amije
Full Member
if we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives
|
Post by amije on Oct 11, 2017 21:34:15 GMT 2
μπορει να μπει καπου κατω σε καθε σελιδα κανα κουμπι/βελακι το οποιο να το παταμε
και να μας παει στην κορυφη της σελιδας? ειναι εκνευριστικο να μην υπαρχει, ιδιως οταν το
δουλευεις σε πολλα saits και εδω λειπει.
με αγωνιστικους χαιρετισμους!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 12, 2017 10:45:42 GMT 2
αφού όλοι με βρωμοpc μπαίνετε  Τι εννοείς δηλαδή, Αντώνη; Με τι άλλο να μπούμε; Α, εκτός αν θεωρείς ότι τα υπερκοστολογημένα PCs με το δαγκωμένο μήλο ΔΕΝ είναι PCs! Sorry, αλλά είναι! 
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Oct 12, 2017 20:39:10 GMT 2
Προστέθηκε το button κάτω δεξιά.
|
|
dimfil
Junior Member
|
Post by dimfil on Oct 12, 2017 20:49:26 GMT 2
αφού όλοι με βρωμοpc μπαίνετε  Τι εννοείς δηλαδή, Αντώνη; Με τι άλλο να μπούμε; Α, εκτός αν θεωρείς ότι τα υπερκοστολογημένα PCs με το δαγκωμένο μήλο ΔΕΝ είναι PCs! Sorry, αλλά είναι!  Εδώ έχεις δώσει λεφτά για το Morphos, τα Apple σε πείραξαν; Edit : Μαλακία μου, από κεκτημένη ταχύτητα νόμιζα ότι το έγραψε ο Στέφανος και είπα να τον πειράξω λίγο! Σορρυ Πάνο...
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 13, 2017 9:27:42 GMT 2
Τι εννοείς δηλαδή, Αντώνη; Με τι άλλο να μπούμε; Α, εκτός αν θεωρείς ότι τα υπερκοστολογημένα PCs με το δαγκωμένο μήλο ΔΕΝ είναι PCs! Sorry, αλλά είναι!  Εδώ έχεις δώσει λεφτά για το Morphos, τα Apple σε πείραξαν; Edit : Μαλακία μου, από κεκτημένη ταχύτητα νόμιζα ότι το έγραψε ο Στέφανος και είπα να τον πειράξω λίγο! Σορρυ Πάνο... Χαχα! Πάντως ούτε κι εμένα με πείραξαν τα Apple ή κάτι τέτοιο, απλά θυμίζω ότι πλέον στηρίζονται στην ίδια αρχιτεκτονική με όλα τα υπόλοιπα PCs και όχι σε κάτι διαφορετικό όπως συνέβαινε μέχρι το 2005 με τα PowerPC based Macs...
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Oct 13, 2017 16:35:41 GMT 2
Μίκρυνα τα default avatar sizes στα 100x100px, αφαίρεσα το ranking εικονίδιο από πάνω τους για να το σουλουπώσω λίγο.
|
|
dimfil
Junior Member
|
Post by dimfil on Oct 13, 2017 17:04:42 GMT 2
Μίκρυνα τα default avatar sizes στα 100x100px, αφαίρεσα το ranking εικονίδιο από πάνω τους για να το σουλουπώσω λίγο. Γιατί μου το'κανες αυτο; Το κόκκινο atari logo ήταν γαμάτο σε μεγάλο μέγεθος!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 13, 2017 21:54:37 GMT 2
Μίκρυνα τα default avatar sizes στα 100x100px, αφαίρεσα το ranking εικονίδιο από πάνω τους για να το σουλουπώσω λίγο. Γιατί μου το'κανες αυτο; Το κόκκινο atari logo ήταν γαμάτο σε μεγάλο μέγεθος! Γιατί, για το δικό μου γαλάζιο Atari που μπήκε στο πλύσιμο τι να πούμε; Πέραν της πλάκας, δείχνει μάλλον καλύτερο έτσι...
|
|
dimfil
Junior Member
|
Post by dimfil on Oct 14, 2017 7:34:23 GMT 2
Γιατί μου το'κανες αυτο; Το κόκκινο atari logo ήταν γαμάτο σε μεγάλο μέγεθος! Γιατί, για το δικό μου γαλάζιο Atari που μπήκε στο πλύσιμο τι να πούμε; Πέραν της πλάκας, δείχνει μάλλον καλύτερο έτσι... Ε, ναι μωρέ... Καλύτερα είναι τώρα... Δεν το έγραψα στα σοβαρά...
|
|
amije
Full Member
|
Post by amije on Oct 15, 2017 8:35:14 GMT 2
Προστέθηκε το button κάτω δεξιά. ετσι μαλιστα!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 16, 2017 7:51:31 GMT 2
Προστέθηκε το button κάτω δεξιά. ετσι μαλιστα! Άντε, βασίλισσα σε έχουμε εδώ μέσα!
|
|
amije
Full Member
|
Post by amije on Oct 18, 2017 20:30:02 GMT 2
|
|