|
Post by Cool_amigaN on Sept 26, 2019 14:01:37 GMT 2
Σχεδόν αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Legend of Double Dragon, ο Mr. Q έχει προχωρήσει στην ετοιμασία του Ultimate Double Dragon. Το παιχνίδι αποτελεί τον πλέον πολυαναμενόμενο τίτλο OperBOR τα τελευταία χρόνια. Το Legend of the double dragon ήδη θεωρείται ένα από τα καλύτερα DD όλων των εποχών (βασίζεται στο Super Double Dragon του NES) και εγκολπώνει μία σειρά από εναλλακτικά combo τα οποία συνδυάζουν διάφορα DD παιχνίδια, σε ένα. Στην έκδοση Ultimate ήδη συμμετέχει ο Kogi Ogata, ένας από τους original pixel art Ιάπωνες δημιουργούς της σειράς των παιχνιδιών. Μπορείτε να βρείτε το alpha demo του παιχνιδιού, εδώ (το οποίο περιλαμβάνει μόνο test/training προς το παρόν!) Παρακάτω ακολουθεί το trailer της Legend έκδοσης, για να πάρετε μία γεύση, τι να περιμένετε στην (απόλυτη?) αναβάθμιση όταν με το καλό ολοκληρωθεί: Φυσικά, ως τότε μπορείτε να ξεδώσετε παίζοντας τη Legend, εδώ. Προσωπικά το DD αποτελεί απωθημένο καθώς οι εκδόσεις της Amiga έμοιαζαν με κουράδες μπροστά στα arcade. Νομίζω ότι το Rosetta stone ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι μου. Ευτυχώς μετά από λίγους μήνες κυκλοφόρησε το Final Fight και ήρθα στα ίσια μου
|
|
|
Post by kostakis on Sept 26, 2019 15:55:09 GMT 2
Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.
Ξέρεις ποια η διαφορά ανάμεσα σε Legend of the Double Dragon - Cinematic Edition και - Best Bros Edition;
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Sept 27, 2019 8:49:06 GMT 2
Γνωρίζω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να αποκαλύψω 
|
|
|
Post by vulture on Sept 27, 2019 21:04:02 GMT 2
Μπορείς να αλλάξεις άβαταρ; Αγριεύομαι.
|
|
|
Post by keropi on Sept 27, 2019 21:12:30 GMT 2
giati ti exei kalo einai
|
|
|
Post by vulture on Sept 27, 2019 22:58:14 GMT 2
Το δικό σου ναι, του Στέφανου παραείναι τρομακτικό. Και το λέει εθισμένος metal head αυτό.
|
|
|
Post by keropi on Sept 28, 2019 16:02:21 GMT 2
|
|
|
Post by vulture on Sept 29, 2019 2:09:36 GMT 2
Γι' αυτό παραμένουμε ρετρολάγνοι, η φωτορεαλιστική απεικόνιση αυτής της φάτσας μας τρομοκρατεί 
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Sept 29, 2019 21:45:02 GMT 2
Κυκλοφόρησε και το αποκλειστικό soundtrack του παιχνιδιού :
|
|
|
Post by vulture on Sept 30, 2019 8:09:53 GMT 2
Lol!
|
|