dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 10, 2020 18:51:53 GMT 2
Τέλειο! Μπράβο ρε Στεφ! 
|
|
|
Post by walkero on Mar 10, 2020 19:13:34 GMT 2
Μπορούμε να το κάνουμε online;
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Mar 10, 2020 20:58:03 GMT 2
Να γινει στο VCS.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 11, 2020 10:38:44 GMT 2
mikeΣτο vcs μπορεί να πραγματοποιηθεί κάποιο τουρνουά φιλικών έως 8 παικτών χωρισμένων σε 2 ομίλους αλλά η επίσημη διοργάνωση θα παραμείνει στο Amicamp για λόγους... τήρησης της νομιμότητας καθώς και χωροταξικούς (είναι μανούρα να στηθούν 4 μηχανήματα, 2 είναι εφικτό στο vcs). Αν υπάρχει κόσμος που θέλει, δηλώστε το εδώ και ξεκινάμε ένα νέο thread. Εγώ, εσύ και υποθέτω ο fik, ο dinohatzi (ίσως και ο vaggi) να είναι οκ για μία από τις επόμενες Κυριακές πρωί / μεσημεράκι. Οπότε ψάχνουμε 3-4 παίχτες minimum. edit: Τα credits σχετικά με τα εξώφυλλα και τα poster (εκτός του αρχικού) ανήκουν στον fik 
|
|
mike
God
|
Post by mike on Mar 11, 2020 12:45:47 GMT 2
Η επισημη διοργανωση θα παραμεινει στο amicamp. Και θα ερχοταν να παιξει και μια συμμετοχη-εκπληξη, ο billys ο ινδιανος με το ασπρο παντελονι καμπανα για οποιους θυμουνται προπερσυ. Αλλα επειδη φετος ακυρωθηκε, θα μπορουσε να γινει ενα τουρνουα της παρηγοριας, εννοειται με dony και npanag μεσα.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 11, 2020 13:17:04 GMT 2
Η επισημη διοργανωση θα παραμεινει στο amicamp. Και θα ερχοταν να παιξει και μια συμμετοχη-εκπληξη, ο billys ο ινδιανος με το ασπρο παντελονι καμπανα για οποιους θυμουνται προπερσυ. Αλλα επειδη φετος ακυρωθηκε, θα μπορουσε να γινει ενα τουρνουα της παρηγοριας, εννοειται με dony και npanag μεσα. Μα, συγγνώμη, αναβλήθηκε το Amicamp και θα μαζευτούμε αλλού; Το θέμα είναι - λόγω κορονοϊού - να ΜΗΝ μαζευτούμε αρκετά/πολλά άτομα σε μικρό & κλειστό χώρο μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Μόνο εγώ το καταλαβαίνω;
Εννοείται πως δεν πρόκειται να συμμετάσχω αν διοργανωθεί κάτι τέτοιο στο προσεχές διάστημα. Και άλλωστε τι με θέλετε εμένα, για να έχει ο καθένας σας και 2 νίκες σίγουρες, έτσι;
|
|
mike
God
|
Post by mike on Mar 11, 2020 21:31:18 GMT 2
Εγω εξηγω την αναβολη του amicamp σαν "για τυπικους λογους", η πιθανοτητα καποιο απο τα 100 κρουσματα (που ειναι και σε καραντινα) σε πληθυσμο 10εκ , να ερθει στο amicamp οπου οι αμιγκαδες ειναι 30 ατομα στον ιδιο πληθυσμο 10εκ, ειναι μικροτερη απο το να κερδισεις 2 φορες συνεχομενα το jackpot στο τζοκερ. Αλλα θα μου πεις "κατσε εσυ ρε παπαρα mike να τρεχεις να το διοργανωσεις, και μετα αποφασιζε εσυ τι θα γινει", οποτε υπαρχει σεβασμος στην αποφαση των υπευθυνων. Εννοειται πως σε θελουμε γιατι ο cool_amigaN εχει αποδειξεις οτι μπορεις, να σου θυμησω οτι περσυ dony-paranoidB 1-0 paranoidB-Dony 1-2 για να μην μιλησω για προπερσυ και τις επικες μαχες στον ιδιο ομιλο με npanag.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jun 11, 2020 18:32:37 GMT 2
Πιάνουμε το νήμα από όπου το είχαμε αφήσει - και σαν τα σαλιγκάρια βγαίνουμε από το καβούκι μας δειλά - δειλά, στη μετά covid εποχή, για να διεκδικήσουμε το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλητή!
Το τουρνουά θα λάβει χώρα τη 2η ημέρα του AmiCamp, την Κυριακή 5 Ιουλίου.
Ώρες προσέλευσης, κανονισμοί κτλ, παραμένουν ως έχουν.
Θα προτιμούσα μία τυπική επιβεβαίωση όσων ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή και να υπενθυμίσω πως υπάρχουν ακόμα κάποιες ελεύθερες θέσεις για όσους γενναίους θέλουν να ρισκάρουν τη ζωή τους, ερχόμενοι σε κοντινή επαφή με τόσους αμιγκάδες!
Θα προχωρήσω και στην ανανέωση του thread στο ss.de το συντομότερο.
|
|
|
Post by kostakis on Jun 11, 2020 21:14:38 GMT 2
Προτείνω να εναρμονιστούμε με τις οδηγίες της UEFA και αντί για ομίλους να γίνει κλήρωση και όλα τα παιχνίδια μονά νοκ-άουτ.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jun 12, 2020 11:00:08 GMT 2
Πιάνουμε το νήμα από όπου το είχαμε αφήσει - και σαν τα σαλιγκάρια βγαίνουμε από το καβούκι μας δειλά - δειλά, στη μετά covid εποχή, για να διεκδικήσουμε το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλητή! Το τουρνουά θα λάβει χώρα τη 2η ημέρα του AmiCamp, την Κυριακή 5 Ιουλίου. Ώρες προσέλευσης, κανονισμοί κτλ, παραμένουν ως έχουν. Θα προτιμούσα μία τυπική επιβεβαίωση όσων ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή και να υπενθυμίσω πως υπάρχουν ακόμα κάποιες ελεύθερες θέσεις για όσους γενναίους θέλουν να ρισκάρουν τη ζωή τους, ερχόμενοι σε κοντινή επαφή με τόσους αμιγκάδες! Θα προχωρήσω και στην ανανέωση του thread στο ss.de το συντομότερο. Στέφανε, εμένα βγάλε με από τη λίστα - μάλλον δεν θα έρθω καθόλου.
|
|