tciou
New Member
|
Post by tciou on Mar 13, 2019 8:46:11 GMT 2
Γεια και χαρά σε όλους! Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή με All Teams Equal. Ομάδα ΑΕΚ
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Mar 13, 2019 9:33:58 GMT 2
Γεια και χαρά σε όλους! Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή με All Teams Equal. Ομάδα ΑΕΚ To "all Teams Equal" δεν σημαινει οτι πραγματικα οι ομαδες ειναι ισοδυναμες, απλα εξομαλυνει καπως τις διαφορές. Και με επιλογη την ΑΕΚ θα γινει μαχη με την PSV για την κατακτηση της τελευταιας θεσης (αν και παντα υπαρχει το αδιαμφισβητητο φαβορι που ακουει στο ονομα dony )
|
|
tciou
New Member
|
Post by tciou on Mar 13, 2019 11:10:22 GMT 2
χεχε, καλά που το είπες διότι θα εμφανίζω την εικόνα της φετινής ΑΕΚ..
Στέφανε, θα κατέβω με Bayern!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 13, 2019 12:39:29 GMT 2
Γεια και χαρά σε όλους! Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή με All Teams Equal. Ομάδα ΑΕΚ To "all Teams Equal" δεν σημαινει οτι πραγματικα οι ομαδες ειναι ισοδυναμες, απλα εξομαλυνει καπως τις διαφορές. Και με επιλογη την ΑΕΚ θα γινει μαχη με την PSV για την κατακτηση της τελευταιας θεσης (αν και παντα υπαρχει το αδιαμφισβητητο φαβορι που ακουει στο ονομα dony ) Εννοείται: την τελευταία θέση την έχω καπαρωμένη με αυτογκόλ από τα αποδυτήρια!
|
|
mike
God
|
Post by mike on Mar 13, 2019 14:29:23 GMT 2
Εννοείται: την τελευταία θέση την έχω καπαρωμένη με αυτογκόλ από τα αποδυτήρια! Μην εισαι σιγουρος, ο npanag καραδωκει και δεν αφηνει αυτογκολ να παει χαμενο
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 15, 2019 10:44:19 GMT 2
Ανανεώθηκε το αρχικό post με τη συμμετοχή του Αλέξανδρου.
Διορθώθηκε το Away Goals του διπλού τελικού από ON σε OFF που είναι το ορθό.
Έχει δίκιο ο Mike σε όσα αναφέρει σχετικά με το All Teams Equals On όταν οι ομάδες έχουν μεγάλη ποιοτική διαφορά.
Telonio αναμένω την δήλωση συμμετοχής σου και επιλογή ομάδας.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 15, 2019 13:18:39 GMT 2
Θα ήθελα να παρακαλέσω να κληρωθώ στον ίδιο όμιλο με npanag & vulture. Αλλιώς θα πάρω τους Γερμανούς μου και θα τους πάω στην Αδριατική Λίγκα!
|
|
mike
God
|
Post by mike on Mar 15, 2019 16:24:59 GMT 2
Θα ήθελα να παρακαλέσω να κληρωθώ στον ίδιο όμιλο με npanag & vulture. Αλλιώς θα πάρω τους Γερμανούς μου και θα τους πάω στην Αδριατική Λίγκα! Και με τετοιο ομιλο φωτια με τους καλυτερους παικτες, θα χασει το ενδιαφερον του το υπολοιπο πρωταθλημα.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 15, 2019 17:39:40 GMT 2
Mike αναλόγως τον όμιλο επιτρέπονται οι αποχωρήσεις στο ημίχρονο, οπότε χτύπα το escape άφοβα.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 15, 2019 19:50:32 GMT 2
Θα ήθελα να παρακαλέσω να κληρωθώ στον ίδιο όμιλο με npanag & vulture. Αλλιώς θα πάρω τους Γερμανούς μου και θα τους πάω στην Αδριατική Λίγκα! Και με τετοιο ομιλο φωτια με τους καλυτερους παικτες, θα χασει το ενδιαφερον του το υπολοιπο πρωταθλημα. Το κατανοώ, αλλά θέλω να αντιμετωπίσω τους καλύτερους στην αρχή για να πάω μετά χαλαρά για την κούπα.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 15, 2019 19:51:44 GMT 2
Mike αναλόγως τον όμιλο επιτρέπονται οι αποχωρήσεις στο ημίχρονο, οπότε χτύπα το escape άφοβα. ...αφού πρώτα βέβαια σπάσει και κανα-δυο Tomahawk και κατεβάσει καμιά 200αριά Χριστοπαναγίες να θυμηθούμε μέρες VCS!
