|
Post by BoingBalls on May 21, 2020 16:43:56 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους! Το ερώτημα/request είναι για αυτά τα κουμπάκια: Απενεργοποιώντας τον ad-blocker (ο οποίος μου τα εξαφανίζει), είδα ότι εμφανίζονται στο πάνω-αριστερά μέρος ως «floating buttons» (ίσως λανθασμένος ο όρος, δεν ξέρω). Θα μπορούσαμε να τα έχουμε ως 'σταθερά' πλήκτρα στο κάτω μέρος της σελίδας, που είναι και το φυσικό/σύνηθες σημείο όπου βρισκόμαστε όταν θέλουμε να αλλάξουμε σελίδα; Ή έστω να παραμείνουν «floating» αλλά να βρίσκονται στο κάτω μέρος;
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on May 23, 2020 9:54:50 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους! Το ερώτημα/request είναι για αυτά τα κουμπάκια: Απενεργοποιώντας τον ad-blocker (ο οποίος μου τα εξαφανίζει), είδα ότι εμφανίζονται στο πάνω-αριστερά μέρος ως «floating buttons» (ίσως λανθασμένος ο όρος, δεν ξέρω). Θα μπορούσαμε να τα έχουμε ως 'σταθερά' πλήκτρα στο κάτω μέρος της σελίδας, που είναι και το φυσικό/σύνηθες σημείο όπου βρισκόμαστε όταν θέλουμε να αλλάξουμε σελίδα; Ή έστω να παραμείνουν «floating» αλλά να βρίσκονται στο κάτω μέρος; Φοβάμαι ότι δεν γίνεται - είναι αρκετά συγκεκριμένες οι δυνατότητες που δίνουν τα ProBoards. Γι' αυτό και βάλαμε το βελάκι που εμφανίζεται κάτω δεξιά στο τέλος της σελίδες (και που το κόβει επίσης ο Adblocker) για να πηγαίνεις γρήγορα πάνω και να αλλάζεις σελίδα.
Άσε να το ψάξω λίγο περισσότερο όμως και θα επανέλθω.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on May 23, 2020 9:59:50 GMT 2
Εντάξει, βρήκα ένα plugin που μας κάνει τη δουλειά και το έφτιαξα. Και δεν επηρεάζεται και από τους adblockers, οπότε όλα καλά!
|
|
|
Post by BoingBalls on May 23, 2020 11:47:20 GMT 2
Άψογος, ευχαριστώ πολύ.
|
|