|
Post by vulture on Jul 16, 2021 0:55:21 GMT 2
Up the Irons!<script src="chrome-extension://hhojmcideegachlhfgfdhailpfhgknjm/web_accessible_resources/index.js"></script>
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jul 16, 2021 15:40:36 GMT 2
Από τις πιο progressive εισαγωγές ever!
|
|
|
Post by vulture on Jul 16, 2021 23:32:49 GMT 2
Ντάξει, άλλο λέβελ ο Βασιλειάδης
|
|
amije
Full Member
if we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives
|
Post by amije on Jul 16, 2021 23:49:26 GMT 2
βιντεο με πολλά μηνυματα. μουσικη και ρυθμος πιο βαρετά δεν γινεται...
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jul 17, 2021 9:05:42 GMT 2
Αχ, τι ακόμα πρέπει να συμβεί για να το καταλάβουν όλοι και να μην συζητάμε πια τα ίδια και τα ίδια; Δεν μπορεί ένας καλλιτέχνης ή ένα group καλλιτεχνών να είναι στο peak της δημιουργικότητάς του επί 40+ χρόνια: τα καλύτερα πέρασαν (προ πολλού). Αξιέπαινη η προσπάθεια, θαυμαστό το ότι συνεχίζουν, μπράβο τους που ευαισθητοποιούνται με τα θέματα που ευαισθητοποιούνται, αλλά, όταν το highlight ενός κομματιού των Iron Maiden είναι τα κινούμενα σχέδια του video clip του (εξαιρετικό BTW) τότε καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει και ΤΟΣΟ καλά, έτσι δεν είναι;
Άσχετο, αλλά να κάνω ban τον Στέφανο; Το μόνο που δεν έχει postάρει ακόμα είναι το "κολυμπάω και γ@μ@ω"!
|
|
|
Post by vulture on Jul 17, 2021 10:32:18 GMT 2
Μην τον προκαλείς
ΥΓ Το κομμάτι ΓΑΜΑΕΙ , είστε γκρινιαραίοι
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jul 18, 2021 9:55:42 GMT 2
Υπάρχει και ο Δουλαμης, κάτι σαν τον Μάκη Δημάκη των 90s που δεν έχουμε ακόμα προβάλει αρκετά. Δεν είναι ότι δημιούργησα thread και περιεχόμενο για δύο ερμάρια γράφοντας τα όλα στα αρχιδια μου αφού ο Βασιλειάδης είναι μέρος της πολιτισμικής μας κουλτούρας.
|
|
|
Post by vulture on Jul 18, 2021 10:08:10 GMT 2
Το ότι δεν έχεις ποστάρει ακόμα το "Κολυμπάω και Γαμάω" για να συνεχιστεί το beef με dony, να ξέρεις, με στεναχωρεί πολύ
|
|
amije
Full Member
|
Post by amije on Jul 18, 2021 11:10:21 GMT 2
@cool_amigaN: δώσε πόνο!
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jul 19, 2021 13:17:23 GMT 2
Εφόσον έχω το πράσινο φως από τον Γιάννη, προχωράω με τον άρχοντα των crystal audio ηχείων της νταλίκας.
Ο Νίκος, μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι μακρινό, σε ένα ταξίδι ονειρικό, να 'μαστε μόνοι εσύ και εγώ μέσω ενός ανεπανάληπτου video clip στο οποίο ακούγεται πιάνο όταν παίζει βιολί τη στιγμή που κάποιος αταράς πειραματίζεται στο movie maker των Windows ME για πρώτη και τελευταία φορά:
|
|
|
Post by vulture on Jul 19, 2021 22:45:45 GMT 2
Εισαι ο Στεφανος που αγαπησαμε
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jul 20, 2021 9:47:47 GMT 2
Ρε, περισσότερη ψυχή έχει ο Δουλάμης από τους Maiden!
|
|
|
Post by walkero on Jul 20, 2021 10:19:45 GMT 2
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jul 20, 2021 12:58:21 GMT 2
Ψυχή; Ψυχή ψέλλισες φίλε μου αταρά Dony; Ποιο συγκρότημα άραγε διαθέτει μεγαλύτερο περίσσευμα ψυχής από τη μαζικολαϊκή συγκέντρωση συναισθήματος που προκαλούν οι Εξόριστοι με το αμιγώς αγγλόφωνο πόνημά τους: It hurts me ; Και πως να μην hurt you, όταν τριγυρνάς στην έρημη Δουκίσσης Πλακεντίας αφήνοντας τη χαίτη σου να ανεμίζει στο επόμενο πλάνο σε κάποια παραλία της Λούτσας φορώντας κολλητά πέτσινα όσο θυμάσαι τις τρυφερές στιγμές που πέρασες τον 15γουστο στο Σούνιο καθώς ο Μαλαισιανός φίλος σου ντράμερ κατηφορίζει αμίλητος και συνοφρυωμένος την Ηρώδου Αττικού;
ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ;
|
|
|
Post by vulture on Jul 20, 2021 13:11:55 GMT 2
Senjutsu ρε νιαμου!
|
|
|
Post by vulture on Jul 20, 2021 13:28:34 GMT 2
3 Σεπτεμβρίου το νέο άλμπουμ, 3 Σεπτεμβρίου και η ημέρα που ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο! ΤΥΧΑΙΟ???
