tsak
Full Member
|
Post by tsak on Jun 17, 2019 22:39:32 GMT 2
Μήπως αναφέρεσαι στο bullet flicker? Σε οθόνες με πολλές σφαίρες όντως παίζει flicker (επιβεβαιωμένο στην 1200 μου). Frame skip δεν έχω παρατηρήσει αλλά δεν αποκλείεται. ...για ένα λεπτό όμως...όταν λες "προ-Toni Willen" εννοείς πως δεν χρησιμοποιείς τις τελευταίες εκδόσεις του UAE? Μμμμ, that explains it... UPDATE man!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jun 18, 2019 14:36:06 GMT 2
Μήπως αναφέρεσαι στο bullet flicker? Σε οθόνες με πολλές σφαίρες όντως παίζει flicker (επιβεβαιωμένο στην 1200 μου). Frame skip δεν έχω παρατηρήσει αλλά δεν αποκλείεται. ...για ένα λεπτό όμως...όταν λες "προ-Toni Willen" εννοείς πως δεν χρησιμοποιείς τις τελευταίες εκδόσεις του UAE? Μμμμ, that explains it... UPDATE man! Μην γίνεσαι Toni, βρε Γιάννη. Και πριν από 10 χρόνια μια χαρά Amiga emulation είχαμε. Απλά δεν χρειαζόταν ο τελευταίος Ryzen για να εξομοιώσεις την 500άρα!
|
|
vulture
Senior Member
Ed the Dead
|
Post by vulture on Jun 18, 2019 16:00:51 GMT 2
Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά για παιχνίδια με τόσα tricks ταυτόχρονα, είναι πιθανό να χρειάζεσαι πρόσφατη έκδοση για σωστή εξομοίωση.
|
|
tsak
Full Member
|
Post by tsak on Jun 19, 2019 0:04:39 GMT 2
Έχει δίκιο ο Vulture, besides στο λέω από πείρας, δεν γίνεται update ο win-UAE για πλάκα ή άσκοπα τόσα χρόνια. Δες τα χάλια του emulation σε ppc ή του fs-uae για παράδειγμα. Εδώ που κάνουμε development και testing σε αληθινά μηχανήματα ΚΑΙ UAE απλά δεν φαντάζεσαι πόσα θέματα έχουμε βρεί σε παλιότερες εκδόσεις...
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jun 19, 2019 12:38:20 GMT 2
tsak & vulture: OK, when you're right, you 're right. Έβαλα την τελευταία έκδοση και όλα είναι super. Παραδόξως τρέχει καλά και σε low spec συστηματάκι 4πύρηνο με 12MB cache και 8GB RAM (σαφής η ειρωνία προς τον Toni νομίζω...).
Δυστυχώς ακόμα δεν έχω βρει τρόπο να περάσω το κωλόψαρο στο τέλος του 3ου level. Πού θα μου πάει, όμως...
|
|
vulture
Senior Member
Ed the Dead
|
Post by vulture on Jun 19, 2019 12:41:29 GMT 2
Πλάκα κάνεις....ακόμα;
|
|