Κάποια στιγμή μέσα στο 2017 είχε ανοίξει ένα
thread σχετικά με ένα
ελληνικό παιχνίδι μάνατζερ μπάσκετ από το 1993. Αυτό το thread μου κίνησε το ενδιαφέρον καθώς δεν είχα ακούσει κάτι για ελληνικό μάνατζερ μπάσκετ από τον πατέρα μου η κάποιον μεγαλύτερο ο οποίος ασχολείται (εγώ όντας μικρός πάντα είχα/έχω απορίες

). Έτσι έψαξα και αφού διάβασα
κάποια πράγματα αποφάσισα να το παίξω για να σχηματίσω μια γνώμη για τα παιχνίδια εκείνης της εποχής μιας που δεν έχω ουδεμία σχέση με αυτά

.
Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι πολύ ωραίο (υποθέτω είχε κάνει θραύση εκείνη την εποχή) αλλά το αρνητικό είναι ότι κάποιες στιγμές που έπαιζα, το παιχνίδι "πάγωνε" κάτι το οποίο με ανάγκασε να κάνω αποθήκευση συνεχώς από το φόβο μου

.
Για να μην πολυλογό, θέλω να καταλήξω πως κάποια στιγμή μου ήρθε η απορία πως θα ήταν ένα παιχνίδι τέτοιας "ηλικίας" με αναβαθμισμένα ρόστερ και ονόματα ομάδων στο 2018.
Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια να "
αναβαθμίσω" το παιχνίδι στις ομάδες και τους παίκτες που συμμετέχουν στην Α1 τη σεζόν
2018-2019.
Είναι ένα δύσκολο πρότζεκτ καθώς οι γνώσεις μου στον προγραμματισμό (για αλλαγές στον αριθμό των παικτών και των ομάδων) είναι μηδαμινές. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου στο email:
greekretrogameslover@hotmail.com Για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.