|
Post by scientist on Jun 29, 2020 22:05:35 GMT 2
Ψάχνω για τη συλλογή μου δύο τεύχη του Retroplanet το 1 και το 17. Όποιος έχει κάποιο παραπανίσιο και διατίθεται να μου δώσει παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου. Στην τιμή θα τα βρούμε.
|
|
|
Post by scientist on Aug 1, 2020 14:41:44 GMT 2
bump
|
|
|
Post by scientist on Apr 8, 2023 14:48:40 GMT 2
Το πρώτο τεύχος βρέθηκε σε κατάσταση καινούργιου. Αναζητώ το 17 όποιος το έχει και θέλει να το αποχωριστεί με το ανάλογο τίμημα. Εναλλακτικά πλέον έχω το τεύχος 2 διπλό (σφραγισμένο με τη δισκέτα του), αν ίσως θέλει κάποιος μια κάποια ανταλλαγή.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Apr 9, 2023 8:34:07 GMT 2
Γιώργο, θύμισε μου με το τεύχος Ιουνίου να σου επανεκτυπώσουμε και ένα αντίτυπο του 17. Απλά θύμισέ του μου κάπου εκεί προς τα τέλη Μαΐου.
|
|
|
Post by scientist on Apr 9, 2023 17:31:41 GMT 2
Γιώργο, θύμισε μου με το τεύχος Ιουνίου να σου επανεκτυπώσουμε και ένα αντίτυπο του 17. Απλά θύμισέ του μου κάπου εκεί προς τα τέλη Μαΐου. Καλά με σκλάβωσες τώρα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Θα σου πω, βάζω google calendar να βαρέσει.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Apr 9, 2023 18:43:51 GMT 2
Γιώργο, θύμισε μου με το τεύχος Ιουνίου να σου επανεκτυπώσουμε και ένα αντίτυπο του 17. Απλά θύμισέ του μου κάπου εκεί προς τα τέλη Μαΐου. Καλά με σκλάβωσες τώρα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Θα σου πω, βάζω google calendar να βαρέσει. Και η απαραίτητη διαφήμιση από τον κύριο.
Ναι ρε, εννοείται, υπάρχει η δυνατότητα και αυτό ισχύει για όλους. Αν λείπουν τεύχη τα επανεκδίδουμε μεμονωμένα αν χρειαστεί.
|
|
plouf
New Member
|
Post by plouf on Apr 11, 2023 18:29:13 GMT 2
Ιτο 17 το χω και το χαριζω.το 1 το εχω επισης αλλ λεω να το κρατησω ;-)
Εχω τρομερο προβλημα χωρου.. Βασικη προυποθεση ειναι να μην το πεταξεις ...
|
|
|
Post by scientist on Apr 13, 2023 12:32:59 GMT 2
Ιτο 17 το χω και το χαριζω.το 1 το εχω επισης αλλ λεω να το κρατησω ;-) Εχω τρομερο προβλημα χωρου.. Βασικη προυποθεση ειναι να μην το πεταξεις ... Ευχαριστώ για την πρόταση σου. Προφανώς και δεν πρόκειται να πεταχτεί, παρόλα αυτά αν θέλεις στείλε μου με προσωπικό μήνυμα πληροφορίες και θα επιμείνω για κάποιο αντίτιμο, έτσι είναι το σωστό.
|
|