tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Jul 29, 2018 22:09:20 GMT 2
θα λάβεις συντόμως! 
|
|
grue
Junior Member
"Send more paramedics."
|
Post by grue on Jul 30, 2018 15:08:46 GMT 2
θα λάβεις συντόμως!  Το βούτηξε ο ταχυδρόμος και λιώνει στην Amiga του! 
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Feb 12, 2019 1:56:10 GMT 2
Ξεκαρδιστικό review δια χειρός Ektelion! 
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Feb 12, 2019 17:15:22 GMT 2
Ξεκαρδιστικό review δια χειρός Ektelion!  Απολαυστικό video review: καλός ρυθμός, επαρκείς δόσεις χιούμορ, σωστά ελληνικά και... το κατάλληλο παιχνίδι την κατάλληλη ώρα. What's not to like; Μπράβο στον Ektelion κι ας προσποιείται τόσα χρόνια ότι το forum μας δεν υφίσταται και ότι το Retro Planet δεν έχει πέσει στην αντίληψή του. Σε αυτό που κάνει είναι πολύ καλός και του αξίζουν συγχαρητήρια.
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Feb 12, 2019 22:48:38 GMT 2
Απ'όσο ξέρω δεν πολυασχολείται με forums και τα συναφή (can you blame him?). Έκανε κάποιο φεγγάρι ένα post στο Amiga hellas και αυτό ήταν όλο (έχω την εντύπωση και στο Planet την ίδια περίοδο). Η δουλειά (και η συνεισφορά του) του είναι εξαιρετική πάραυτα.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Feb 14, 2019 11:39:44 GMT 2
Απ'όσο ξέρω δεν πολυασχολείται με forums και τα συναφή (can you blame him?). Έκανε κάποιο φεγγάρι ένα post στο Amiga hellas και αυτό ήταν όλο (έχω την εντύπωση και στο Planet την ίδια περίοδο). Η δουλειά (και η συνεισφορά του) του είναι εξαιρετική πάραυτα. No, I can't blame him (εννοείται!) που δεν ασχολείται με fora και τα ρέστα. I can blame him που τον λίγο καιρό που ασχολήθηκε έβλεπε από και μέχρι Amigahellas και ούε μέτρο παραπέρα. Ήταν και η περίοδος που το ΑΗ είχε τουλάχιστον 10 νέα posts (τον χρόνο), οπότε... δικαιολογημένος!
Άσχετα από τα παραπάνω, όπως έγραψα, ο άνθρωπος κάνει video reviews για Amiga games και σε αυτό είναι πολύ καλός και του αξίζουν συγχαρητήρια. Από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. Έτσι το βλέπω εγώ, φυσικά, γιατί η πλειοψηφία της ρετροκοινότητας θεωρεί άλλα πρωτεύοντα - και σίγουρα όχι το να είσαι καλό σε αυτό που κάνεις. Εκτός εάν αυτό είναι το φίλημα κατουρημένων βρακιών, οπότε εκεί το εκτιμάνε...
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Oct 1, 2019 16:05:09 GMT 2
Το Worthy συνεχίζει τη διεθνή καριέρα του! Παρακάτω στο Saku meeting της Φινλανδίας που μόλις ολοκληρώθηκε:  
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 2, 2019 12:19:06 GMT 2
Το Worthy συνεχίζει τη διεθνή καριέρα του! Παρακάτω στο Saku meeting της Φινλανδίας που μόλις ολοκληρώθηκε:   Και πολύ καλά κάνει: το Worthy είναι άνετα μέσα στα 5-10 καλύτερα παιχνίδια για Amiga που έχουν κυκλοφορήσει την τρέχουσα χιλιετία, χωρίς την παραμικρή υπερβολή. Καθόλου τυχαία λοιπόν η καθολική αναγνώριση.
|
|
|
Post by kostakis on Oct 2, 2019 16:14:20 GMT 2
Παναγιώτη και Στέφανε, πέρα από το Worthy που "τα σπάει", έχω να προτείνω στο επόμενο Amicamp να στηθεί προτζέκτορας για τη νοκ-άουτ φάση του SWOS 
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Oct 2, 2019 23:25:50 GMT 2
Ναι, το εν' λόγω event είχε διαγωνιστικό κομμάτι (όπως και πέρσι). Επικοινώνησε μαζί μου ένας από τους διωργανωτές Σε γενικές γραμμές το Worthy έπαιξε σε ένα σκασμό Amigo-gatherings ανά τον κόσμο, ακόμα και σε μεγάλες εκθέσεις όπως π.χ. η περσινή PGW στη Γαλλία (κάτι που το έμαθα πρόσφατα).
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 3, 2019 17:20:34 GMT 2
Παναγιώτη και Στέφανε, πέρα από το Worthy που "τα σπάει", έχω να προτείνω στο επόμενο Amicamp να στηθεί προτζέκτορας για τη νοκ-άουτ φάση του SWOS  Φίλτατε είσαι ολίγον offtopic (όχι τίποτα άλλο, απλά επειδή το thread είναι για το Worthy, αλλιώς δεν θα με ένοιαζε). Θα σου θυμίσω παρόλα αυτά ότι στους διαγωνισμούς SWOS πολύς κόσμος "την κάνει" όταν ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων. Και είναι λογικό, καθώς άλλη ψυχαγωγία προσφέρουμε εγώ, ο Vulture, o Mike και άλλοι με τις κουλές ποικιλίες μας και άλλη (καμία) προσφέρουν τα... ρομπότ του Στέφανου! Τι νομίζεις, fik με cool_amigan θέλει να δει ο κοσμάκης ή αγουροξυπνημένο npanag με γαμωσταυρίζοντα Mike;
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 3, 2019 17:22:02 GMT 2
Ναι, το εν' λόγω event είχε διαγωνιστικό κομμάτι (όπως και πέρσι). Επικοινώνησε μαζί μου ένας από τους διωργανωτές Σε γενικές γραμμές το Worthy έπαιξε σε ένα σκασμό Amigo-gatherings ανά τον κόσμο, ακόμα και σε μεγάλες εκθέσεις όπως π.χ. η περσινή PGW στη Γαλλία (κάτι που το έμαθα πρόσφατα). Άντε! Και πώς τα πήγανε; Κάνανε κανένα σκορ της προκοπής ή είναι αναπήροι σαν και του λόγου μου;
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Oct 5, 2019 23:24:26 GMT 2
Δεν έχω ιδέα (για το Saku). Πρόσφατα έπαιξαν το Worthy στο EAB vs Lemon championship πάντως και έγινε πανικός. Ο πρώτος έφτασε τους 56.122 πόντους
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 11, 2019 16:53:19 GMT 2
Δεν έχω ιδέα (για το Saku). Πρόσφατα έπαιξαν το Worthy στο EAB vs Lemon championship πάντως και έγινε πανικός. Ο πρώτος έφτασε τους 56.122 πόντους 56.122; Γουάου! Αυτά είναι σκορ, καμιά σχέση με μας τους κουλούς!
|
|