|
|
mike
God
|
Post by mike on Mar 15, 2019 21:32:09 GMT 2
Mike αναλόγως τον όμιλο επιτρέπονται οι αποχωρήσεις στο ημίχρονο, οπότε χτύπα το escape άφοβα. Και οχι μονο στο ημιχρονο. Οπως συνηθιζεται στην Ελλαδα, ο καθενας φευγει οποτε γουσταρει, εαν τον αδικει η διαιτησια, εαν δεν μετρησει το γκολ οφσαιντ, μπορει να μην κατεβει καν στον αγωνα. Ετσι παιζεται το αθλημα στο ελαντα.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 17, 2019 9:10:53 GMT 2
Ανανεώθηκε το αρχικό post με νέα συμμετοχή.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 18, 2019 10:40:31 GMT 2
Ανανεώθηκε το αρχικό post με νέα συμμετοχή.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 20, 2019 16:56:16 GMT 2
Αυτό είναι το τρόπαιο που θα δουν όλοι με τα κιάλια!
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 26, 2019 12:49:36 GMT 2
Ανανεώθηκε το αρχικό post. Υπάρχουν 3 θέσεις ακόμα κενές για late entries: 1) Δεν βλέπω δήλωση συμμετοχής ακόμα από τον Telonio παρότι έχει ψηφίσει. Γνωρίζει κανείς εάν θα συμμετάσχει ή όχι; 2) Mike, σταμάτα να αποσύρεις την ψήφο σου Το έπαθλο βρίσκεται στην ιδιωτική τροπαιοθήκη του προέδρου και θα παραδοθεί από τον ίδιο:
|
|
|
Post by lechuck on Mar 29, 2019 21:38:09 GMT 2
Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή με Italia!Αll teams equal καλύτερα για να μην φάω πολλά
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 30, 2019 11:15:21 GMT 2
Ανανεώθηκε το 1ο post και συμπληρώθηκε η 16εξάδα! Τώρα θα πρέπει να βρούμε και τα μηχανήματα Όσοι μπορείτε, να φέρετε τα joystics σας καλού - κακού.. Lockάρω το poll. Σας περιμένουμε αύριο, την προκαθορισμένη ώρα (προσοχή στην αλλαγή ώρας σε θερινή απόψε!).
|
|
|
Post by portarinos on Mar 31, 2019 0:31:36 GMT 2
Με μεγαλη λύπη ενημερώνω ότι λόγω απρόοπτης ασθένειας, αδυνατώ να ερθω όπως υπολόγιζα. Ειλικρινά συγγνώμη για την ακύρωση της τελευταίας στιγμής αλλά είναι αδυνατον να γινει αλλιώς.
|
|
|
Post by telonio on Mar 31, 2019 7:50:41 GMT 2
Όχι παιδιά έχω μεγάλα άσχημα τρεχάματα αυτόν τον καιρό. Πίστευα πως θα τα κατάφερνα τελικά, αλλά δεν θα τα καταφέρω.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Apr 1, 2019 4:45:19 GMT 2
Συγχαρητήρια στον Κώστα που μετά από πολλούς μήνες δουλειάς και προπόνησης κατάφερε να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο! Καλό μήνα σε όλους!
|
|
|
Post by kostakis on Apr 1, 2019 10:30:55 GMT 2
Αυτά ήταν τα δοκιμαστικά της απομονής πριν την έναρξη του τουρνουά. Nice April Fools Joke!!!!
|
|
mike
God
|
Post by mike on Apr 1, 2019 10:34:55 GMT 2
Τι εγινε και προβα της απονομης?
|
|
|
Post by kostakis on Apr 1, 2019 10:44:58 GMT 2
Φυσικά και έγινε πρόβα απονομής. Επίσης, δεν γνωρίζουμε εάν ήταν ενεργοποιημένο το "All Teams Equal"
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Apr 1, 2019 11:31:08 GMT 2
Φυσικά και έγινε πρόβα απονομής. Επίσης, δεν γνωρίζουμε εάν ήταν ενεργοποιημένο το "All Teams Equal" Ναι, πραγματικά, κανείς δεν έκανε κουβέντα γι' αυτό. Ε, τα κλασικά μαγειρέματα των παραγκιτών, τα γνωστά κέντρα αποφάσεων του λεκανοπεδίου κινήθηκαν υπόγεια και μυστικά προκειμένου να μην πάει η κούπα στη φυσική της θέση (Καυταντζόγλειο).
Και τώρα φυσικά ο Κομπόστας τσέπωσε την κούπα και την έκανε νύχτα με το πρώτο αεροπλάνο...
|
|