dony
Administrator
|
Post by dony on May 17, 2022 15:27:04 GMT 2
Το προγραμματίσαμε και ματαιώθηκε λόγω Covid-19. Το ξαναπρογραμματίσαμε μερικούς μήνες αργότερα, αλλά και πάλι τα ίδια. Πέρασαν 2 χρόνια από τότε, αλλά η πανδημία δε λέει να μας αφήσει στην ησυχία μας. Ε, και τι θα κάνουμε δηλαδή; Δεν θα ξαναοργανώσουμε Amicamp; Όχι βέβαια, μετά το επιτυχημένο διήμερο του 7ου Amicamp (30-31 Μαρτίου του 2019) τρωγόμαστε τώρα 3 χρόνια να ανταμώσουμε και πάλι με φίλους και γνωστούς με αφορμή και αιτία τον αγαπημένο home computer όλων, τη Μεγάλη Κυρία. Ε, λοιπόν, φίλες και φίλοι βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι επιτέλους έφτασε η ώρα!
Για τη συνέχεια, διαβάστε ΕΔΩ.
|
|
amije
Full Member
if we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives
|
Post by amije on May 17, 2022 22:44:08 GMT 2
αυτα ειναι! μακαρι να μπορεσω να κατεβω εστω και για μια μερα οπως παλια στο bios.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on May 18, 2022 6:58:42 GMT 2
αυτα ειναι! μακαρι να μπορεσω να κατεβω εστω και για μια μερα οπως παλια στο bios. Φίλε, θα είναι τέλεια αν τα καταφέρεις! Θα αποζημιωθούμε για τα 3 χρόνια Αμιγκο-ξηρασίας!
|
|
|
Post by Cool_amigaN on May 18, 2022 12:00:06 GMT 2
Θα βρίσκομαι εκεί, στο γνωστό στασίδι μου κι ελπίζω να έχω ένα demo της έκδοσης 1.2 του Real Amiga SWOS Total Pack project!
Ελπίζω να μαζευτούμε όσο περισσότεροι γίνεται ξανά. Let's get this party started!
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on May 19, 2022 12:46:13 GMT 2
Εγω εχω χερι στο γυψο, με δυσκολια γραφω ποστ λιγων γραμμων, ισως να το εχω βγαλει μεχρι τοτε, θα δουμε.
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on May 21, 2022 0:08:31 GMT 2
|
|
spyros
Junior Member
|
Post by spyros on May 21, 2022 9:33:06 GMT 2
mike Περαστικά φίλε! Έλα, όμως, θα σ'αρέσειιιιιιιιι!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on May 21, 2022 9:39:15 GMT 2
Εγω εχω χερι στο γυψο, με δυσκολια γραφω ποστ λιγων γραμμων, ισως να το εχω βγαλει μεχρι τοτε, θα δουμε. Εντούρο; Περαστικά ρε φίλε.
|
|
mike
God
|
Post by mike on May 21, 2022 17:46:00 GMT 2
Τι εντουρο ρε φιλε, εκει το σπας ολο το χερι (και το ποδι αμα λαχει), εγω μονο δακτυλο εχω αλλα ειναι στο δεξι και δεν μπορω να πιασω πληκτρολογιο και ποντικι.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on May 21, 2022 18:31:49 GMT 2
Τι εντουρο ρε φιλε, εκει το σπας ολο το χερι (και το ποδι αμα λαχει), εγω μονο δακτυλο εχω αλλα ειναι στο δεξι και δεν μπορω να πιασω πληκτρολογιο και ποντικι. Έλα ρε Μιχάλη, για ένα δάχτυλο γκρινιάζεις; Έχεις άλλα 9 - 19 με των ποδιών -, είσαι κομπλέ. Δεν είναι να πεις ότι είσαι και πιανίστας!
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on May 21, 2022 21:57:59 GMT 2
Btw παίδες, γουστάρετε Dread deathmatch? mike περαστικά man!
|
|
|
Post by Cool_amigaN on May 21, 2022 23:26:07 GMT 2
Τι ερώτηση είναι αυτή; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! 
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on May 22, 2022 8:56:33 GMT 2
Btw παίδες, γουστάρετε Dread deathmatch? mike περαστικά man! Ωωωω, πολύ καλή ιδέα!
Ναι, αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα εννοείται πως γουστάρουμε!
|
|
mike
God
|
Post by mike on May 22, 2022 11:55:10 GMT 2
Τι εντουρο ρε φιλε, εκει το σπας ολο το χερι (και το ποδι αμα λαχει), εγω μονο δακτυλο εχω αλλα ειναι στο δεξι και δεν μπορω να πιασω πληκτρολογιο και ποντικι. Έλα ρε Μιχάλη, για ένα δάχτυλο γκρινιάζεις; Έχεις άλλα 9 - 19 με των ποδιών -, είσαι κομπλέ. Δεν είναι να πεις ότι είσαι και πιανίστας! Tι λες ρε συ, ξερεις ποσο εκνευριστικο και ανηποφορο ειναι να μην μπορεις να κανεις τιποτα με το δεξι χερι γιατι εχει μια μεταλλικη παπαριά στην ακρη? ειδικα εαν καποιος χρησιμοπει pc, εαν παιζει video games, εαν παιζει μπασκετ (οπως εγω που δεν παω τωρα), και ειδικοτερα εαν ειναι μερακλης αυνάνας
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on May 22, 2022 19:58:10 GMT 2
Έλα ρε Μιχάλη, για ένα δάχτυλο γκρινιάζεις; Έχεις άλλα 9 - 19 με των ποδιών -, είσαι κομπλέ. Δεν είναι να πεις ότι είσαι και πιανίστας! Tι λες ρε συ, ξερεις ποσο εκνευριστικο και ανηποφορο ειναι να μην μπορεις να κανεις τιποτα με το δεξι χερι γιατι εχει μια μεταλλικη παπαριά στην ακρη? ειδικα εαν καποιος χρησιμοπει pc, εαν παιζει video games, εαν παιζει μπασκετ (οπως εγω που δεν παω τωρα), και ειδικοτερα εαν ειναι μερακλης αυνάνας Ρε, για το τελευταίο δοκίμασε με το αριστερό. Θα ανοίξει μπροστά σου ένας θαυμαστός νέος κόσμος!
