|
Post by Cool_amigaN on Sept 25, 2019 9:13:03 GMT 2
Ολοκληρώθηκε, πριν από σχεδόν δύο μήνες το παγκόσμιο διήμερο πρωτάθλημα SWOS (για Amiga και PC). ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε τα στατιστικά του τουρνουά της Amiga. Ο Πολωνός Blazej_Bdg ολοκλήρωσε με repeat έχοντας μάλιστα δύο νίκες κόντρα στον Τούρκο Ali στον τελικό (ο οποίος πέταξε εκτός στη φάση των προημιτελικών τον Γερμανό πολυνίκη Playaveli!). Ο Blazej_Bdg συνολικά έπαιξε 30 αγώνες και το κατέκτησε αήττητος, θυμίζοντας κάτι από FIK - πριν τον πάρει η κάτω βόλτα! Στιγμές από τη διοργάνωση, σε ένα γιγαντιαίο paylist: Άντε, και στα δικά μας!
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Sept 25, 2019 10:13:42 GMT 2
Κατακτηση τουρνουα sensible χωρις συμμετοχη cool_amigaN, δεν θεωρειται επιτυχια.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 25, 2019 11:58:07 GMT 2
Εγώ ξέρω ότι εμείς, άμπαλοι - ξε-άμπαλοι, παίζουμε με κανονικά joysticks. Εκεί στας Ευρώπας που χρησιμοποιούν κάτι πλαστικούρες με μοχλούς που θα μπορούσαν να προσαρμοστούν σε... strap-on, τι να μας πουν, δηλαδή; Όχι, πείτε μου...
|
|
|
Post by vulture on Sept 25, 2019 15:48:56 GMT 2
Δε νίκησε Στέφανο, δεν τον αναγνωρίζουμε ως πρωταθλητή, παρά μόνο ως έναν ακόμα καλούτσικο παίκτη που θα του έπαιρνε ισοπαλία και ο dony.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Sept 26, 2019 13:41:59 GMT 2
Ναι ρε 'σεις, εμένα περίμεναν  Από Έλληνες πάντως μόνο ο patigoal φαίνεται να εξακολουθεί να ασχολείται - και μάλιστα στο κορυφαίο επίπεδο της ASL1. Νομίζω εκεί παλαιότερα είχε φτάσει και ο Sheriff. Όλοι οι υπόλοιποι παλιοί όμως φαίνεται να είναι ανενεργοί. Ακόμα και στο ελληνικό section του ss.de forum που είχα postάρει τέλη Απριλίου κανείς δεν απάντησε :( Σε διεθνές Sensi Days πάντως δεν γνωρίζω αν έχει συμμετάσχει κανένας Έλληνας ποτέ. Μήπως έφτασε η στιγμή να στήσουμε ένα patreon για τον Mike τώρα που βρίσκεται σε φόρμα; Άσχετο, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να σηκώνεις την μπάλα και να την κάνεις διεκδικήσιμη, εκτός κι αν ο αντίπαλος παίζει μαζική άμυνα - που σε τόσο υψηλό επίπεδο δεν συμβαίνει ποτέ. Αναφέρομαι στο στυλ παιχνιδιού κάποιων κορυφαίων παιχτών. Δέχομαι ότι σου δίνονται κάποιες ευκαιρίες να σκοράρεις με κεφαλιά αλλά δεν είναι τόσες πολλές που να δικαιολογούν τέτοια εκτεταμένη χρήση.
|
|
|
Post by vulture on Sept 26, 2019 16:02:56 GMT 2
Άρα; Έχεις ήδη εντοπίσει τις αδυναμίες τους και είσαι έτοιμος για διεθνή καριέρα, όπως δεν κατάφεραν η Βίσση και η Βανδή! Και με αυτό, θυμήθηκα κάτι άσχετο: Η βία δεν είναι λύση Η Λία είναι Βίσση
|
|
|
Post by portarinos on Sept 26, 2019 23:20:56 GMT 2
Τι λες τώρα! Patigoal από Βόλο εκτός κι αν ειναι fake τοποθεσία! Τ'ειν'τούτο; Εχουμε καμία περισσότερη πληροφορία;
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Sept 27, 2019 8:48:32 GMT 2
Τι, δεν είσαι εσύ;  Όχι, δεν είναι fake. Νομίζω πάντως πως ζει εδώ και χρόνια Γερμανία.