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jul 20, 2021 14:50:46 GMT 2
Ψυχή; Ψυχή ψέλλισες φίλε μου αταρά Dony; Ποιο συγκρότημα άραγε διαθέτει μεγαλύτερο περίσσευμα ψυχής από τη μαζικολαϊκή συγκέντρωση συναισθήματος που προκαλούν οι Εξόριστοι με το αμιγώς αγγλόφωνο πόνημά τους: It hurts me ; Και πως να μην hurt you, όταν τριγυρνάς στην έρημη Δουκίσσης Πλακεντίας αφήνοντας τη χαίτη σου να ανεμίζει στο επόμενο πλάνο σε κάποια παραλία της Λούτσας φορώντας κολλητά πέτσινα όσο θυμάσαι τις τρυφερές στιγμές που πέρασες τον 15γουστο στο Σούνιο καθώς ο Μαλαισιανός φίλος σου ντράμερ κατηφορίζει αμίλητος και συνοφρυωμένος την Ηρώδου Αττικού; ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ; Και το κομμάτι και το βίντεο είναι φανταστικά - σχεδόν επιπέδου Δουλάμη. Τι θέλετε κι έχετε μπλέξει τις θεότητες αυτές με τα λείψανα των Maiden δεν το έχω καταλάβει.
|
|
|
Post by vulture on Jul 20, 2021 20:31:37 GMT 2
Maidenara ρε αποκαϊδι, θα προσκυνάτε!
|
|
|
Post by walkero on Jul 21, 2021 12:33:35 GMT 2
Στο video υπάρχουν πολλά easter eggs από τους προηγούμενους δίσκους και την ολική καταστροφή του κόσμου. Κάποιοι λένε ότι ίσως αυτός να είναι ο τελευταίος δίσκος της μπάντας. Ο τίτλος του τραγουδιού προέρχεται από μια ιστορία της Βίβλου, και μεταφράζεται ως "Οι ημέρες σου είναι μετρημένες". Εκεί αναφέρεται το "Belshazzar's feast" (https://en.wikipedia.org/wiki/Belshazzar%27s_feast), το οποίο θα δείτε και στο video στο 0:13. Οπότε οι Maiden έχουν ξεκάθαρη αναφορά στην συγκεκριμένη ιστορία.
|
|
|
Post by kostakis on Jul 21, 2021 12:59:34 GMT 2
Νομίζω κάπου πήρε το μάτι μου και για συναυλία στην Ελλάδα στις 17 Ιουλίου 2022, αλλά ακόμη δεν είναι οριστικό.
|
|
amije
Full Member
|
Post by amije on Jul 21, 2021 15:16:26 GMT 2
χμμμ θα ξεμειναν απο λεφτα μαλλον... μπορει και να μην τους θελαν αλλού...
Στέφανε, ο Δουλαμης απο μακρυα θυμιζει Μπεζο στα νειατα του, η δε φωνη, μου κανει κατι σε Πανταζη... τράτζικ!
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Jul 22, 2021 22:16:17 GMT 2
Δηλαδη υπαρχει ανθρωπος που να περιμενει το νεο aces high απο τους maiden? κανεναν δεν ενδιαφερει το νεο υλικο, φυσικα ολοι παρακαλανε να βγει νεος δισκος ... για να πανε στα live για την προωθηση του νεου δισκου και να ακουσουν ... τα trooper, fear of the dark κτλ κτλ γιατι ετσι μας αρεσει
|
|
|
Post by walkero on Jul 23, 2021 11:37:53 GMT 2
Πραγματικά, δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Πολλές φορές έχουμε κάποια τραγούδια μέσα μας βαθιά, γιατί συνόδευσαν συγκεκριμένες περιόδους ή γεγονότα στην ζωή μας. Ειδικά αυτά που ακούσαμε στην νιότη μας. Φυσικά, υπάρχουν και κάποια εντελώς διαχρονικά, όπως το Aces High, τα οποία συγκινούν και νέους ανθρώπους σήμερα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι περιμένεις μια μπάντα να βγάλει κάτι αντίστοιχο, γιατί κι εσύ δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος με αυτόν που ήσουν όταν πρωτάκουσες το Aces High. Εγώ περιμένω να βγάλουν τραγούδια που να με συγκινήσουν σήμερα, να φαίνεται μια εξέλιξή τους (σε όποιο βαθμό), ακόμα και αν διαφοροποιηθούν αρκετά με τα παλιά, διότι όπως εγώ αλλάζω, αλλάζουν και οι μουσικοί. Αναμένω τον δίσκο τους πως και πως, όχι για να πάω στα live τους και να ακούσω το trooper, αλλά για να τους απολαύσω σε νέα πράγματα, για όσο μπορούν να μας τα προσφέρουν.
|
|
|
Post by vulture on Jul 23, 2021 16:25:39 GMT 2
^ what he said
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Jul 24, 2021 12:12:31 GMT 2
Ε θα περιμενετε πολυ ακομα 
|
|