|
Post by portarinos on Nov 1, 2017 8:52:50 GMT 2
Ας κάνω εγώ λοιπόν την αρχή σε αυτό το κομμάτι του φόρουμ με έναν οδηγό για εγκατάσταση Amiga OS 3.9 χωρίς την ύπαρξη cd-rom αλλά με χρήση ISO σε CF καρτα. Το βίντεο ήταν μια από τις πρώτες απόπειρες πιο οργανωμένης κάλυψης του εγχειρήματος οπότε δείξτε επιείκεια αν και νομίζω ότι σε γενικές γραμμές τη δουλειά την κάνει. Τα απαραίτητα αρχεία βρίσκονται στη περιγραφή του βίντεο αλλά το ISO θα πρέπει να το ψάξετε και να το βρείτε μόνοι αν δεν το έχετε.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Nov 1, 2017 10:07:39 GMT 2
Ευχαριστούμε, Σπύρο!  Μακάρι να το είχες κυκλοφορήσει το βιντεάκι καμιά δεκαριά (και βάλε) χρόνια πριν, μπας και είχαν γλυτώσει μερικές εκατοντάδες (μήπως χιλιάδες  1200άρες το πετσόκομμα για "εγκατάσταση CD-ROM"... 
|
|
amije
Full Member
if we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives
|
Post by amije on Dec 25, 2017 11:01:24 GMT 2
dony : το ειχα κανει εγω πριν καμια 10αριά χρονια στο amigahellas ανεβάζοντας στα εργαλεια της σελιδας ενα lha αρχειο με οτι χρειαζότενε να βαλεις σε μια δισκετα για να μπουταρεις το 3.9 απο cf. στην όλη διαδικασία δεν χρειαζότανε pc, μονο μια amiga για να κάνουμε bootable τη δισκετα. καποια στιγμη ειχα βαλει τις οδηγιες και στο amigaplanet. edit: βρηκα το αρχειο. μιας και ειχα bliz060 τα libraries ισως ειναι για 060 και χρειαστει να τα αλλαξετε για τον επεξεργαστη που εχετε. cf bootκαι extra υλικο γενικα για χρηση cf στο 3.9 μετα την εγκατασταση cf extra stuff
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Dec 26, 2017 10:28:13 GMT 2
Μπράβο ρε Γιάννη! Αν και τώρα πια ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον που θα προχωρούσε σε εγκατάσταση 3.9 σε Amiga-τούμπανο (για να κάνει τι  αντί να τα κάνει όλα αυτά άνετα και πάμφθηνα μέσω emulation... Εννοώ ναι, να στήσουμε κάτι για φάση WHDload στο original μηχάνημα για το original feeling ΟΚ, κατανοητό, όλοι το κάνουμε. Αλλά το παραπάνω τι νόημα έχει; Νομίζω ότι πλέον έχουν όλοι καταλάβει ότι AmigaOS τελικά δεν θα κατατροπώσει τα Windows! 
|
|
amije
Full Member
if we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives
|
Post by amije on Dec 26, 2017 13:12:35 GMT 2
το θέμα δεν είναι τώρα πια στο αν θα το κάνεις αλλά στο γαμώτο ότι μπορείς να το κάνεις, αν θέλεις. 
|
|