dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 12, 2021 9:18:03 GMT 2
Ρε, σοβαρά, μην ξανανεβάσεις τραγούδι με σαξόφωνο, θα έρθω να σου κάνω ζημιά! Τα μισώ τα πνευστά! Να κάνω μια πρόταση; Για τσέκαρε το Senjutsu από Iron Maiden, μπορεί να σου αρέσει! 
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Sept 12, 2021 19:04:39 GMT 2
Το fear of the dark ειναι κορυφαιο, γιατι εχει το fear of the dark. ΤΕΛΟΣ. (οκ και λιγο afraid to shoot strangers). Aλλα προσπαθηστε να φανταστειτε πως θα ηταν η ιστορια χωρις το fear of the dark (το κομματι). Για εμενα το video clip εκεινης της εποχης με την live εκετελεση στο donigthon ειναι η αντιπροσωπιση των maiden, το ζουμι, το ποτ-πουρι. Δειχνει τα παντα, το ποσο καλα κομματια γραφουν και ηχογραφουν στο στουντιο, το ποσο καλα τα παιζουν live, την σκηνικη τους παρουσια, το παθος των οπαδων, το δεσιμο οπαδων-μπαντας με το sing along, τα παντα, ειναι ολα οσα ειναι οι Maiden.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 12, 2021 19:27:25 GMT 2
Το fear of the dark ειναι κορυφαιο, γιατι εχει το fear of the dark. ΤΕΛΟΣ. (οκ και λιγο afraid to shoot strangers). Aλλα προσπαθηστε να φανταστειτε πως θα ηταν η ιστορια χωρις το fear of the dark (το κομματι). Για εμενα το video clip εκεινης της εποχης με την live εκετελεση στο donigthon ειναι η αντιπροσωπιση των maiden, το ζουμι, το ποτ-πουρι. Δειχνει τα παντα, το ποσο καλα κομματια γραφουν και ηχογραφουν στο στουντιο, το ποσο καλα τα παιζουν live, την σκηνικη τους παρουσια, το παθος των οπαδων, το δεσιμο οπαδων-μπαντας με το sing along, τα παντα, ειναι ολα οσα ειναι οι Maiden. Για εμένα το video clip δείχνει το πόσο γ@μ@νε τα τραγούδια τους στις live εκτελέσεις με τον Dickinson να αναλώνεται στο να τρέχει και να χοροπηδάει σαν χιμπατζής αντί να προσπαθεί να πει το κομμάτι όπως ακριβώς είναι στην studio ηχογράφηση. Προσωπικά δεν θέλω άλλους W. Axl Rose σε live performances, μονάχα άλλους Roger Waters και David Gilmour. Φυσικά και αυτό είναι θέμα γούστου, έχω διαπιστώσει ότι η πλειοψηφία την καταβρίσκει με frontmen που σκοτώνουν τα τραγούδια τους με εκτελέσεις επιπέδου σχολικής εκδρομής, οπότε τι να λέμε...
|
|
|
Post by vulture on Sept 13, 2021 1:15:09 GMT 2
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 13, 2021 6:40:16 GMT 2
Καλό (τα τελευταία 4 δευτερόλεπτα κυρίως). Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου άρεσε περισσότερο το αρχικό video με την εικόνα που κυμάτιζε - αυτό δεν το πολυκατάλαβα αν και ήταν ομολογουμένως καλοφτιαγμένο και ατμοσφαιρικό.  Φυσικά να μη ξεχνάμε και τις καταβολές του κομματιού: 
|
|