dony
Administrator
|
Post by dony on Aug 28, 2021 10:01:57 GMT 2
Κι εκεί που βλέπεις το Dread σε 68000 και λες "γουάου, τρομερή δουλειά" στα καπάκια ακολουθεί το L' Abbaye des Morts για... Falcon! Και εκεί είναι που καταλαβαίνεις τι πάει να πει σοβαρή δουλειά και optimization, γιατί ρε γαμώτο δεν μπορείς να μην κάνεις τη σύγκριση!
Μπράβο ρε παιδιά, συνεχίστε έτσι!
|
|
mike
Senior Member
atariST? ποιο αυτο που ειναι μιση amiga?
|
Post by mike on Aug 29, 2021 14:07:44 GMT 2
Κι εκεί που βλέπεις το Dread σε 68000 και λες "γουάου, τρομερή δουλειά" στα καπάκια ακολουθεί το L' Abbaye des Morts για... Falcon! Και εκεί είναι που καταλαβαίνεις τι πάει να πει σοβαρή δουλειά και optimization, γιατί ρε γαμώτο δεν μπορείς να μην κάνεις τη σύγκριση! Μπράβο ρε παιδιά, συνεχίστε έτσι! διαβασα το ποστ σου και σκεφτηκα "αντε να δουμε κανα παιχνιδι για falcon", και εψαξα και ειδα στο YT το ATARI FALCON FPU l'Abbaye des Morts το οποιο απο οτι καταλαβαινω απο τον τιτλο απαιτει και FPU. Αφου ειδα το βιντεο καταλαβα οτι τρολαρεις, δεν γινεται αυτο το πραγμα που θα ετρεχε μια χαρα σε NES να απαιτει falcon με FPU για να παιξει. Ακομα και σε απλο STFM θα επρεπε να τρεχει, ουτε καν STE.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Aug 29, 2021 20:49:18 GMT 2
Κι εκεί που βλέπεις το Dread σε 68000 και λες "γουάου, τρομερή δουλειά" στα καπάκια ακολουθεί το L' Abbaye des Morts για... Falcon! Και εκεί είναι που καταλαβαίνεις τι πάει να πει σοβαρή δουλειά και optimization, γιατί ρε γαμώτο δεν μπορείς να μην κάνεις τη σύγκριση! Μπράβο ρε παιδιά, συνεχίστε έτσι! διαβασα το ποστ σου και σκεφτηκα "αντε να δουμε κανα παιχνιδι για falcon", και εψαξα και ειδα στο YT το ATARI FALCON FPU l'Abbaye des Morts το οποιο απο οτι καταλαβαινω απο τον τιτλο απαιτει και FPU. Αφου ειδα το βιντεο καταλαβα οτι τρολαρεις, δεν γινεται αυτο το πραγμα που θα ετρεχε μια χαρα σε NES να απαιτει falcon με FPU για να παιξει. Ακομα και σε απλο STFM θα επρεπε να τρεχει, ουτε καν STE. Mωρέ τι STFM, πλάκα μου κάνεις; ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα έπρεπε να τρέχει ΑΕΡΑ σε STFM: εδώ "σπέρνει" σε Spectrum, C64 και MSX, τι να λέμε τώρα; Αυτή είναι η διαφορά, ο ένας παίρνει ένα παιχνίδι για Spectrum και το μεταφέρει σε... τουμπανιασμένο Falcon και ο άλλος προσπαθεί να σου κάνει τον STFM να τρέξει... Doom! Σε ποιον θα βγάλεις το καπέλο και θα πεις "μπράβο";
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Aug 30, 2021 14:10:49 GMT 2
Εμένα πάντως μου έκανε τρομερή εντύπωση η χαλαρή και θετικότατη προσσέγγιση της Αtari community στο εν'λόγω project (βλ. Atari-forum.com). Lol, θα τον είχαν φάει ζωντανό αν είχε κάνει το ίδιο για Amiga και ζητούσε τίποτα 030 με... fpu. Παρεπιπτόντως, ετοιμάζεται μέσω Scorpion ήδη για Amiga και απ'ό,τι φαίνεται θα τρέχει σε απλή 500άρα (φυσικά).
|
|
mike
Senior Member
atariST? ποιο αυτο που ειναι μιση amiga?
|
Post by mike on Aug 30, 2021 16:13:30 GMT 2
Εμένα πάντως μου έκανε τρομερή εντύπωση η χαλαρή και θετικότατη προσσέγγιση της Αtari community στο εν'λόγω project (βλ. Atari-forum.com). Lol, θα τον είχαν φάει ζωντανό αν είχε κάνει το ίδιο για Amiga και ζητούσε τίποτα 030 με... fpu. Παρεπιπτόντως, ετοιμάζεται μέσω Scorpion ήδη για Amiga και απ'ό,τι φαίνεται θα τρέχει σε απλή 500άρα (φυσικά). Μην σου κανει καμια εντυπωση. Οταν σε μια πλατφορμα οπως ο atariST τα παιχνιδια εμφανιζονται με το σταγονομετρο και εαν εμφανιστουν απαιτουν τουλαχιστον STE (ενω ολοι ειχαν STFM ), τοτε οτιδηποτε και να κυκλοφορησει, οσο και σκατα να ειναι, θα αντιμετωπιστει σαν ενα δωρο. Τι ειχαμε, τι χασαμε που λεει ο σοφος λαος.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Aug 31, 2021 18:37:15 GMT 2
Εμένα πάντως μου έκανε τρομερή εντύπωση η χαλαρή και θετικότατη προσσέγγιση της Αtari community στο εν'λόγω project (βλ. Atari-forum.com). Lol, θα τον είχαν φάει ζωντανό αν είχε κάνει το ίδιο για Amiga και ζητούσε τίποτα 030 με... fpu. Παρεπιπτόντως, ετοιμάζεται μέσω Scorpion ήδη για Amiga και απ'ό,τι φαίνεται θα τρέχει σε απλή 500άρα (φυσικά). Μην σου κανει καμια εντυπωση. Οταν σε μια πλατφορμα οπως ο atariST τα παιχνιδια εμφανιζονται με το σταγονομετρο και εαν εμφανιστουν απαιτουν τουλαχιστον STE (ενω ολοι ειχαν STFM ), τοτε οτιδηποτε και να κυκλοφορησει, οσο και σκατα να ειναι, θα αντιμετωπιστει σαν ενα δωρο. Τι ειχαμε, τι χασαμε που λεει ο σοφος λαος. Τα έχει τα δίκια του ο Μάικ, εδώ που τα λέμε...
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Sept 6, 2021 0:41:43 GMT 2
|
|
|
Post by vulture on Sept 6, 2021 2:25:47 GMT 2
Wow!
|