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on May 22, 2022 23:10:27 GMT 2
Btw παίδες, γουστάρετε Dread deathmatch? mike περαστικά man! Ωωωω, πολύ καλή ιδέα!
Ναι, αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα εννοείται πως γουστάρουμε! Δεν υπάρχει ακόμα, μόνο στην ST έκδοση (λόγω Silly Venture). Αλλά το συζήτησα με KK και ήταν θετικός να το προσθέσει και σε Amiga για το Amicamp. Θα χρειαστούμε serial cables.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on May 23, 2022 13:38:47 GMT 2
Ωωωω, πολύ καλή ιδέα!
Ναι, αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα εννοείται πως γουστάρουμε! Δεν υπάρχει ακόμα, μόνο στην ST έκδοση (λόγω Silly Venture). Αλλά το συζήτησα με KK και ήταν θετικός να το προσθέσει και σε Amiga για το Amicamp. Θα χρειαστούμε serial cables. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται συγκεκριμένος τύπος σειριακού καλωδίου, που ονομάζεται null ή null modem. Με απλό σειριακό δεν θα παίξει (όπως άλλωστε και τα Lotus, Falcon, κλπ). Αν δεν είναι έτοιμο το Deathmatch ας φέρουμε Ataris, μεγάλη χαρά θα κάνουν οι Αμιγκάδες!
|
|
grue
Full Member
"Send more paramedics."
|
Post by grue on May 26, 2022 9:46:19 GMT 2
Κοπέλια την επόμενη φορά κάντε το σε κανά προσβάσιμο χώρο για να έρθουμε και οι χρήστες αμαξιδίου.  Πήρα στο Foundation και ρώτησα και τους έδωσα και συγχαρητήρια που αυτοπροβάλονται και ως innovators. 
|
|
|
Post by walkero on May 26, 2022 13:10:43 GMT 2
grueΠραγματικά λυπάμαι που δεν το έχουμε λάβει υπόψιν μέχρι τώρα. Βλέπεις, δεν γνωρίζαμε ότι υπήρχε τέτοια ανάγκη. Στα επόμενα να είσαι σίγουρος ότι θα το λάβουμε υπόψιν. Δυστυχώς, στον χώρο που κάνουμε το event αυτή την στιγμή δεν υπάρχει πρόβλεψη για αμαξίδια, και είναι δύσκολο να αλλάξουμε χώρο για το επερχόμενο. Παρόλα αυτά θα κοιτάξουμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε να βρεθείς κοντά μας. Το forum εδώ δεν αντιπροσωπεύει το AmiCamp και αν θέλεις να επικοινωνήσεις με τους διοργανωτές μπορείς να το κάνεις μέσω της φόρμας στην σελίδα amicamp.gr/contact είτε να στείλεις μήνυμα σε εμένα προσωπικά.
|
|
grue
Full Member
"Send more paramedics."
|
Post by grue on May 26, 2022 14:29:03 GMT 2
grue Πραγματικά λυπάμαι που δεν το έχουμε λάβει υπόψιν μέχρι τώρα. Βλέπεις, δεν γνωρίζαμε ότι υπήρχε τέτοια ανάγκη. Στα επόμενα να είσαι σίγουρος ότι θα το λάβουμε υπόψιν. Δυστυχώς, στον χώρο που κάνουμε το event αυτή την στιγμή δεν υπάρχει πρόβλεψη για αμαξίδια, και είναι δύσκολο να αλλάξουμε χώρο για το επερχόμενο. Παρόλα αυτά θα κοιτάξουμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε να βρεθείς κοντά μας. Το forum εδώ δεν αντιπροσωπεύει το AmiCamp και αν θέλεις να επικοινωνήσεις με τους διοργανωτές μπορείς να το κάνεις μέσω της φόρμας στην σελίδα amicamp.gr/contact είτε να στείλεις μήνυμα σε εμένα προσωπικά. Δεν υπάρχει πρόβλημα, ανέβηκα απρόβλεπτα τον Δεκέμβρη και δεν ήξερα αν τελικά μείνω ή όχι αλλιώς θα είχα ειδοποιήσει. Για το επόμενο λοιπόν μιλάμε. Εκτός του ότι το ηλεκτροκίνητο δεν σηκώνεται, αρνούμαι κιόλας για θέμα αξιοπρέπειας. Αν δε πηγαίνουμε σε προσβάσιμα μέρη και πιέζουμε γενικά, αργά ή γρήγορα κάποια θα μεριμνήσουν. 
|
|
|
Post by walkero on May 26, 2022 16:31:06 GMT 2
grueΣυμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Θα έπρεπε κάθε χώρος να προβλέπει πρόσβαση για όλους και προσωπικά σου ζητάω συγγνώμη που δεν μεριμνήσαμε. Πιστεύω πως όλοι μας έχουμε ευθύνη να φροντίζουμε να έχουν όλοι πρόσβαση παντού.
|
|