|
Post by Cool_amigaN on Sept 23, 2020 10:28:00 GMT 2
Ο ελέφαντας στο δωμάτιο -> Εμμμ, το SRec σε πόσα καρέ εγγράφει; Το FFmpegGUI λείπει πολύ από mos γμτ  Γενικότερα, δεν υπάρχει (νομίζω) κάποιο video editing soft.. Δεν γνώριζα πως το AOrganiser συνδέεται σε google calendar, εντυπωσιακότατο! Πάλι καλά πάντως που είμαι άφραγκος for the time being, γιατί αν είχα τίποτα στην άκρη θα ψαχνόμουν για μτχ A1 μηχάνημα με τις grabs σου!
|
|
|
Post by walkero on Sept 23, 2020 10:38:06 GMT 2
"Ένα παιδί μετράει τ' άστρα" 
|
|
|
Post by walkero on Sept 24, 2020 13:07:23 GMT 2
Πολλά διαφορετικά utilities στο παρακάτω screenshot, από Rdesktop και VNC clients, σε εφαρμογές για συμπίεση αρχείων, διαφορετικά note προγράμματα και για σύντομη/basic επεξεργασία εικόνας. Κάπου εκεί είναι και το docket, ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα που μπορείτε να ορίσετε εργασίες να γίνονται περιοδικά, π.χ. θα μπορούσατε να ορίσετε κάθε συγκεκριμένα λεπτά να γίνεται backup ένας φάκελος κλπ.. 
|
|
|
Post by walkero on Sept 25, 2020 13:16:10 GMT 2
Ασχολείστε με μαθηματικές συναρτήσεις και πολύπλοκους υπολογισμούς και θέλετε να το κάνετε στην AmigaOne σας; Ένα παλιό 68k πρόγραμμα, το Maple, τρέχει άψογα και ταχύτατα στο AmigaOS 4. 
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Sept 28, 2020 10:01:01 GMT 2
Δεν είχα ιδέα για την ύπαρξη του Mapple! 9 δισκέτες είναι από όσο βλέπω.. Καλή φάση, νέο software προς εγκατάσταση! Δείξε, αν θες περισσότερα 68κ συμβατά προγράμματα για να εμπλουτίσω και τη δική μου λίστα. Έχω μπει στον πειρασμό πολλές να δοκιμάσω μία προς μία τις δισκέτες από τα cover του Amiga Format αλλά παραείναι χρονοβόρα διαδικασία. Έδιναν πάντως πολλά και χρήσιμα προγράμματα κατά καιρούς...
|
|
|
Post by walkero on Sept 28, 2020 13:25:22 GMT 2
Διαχείριση των οικονομικών σας μέσω του πολύ καλού HomeBank (68k εφαρμογή) η οποία βρίσκεται στο AmiKit σε μια τελευταία beta έκδοση που δεν την έχω βρει αλλού. Και στα αριστερά το νέο PassPocket όπου μπορείτε να φυλάτε με ασφάλεια τα password σας και να τα χρησιμοποιείτε με keyboard shortcuts σε οποιαδήποτε εφαρμογή (OS4 native και 68k). 
|
|
|
Post by walkero on Oct 1, 2020 17:51:29 GMT 2
Λίγο ακόμα gaming με το νέο ported παιχνίδι Celeste και την τελευταία έκδοση του scummvm 2.2.0. Ακόμα, έχουμε στα δεξιά το Rekkr, ένα επικό παιχνίδι που βασίζεται στην μηχανή του doom. 
|
|
|
Post by walkero on Nov 12, 2020 11:31:10 GMT 2
Σας έλειψαν τα screenshots από το εκπληκτικό AmigaOS 4; Όχι; Καλά. Ορίστε άλλο ένα τότε. Στο παρακάτω screenshot έχουμε το VectorInk 1.1 που πρόσφατα κυκλοφόρησε για MorphOS να τρέχει στο AmigaOS 4 πολύ καλά. Το VectorInk είναι μια εφαρμογή που τρέχει σε browser, και ο Odyssey τα καταφέρνει αρκετά καλά. 
|
|