|
Post by themakwyi on Oct 5, 2017 19:54:40 GMT 2
Ρε σεις αυτό το thread είναι θησαυρός, δώστε πόνο! Δεύτερο album, πρώτο track. Το συγκρότημα που με μαγνήτισε στο λύκειο απέδειξε σε 5' μέσα πως είναι όντως αρρωστάκι και όχι πυροτέχνημα, πως κάνει τα ποιήματα μουσικές. Διχάζει (δικαιολογημένα), αλλά τουλάχιστον είναι ιδιαίτερο, ξεχωριστό. Πολύ καλοί με ξεχωριστό στυλ. Το μόνο "πρόβλημα"'είναι αρκετά πεσιμιστικοί στους στίχους (αν το δούμε με την ευρύτερη έννοια και όχι από την ποιητική πλευρά) και αν δώσεις και πολύ σημασία μπορεί να σε "πάρει από κάτω". Προσωπική γνώμη βέβαια, και τίποτα άλλο... ΥΓ. Να σβηστεί το προτελευταίο post, λάθος μου...
|
|
grue
Full Member
"Send more paramedics."
|
Post by grue on Oct 5, 2017 22:21:18 GMT 2
|
|
|
Post by themakwyi on Oct 5, 2017 23:47:13 GMT 2
Το "καλό", και όχι το cover του Μαρκ Άλμοντ... Μη γελάτε, έτσι τα γυρνούσαν τότε τα κλιπ! 
|
|
|
Post by themakwyi on Oct 6, 2017 0:42:11 GMT 2
|
|
|
Post by vulture on Oct 6, 2017 22:34:10 GMT 2
|
|
|
Post by themakwyi on Oct 7, 2017 6:00:43 GMT 2
Roxette απλά  Χαίρομαι που σου άρεσε! Οι Roxette και η Belinda Carlisle που τραγουδά στο ίδιο στυλ είναι από τους πιο αγαπημένους μου καλλιτέχνες εκείνης της περιόδου. Βέβαια, υπάρχουν και άλλοι πχ Maggie Reilly, αλλά έρχονται μετά... Οι Roxette έχουν πολλά γνωστά τραγούδια που έχουν γίνει επιτυχίες. Το "Stars" δεν έχει ακουστεί πολύ (αν και single έχει παιχτεί λίγο στο ραδιόφωνο σε σχέση με τα υπόλοιπα), όμως είναι πανέμορφο:
|
|
|
Post by vulture on Oct 13, 2017 14:34:50 GMT 2
Pumpkins United new song:
|
|
|
Post by keropi on Oct 13, 2017 14:52:13 GMT 2
^ poly kalo! mou thymizei ta palia 
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Oct 13, 2017 17:26:43 GMT 2
Θα κανω προσεκτικη ακροαση το βραδυ και θα σας πω αναλυτικα τη γνωμη μου αυριο.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 13, 2017 22:01:39 GMT 2
Υ-Μ-Ν-Ο-Σ!
|
|
|
Post by vulture on Oct 13, 2017 22:11:39 GMT 2
donyΕίναι! Το αγαπάω πολύ αυτό το κομμάτι και μου αρέσει και αυτή η έκτελεση που είναι πρώιμη και πιο γρήγορη. Pumpkins United: Δεν είναι αριστούργημα, αλλά είναι πολύ καλό πραγματικά! ΜΕΓΑΛΗ επιστροφή!
|
|
mike
God
|
Post by mike on Oct 14, 2017 20:36:11 GMT 2
Pumpking United: τωρα μαθαμε και το encore στις συναυλιες  Σοβαρα τωρα, το τραγουδι ειναι θα ελεγα σε αναμενομενο υφος. To υφος και η "σκληροτητα" θυμιζει λιγο τις συνθεσεις του kai με unisonic. Καλο riff, σε γραμμες eagle fly free ισως, καλη η επιλογη για εναλλαγη στα φωνητικα. Αλλα λιγα τα φωνητικα του hansen. Μου φαινεται οτι το κυριως τραγουδι ειναι γραμμενο απο τον weikath. Το σολο (στη δευτερη αλλαγη του) ειναι απο Sasha, μετα εχει δισολια με Hansen. Δεν εχει πολυ βαρια drums (με τερμα δικασιλες και τετρακασιλες οπως μερικα απο τα τελευταια τραγουδια των helloween και τα 2000+ των gammaray) και ετσι ακουγονται καλα οι κιθαρες. Το μπασο πιο κατω, αλλα αυτο ειναι λογικο σε τραγουδι με 3 κιθαρες. Οι στοιχοι θα μπορουσαν να ειναι καλυτεροι, με περισσοτερες αναφορες στο παρελθον. Φυσικα δεν ηταν Η ΕΠΙΚΗ συνθεση, οπως ας πουμε το avalon στο τελευταιο δισκο των gammaray που δεν πιστευεις οτι γραφτηκε τετοιο πραγμα, αλλα δεν ειναι και αδιαφορη συνθεση οπως μερικα filer τραγουδια σε δισκους των helloween (δισκους με 15 κομματια μεσα). Σε γενικες γραμμες μπορω να πω ειναι μια καλη προσπαθεια που ερχεται να συμπληρωσει την επερχομενη περιοδια (που θα δω με τον vulture, κλαψτε 
|
|
|
Post by themakwyi on Oct 14, 2017 21:16:58 GMT 2
Από τις καλύτερες κυκλοφορίες του 2015 στο ελληνικό HM γενικότερα, και η καλύτερη στο BM!
