dony
Administrator
|
Post by dony on Jul 4, 2020 20:11:01 GMT 2
Για μια ακόμα φορά, το περιοδικό Retro Planet, πιστό στο τριμηνιαίο ραντεβού του με το αναγνωστικό του κοινό κυκλοφόρησε με πλούσια θεματολογία που θα αγαπήσουν όλοι οι λάτρεις του retro computing, του retro gaming, της retro μουσικής, του retro κινηματογράφου και... εντάξει, το πιάσατε το νόημα!
Το νέο, 28ο τεύχος του Retro Planet, είναι διανθισμένο με την εξαίσια φωτογραφική δουλειά του antnik, μία γεύση της οποίας μπορείτε να πάρετε από τον Commodore PET που κοσμεί το εξώφυλλο. Αν σας άνοιξε η όρεξη επισκεφθείτε το blog του Αντώνη και χαθείτε μέσα στον κόσμο του retro computing βουτώντας στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την υπέροχη συλλογή του.
Στα του Retro Planet τώρα, μπορεί κανείς να διαπιστώσει με ικανοποίηση ότι η συντακτική ομάδα του περιοδικού δεν πτοήθηκε από την πανδημία του Covid-19 και χρησιμοποίησε το χρονικό διάστημα της καραντίνας με τον καλύτερο τρόπο, προκειμένου να γεμίσει με φρέσκια ύλη το 28ο τεύχος της (αποκλειστικά) έντυπης έκδοσης.
Για περισσότερα, διαβάστε ΕΔΩ.
|
|
npanag
Global Moderator
|
Post by npanag on Jul 5, 2020 9:11:52 GMT 2
ωραία αισθητική στο εξώφυλλο.. όντως
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jul 5, 2020 21:40:21 GMT 2
ωραία αισθητική στο εξώφυλλο.. όντως Εντάξει, νομίζω πως αν το δούμε αντικειμενικά (όσο μπορούμε, τουλάχιστον) τα περισσότερα εξώφυλλά μας είναι από μέτρια και πάνω με γενικώς καλή αισθητική. Μπορεί να μην είμαστε Retro Gamer ή το άλλο το Γερμανικό με τα καταπληκτικά εξώφυλλα (δεν θυμάμαι πώς λέγεται, είναι άγνωστο στους περισσότερους) αλλά αν μας βάλεις δίπλα σε Pixel, User και τα ρέστα η διαφορά είναι αισθητή.
Φυσικά μιλάμε για άλλες εποχές και για άλλα μέσα, αλλά ταυτόχρονα μιλάμε και για εμπορικά προϊόντα απέναντι σε ερασιτεχνικές προσπάθειες. Anyway, αυτονόητα όλα αυτά για όσους έχουν IQ που υπερβαίνει αυτό της ζαμπονοτυρόπιτας, δεν χρειάζεται να είναι κανείς πυρηνικός υδραυλικός για να τα καταλάβει...
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Jul 6, 2020 0:08:29 GMT 2
Τα σπάει! Cylons ftw!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jul 6, 2020 7:25:19 GMT 2
Ναι, ο Κύλωνας είναι καταπληκτική ιδέα. Μόνος του το σκέφτηκε ο Σταμάτης (το παιδί που επιμελείται τα εξώφυλλα), μόνος του το έφτιαξε, εγώ δεν είχα δει τίποτα. Απλά μου το έστειλε έτοιμο και εγώ είπα "ααα, ωραίο, ναι, αυτό να βάλουμε". Άχαρος ο ρόλος να είσαι αυτός που αποφασίζει!
|
|