκινήσω... Δεν σε περνει, τουλαχιστον 4 απο εδω μεσα πηγαν maiden, και ολοι μαζι εδω μεσα (που ασχολουμαστε) ειμαστε μονοψηφιο νουμερο, αρα κανε τους υπολογισμους δεν σε περνει.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jul 24, 2022 18:30:02 GMT 2
α) το "παίρνει" θέλει "αι"
β) και 104 να είχατε πάει αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να πω τη γνώμη μου; Άσε που άποψη μπορεί να έχουν και όσοι δεν ξόδεψαν 90άρια. Εκτός αν το Maidenόμετρο λειτουργεί με ρευστό. Που εδώ που τα λέμε, έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση δεν θα μου έκανε και μεγάλη εντύπωση...
|
|
mike
God
|
Post by mike on Jul 24, 2022 21:10:54 GMT 2
παρακαλουνται οκ υπευθυνοι της ιστοσελιδας να ανοιξουν νεο θεμα "οι iron maiden στην Ελλαδα 2022 edition" να ακουστουν αναλυτικα οι αποψεις.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jul 25, 2022 10:18:51 GMT 2
παρακαλουνται οκ υπευθυνοι της ιστοσελιδας να ανοιξουν νεο θεμα "οι iron maiden στην Ελλαδα 2022 edition" να ακουστουν αναλυτικα οι αποψεις. Μάικ, άνοιξέ την εσύ και μοιράσου μαζί μας τις σκέψεις σου.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jul 25, 2022 10:35:35 GMT 2
@Μικέ Ρε αρχιλούζερ, μόνο εσύ και η ΑΕΚ έχετε καταφέρει να αποκλειστείτε αήττητοι και μετά να κλαιγόσαστε. Άνοιξε ένα καινούριο thread σχετικά με αυτό.. 
|
|
mike
God
|
Post by mike on Jul 25, 2022 17:04:05 GMT 2
@Μικέ Ρε αρχιλούζερ, μόνο εσύ και η ΑΕΚ έχετε καταφέρει να αποκλειστείτε αήττητοι και μετά να κλαιγόσαστε. Άνοιξε ένα καινούριο thread σχετικά με αυτό..  εσυ να μην μιλας γιατι μονο ο παο καταφερει να βγει τελευταιος στη ευρωλιγκα και εσυ εστησες ολοκληρο πρωταθλημα στα μετρα σου και δεν το πηρες το επομενο το στηνω εγω, θα παιζεις με atari2600 joystick και θα σου λεω "δεν αλλαζουν τα joystick".
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jul 26, 2022 10:01:11 GMT 2
Δεν παίζαμε TV Sports Basketball, μην μπερδεύεις τα αθλήματα. Εσύ είσαι ικανός να φέρεις και παράδειγμα από το Speedball για να τα στρογγυλοποιήσεις. Να μιλήσεις με τον Τίγρη να στήσεις πρωτάθλημα στην Αγιά Σοφιά αν χρειαστεί, σε παίζω παντού και με κάθε τρόπο σε μονάκι!
|
|