Ένα χαρακτηριστικό κομμάτι από αυτό το τελευταίο album...
|
|
|
Post by themakwyi on Oct 14, 2017 21:31:32 GMT 2
Από το πρώτο full length που κυκλοφόρησαν... Αξίζει μια προσεκτική ακρόαση για να φανεί ο τρόπος που ξεδιπλώνεται η ροή του κομματιού.. Προς τα τρια τελευταία λεπτά το "λυτρωτικό" φινάλε...
*Respect σε mike για την κριτική του κομματιού ΚΑΙ με παράθεση τεχνικών στοιχείων!!
|
|
|
Post by themakwyi on Oct 16, 2017 15:38:26 GMT 2
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 17, 2017 8:51:25 GMT 2
Μάγκες, καλοί και άγιοι οι Roxette αλλά αμφιβάλλω αρκετά εάν θα είχαν την ίδια επιτυχία και πέραση αν δεν υπήρχε η Marie Fredrikkson με το υπέροχο ψιλο-αγορίστικο κούρεμά της... 
|
|
mike
God
|
Post by mike on Oct 17, 2017 10:50:10 GMT 2
Μάγκες, καλοί και άγιοι οι Roxette αλλά αμφιβάλλω αρκετά εάν θα είχαν την ίδια επιτυχία και πέραση αν δεν υπήρχε η Marie Fredrikkson με το υπέροχο ψιλο-αγορίστικο κούρεμά της...  Ολα μετρανε και φυσικα η εμφανιση της εν λογω κυριας επαιξε μεγαλο ρολο.
|
|
|
Post by themakwyi on Oct 17, 2017 12:06:01 GMT 2
Πάνο, δεν είναι μόνο η εμφάνιση αλλά και η προσωπικότητα που παίζει μεγάλο ρόλο (η μουσική παίζει τον μεγαλύτερο εννοείται). Εγώ το κούρεμά της το βρίσκω "απωθητικό" αλλά γούστα είναι αυτά. Η Belinda Carlisle την ίδια εποχή είχε το ίδιο μουσικό ύφος αλλά με διαφορετικά στυλιστικά χαρακτηριστικά (τα οποία είναι πιο κοινότυπα και την κάνουν ανεπιτήδευτη, όμως σαν γυναίκα την βρίσκω πολύ πιο γοητευτική και σέξυ).
Πάντως, όπως είπε και ο Μιχάλης όλα παίζουν ρόλο...
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 17, 2017 13:54:08 GMT 2
Πάνο, δεν είναι μόνο η εμφάνιση αλλά και η προσωπικότητα που παίζει μεγάλο ρόλο (η μουσική παίζει τον μεγαλύτερο εννοείται). Εγώ το κούρεμά της το βρίσκω "απωθητικό" αλλά γούστα είναι αυτά. Η Belinda Carlisle την ίδια εποχή είχε το ίδιο μουσικό ύφος αλλά με διαφορετικά στυλιστικά χαρακτηριστικά (τα οποία είναι πιο κοινότυπα και την κάνουν ανεπιτήδευτη, όμως σαν γυναίκα την βρίσκω πολύ πιο γοητευτική και σέξυ). Πάντως, όπως είπε και ο Μιχάλης όλα παίζουν ρόλο... Δεν μιλάω για μένα προσωπικά, νομίζω ότι γενικώς σχεδόν όλοι την γούσταραν εκείνα τα χρόνια. Τουλάχιστον ο κόσμος που έκανα εγώ παρέα, σίγουρα. Για την προσωπικότητα δεν έχω ιδέα και να σου πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα: αν κάποιος είναι καλός σε αυτό που κάνει, τότε μου φτάνει και μου περισσεύει. Αν μετρούσα προσωπικότητα, χαρακτήρα και άλλα τέτοια ωραία δεν θα άκουγα ποτέ Guns n' Roses που ο ένας ήταν πιο μαλάκας απ' τον άλλον!
|
|
|
Post by riscknight on Oct 23, 2017 23:35:06 GMT 2
Yeah I heard about the trouble last night on the radio...
If seeing is believing now tell me do you like what you see...
Cos' I've been holding on to promises now, Yeah for too many years
It's happening all over the world now to people like you and me...
'Things could be heaven... but this feels like hell...
So hold your head high, 'cause you know I'd die... for better days.
It's easy saying nothing, It's easy just to watch things fall...
But I was taught that there's a time in your life when you've got to stand proud... So tell me don't you think that it's time we put an end to it all?
Το ρημαδι το animal instinct μεσα μου φταιει γαμωτο...
|
|
|
Post by riscknight on Oct 28, 2017 1:58:00 GMT 2
underrated bands... εφταιξε το ρημαδι το 'grudge', μεταξυ αλλων.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Oct 28, 2017 11:28:28 GMT 2
|
|
|
Post by vulture on Oct 28, 2017 18:15:21 GMT 2
Μια και πιάσαμε Sunset Strip μεριά....
|