|
|
|
Post by patigoal on Jun 6, 2020 19:04:45 GMT 2
Χαιρετώ τους φίλους της AMIGA και SWOS , να πω και εγώ την γνώμη μου ως παλαίμαχος. Όσο για το game δεν χρειάζεται να πούμε τπτ, άπυρες δυνατότητες να βάλεις γκολ με διαφορετικό τρόπο, σήμερα συγκεκριμένα έφαγα ένα γκολ από τον αιώνιο αντίπαλό μου SHERIFF που πότε μας δεν έχουμε ξαναδεί και μιλάμε τώρα για χιλιάδες παιχνίδια που έχουμε κάνει και οι δυο μας. Το gameplay θέλει πολύ φαντασία και ο κάθε παίχτης έχει το style του, όπως αναφέρθηκε και πριν μερικοί παίζουν πάρα πολύ με κεφαλιές πασουλες , κάτι που είναι πολύ δύσκολο για τον αντίπαλο να το μπλοκάρει. Όσο για έμενα μπορώ να πω ότι είμαι από τους ποιο βαρετούς TOP παίχτες μιας και δεν μπορώ να κάνω τα πολύ τρελά combos, άλλα έχω τελειοποιήσει αρκετά 3-4 goalstyle σε βαθμό που πάρα πολύ δύσκολα να μπλοκάρει ο αντίπαλος, έχω από τις χειρότερες άμυνες άλλα από την άλλη την καλύτερη επίθεση από όλους τους παίχτες μιας και έχω το υψηλότερο μεσώ όρο γκολ ανά ματς, παρόλα αυτά δεν μπορώ να πλησιάσω τους TOP 10 παίχτες. Στο Sensidays όντως πάρα πολύ κρίμα που δεν μπόρεσε πότε να εκπροσωπήσει κάποιος την Ελλάδα, όχι τόσο για την διεκδίκηση του κυπέλλου, άλλα για να δώσει το παρόν. Το 2020 έχει ανεβεί ραγδαία η συμμετοχή στο SS.DE , προφανώς λόγο κορονοιου έχουν περισσότεροι μαλον χρόνο για RETROGAMES, βοηθάει πλέον πάρα πολύ και το πολύ κάλο DISCORD καθώς επίσης (epitelous) οι αρκετά καλύτερες γραμμές στο ίντερνετ με αποτέλεσμα να παίζουμε ονλινε σε πολύ καλά FRAMES, px με τον Sheriff που είναι Σαλονικη και εγώ Βόλο (πολύ σωστά ήμουν Γερμανία παλιότερα ) παίζουμε με το απίστευτο 15ms PING που είναι 1 frames στην ουσία σαν OFFLINE. Ευχαρίστως να δημιουργουσαμε ένα ελληνικό swos πρωτάθλημα, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι παίχτες. ASL1 o SHERIFF το πήρε μάλιστα μια φορά, εγώ 4 φορές δεύτερος.
|
|
|
Post by portarinos on Jun 6, 2020 21:24:15 GMT 2
Καλώς ήρθες Patigoal. Και Βόλο και σενσιμπλάς και ίσως αμιγκάς. Έψαχνα χρόνια για ένα τέτοιο combo αλλά πού; Για στείλε ΠΜ για λεπτομέρειες μπας και βρεθούμε για καμιά local κοντρίτσα. Κι εγώ Βόλο είμαι.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jun 11, 2020 18:54:33 GMT 2
patigoalΦίλε καλώς ήρθες και καλή διασκέδαση! Ο σχεδιασμός και η συμμετοχή σε μία online ελληνική λίγκα μας είχε απασχολήσει στο παρελθόν αλλά σε φιλολογικό επίπεδο ("τι ωραία που θα ήταν να...", "να μαζευτούμε, να πάτε" κτλ  ). Προσωπικά γνωρίζω περίπου 5 άτομα που συμμετέχουν στα ελληνικά Sensi Days - τα οποία διοργανώνονται υπό τη σκέπη του AmiCamp - και θα συμμετείχαν στο εγχείρημα. Ωστόσο, δεν διατηρώ κάποια επαφή με Έλληνες χρήστες από το ss.de για να μετρηθούμε πόσοι είμαστε συνολικά και εν τέλη να το οργανώσουμε. Σε προτρέπω, αν έχεις τη δυνατότητα, να επισκεφθείς/συμμετέχεις στο επερχόμενο Sensi Days / AmiCamp ώστε να βρεθούμε επιτόπου οι ενδιαφερόμενοι και να το αποφασίσουμε. Αν διατηρείς επικοινωνία με άλλους Έλληνες χρήστες, σε παρακαλώ κατεύθυνε τους στο παραπάνω thread συμμετοχής. Όσοι περισσότεροι συγκεντρωθούμε, τόσο το καλύτερο! Για οποιαδήποτε πληροφορία, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου με pm 
|
|