npanag
Global Moderator
|
Post by npanag on Mar 9, 2019 12:03:55 GMT 2
i am in mothefuckas!! όσο για ομάδα, το αφήνω στην θεά τύχη!!
|
|
|
Post by portarinos on Mar 10, 2019 10:07:53 GMT 2
Αν και ρε μπαγάσηδες, βάλατε το Amicamp στο χειρότερο ΣΚ του επόμενου διαστήματος, ωστόσο έρχομαι Κυριακή μόνο και μόνο γιατί δεν μπορώ να λείψω από τέτοια.
All teams equal λοιπόν μιας και υπηρξα βασικός υποστηρικτής του κινήματος πέρσι Ομάδα: Napoli
Με τις υγείες μας!
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 12, 2019 10:28:13 GMT 2
Ανανεώθηκε το αρχικό post με τους νέους συμμετέχοντες.
Νίκο, σου έβαλα την Atletico όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές.
Mas21 & Telonio, βλέπω τις ψήφους αλλά πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στο thread και να επιλέξετε όποια ομάδα επιθυμείτε, για να καταχωρηθείτε.
|
|
mas21
New Member
|
Post by mas21 on Mar 12, 2019 17:24:08 GMT 2
Εφτασε η ωρα να δηλωσω και εγω συμμετοχη. Ομαδα επιλεγω την PSV. Με οδηγο την περσινη μου πορεια φετος ελπιζω να κανω την πρωτη μου νικη.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 12, 2019 17:30:53 GMT 2
Φίλε με psv δεν μάμησε κανείς αλλά είσαι θαρραλέος και σε παραδέχομαι!
Ανανεώθηκε το αρχικό post.
|
|
tciou
New Member
|
Post by tciou on Mar 13, 2019 8:46:11 GMT 2
Γεια και χαρά σε όλους! Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή με All Teams Equal. Ομάδα ΑΕΚ 
|
|
mike
Senior Member
atariST? ποιο αυτο που ειναι μιση amiga?
|
Post by mike on Mar 13, 2019 9:33:58 GMT 2
Γεια και χαρά σε όλους! Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή με All Teams Equal. Ομάδα ΑΕΚ  To "all Teams Equal" δεν σημαινει οτι πραγματικα οι ομαδες ειναι ισοδυναμες, απλα εξομαλυνει καπως τις διαφορές. Και με επιλογη την ΑΕΚ θα γινει μαχη με την PSV για την κατακτηση της τελευταιας θεσης (αν και παντα υπαρχει το αδιαμφισβητητο φαβορι που ακουει στο ονομα dony  )
|
|
tciou
New Member
|
Post by tciou on Mar 13, 2019 11:10:22 GMT 2
χεχε, καλά που το είπες διότι θα εμφανίζω την εικόνα της φετινής ΑΕΚ..
Στέφανε, θα κατέβω με Bayern!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 13, 2019 12:39:29 GMT 2
Γεια και χαρά σε όλους! Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή με All Teams Equal. Ομάδα ΑΕΚ  To "all Teams Equal" δεν σημαινει οτι πραγματικα οι ομαδες ειναι ισοδυναμες, απλα εξομαλυνει καπως τις διαφορές. Και με επιλογη την ΑΕΚ θα γινει μαχη με την PSV για την κατακτηση της τελευταιας θεσης (αν και παντα υπαρχει το αδιαμφισβητητο φαβορι που ακουει στο ονομα dony  ) Εννοείται: την τελευταία θέση την έχω καπαρωμένη με αυτογκόλ από τα αποδυτήρια!
|
|
mike
Senior Member
|
Post by mike on Mar 13, 2019 14:29:23 GMT 2
Εννοείται: την τελευταία θέση την έχω καπαρωμένη με αυτογκόλ από τα αποδυτήρια! Μην εισαι σιγουρος, ο npanag καραδωκει και δεν αφηνει αυτογκολ να παει χαμενο
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 15, 2019 10:44:19 GMT 2
Ανανεώθηκε το αρχικό post με τη συμμετοχή του Αλέξανδρου.
Διορθώθηκε το Away Goals του διπλού τελικού από ON σε OFF που είναι το ορθό.
Έχει δίκιο ο Mike σε όσα αναφέρει σχετικά με το All Teams Equals On όταν οι ομάδες έχουν μεγάλη ποιοτική διαφορά.
Telonio αναμένω την δήλωση συμμετοχής σου και επιλογή ομάδας.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 15, 2019 13:18:39 GMT 2
Θα ήθελα να παρακαλέσω να κληρωθώ στον ίδιο όμιλο με npanag & vulture. Αλλιώς θα πάρω τους Γερμανούς μου και θα τους πάω στην Αδριατική Λίγκα! 
|
|
mike
Senior Member
|
Post by mike on Mar 15, 2019 16:24:59 GMT 2
Θα ήθελα να παρακαλέσω να κληρωθώ στον ίδιο όμιλο με npanag & vulture. Αλλιώς θα πάρω τους Γερμανούς μου και θα τους πάω στην Αδριατική Λίγκα!  Και με τετοιο ομιλο φωτια με τους καλυτερους παικτες, θα χασει το ενδιαφερον του το υπολοιπο πρωταθλημα.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 15, 2019 17:39:40 GMT 2
Mike αναλόγως τον όμιλο επιτρέπονται οι αποχωρήσεις στο ημίχρονο, οπότε χτύπα το escape άφοβα.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 15, 2019 19:50:32 GMT 2
Θα ήθελα να παρακαλέσω να κληρωθώ στον ίδιο όμιλο με npanag & vulture. Αλλιώς θα πάρω τους Γερμανούς μου και θα τους πάω στην Αδριατική Λίγκα!  Και με τετοιο ομιλο φωτια με τους καλυτερους παικτες, θα χασει το ενδιαφερον του το υπολοιπο πρωταθλημα. Το κατανοώ, αλλά θέλω να αντιμετωπίσω τους καλύτερους στην αρχή για να πάω μετά χαλαρά για την κούπα.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 15, 2019 19:51:44 GMT 2
Mike αναλόγως τον όμιλο επιτρέπονται οι αποχωρήσεις στο ημίχρονο, οπότε χτύπα το escape άφοβα. ...αφού πρώτα βέβαια σπάσει και κανα-δυο Tomahawk και κατεβάσει καμιά 200αριά Χριστοπαναγίες να θυμηθούμε μέρες VCS!
|
|
mike
Senior Member
|
Post by mike on Mar 15, 2019 21:32:09 GMT 2
Mike αναλόγως τον όμιλο επιτρέπονται οι αποχωρήσεις στο ημίχρονο, οπότε χτύπα το escape άφοβα. Και οχι μονο στο ημιχρονο. Οπως συνηθιζεται στην Ελλαδα, ο καθενας φευγει οποτε γουσταρει, εαν τον αδικει η διαιτησια, εαν δεν μετρησει το γκολ οφσαιντ, μπορει να μην κατεβει καν στον αγωνα. Ετσι παιζεται το αθλημα στο ελαντα.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 17, 2019 9:10:53 GMT 2
Ανανεώθηκε το αρχικό post με νέα συμμετοχή.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 18, 2019 10:40:31 GMT 2
Ανανεώθηκε το αρχικό post με νέα συμμετοχή.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 20, 2019 16:56:16 GMT 2
Αυτό είναι το τρόπαιο που θα δουν όλοι με τα κιάλια! 
|
|